Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 29 AÄŸustos 2008 09:25

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 194 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2007 23:27 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben onlara kardeÅŸ diyenin a.q diyen ÅŸahsiyetlerr
senin kardeşlerin onları öldürüyomu öldürüyo ve sende hala bakiresin dimii..

silahla barış olmaz dedik sen silahla gittiğin sürece ölecek dedik ama sen naptın aldın silahını gene götürdün..gene öldün sora ne oldu televizyonlarda bangır bangır şehit verdik acılı anneler babalar kardeşler ne güzel yıkıyolar beyinlerinizi dimi eee sizin beyinlerde yıkanmaya elverişli siz olmasanız napıcak bu devlet...devlet öldürüyo ama devlet aynı zamanda sahip çıkıyo pokuda çok güzel atıyo....sizde bunu yiyosunuz..afiyet olsun....

hadi katledin hadi onun bunun a.q siz devam edin böle arada sizin a.qlar haberiniz yok..e bunuda sora anlıyacaksınız ve muhtemelen elinize silah alıcaksınız aynı pkklıların yaptığı gibi ama siz o zaman terorist olmıyacaksınız dimi siz o zaman şerefsiz olmıyacaksınız siz o zaman vatan sever olcaksınız ...buyrun olmaya dewam edin böyle toprağında neler olup bittiğini televizyonlardan medyadan öğrenen sizler....[/quote]

kardeş tanımadıın adama allaa emanet kelle koltukta gider yapmamayı ööretmemişler sana ben bi uyariim seni cahilliğine vererek...

ne düşünüyosan düşün umrumda değil kişiselleştirip adamı kontak etme düz kontak okuturlar adamı ...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2007 23:36 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

SlipKnoT yazdı:
alnınızdan öpüyorum canlarım ciğerlerim Luzumsuz ve blink182 aklı başında adamlar çıktı bu forumdanda vay anasını

gayet bu kadar mal arasında, yani gerçi siz de haklısınız be gülüm, müslüman mahallesinde salyangoz satmakdır bizim olay takmaaaa :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2007 23:40 
Tough-Guy
 Profile bak

dur bakalım faşist dediler faşist olayım napcaklar kendileri çok barışsever insanlar biz değiliz :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2007 23:42 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

slipknot senin bu muhabbet daşşak mı yoksa ciddi nazi ayakları mı :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2007 23:48 
Tough-Guy
 Profile bak

damarlarımdaki asil TÜRK kanı fışkırası geldi nedense

En son SlipKnoT tarafından, 20 Ekim 2007 00:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2007 23:57 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ilginc olan şu bu askerler komando oraya pusu yapmaya gidiyo ve pusuya yakalanıyo.cok yazık valla amcamda aynı bölükten görev yapmış bi kasaturayla bi hafta dağda eğitim yapıyolarmış.yazın nur icinde yatsınlar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2007 23:58 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bnm hakkmda zerre kdr bilgin olmadan atıp tutma.ben diyarbakır doğumlym.doğuda da kaldım.
hani madem bu ülkeyi sevmedigini solediginde neden fransaya iltica etmedigini sormustm.bni fasolukla suclamstn;sonra götünden uydurup türkiye vatandaslıgndn cıkarken para isticekler ondan cıkmıom gbi sana yaksr bi yazı yazmstn.
CIK Bİ KANALA BEN ERMENİ YASA TASARISINI KABUL EDİOM.BU ÜLKEDE YASAMAK İSTEMİOM.FRANSA BENİ KABUL ETSİN DE TÜRKİYE SENDEN PARA İSTESİN O PARAYI BEN WERCEM.sıkar de mi???bunu yapamıosan ceneni kapa otur kösene git agla.burdan götünden uydurdugun seylere inanıp ota boka yorum yazmak daha kolay de mi?
piyan nikli sahsiyet;madem inanmıon bu ülkeye ASKERE NİYE GİTTİN ULAN?VİCDANİ RED YAPACAK GÖTÜN YOK MUYDU?BURDAN ÖTMEK COK KOLAY DE Mİ?İNANMADIGIN BİR KURUMA NE SİKİME GİRDİN?SU BİLMEM KAC YILLIK HAYATIN BOYUNCA BOLE KAYPAK MYDN?
sen hic üzülme benim icin.sen boku bokuna gecen ömrüne yan;en yakın huzurewine kos;üzülme dewletimiz sana da elini uzatr

ERMENİ SOYKIRIMI WAR-SİZ Bİ BOK BİLMİONUZ PKK ASLINDA SÜPER ÖTESİ BİSİ SİZ MALSINIZ DİYEN DAWARLAR;
aranızda birinzn 31 cekmekten baska yaptıgı bi bok war mı?bizi bilgisizlikle suclayan sizlerin penguen dısında okudugu siyasi (!) gazete war mı?ya da hepiniz klasik hayat okulunun en arka safı mısnz?
ayaklarnzdaki konversler mohawk saclarınız karsınızda baktıgınız ithal monitörlerinzle sizlere slm olsun.

blink 182,slipknot,lüzumsuz,rottenx77;
tesekkkrlr yazılarnz icin.size Allah sabır wersn.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 00:05 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Allah sabır versin de bi yere kadar walla bazen sinir krizleri geçiriorm evde ulan ne adamlar var diye hoş güzel de bu kadar olmaz, adam "allahın da götü kalktı" diyebilio, yani yok artık...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 01:04 
Überpunk
 Profile bak

iÅŸte onlar Allah kitap bilmeyen abuk subuk herifler ya...

destroying all the shows

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 01:12 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sonuçta ortada birbirlerini yok etmek için çatışan askerler var onlar bizim askerlerimizi öldürüyo bizde onların askerlerini öldürüyoruz ama bunun böyle çözülebilceğini zannetmiyorum neyse allah rahmet eylesin.

http://www.myspace.com/telgrafintelleri

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 01:44 
Hardliner
 Profile bak

??
götünüzden laf uydurmayın burda kimse pkk süper örgüt demedi,
ermeni soykırımını siz kendi laflarınızla kanıtlıyosunuz zaten,
hatta özet olarak geçiyim ulan hepiniz fransızlar ermeni çetelerini kışkırttı sonra da türkler ermeniler çatıştı sonrasında osmanlı iktidarı ermenileri zorunlu göçe yolladı demiyo musunuz? o göçte de sırf ermeni oldukları için insanlar öldü.(aslında haklıyız o yüzden soykırım yok gibi bişey demekte gerzekliğin daniskasıdır .)

duymak istediğiniz lafları söyleyemiyoruz özür dileriz hpinizden , vatan anlayışımız farklı ,halkların kardeşliğini istiyoruz,sizin gibi kalleşlik isteyenlere karşı da lafımızı esirgemiyoruz. verdiğim linki okudun mu yada oblivionun yazısını okudun mu onlara karşı mantıklı bi cevap yaz sonra ya sev ya terketçilik oyna,

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 08:43 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

hepiniz siktirin gidin!!!!!!!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 10:45 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Avatari gamali hac olan bir hayvan bana hic bir sikim diyemez, dedirtmem, kusura bakma. Fasizm ve nasyonalsosyalizmin farkini bilmiyosan ben sana ne diyim...
Ayriyetten PKK süperdir kimse demedi. Asker ve militan insanlarin hepsi boktan cünkü. Burda bizim yaptigimiz taraf tutmak degil, "VATAN ELDEN GIDIYO LAAAN!" diyen salaklara verdigimiz mantikli bir cevaptir.
"Bütün uluslarin kardesligi felan diye bisey yoktur" felan diyebilirsiniz, ama her gercek bir ütopyayla baslamistir, ve bunun icin punk müzik dinliyoruz, bunun icin antiyiz, bunun icin otoriteye ve beyin yikamasina karsi geliyoruz.
Simdi Kürtler istedikleri bölgeleri alsalar ne olacak, sizin kiciniza ne batacak onu merak ediyorum. Ne diyeceginizi tahmin edebiliyorum, ama bakalim.
Sonra bir daltarak "Allah kitap bilmeyen abuk subuk herifler" demis, moruk kusura bakma, ben ve benim gibiler gercekten Allah kitap bilmeyiz, cünkü bu söyledigin seyler yüzünden savaslar verildi, ve hala da veriliyo.
Bakin, sehide üzülmüyorum degil, bir insan ölünce zaten "Banane amina koyum" denilemez zaten, hepimiz onlarin yerinde olabilirdik, yanlis yer ve zamanda bulunmuslar, ve bundan kim sorumlu? Ordu tabi ki. Pasifistlik zaten Türk devletinin bir ilkesi olmadigi icin, Türk ordusu hic bir zaman adam olamaz, daha cok sehitler ölür.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 10:55 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Ayriyetten Türkiye gibi militan bir ülkenin büyük bir sorunu, hic bir zaman deli bir diktatörün ülkeyi yönetmemis olmasidir (Ozan simdi Atatürk felan deme, adam deli degildi cünkü gercekten), mesala Hitler, Franco gibi. Almanya Hitler'den sonra dünyadaki en pasifist ülke oldu, cünkü militarizmden cok cektiler, hem birinci hem de ikinci dünya savasinda, yeter artik dediler ve politikalarini degistirdiler. Ayrica insanlar Hitler zamanindan kalma nasyonalsosyalist düsünceler de yokoldu, insanlar bikmislardi ve hepsi de liberal bir düsünceye kaydilar. Türkiye'de hic bir zaman böyle bir sey olmadi, iyi yanlari da var tabi böyle bir sey olmamasinin, ama en büyük kötü yani, Türkiye'de dogan her insanin en azindan ergenlik cagina kadar milliyetci olmasidir.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 10:57 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tüm dünya salak bi siz akıllısınız a.q bravo...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 11:44 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

BlowJoe yazdı:
Avatari gamali hac olan bir hayvan bana hic bir sikim diyemez

valla bnmde dikkatiimi çekti kişilik arayışı içinde sanırım..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 12:52 
Überpunk
 Profile bak

slipknot bonehead misin lan

destroying all the shows

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 13:05 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

blink182 yazdı:

Bir baba veya senden büyük bir akraba gibi konustun, sana da bravo, "Lan oglum isin gücün yok mu, birak bu isleri, git okuluna adam ol, herkes salak bi sen mi akillisin" dermis gibi olmus (babam derdi hep)... Valla forumdan birisinin böyle bisey söyleyebilecegini hic düsünmemistim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 13:22 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

blink182 yazdı:

ahah harbi bende düşünmezdim forumdan birinin bunu söliceği. bide bu blink gibi salaklara anlatamazsında olayı yani yazık harbi acıorm size müslüman panklar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 13:55 
Überpunk
 Profile bak

komünist dönde götünü yala

destroying all the shows

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 14:35 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Komünist yazdı:
blink182 yazdı:

ahah harbi bende düşünmezdim forumdan birinin bunu söliceği. bide bu blink gibi salaklara anlatamazsında olayı yani yazık harbi acıorm size müslüman panklar

sen kimsin ki acıosn bize be olm, sorması ayıp siz komünistler ne sike yararsınız a.q :D tek gördüüm elinde komünist yayınlar olan istiklalde mal mal "AMERİKAN EMPERYALİZMİNE HAYIR" diye bağıran kandırılan gençler, hani TKP diye parti var niye mecliste milletvekili yok, madem bu kadar iyi bişi neden halk oy verip de seçmio o zaman düşünmek lazım demek ki halkın %95 i salak a.q var mı böle bişi :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 14:40 
Überpunk
 Profile bak

kutluyorum seni blink :wink:

destroying all the shows

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 14:43 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

fuck the fash yazdı:
kutluyorum seni blink :wink:

rica ederim efenim...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 14:54 
Hardliner
 Profile bak

ya alakaya maydonozluk yapmayın adam gibi tartışmayı bile öğrenememişsiniz verdiğiniz cevapların konuyla alakası nedir , konuyla alakalı cevaplar vermemeye devam ederseniz siktirip gidin kendinize topic açın evet biz haklıyız yazın hepiniz. gereksiz yer kaplıyosunuz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2007 14:59 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

topic öldü zaten... başrolde biz varız pardon...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 194 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: sumru geridöndü ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: