Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 24 Temmuz 2008 23:04

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 148 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: Bu dünya düzeni insanı faÅŸist yapar...
İletiTarih: 21 Åžubat 2008 17:39 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

oblivion yazdı:
evet başlığı kerem(cheki) kilitlemiş yani kendi nikiyle tarkan abisinin yazdığı yazıyı foruma koyup tarkan milleti tehtid ettikten sonra da benle ne alakası var diyen kerem bu foruma yazdığım son yazı hesabımı sildiriyorum kereme de okan abisiyle iyi çay içmeler

sen bilirsin ali gidene dur demem.. öncelikle forumda duyuru yaptık türban ve ırkçılıkla ilgili yeteri kadar başlık var diye yeni açılanları kitlicez silcez dedik. senin hangi başlıktan bahsettiğini ben daha yeni anladım. hazala sordum.... evet o başlığı ben kitledim nedeninide biliyosun. ayrıca hiçbir kitlediğim sildiğim başlığa bunu neden yaptığımı yazmıyorum bilmiyorum farkındamısın. neden yapıldığını az çok insan anlar diye düşünüyorum. ikinci olarak tarkanın yazısına gelelim evet ben o yazıyı koydum. o yazıya katılmadığımı belirttimm!!!! bana göre yanlış olduğunu söyledim!!! daha sonra başlığı sildim!! tepkiler büyüyünce tarkanıda sildim. bilen bilir ben bu forumdan adam gibi kimseyi silmem. özel mesajla gelip beni sil diyenler çok oldu zamanında çoğunu silmemişimdir kendileri istedikleri halde..

benim hatam sadece şurda, sen bana özel mesaj attın başlığımı kim kitledi diye ve bende ilgilenmedim... normalde bu tip şeylerle ilgilenmem çünkü önüne gelen neden sildin neden kitledin diyor. keşke senle ilgilenseydim diyorum şimdi.. neyse kendine iyi bak. sen bilirsin.........

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 00:06 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Madem forumun tarzıyla ilgili çözülecek sorunlar var ve herkes tuttuğuna faşist diyor. Çözmeye çalışalım.

1- Tehtid mevzuu: Konuya direkt tehtid diye girerseniz öncesini görmezsenin bu bir nevi yanlı bakış olur. Tehdite giden olaylar neydi. TArkanı ne dellendirdi?

Herkesin bir zülfüyari vardır. Dokunmayacaksın. Burası punk forumu diye Türküm diyen adamala taşak geçersen. Spermden bayrak, am kılından bilmemne diye taşak geçersen, Türküm diyen adamın zülfüyarine dokunur. Burada karşındaki adamın tepkisini bilemezsin. Tehdit de eder, küfür de.

Haaa diyceksinizki Yok Türküm demiş milliyetçilik yapmış, Eğer burası punk forumu adı altında, herşey serbest diye adamın etnik kişiliği taşak konusu yapılacaksa ben de başlıyım isterseniz. Zorunuza gitmesin. Çok konu var, mesela Alevi dedelerinin sakallarından örgü prezarvatif yapayım mesela...(daha da iğrençleşebilirim).

Soruyorum: Bu forumda hangi etnik kimlikle taÅŸak serbest hangisiyle deÄŸil?

Eğer adamın aleviyliğiyle taşak geçince birileri burda dellenecektir,
Ağer adamın kürtlüğüyle dalga geçersem burda başka bi adam dellenecektir.

bu tehdite bile varabilir.

NEymiş spermden türk bayrağı heheh çok komik. Bu taşağı, makarayı yapan adamın kafatasçı sitelerdeki kürt tanımını yapmış olmaktan ne farkı var. Eğer bu makarayı yapıyorsan tepkiyede hazır olacaksın.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 00:12 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Keremin başlık silmesine gelince,

