Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 08 Eylül 2008 01:11

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 194 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 23:34 
General
 Profile bak

tamam ben cahilim siz haklısınız çok ciddiyim [ normalkerem - mohikanpiri ] sizler çok biliosunuz herşeyi abiler sizden örencek daha çok şeyimiz var..!

daşşak geçmiorm çok ciddiyim yazılanları okuynca size hak verdim bnmde belamı versin sustum ..!

http://img510.imageshack.us/img510/6715/pazartesay6.jpg

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 23:37 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bnde iki tarafında olmesini istemiorm artık barıscıl bi cozum bulunmalı
bu arda bu fasistleri kim davet edıor foruma

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 23:45 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

baris icin bombalamak,bekaret icin sevismeye benzer.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 23:53 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

"Barış için sevişmek bekaret için düzüşmeye benzer" diye bi laf vardır. Sizin istediğiniz daha fazla kandan başka birşey değil. Olması gereken öyle bir açıklama yapılmalı ki o insanlar silahlarını bırakıp inmeliler oradan. Biraz daha kassa en iyi kürt ölü kürt e getirecekmiş arkadaşlar muabbeti. Onlara da diyorum ki burdan devir seviş devri hadi düzüşmeye.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 01:07 
Tough-Guy
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
ooo süper. kahrolsun pekaka yaşasın TECEE vatan bölünmez şehitler ölmeeezz.. süper ya..

kaç kere dedim yine diyeyim; bu vatan dediğiniz, yüz kere alındı verildi, 40 kere taşındı yer değiştirdi, bir o kadar kere de yıkıldı yeniden kuruldu. niye bölmek bu kadar gücünüze gidiyor? neymiş bu vatan? niye bölünmüyormuş? hadi bu soruya ilk cevap verene kurdele takıyorum.

poseidon; klavye delikanlıları olarak kastettiklerin arasında ben de varsam buyur: o adamları sen ve senin gibiler öldürdünüz. sizin "vatan bölünmez" sloganlarınız yüzünden öldü o şehitler. evet vatan bölünmedi ama şehitler öldü, geri de dönmüyor. buyrun ağlayın gülün.. ne susacam lan.
mohikanpiri yazdı:
bu ne yha şehitler ölmez vatan bölünmez oldu bide ya sev ya terket diyin olsun bitsin...iyice faşist propagandası yapın burda..
kimse hadi bugun pkklı olalım diye pkklı olmadı onları bu hale getiren bizim hükümetse bela okuyacağınız kişilerde onlar olmalı
sen onu öldür onlar seni öldürsün böle sonuca varılmaz silahla barış olmaz..sen oraya silahla gittiğin sürece askerin ölecektir..
heriki tarfta kayıp vermeye devam edicektir..pkk lısı ölünce de allah rahmt eylesin diyomusunuz..
pkklı değil asker değil ölenler insan tmmı olaya böle bak...kimse silahla ölmeyi hakketmiyo..
olayları bu raddeye getirenlerdir katiller, ölen askerlerinde katili bu hükümettir ölen pkklıların katilide...
suçluyu yanlış yerde arıyosunuz..asker olup sikmek lazım diyen kişilere lafım
yes war
bunu diyen ilk kişi hayatıyla ödedi ...unutma....
acayip geyik adamlarsınız he yardınız gene :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 01:15 
Überpunk
 Profile bak

geyik mi yapıyolar lan ben de ciddi sanıp gene ne saçmalıyo bu bebeler demiştim :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 01:17 
Tough-Guy
 Profile bak

ciddiymiş gibi görün forumu kekliyolar akılları sıra ahah

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 11:22 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bi dünya insan ölücek yine harekat başlatılıyor hepinizin bildiği gibi kaç şehit çıkıcak kim bilir... yazık

