poseidon yazdı:
piyan nikli sahsiyet;madem inanmıon bu ülkeye ASKERE NİYE GİTTİN ULAN?VİCDANİ RED YAPACAK GÖTÜN YOK MUYDU?BURDAN ÖTMEK COK KOLAY DE Mİ?İNANMADIGIN BİR KURUMA NE SİKİME GİRDİN?SU BİLMEM KAC YILLIK HAYATIN BOYUNCA BOLE KAYPAK MYDN?
sen hic üzülme benim icin.sen boku bokuna gecen ömrüne yan;en yakın huzurewine kos;üzülme dewletimiz sana da elini uzatr
ERMENİ SOYKIRIMI WAR-SİZ Bİ BOK BİLMİONUZ PKK ASLINDA SÜPER ÖTESİ BİSİ SİZ MALSINIZ DİYEN DAWARLAR;
aranızda birinzn 31 cekmekten baska yaptıgı bi bok war mı?bizi bilgisizlikle suclayan sizlerin penguen dısında okudugu siyasi (!) gazete war mı?ya da hepiniz klasik hayat okulunun en arka safı mısnz?
ayaklarnzdaki konversler mohawk saclarınız karsınızda baktıgınız ithal monitörlerinzle sizlere slm olsun.
blink 182,slipknot,lüzumsuz,rottenx77;
tesekkkrlr yazılarnz icin.size Allah sabır wersn.
ÅŸimdi bu baÅŸlık açıldı ya, daha 24 saat geçmeden aynı gün içerisinde “klavye delikanlıları nerde” diye bağırmaya baÅŸladı..
şöyle bi 3 – 5 gün bir hafta beklemek yok ..
çünkü niyee? Adamın içi fesat.. bize sormadan danışmadan bizim adımıza karar alabiliyor.. diyor bunlar hain nasıl olsa bi bok yazamazlar ..
şehitleri kendi kişisel hesaplaşmalarına malzeme edecek noktaya gelmişler haberleri yok.. protesto ettiğimizi üzüldüğümüzü söylüyoruz..
“yok diyor yetmez... benim kafadan ol, benim gibi düşün, ben nasıl istiyorsam nasıl uygun görüyorsam öyle protesto et ..ya da iÅŸine gelmiyosa siktirgit” oh ne ala???
Bir de gelmiş utanmadan sıkılmadan beni kaypaklıkla suçluyor..
Başka bir tartışmada ne kadar hümanist olduğunu bana kanıtlamak için slipknota gerizekalı diyordun şimdi gelmişsin aynı şahısla burada kolkola halay çekiyosun ondan sonrada bana kaypak diyorsun
Asker ölümlerini protesto ederken bize sessiz kaldılar diye laf sokuyorsun.. o çocuklar katledilmeden 1 hafta önce pkk 12 kürt köylüsü ve korucuları öldürdü madem bu kadar protesto düşkünüsün onları niye protesto etmedin..
Bak poseidon burada her şeyi protesto edeceksek ömrümüz ekran başında geçer.. hadi hep beraber birbirimize soralım çinliler 3 yaşındaki çocukları budist diye kaçırıp kimbilir neler yaparken bizler neredeydik..?
Madem kerem vatan haini sendede para bol.. kereme para vererek paranı boşa ziyan etme ..
Al o parayı savaşta sakat kalanlara bağışla .. hem böylesi daha hayırlı olur..
Şimdi gelelim benim askerlik meseleme ve bende göt olup olmadığına
O kadar ağır bir ithamki adamın yazdığını burda okuyunca onun adına ben utandım..
Özel yaşantımla ve geçmişimle ilgili herhangi bir açıklama yapmak zorunda değilim..
Ama madem bu soru soruldu ve diğer üyelerde okudu,, illaki bir merak oluşmuştur...
O zaman anlatmaya başlıyalım..
anlatalımki belki kıyıda köşede arlanma kaldıysa bu söylediklerin için belki utanırsın...
ben ne asker kaçağı olarak yakalanıp askere götürüldüm ne de vicdani ret açıklamsı yaptıktan sonra kararımdan dönüp askere gittim.
Üniversite eğitimim devam ederken ani bir kararla kısa dönem ya da asteğmen olarak askere gitme imkanım varken şubeye normal er olarak askerlik yapmak için baş vurdum 4 ay sonraya gün vermelerine rağmen dilekçe yazarak aynı gün sülüsümü aldım ve 2 gün sonra birliğime uzun dönem er olarak katıldım [acaba niye git bi düşün bakalım]
Askerlik yaptığım yerde suriye ile çıkacak olası bir savaş ve ihtiyaç halinde kuzey ırak operasyonlarında görevlendirilmek üzere eğitildik.. olası bir savaş esnasında, bağlı bulunduğum yer konumu göreği cephenin en önünde yer alan ölüm riski en yüksek taburlardandır..
Sınıfım ise kara savaşının en önünde yer alan ve çatışmalarda düşmanın stresini ve tepkisini ölçen küçük bir konsantre savaş birliği olan mekanize piyade sınıfıdır.. aldığımız eğitim bazı komando taburlarının eğitiminden bile ağırdır..
Hedef tutturması zor olan Motorlu halozen nişangahlı makineli silahı [aynı zamanda uçaksavardır] bu işin piri olan komutanlardan bazılarından bile daha iyi oturtarak üst rütbelilerin takdirini toplamış bir vatan evladıyım(!) bendeki cevheri keşfeden rütbeliler pratik zekam çok hızlı olduğu için beni aynı zamanda havan atışlarındanda görevlendirdiler.. normalde bu bir suçtur(ya da ben öyle biliyorum) çünkü askerde herkesin belli başlı bi tek görevi olur 2 tane olmaz..
Bir gün apar topar çağırıp tabur komutanın yanına çıkardılar
Adam özellikle göz sağlığımı tahsilimi ve matematikle olan ilişkimi sorduktan sonra bu çocuk uygundur diyerek başka bir birlikte yaklaşık 1 ay süresince görünmyen hedefler ve casusluk faaliyetlerini içeren bir eğitime tabi tuttular..
Bu göreve yaklaşık 500 kişilik bir tabur arasından 1 rütbeli ve birde ben olmak üzere 2 kişi seçildik.. eğitim aldığımız yerde bizim gibi başka birliklerden gelenlerde vardı Riskli bir görev olduğu için eğitim öncesinde barajı 40 olan uygunluk sınavından 55 aldım.. eğitim sonunda girdiğimiz yetrlilik sınavından ise 60 olan barajda 95 alarak rütbelileri bile sollamışımdır... bu görevde 4 ay kaldım sonrasında ilerleyen böbrek sorunları yüzünden konumum değiştirildi..
Olayda şudur.. sınır hattını gözleyerek bilgisayarlı ekipmanlarla düşman hedefelerinin koordinatlarını 1,5 dakika içerisinde atış idare merkezine bildirip havan top ve obüs atışlarıyla hedeflere yön vermek.. atışlar en ufak bir hatada sivil yerleşim yerine düşerse divan-ı harbe gidersin..
Sen şimdi gelmişsin benim kim olduğumu bilmeden nerede ne şartlarda askerlik yaptığımı öğrenmeden kalkmış bana kaypak diyorsun..
Ben sınır boylarındaki tepelerde yaklaşık 40 kiloluk teçhizatla böbreklerimden kan işeye işeye günde 25-32 km yol teperken yanımda sen mi vardın poseidon ....
Ben arazideki sular yüzünden tifoya yakalndığımda hiç bir tedavi almadan 1 hafta istirahatten sonra görev yerine döndüm 1,5 aylık havadeğişimine eş değer olan bu hastalıkta tedavi yi kendi bünyem yaptı çünkü yatacak kadar lüksüm yoktu
Gündüz 45 derece sıcaklıkta üstümüzdeki teçhizatlarla arazide bayılırken yanımızda apartman bebeleri yoktu
Eksi 10 drece soğuklukta nöbet tutan gariban çocuklar acıdan ağlarken sizler mi vardınız yanımızda..
Yaşadıkları psikolojik sorunların üstesinden gelemeyip intiharı seçen askerleri bilirim ben..
Sen ne bilipde ne konuÅŸuyorsun..
Bizim orda anamız ağlarken bir tane zengin vatan evladı yoktu ama...
“İnsan kendi soyuna bunu yapar mı”?
senin 2 dakikada cevabını bulduğunu zannettiğin soruyu ben bugün bile çözmüş değilim ve o yüzden toplumda -askerden sonra bu hale geldi- denilen, kafayı kırmış insanların arasına katıldım
onun için poseidon efendi biraz omurgalı ve dik dur.. eğer üniversitede okuyorsan kendini mezun olabilecek pozisyona getir ve okulunu dondurarak git askerliğini benim gibi 15 ay er olarak yap..
yoksul anadolu çocukları kendilerine imkan sağlanamadığı için askerliği 15 ay yaparken diğerlerinin ense-kebap yapması ahlaklı değildir.. eğer vatan sevgin varsa sanırım bu dediklerime katılyorsundur
sakın ne varmış bunda bende yaparım vatanım için gerekirse ölürüm deme..
önce git yap ONDAN SONRA KONUŞ
askerlik sonrası ben,, artık et yemiyorum.. bir düşün bakalım acaba niye?
Bize diyorsunki “sikindirik niklerle gelip buraya ehi ehi diye yazıyorsunuz..”
Hadi bizim nikimiz sikindirik nikler ya seninki?
Almışın kendine bir tane yunan orjinli nik gelmiş burda milliyetçilik taslıyorsun..
Ben ithal monitöre bakarken sen nereye bakıyosun vestel marka mönitöre mi?
Eğer huzurevine düşersem devlet bana tabiki bakacak ben burda çalışırken ödediğim vergiyle oranın sermayesine katkı yapıyorum.. ama sen merak etme.. o kadar düşkün bir hale gelmektense yaşamdan ayrılmayı tercih edecek kadarda onurluyum...
poseidon yazdı:
dewletimiz
Hem Devlet bana bakacaksa içinde “w” geçen dewlet bakmasın
Normal devlet baksın..
Her tarafınız -ithal popüler kültür yaması- olmuş bi de gelmiş milliyetçilik oyunu oynuyorsunuz..
Yazılarınızı bile peşpeşe Cuma akşamı 12 den sonra sarhoş kafayla yazdığınız kabak gibi ortada..
Kafayı çekip çekip esin gürleyin
Aferin size...
Son olarak kuzey ırağa girelim diyenlere de bir çift lafım var...
Ulan sizde harbiden akıl yok
Adamlar 15 askeri öldürdü tezkere geçti..
Peşinden 12 askeri daha vurdular... pkk orduyu ırağa çekmeye çalışıyor.. sizde hemen bu oyuna kanıyorsunuz.. bir düşünün bakalım ordu oraya girerse ne olacak.. çatışmalarda sivil vatandaşlarda ölünce pkk bunu koz olarak kullanıp aynı soydan geldiği insanları yanına çeker bu ise daha büyük kayıplara ve felaketlere yol açar... basındaki savaş borazanlarıçok biliyorsa onlar gitsin ırağa televizyondan ötüp millete gaz vermek kolay tabi...
Ordu oraya girerse kimin menfaatine yarayacak?
Dünyada bu kadar silah tüccarı var bu kadar silahı kime satacaklar.. vitrine koyup yeni evli çiftlere gelinlik çeyiz hediyesi diye satacak halleri yok tabiii..
Biraz kurnaz olun oğlum... boyalı basının ne bok olduğu ortada her pompaladıkları şeye hemen -yeni gelin gibi- saldırmayın.
Bugün diyarbakırın çöplüklerinde tavuk kafalarını toplayıp haşlayarak karnını doyurmaya çalışan insanlar var...
İnsanlar düğünlerde altın suyu karıştırılmış çorbalar içerken başkaları bu şekilde besleniyorsa.. gelinen nokta rezalettir, günahtır...
Terör; işte bu çarpıklıktan beslenerek taban buluyor.. bunu önlemenin yolu silah değil o insanların karnını doyurup ileriye güvenle bakmalarını sağlamaktır..
Yoksa aç ve cahil adamın kaybedecek bir şeyi olmaz.. dağada çıkar , gaspada..
Evet bu benim forumdaki son yazımdı...
aklıbaşında olanlara ve tüm anti-fa bebelere selam olsun...
kendinize iyi bakın...
giderayak biricik dergimiz penguenin ne menem bir dergi olduğunu bilip bilmeden atan tutanlara ise penguenin geçen haftaki kapağı kapak olsun
buyrunuz....