Bi başlığı sildi çünkü buradaki şerefsiz birkaç kişi benim için şerefsiz tanımlamalar kullanmışlardı. Bu tanımlama "ülkücü", "faşist", "ırkçı" vs...cinsi değildi. onları sineye çekerim. ama bu tanımlama ahlaksızlığın önde gideniydi. KErem bu ahlaksızlığı görerek başlığı sildi. Bunu bilen biliyor. Ali de sen de biliyorsun. DAha fazla uzatmaya gerek yok.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 01:19 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tehtit etmeyi haklı gösterme çabasını da ilk defa gördüm bravo gerçekten.
bak abicim bir iki tane dangalak çıkıyor bir şeyler söylüyor diye sen ve süper arkadaşın tarkan gelip buradaki bazı kişileri ciddi ciddi tehtit edemez.
o kişilerin yaptıkları dangalakça yorumlar senin burada alevilere yok kürtlere yapacağını düşündüğün yorumları da mantıklı göstermez bir yaz bakalım benden gelecek cevabı da okursun o zaman.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 04:31 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

ben başlığı okana tarkana küfür ediliyor diye değil herkes birbirine giriyor diye sildim bu arada!!!

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 10:54 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üMüT yazdı:
bak abicim bir iki tane dangalak çıkıyor bir şeyler söylüyor diye sen ve süper arkadaşın tarkan gelip buradaki bazı kişileri ciddi ciddi tehtit edemez.
o kişilerin yaptıkları dangalakça yorumlar senin burada alevilere yok kürtlere yapacağını düşündüğün yorumları da mantıklı göstermez bir yaz bakalım benden gelecek cevabı da okursun o zaman.

Valla senin bu cevabın beni haklı çıkartır.

Yukarıdaki senin cevabın da, senin çapında bir nevi tehtid. "yaz bakalım.....ne yapıyorum"

Demekki neymiÅŸ: Zoruna gitti mi biÅŸeyler herkes tehtid edebiliyormuÅŸ.
DEmekki neymiş: Burda Türk etnik kimliğiyle taşak geçen, kral üstün adam, ama kürtlere bu tip yazan aşağlılk adam.
Demekki neymiş: Sen Kürt'ü kayırıp, Türk etnik kimliğini taşak malzemesi yapana prim verecek, el üstünde tutacak bir adamsın.

Senin anarşist dergin mi vardı değil mi?

Geç bunları geeeeç,,,,

Eğer işi dergiye kadar döktüysen, anarşistim diyorsan "spermden bayrak diyene "hop kardeş ne diyorsun sen diyeceksin, dur orda diyeceksin"

Dergin anarşistse, Türk'de yazacak, Kürt'de yazacak,

Türk'le taşak geçene helal olsun, kürtle taşak geçene "yaz bakalım ne olucak" diyip taraf olan adamın dergisi anarşist dergi değil olsa olsa Kürt, alevi nazi birliği dergisi olur. Böyle tip taraf olanda sosyalist, humanist, anarşist...vs olamaz.

MErak etme ben sizin gibi yapmam, "spermden bayrak", "bayraktan otuzbir peçetesi" gibi örnekleri vermem, herkesin kimliğine saygı duyarım ama aynı saygıyı Ben Türküm diyen adama da beklerim. Aynı "ben kürdüm" diyen adama gösterdiğin gibi.

Kerem bu delikanlılığı gösterdi, siyasi konuda tatışılırken benim hakkımda şerefsizce yorum yapan adama "dur bakalım" dedi. Sildi.

En son okan tarafından, 22 Şubat 2008 11:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 11:00 
Tough-Guy
 Profile bak

okan yazdı:
üMüT yazdı:

Yukarıdaki senin cevabın da, senin çapında bir nevi tehtid. "yaz bakalım.....ne yapıyorum"

DEmekki neymiş: Burda Türk etnik kimliğiyle taşak geçen, kral üstün adam, ama kürtlere bu tip yazan aşağlılk adam.
Demekki neymiş: Sen Kürt'ü kayırıp, Türk etnik kimliğini taşak malzemesi yapana prim verecek, el üstünde tutacak bir adamsın.

Geç bunları geeeeç,,,,

Eğer işi dergiye kadar döktüysen, anarşistim diyorsan "spermden bayrak diyene "hop kardeş ne diyorsun sen diyeceksin, dur orda diyeceksin"

Türk'le taşak geçene helal olsun, kürtle taşak geçene "yaz bakalım ne olucak" diyip taraf olan adamın dergisi anarşist dergi değil olsa olsa Kürt, alevi nazi birliği dergisi olur. Böyle tip taraf olanda sosyalist, humanist, anarşist...vs olamaz.