Acı çekmek bir yanlış anlamadır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 14:07 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sokarımlan geyiğinize adam olun az a.q
ne geyiğimişlan gelmişsiniz burda faşist propagandası yapıyosunuz yazdıklarınıza sokim size sokim
şu konu altında bile ciddiyetiniz ne kadar belli oluyo a.q önce üzülün sora gülün konu içinde espriler faln nasıl malzemeniz güzel dimi gülün a.q gülün..
bebe diyen ÅŸaysiyet kimsinlan sen....
cheki üyeliği açtın salak salak insanlar toplanmaya başladıı bisitimden anlamıyan embesil herifler forumu doldurmaya başladı muhabbetlerine bak a.q

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 15:35 
kayzer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

lan yakında cCc de yapmaya kalkmayın....

böle bi konuda geyik yapabilen bi siz varsınızdır heralde,ölen ne sizin abiniz kardeşiniz kuzeniniz etiniz butunuz vs vs
ama herşekilde teröre kurban giden insanlar için(asker,köylü&ırk dil din farketmez) açılan bi topikte azcık adam gibi konuşmayı öğrenin derim gençler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 15:55 
HC-Shouter
 Profile bak

hala türk, kürt, atatürk ve benzeri milliyetçilikleri savunanlar olması ve dayanaklarınızın da silahlı çatışmalarda ölen insanlar üzerinden acındırma politikası izlemesi, küfürleşmeler üstüden bezdirme tavrına sahip olması üzücü. bu tavrınız sizi diğer faşist, savaş yanlısı gruplardan farksız bir yere koyuyor.

ben bu kadar şey yazıyorum ama hala aynı şeyleri söylüyorsunuz o nedenle sevmiyorum ama basit örnekler vereyim.

bir kürt sitesinde de emin olun onların askerleri ölünce onlarda şehit yerine koyup dua ediyorlar, unutmamanız gereken bir nokta kürtlerinde çoğunlukta müslüman olduğudur.

onlarında sitelerinde ilk sayfadaki gibi ırkçı yazılar bulunuyor.

lütfen ama lütfen yorum yapmadan önce kendinizi karşı tarafın yerine de koyun, burda üzücü olan şey insanların silahlarla vurularak öldürülmesidir

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 19:16 
kayzer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Parasetamol yazdı:

lburda üzücü olan şey insanların silahlarla vurularak öldürülmesidir

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 22:56 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu kadar ciddi bir konuyu geyige çevirdiğinize inanamıyorum
tamam slogan yanlış olabilir bişey demiyorum ama saygısızlık etmenin lüzümu yok
forumun başlığını okuyunda ona göre cevap yazın
15 şehit yazık nasıl iki tarafı bir tutarsınız bu vatanın evladıysam eger aynı topraklarda yaşayan insanların boyle kalleşce vurulamalarını hiç sayamam ben sinirden aptal bir slogan yazmışsam bunu değil de daha farklı şeyler yazmanızı beklerdim yazıkkkkkkkk

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 23:13 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

DontCryBaby yazdı:
bu kadar ciddi bir konuyu geyige çevirdiğinize inanamıyorum
tamam slogan yanlış olabilir bişey demiyorum ama saygısızlık etmenin lüzümu yok
forumun başlığını okuyunda ona göre cevap yazın
15 şehit yazık nasıl iki tarafı bir tutarsınız bu vatanın evladıysam eger aynı topraklarda yaşayan insanların boyle kalleşce vurulamalarını hiç sayamam ben sinirden aptal bir slogan yazmışsam bunu değil de daha farklı şeyler yazmanızı beklerdim yazıkkkkkkkk

abi o senin görüşün... bu olayların olmasında T.C'tini de suçlu görüyorum.Neden olduğunu düşünüyorum şiddetin çözüm olacağını düşünmüyorum.Ölen insanlar için bende üzülüyorum keşke ölmeseler diyorum ancak kanları yerde kalmayacak vari aptal şeylerde yazmam böyle bir şey çok daha insanın ölümüne yol açar sadece.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Ekim 2007 23:24 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ok belki slogan saçma gelmiş olabilir saygım sonsuz hatalıda olabilirim ok ama boyle bir başlığı piç etmiş adamlar ya
aynı toprakların insanlarıyız nasıl olurda bu kadar kalleşce adam vurulur nasıl olabilir boyle birşey o kadar anaya babaya yazık değilmi
ya vicdanları rahat uyuyabiliyorlarmı acaba tabiki devletinde suçu var peki çözüm ne suçlu aramakmı yoksa bu şerefsizleri protesto etmekmi belki suçlu bulsam bişey yapamam ama protesto ederek en azından içim rahat olur daha oruçalrını bile açmayan insanlar vardı orda ya diğerleri o lokmalar nasıl boğazlarından geçti kanlı ellerle yazık yazık

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2007 03:07 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya adam akıllı savaş ya da hiç savaşma... pkk ne yapıyor?? mayını döşeip 3 yaşındaki çocuğu bile öldürüyorlar ..diyarbakırda kendlerine destek vermeyen kürtleri de vuruyorlar.. türk askeri kılığına girip insanları alıkoyup zorla dağa çıkarıyorlar... pkkyla bağlantılı bir genç üniversiteyi kazanıyor ama senin yerin üniversite değil dağ deyip çocuğa el koyuyorlar...işte bunları yaptıklarından dolayı insanların pkkya lanet okuması çok normal ve sonuna kadar hak veriyorum bende lanetliyorum...emin olun aynı şeyi türkler yapsa tepkim türklere olurdu...faşist maşist değilim doğruları konuşuyorum... ;)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2007 06:54 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Bazılarının verdiği tepkiler hep aynı... "O oluyo, bu oluyo böyle mi kalıcak! İntikam alıncak. Lanet!"
Neden PKK var? Neden PKK bugün bu kadar büyük bi problem? Neden bu kadar acımasız olabiliyorlar?
Bunları irdeleyin biraz da. "Oruç tutan masum Türk askerinini Kürler acımasızca öldürdü" Bu mu? Bu kadar basit mi olay yani? Hayır!
Türkler temiz, PKK götü boklu değil. Çatışmalarda verilen büyük kayıplar bu yargıya varmanıza neden oluyosa basitsiniz. Neden gazeteler Türkler'in çatışmalarda kaçar PKK'lı öldürdüğü yazmaz çok merak ederim. Yazsınlar. Onu da yazsınlar da sevinelim biraz. Büyük kayıp verince yas tutuyoruz, büyük yara açınca da bayram edelim. Şenlikler yapalım.
Düşünmeden konuşmak basit!
Medya sizin gibi düşünmeyen insanlar sayesinde amacını çok rahat yerine getiriyo.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2007 07:01 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Zibidi yazdı:
Bazılarının verdiği tepkiler hep aynı... "O oluyo, bu oluyo böyle mi kalıcak! İntikam alıncak. Lanet!"
Neden PKK var? Neden PKK bugün bu kadar büyük bi problem? Neden bu kadar acımasız olabiliyorlar?
Bunları irdeleyin biraz da. "Oruç tutan masum Türk askerinini Kürtler acımasızca öldürdü" Bu mu? Bu kadar basit mi olay yani? Hayır!
Türkler temiz, PKK (bir diğer grup insana göre de Kürtler) götü boklu değil. Çatışmalarda verilen büyük kayıplar bu yargıya varmanıza neden oluyosa basitsiniz. Neden gazeteler Türkler'in çatışmalarda kaçar PKK'lı öldürdüğü yazmaz çok merak ederim. Yazsınlar. Onu da yazsınlar da sevinelim biraz. Büyük kayıp verince yas tutuyoruz, büyük yara açınca da bayram edelim. Şenlikler yapalım.
Düşünmeden konuşmak basit!
Medya sizin gibi düşünmeyen insanlar sayesinde amacını çok rahat yerine getiriyo.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2007 14:43 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

anehta yazdı:
ya adam akıllı savaş ya da hiç savaşma... pkk ne yapıyor?? mayını döşeip 3 yaşındaki çocuğu bile öldürüyorlar ..diyarbakırda kendlerine destek vermeyen kürtleri de vuruyorlar.. türk askeri kılığına girip insanları alıkoyup zorla dağa çıkarıyorlar... pkkyla bağlantılı bir genç üniversiteyi kazanıyor ama senin yerin üniversite değil dağ deyip çocuğa el koyuyorlar...işte bunları yaptıklarından dolayı insanların pkkya lanet okuması çok normal ve sonuna kadar hak veriyorum bende lanetliyorum...emin olun aynı şeyi türkler yapsa tepkim türklere olurdu...faşist maşist değilim doğruları konuşuyorum... ;)

bunnarın hepsi ordunun ve basının halka pkk yi kotuleyip pkk ye olan nefretin artması icin yapılan ajitasyondur baska bı sey deildir kimse kendi halkını vurup oldurmez hele onnar icin canını feda etmeye kalkısanlar hic

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2007 15:37 
Doc Marten Skinhead
 WWW  Profile bak

anehta yazdı:

savaşın adamakıllısı olur mu savaş kalleş bişeydir dünyanın hangi yerinde adamakıllı(!) savaş duydun bi de bunu terör örgütünden bekliyosun bu arada benim bildiğim savaş en az 2 devlet arasında yapılır ayrıca aynı şeyi türkler de yapıyo merak etme bugüne kadar kaç tane köy yakıldı kaç kişi göç etmek zorunda bırakıldı haberin var mı senin? daha yeni köylerine bal götüren iki kişi öldürüldü bütün bunlar yüzünden türklere yada kürtlere tepki duymak da saçma herangi bi şeye tepki duymak isteyen türk devletine ve pkk'ya tepki duyabilir...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Ekim 2007 14:49 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

15 tane gencecik çocuk, yaşamlarının baharında hayatın ne olduğunu kavrayamadan öldürülmüş...
üzülmemek mümkün değil.. hele ki ölenlerin hemen hepsi yoksul-köy kökenli çocuklar olunca insan daha çok üzülüyor..
lakin aramızda bazı provakatörler var..
başkalarıyla aralarındaki kişisel meseleleri bu 15 çocuğun ölümünü kullanarak sürdürmeye çalışan provakatörler var..
ait olmadıkları bir kültürün sanal platformuna ısrarla yazılar yazarak işlerine gelmedikleri insanları akılları sıra terör yaltakçısı olarak ima etmeleri ise oldukça düşündürücü..
bir agnostik olarak allahtan rahmet dilemektense; allah hem pkk nın belasını versin, hem de size akıl fikir........

En son Piyan tarafından, 29 Ekim 2007 15:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Ekim 2007 15:12 
Tükürür Kaçarım
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

"silahların patlaması ya da çocukların ulurcasına ağlaması, tırnak işaretine gerek kalmadan dünyayı sarsar. söz silahtan fırlayan mermi gibi, yakar ve yok olur,merminin hızını tırnak işaretleriyle iki yandan bağlamaya zaman yoktur"

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Ekim 2007 20:14 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

abiler ablalar, bu askerler zevkine ölmüolar kantırcılık oynamıolar orda, vatan için, sen bugün biraz zayıf olsan demokrasi insan hakkı diyen yunanistan, ingilterei amerika sikecek ülkenin ebesini, diolar ki pkk ile savaşarak olmaz, savaşmazsan noluo istanbulun göbeğinde bombalar patlıo, sen kürtlere toprak vermedikçe anlaşamazsın toprağı da ne kürtler ne ermeniler NAHHH alır, o zaman hadi savaşa... gerçek bu kim nasıl anlamak isterse...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Ekim 2007 00:13 
General
 Profile bak

öldürdükce çoğalalım ,büyüyelim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Ekim 2007 00:59 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

blink182... askerlerin ulke vatan icin savasmalari olmeleri beni ilgilendirmiyor ulkeyi bir tarafima takmam.olen askerlerin oncelikle insan sonrada gariban fakirler olmasi hem dusundurucu hem uzucudur.devletlerin devletler uzerinde oynadiklari oyunlara gelince sanki a.q turkiye cicek ulke o hic bir ulke uzerinde oyun oynamiyor.devletler varliklarindan dolayi oyun oynamak zorundadirlar buyuk kucugu yutar mantigi.bu yuzden isvicre bile silahlanir.o yuzden garip seyler gibi soylenmesi asil gariplik.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 194 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: