üMüT yazdı:
tehtit etmeyi haklı gösterme çabasını da ilk defa gördüm bravo gerçekten.
bak abicim bir iki tane dangalak çıkıyor bir şeyler söylüyor diye sen ve süper arkadaşın tarkan gelip buradaki bazı kişileri ciddi ciddi tehtit edemez.
o kişilerin yaptıkları dangalakça yorumlar senin burada alevilere yok kürtlere yapacağını düşündüğün yorumları da mantıklı göstermez bir yaz bakalım benden gelecek cevabı da okursun o zaman.
Valla senin bu cevabın beni haklı çıkartır.
Yukarıdaki senin cevabın da, senin çapında bir nevi tehtid. "yaz bakalım.....ne yapıyorum"
Demekki neymiÅŸ: Zoruna gitti mi biÅŸeyler herkes tehtid edebiliyormuÅŸ.
DEmekki neymiş: Burda Türk etnik kimliğiyle taşak geçen, kral üstün adam, ama kürtlere bu tip yazan aşağlılk adam.
Demekki neymiş: Sen Kürt'ü kayırıp, Türk etnik kimliğini taşak malzemesi yapana prim verecek, el üstünde tutacak bir adamsın.
Senin anarşist dergin mi vardı değil mi?
Geç bunları geeeeç,,,,
Eğer işi dergiye kadar döktüysen, anarşistim diyorsan "spermden bayrak diyene "hop kardeş ne diyorsun sen diyeceksin, dur orda diyeceksin"
Dergin anarşistse, Türk'de yazacak, Kürt'de yazacak,
Türk'le taşak geçene helal olsun, kürtle taşak geçene "yaz bakalım ne olucak" diyip taraf olan adamın dergisi anarşist dergi değil olsa olsa Kürt, alevi nazi birliği dergisi olur. Böyle tip taraf olanda sosyalist, humanist, anarşist...vs olamaz.
MErak etme ben sizin gibi yapmam, "spermden bayrak", "bayraktan otuzbir peçetesi" gibi örnekleri vermem, herkesin kimliğine saygı duyarım ama aynı saygıyı Ben Türküm diyen adama da beklerim. Aynı "ben kürdüm" diyen adama gösterdiğin gibi.
Kerem bu delikanlılığı gösterdi, siyasi konuda tatışılırken benim hakkımda şerefsizce yorum yapan adama "dur bakalım" dedi. Sildi.