MErak etme ben sizin gibi yapmam, "spermden bayrak", "bayraktan otuzbir peçetesi" gibi örnekleri vermem, herkesin kimliğine saygı duyarım ama aynı saygıyı Ben Rüküm diyen adama da beklerim. Aynı ben kürdüm niyen adama gösterdiğin gibi.

Kerem bu delikanlılığı gösterdi, siyasi konuda tatışılırken benim hakkımda şerefsizce yorum yapan adama dur bakalım dedi. Sildi.

Bazı konularda katılıyorum nasıl kürt kimliğine laf geldiğinde birşeyler diyorsak türk kimliğine de terbiyesizce birşey denemez!!

Ama asla şu göz ardı edilemez Kürt ile Türk'Ü bu yaşadığımız toprak parçasında eşit görmüyorlar!Biri ezen biri ezilendir!!
Biri operasyon düzenleyen biri düzenlenendir!!
Biri ölen biri de öldürlendir!
Biri insan hakkı gasp edilen biri edendir!
Biri asimile edilmeye çalışılan biri asimile etmeye çalışandır!

Yani demek istediÄŸim ÅŸudur!
Türk ler ile konuşurkan daha şiddetli konuşulması normaldir!İnsanların yorum yaparken biraz sakin olmaması bu yüzdendir!

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 11:09 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üMüT yazdı:
senin burada alevilere yok kürtlere yapacağını düşündüğün yorumları da mantıklı göstermez bir yaz bakalım benden gelecek cevabı da okursun o zaman.

Merak etme ben yorumları yazacak kadar düşmedim ben ama,

(Kim olursa olsun bi taraf için önem arzeden bir sembole makara yapamaz, yaparsa da taraf olur, taraf olursa da kendine anarşistim diyemez.)

O zaman Umutcum madem mantık arıyorsun, duyarlı adamsın, senden "spermden bayrak" cümlesindeki mantıklılığın ne olduğunu anlatmanı istiyorum.

MAntıklı bir açıklama yaz tarafsızca elinden öpim. Ali mantıklı bi cevap verdi avatarı değiştirdim. Ama cevap gibi cevap verdi.

Senin cevabın neydi: "yaz bakalım ne olucak..." DEmek ki herkesin zoruna giden bişeyler varmış.

Yazamazsan sen de anarşist dergi işini bırak....

En son okan tarafından, 22 Şubat 2008 11:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 11:25 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

theironist yazdı:
okan yazdı:
üMüT yazdı:

.

Ama asla şu göz ardı edilemez Kürt ile Türk'Ü bu yaşadığımız toprak parçasında eşit görmüyorlar!Biri ezen biri ezilendir!!
quote]

Babacım, biraz daha vitrinin dışına çıkıp, kulaktan dolma bilgilerin dışına çıkıp, hayat pratiğine dönersek, sana da şu soruyu sormak isterim.

TC sınırları içinde tek ezilen Kürt kökeniyken, diğer etnik kimlikler İsviçre standartında mı yaşıyor. Cevabın evet ise ellerinden öperim. Ama olamaz.

Ezilen Kürt işim vitrin tarafı, yapıştırılan imaj.

Yani şöyle, Dolapdere. Dolapderede yaşayan halk ezilmiyor mu? Polis çingene çocukları evire çevire dövmüyor mu? Çingene kızlarına karakolda yapılan tacizin haddi hesabı yok. Ama Dolapderelilere yapıştırılan imaj nedir. Her ortamda kapı gıcırtısına oynayan makara, kukara adamlar. Haıhüsrev mahallesinde pislik içinde yaşıyorlar. Ulan onlar da eziliyor. (Dolapderede dükkanımız vardı orda büyüdüm çok iyi bilirim, ne oldu devlet dükkanımızı yıktı, elimizden aldı, şimdi ezilen ben olmadım mı? O dönem parasızlıktan imanımız gevredi ama ezilmedik di mi. Etnik kökenim Kürt değil ezilemem)

Sözün özü bu ülkede etnik kimliğe bakmadan güçlü olan eziyor.

Bir önceki Tuzla tersane başlığındaki tersane sahiplerinin etnik kimliklerini ve ölenlerin etnik kimliklerini bi araştırın bakalım. Kim ezmiş kim ezilmiş.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 11:30 
okan yazdı:
(Kim olursa olsun bi taraf için önem arzeden bir sembole makara yapamaz, yaparsa da taraf olur, taraf olursa da kendine anarşistim diyemez.)

boyle bir mantik yok. bu eger hristiyanin haciyla makara yaparsan ateist olamazsin gibi bir cumle olmus. umutun eger butun bayraklara karsi tavri buysa, sen ona taraf oldun diyemezsin. yani hristiyanla dalga gecen direk musevi yada mmusluman olmayacagi gibi, turk bayragiyla dalga gecen direk pkk'li yada pkk bayragini savunan kisi olmaz. bizim turk-kurt catismasinda devlete daha fazla yuklenmemizin sebebi, siddet disinda bir alternatif politika izlememesi, ve cumhuriyet sonrasinda kurtlerin surekli olarak ezilmesi, asimile etmeye calisilmasidir.
ismail turut ne diyor sarkisinda 'birakin can calmayi ermenici olmayi'. onun dusuncesine gore hepimiz ermeniyiz diyenler direk ermenici oluyor. senin yazdiginin da bundan farki yok.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 12:07 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
okan yazdı:

boyle bir mantik yok. bu eger hristiyanin haciyla makara yaparsan ateist olamazsin gibi bir cumle olmus. umutun eger butun bayraklara karsi tavri buysa, sen ona taraf oldun diyemezsin. yani hristiyanla dalga gecen direk musevi yada mmusluman olmayacagi gibi, turk bayragiyla dalga gecen direk pkk'li yada pkk bayragini savunan kisi olmaz. bizim turk-kurt catismasinda devlete daha fazla yuklenmemizin sebebi, siddet disinda bir alternatif politika izlememesi, ve cumhuriyet sonrasinda kurtlerin surekli olarak ezilmesi, asimile etmeye calisilmasidir.
.

O zaman şiddet uygulanan şiddet politikasını tartışalım. Bunu tartışırken de zülfiyare dokunmayalım.

Ayrıca göster bi tane bütün bayraklara karşı aynı tavır örneği. Yok.
Göster bir cümlemi "sen PKK'lsın dediğim". Yok.

Demekki uyduryorsunç

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 13:49 
okan yazdı:
hoppidi yazdı:
okan yazdı:

Ayrıca göster bi tane bütün bayraklara karşı aynı tavır örneği. Yok.
Göster bir cümlemi "sen PKK'lsın dediğim". Yok.

Demekki uyduryorsunç

okan sana ne olmus boyle yaa? zit dusuncelerde olsak bile, bazen kufurlessek de zekani begeniyorum. ama acele edip dusunmeden mi yaziyorsun anlamadim. adam tabiki muhalefetini kendi habitatinda yapicak. durup dururken zimbabwenin bayragini skiim mi diyecek? ayrica birbirimize ozel mesaj atarak aradaki problemi cozduk saniyordum. ama bakiyorumki hala durum ayni. mesajlardan birinde adimi vermeden 'serefsiz' demissin. kizdigimi dusunme, daha agir kufurleride kaldiririm, isteyen bana rahatlikla orospu cocugu diyebilir sorun yok. birde soyle birsey var, kemalist olabilirsin ama turklugu oven bir yazini gorursem sana rahatlikla irkci derim. suanda ataturk ici bosaltilmis, birak hem solcularin hemde ulkuculerin, kendi kafalarinda yarattiklari ataturku futbol takimlari bile kendine ataturkun tuttugu takim diyerek taraftar toplamaya calisiyor. sana gorede dincilerin allah adina, cami insa etmek icin para toplamasi bununla ayni mantalite degilmidir? daha once 100 kere yazdik ama yine yazicam. sorun ataturkun kendisi degil bir din haline gelmis ataturkculuktur. bazi seyleri dusunmuyorsun ve ben dusunebilecek zekaya sahip oldugundan eminim. suanda yururlukte olan anayasa cuntacilarin getirdigi cok ama cok anti-demokrat anayasadir. ilk iki anayasa uzerinden neredeyse 100 yil gecmesine ragmen 80 anayasasindan cok daha demokratiktir. turbana bez parcasi deniliyorsa bayraga niye denilmiyor? turkiye ve amerika disinda diger ulkelerin bayrak fetisi oldugunu hic duymadim uzerinde britanya bayragi olan don aliyo insanlar. ayni donu turk bayragiyla yapmayi bi dene bak bakalim neler oluyor. birbirimize burdan yazmak yerine yuzyuze gorussek arkadas olurduk inan bana. senin dusundugun sekilde biri degilim.

En son hoppidi tarafından, 22 Şubat 2008 14:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 13:53 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Okan bak yukarıda spermli filan o kelimeye mantıklı güzel bir kelime demiş miyim dememişim öyle değil mi? Dedim diye niye gösteriyorsun eğer çok mantıklı görseydim o yorumu o tip bir yorumu ben yapardım zaten.
Türkle dalga geçene gibi bir ifadem olmadı eğer kerem o konuyu silmeseydi birisinin türküm demesinde bir yanlış görmediğimi ifade etmiştim zaten. Boşuna nefes tüketme. Benim ırklarla onla bunla işim yok.
Ben tehtit etmiyorum orada sen yazarsan benim yazacaklarımı da okursun dedim ne savcılık kelimesi geçti ne teşkilat kelimesi geçti ne de başka bir şey yazdıklarımı çarpıtma.
Hoppidide belirtmiş ben bu olaylarda devleti suçlu gördüğüm için sana kayırma yapıyormuş gibi bir durum gözükebilir ama o da anlayabilene açıkçası.Bakış meselesi.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 15:44 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan yazdı:
üMüT yazdı:

Geç bunları geeeeç,,,,

MErak etme ben sizin gibi yapmam, "spermden bayrak", "bayraktan otuzbir peçetesi" gibi örnekleri vermem, herkesin kimliğine saygı duyarım ama aynı saygıyı Ben Türküm diyen adama da beklerim. Aynı "ben kürdüm" diyen adama gösterdiğin gibi.

Kerem bu delikanlılığı gösterdi, siyasi konuda tatışılırken benim hakkımda şerefsizce yorum yapan adama "dur bakalım" dedi. Sildi.

katılıyorum, bu arada kürtler nasıl ezilio ben onu çözemedim, lan uyuşturucudan vs den parayı kıran bu adamlar, altında son model arabası olan bunlar.. sonra bunlar ezilio haa.. onlar eziliosa çingenelerde ezilio dolapdere örneği mesela... tartın biraz... muhalefet içim muhalefet yapmayın...

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 16:09 
ous yazdiklarin 50 kere dile getirildi 50 kerede bunlari soyliyenleri got ettik. ama hala ayni muhabbet. cevap bile vermicem bu sefer. biktim ayni seyleri degisik basliklarda defalarca tekrarlamaktan.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 16:49 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

göt ettini sanmak başka göt etmek başka da neyse =)

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 16:51 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

oğuz söylediğin ve GENELLEDİĞİN kürtler, türkiyedeki kürt nüfusunun yüzde kaçını oluşturuyodur sence

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 16:54 
Ous yazdı:
göt ettini sanmak başka göt etmek başka da neyse =)

politika bolumundeki eski basliklari usenmez, okursan senin soylediginin aynilarini soyleyenlete verdigimiz cevabi gorursun. ben bi 450 tane mesajimi sildim belki benimkileri bulamazsin ama 2-3 kisinin verdigi cevaplarin altina imzami da atarim.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 17:00 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Lan ben birine cevap verecekken o kişinin dah önceden yazdıklarına filan bakıyordum böylece cevap hazırlıyor hemde kişinin nasıl olduğunu anlamaya çalışıyordum.Bende mi gariplik var bu kadar uğraşılır mı diyordum yok ya.Bende bir şey yok adam ne diyor göt ettiğini sanmak da başka tabi.Olum adamın yazdıklarını bir oku gözünü seveyim.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 17:23 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yok yok siz değişmezsiniz, ben de değişmem =) doğal olarak boşverin, kimin noldu ne yaptıı ortada... saygılar sevgiler canlar...

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 18:19 
Ous yazdı:
yok yok siz değişmezsiniz, ben de değişmem =) doğal olarak boşverin, kimin noldu ne yaptıı ortada... saygılar sevgiler canlar...

kendi adina konus, ben devamli degisiyorum.

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 18:45 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
Ous yazdı:

kendi adina konus, ben devamli degisiyorum.

sanmıorm değiştiğini... neyse ya değişen değişsin... boşverin neyse dağılmasın konu devam edin...

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 20:55 
Tough-Guy
 Profile bak

quote]

Babacım, biraz daha vitrinin dışına çıkıp, kulaktan dolma bilgilerin dışına çıkıp, hayat pratiğine dönersek, sana da şu soruyu sormak isterim.

TC sınırları içinde tek ezilen Kürt kökeniyken, diğer etnik kimlikler İsviçre standartında mı yaşıyor. Cevabın evet ise ellerinden öperim. Ama olamaz.

Ezilen Kürt işim vitrin tarafı, yapıştırılan imaj.

Yani şöyle, Dolapdere. Dolapderede yaşayan halk ezilmiyor mu? Polis çingene çocukları evire çevire dövmüyor mu? Çingene kızlarına karakolda yapılan tacizin haddi hesabı yok. Ama Dolapderelilere yapıştırılan imaj nedir. Her ortamda kapı gıcırtısına oynayan makara, kukara adamlar. Haıhüsrev mahallesinde pislik içinde yaşıyorlar. Ulan onlar da eziliyor. (Dolapderede dükkanımız vardı orda büyüdüm çok iyi bilirim, ne oldu devlet dükkanımızı yıktı, elimizden aldı, şimdi ezilen ben olmadım mı? O dönem parasızlıktan imanımız gevredi ama ezilmedik di mi. Etnik kökenim Kürt değil ezilemem)

Sözün özü bu ülkede etnik kimliğe bakmadan güçlü olan eziyor.

Bir önceki Tuzla tersane başlığındaki tersane sahiplerinin etnik kimliklerini ve ölenlerin etnik kimliklerini bi araştırın bakalım. Kim ezmiş kim ezilmiş.[/quote]

tamam katılıyorum !!
dğru bu ülkede sadece kürtler değil!
türk olan bi insanda eziliyor !bende laz olduğum için eziliyorum beni türk göstermeye çalışıyor bu devlet!
ama şimdi kürtler buna karşı çıktıkları için suçlu gibi göstermissin !
diğerleri birşey yapmıyor demekki ezilmiyor mu demek oluyor!
tabikide hayır!
bu bence onların tepkideki yetersizliklerini gösterir!ezilmediklerini değil!!

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 21:07 
General
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  YIM  Profile bak

çok acayip bir konu aslinda bu yaşadiğim yerde hiçbir kürtün hakki göz ardi edilmiyorda ama bir takim insanlar çıkıpda nasil farkli bişiler diyor aslinda bu politika ve belli bölgelere ve çevreye göre değişir burda yaşıyan turkler rahatkken avrupada yaşıyan turklerın ezilmesi gibi bi genelleme yapilamaz ve tartışılır bir konu...

http://www.myspace.com/pactotutuman

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Åžubat 2008 21:10 
General
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  YIM  Profile bak

birşeye daha değinmek istiyorum kürtleri ezilmekten kurtardilar diyelim hani tüm kurtler eziliyormuş ya peki turkler arasindaki ezilenler ve diğer etnik kökenlerdeki ezilen insanlari kim kurtaricakmış veya ezilen bir toplum nasil olurda şiddete başvurur aslinda savunulan düşüncelerin içinde ne kadar doğruluk payi varsa bir okadarda ters hususlar var.

http://www.myspace.com/pactotutuman

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 148 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: