Miskinlertekkesi yazdı:
o senin dediğin çocuğun kafası patlamadı , kaşı yarılmıştı(aldığımız bilgiler doğruysa kilink grubundan tarık die bi çocukmuş ) .. sebebi de şöyle ki .. bu mikrofon ve tükürük olaylarından 10 dk sonra falan herşey normale döndü .. bizde bi yandan şarkılara eşlik edip bi yandan yere düşenleri kaldırıyorken , hemen yakınımdaki bu çocuk fat mike a (yada sahneye) pet şişe attı , ilkinde bişe demedim ama ikinci kez fat mike a isabet ettirmeye çalışırcasına attığını görünce bende sinirlenip üzerine yürüdüm onu iterek,, ama vurmadım .. ama o bana vurmaya kalkınca benimde arkadaşlarımdan biri onun kaşını açtı ... bu mevzuyu fazla uzatmamaya çalıştık hatta çocuk kendini iyi hissetsin diye açtım kollarımı gel sende bana vur dedim , oda geldi vurdu sonra da rahatladı ve gitti atıldığını zannetmiyorum ehehehe .. kavga dövüş meraklısı hiç değilim tanıyanlar bilir ama fat mike a sen 2 kere gözümün önünde şişe sallarsan bende sinirlenirim ... benim yerimde daha az töleranslı bi insanda olabilirdi .. ayrıca sertac gibi nofx hayranı insanın dışarda olması bunun içerde olması beni çok daha üzdü ... durum budur ... bu arada şunuda söylemeden geçemiycem .. hakkaten daha önce hiç tanımadığım ve görmediğim ama şarkılara eşlik eden , yere düşen tanımadığı insana yardım edip yerden kaldıran süper insanlar da vardı içerde , bunu da görmek çok güzel .. demekki küçükde olsa sağlam bi grup insan var bunu da göz ardı etmemek gerek ... bad religion ın gelmesi dileğiyle ! (hangi şarkıya istanbul yorumu yaptılar hatırlayan var mı ? )
kilink tarık değildir o gördüm ben tarık'ı gayet mutluydu eğleniyodu kaşı da açılmamıştı...istanbul şarkısı da muhtemelen doğaçlama bişeydi doğaçlama değilse biri söylesin şarkının orjinal ismini merak ettim şimdi ben de