Türk Punk Forum

KaraşimşeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 10:32

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 148 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Bu dünya düzeni insanı faşist yapar...
İletiTarih: 12 Şubat 2008 23:53 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

расист yazdı:
heppiniz ermeniyiz diyen zaten ırkçılık yapmıştır bu forma göre burda ne mutlu türkümdedinmi hemen sataşıyolar ama askere ve ya karokala düşmemişler siz gelin alibeyköy karokolunu önüde bir anormal davranuşta bulunun sizi sadece 1 gece alrız nezartaneye bu size hayatınız boyunca savunduğunuz şeyleri unutma fırsatı veiri sadece bir gece

Lan yarragim, sen kimin nesisin onu anlat ilk önce. Böyle boktan boktan tehdit savurmakla olmaz bu isler.

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Şubat 2008 23:56 
Minor Threat
 Profile bak

saintofdreams yazdı:
haha asıl sen yemişin isteneni tv yi şöle koca bir kucaklayıp :) tabi sen anlarsın tvlerde neler anlatıldıgını sen izlersin o yalan haberleri basının yarattıgı hepimiz ermeniyiz sloganlarını... ben bilmem sen bilirsin :) akıllı insan ben robotum nede olsa sen asisin herşeyin farkında olansın o koca tv ile koca bir dünyasın :)

Evet,yalan hepsi değil mi?
Hrant Dink cinayetinin son duruşmasında Rakel Dink'e,mahkeme salonunda hareket çeken insanlar doğru şeyi yapıyorlar.Biz Tv'de gördüğümüz için,aa Hrant ölmüş,onun peşinden gidelim diyoruz.Ulan herifler katil,yaptıklarından en ufak bir pişmanlık bile duymuyolar,ne diyosun sen ya?Adamların avukatı en güzel slogan "Ya sev ya terket"dir diyo yahu.Biz bu adamlara tepkimizi televizyonda çok çıktığı için mi gösteriyoruz sanıyorsun sen gerçekten.Eğer televizyondan çok etkilenseydik,ne işimiz var punk forumunda,oturur tikkyiz.biz sitesinde gezeriz.Hayatımızın gündemini politika değil seda sayan oluşturur.Hadi beni geçin,şu forumda hayatınız boyunca sahip olamayacağınız bilgi birikimine sahip insanlar var,sen bu heriflere "hayatını tv yönlendiriyo"diyosun,zekice,gerçekten.

Ayrıca Ermenistan içindeki "Türklerden nefret eden" o şerefsiz kalabalık kadar,Türkiye içindeki "Ermenilerden nefret" eden şerefsiz kalabalığı da düşünmemiz gerekir.

Ya bak,açıkcası biz buradaki insanlar olarak,Tc'nin karşısında durduğumuz zaman karşı tarafı desteklemiyoruz.Yani Hrant Dinkin ölümünü protesto ediyoruz,her hangi bir insanın yaptığı ırkçılığa karşı çıkıyoruz.Eğer bu ırkçılığı Ermenistan yapıyorsa,Ermenistan'a da sövüyoruz.Genel olarak bütün dünyadaki devletler yanlış yaptığı için,hepsine sövüyoruz.TC'de yaşadığımız için Tc'ye torpil geçip onu eleştirmekten çekinmiyoruz.

Bu bağlamda biz ,senden farklı olarak, Türk olduğu için öldürülen Türkler'e üzüldüğümüz kadar,Senegalli olduğu için öldürülen Senegallilere,Papua yeni gineli olduğu için öldürülen papua yeni ginelilere,ingiliz olduğu için öldürülen ingilizlere de üzülüyoruz.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 00:07 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

HüS?! yazdı:
saintofdreams yazdı:
haha asıl sen yemişin isteneni tv yi şöle koca bir kucaklayıp :) tabi sen anlarsın tvlerde neler anlatıldıgını sen izlersin o yalan haberleri basının yarattıgı hepimiz ermeniyiz sloganlarını... ben bilmem sen bilirsin :) akıllı insan ben robotum nede olsa sen asisin herşeyin farkında olansın o koca tv ile koca bir dünyasın :)

Hrant Dink cinayetinin son duruşmasında Rakel Dink'e,mahkeme salonunda hareket çeken insanlar doğru şeyi yapıyorlar.Biz Tv'de gördüğümüz için,aa Hrant ölmüş,onun peşinden gidelim diyoruz.Ulan herifler katil,yaptıklarından en ufak bir pişmanlık bile duymuyolar,ne diyosun sen ya?Adamların avukatı en güzel slogan "Ya sev ya terket"dir diyo yahu.Biz bu adamlara tepkimizi televizyonda çok çıktığı için mi gösteriyoruz sanıyorsun sen gerçekten.Eğer televizyondan çok etkilenseydik,ne işimiz var punk forumunda,oturur tikkyiz.biz sitesinde gezeriz.Hayatımızın gündemini politika değil seda sayan oluşturur.Hadi beni geçin,şu forumda hayatınız boyunca sahip olamayacağınız bilgi birikimine sahip insanlar var,sen bu heriflere "hayatını tv yönlendiriyo"diyosun,zekice,gerçekten.

Ayrıca Ermenistan içindeki "Türklerden nefret eden" o şerefsiz kalabalık kadar,Türkiye içindeki "Ermenilerden nefret" eden şerefsiz kalabalığı da düşünmemiz gerekir.

Ya bak,açıkcası biz buradaki insanlar olarak,Tc'nin karşısında durduğumuz zaman karşı tarafı desteklemiyoruz.Yani Hrant Dinkin ölümünü protesto ediyoruz,her hangi bir insanın yaptığı ırkçılığa karşı çıkıyoruz.Eğer bu ırkçılığı Ermenistan yapıyorsa,Ermenistan'a da sövüyoruz.Genel olarak bütün dünyadaki devletler yanlış yaptığı için,hepsine sövüyoruz.TC'de yaşadığımız için Tc'ye torpil geçip onu eleştirmekten çekinmiyoruz.

Bu bağlamda biz ,senden farklı olarak, Türk olduğu için öldürülen Türkler'e üzüldüğümüz kadar,Senegalli olduğu için öldürülen Senegallilere,Papua yeni gineli olduğu için öldürülen papua yeni ginelilere,ingiliz olduğu için öldürülen ingilizlere de üzülüyoruz.

bu yazının altına imzamı atarım..
ve ırkçı olan insan sanada siktiri çekerim..
siktir!

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 00:35 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

BlowJoe yazdı:

Sen o SHARP'i cikarsana imzandan.

sende türkçeyi ii ögrensene okudugunu anlayamıyorsun galiba yazılanları
almanyadasın biraz zayıf olması doğal tabi türkçenin :)

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 00:36 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

BlowJoe yazdı:
расист yazdı:
heppiniz ermeniyiz diyen zaten ırkçılık yapmıştır bu forma göre burda ne mutlu türkümdedinmi hemen sataşıyolar ama askere ve ya karokala düşmemişler siz gelin alibeyköy karokolunu önüde bir anormal davranuşta bulunun sizi sadece 1 gece alrız nezartaneye bu size hayatınız boyunca savunduğunuz şeyleri unutma fırsatı veiri sadece bir gece

Lan yarragim, sen kimin nesisin onu anlat ilk önce. Böyle boktan boktan tehdit savurmakla olmaz bu isler.

ben adresimi verdim nasıl beni göreceğinide öğrettim artık top sende bende seni çok merak ediyom gel görüşelim tanışalım uzun uzun sohbetler edip birer kahve içelim karokollar böyle yerler kominist propagandalarının uydurdu gibi değil, yok insalar kayıp oluyormuş yok şu yok bu hoş görü konusunda 1. mevlana 2. biz

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 00:43 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

at-avrat-gitar yazdı:
HüS?! yazdı:
saintofdreams yazdı:

bu yazının altına imzamı atarım..
ve ırkçı olan insan sanada siktiri çekerim..
siktir!

hojam böyle bir mesaj yazdıgın için seni tebrik ederim sonunda. yani bende saten yazının en başında türkiye içindeki ermenilere flam sözüm yoktu hrant dinkede bişi yok bende üzüldüm davasını hep okurdum türkiyenin haline üzülürdüm. ben insanlıgı sorguluordum faşist flam değilim savunmuorum nefret ediorum sadece böyle üzücü trajediler karşısında insanın insanlıga olan inancı zedeleniyor. saten başlıgı okuyup anlayan anlardı ne demek istediğimi BU DÜNYA DÜZENİ İNSANI FAŞİST YAPAR... demiştim herkezde yazıdan sonra faşist damgası koydu sadece bir faşist gerçeği yazdım ve nasılda dünya basının ve kendi milletimizin vurdun duymazlıgı getirdim son paragraftada ... ceset sayısını ele alarak ve uygulanma şeklini .. neise

aynı hrant dink gibi düşüncelerim ve kaygıllarım yüzünden bana faşist damgası vurdunuz :) buda trajikomik bir enstantene oldu tabi güya özgün düşünceye sonuna kadar saygısı olan insanlar olarak geçinirler...

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 03:42 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yazı küfür doluydu, ama hala azcık bişey anlama ihtimaline karşı onları sildim. bak küfretmiyorum, sövmüyorum.. YAZDIKLARIN YALAN diyorum! ermenistan milli marşında yapıştırdığın yazıda geçen gibi bir saçmalık yok. hocalı katliamı gerçekten olmuştur, fakat bu yazı konunun gerçeklerini anlatmak üzere değil, anti-ermeni propaganda yapmak üzere yazılmıştır. bunu ilk birkaç satırından anlayabilirsin. madem anlamadın, kesin olarak doğruluğunu kontrol edebileceğin ermeni milli marşı var. evet hocalıda kadınlar ve çocuklar öldürülmüştür, evet ermenistan devleti suçludur. bu da faşizmdir. "bu dünya düzeni insanı faşist yapar" demişsin ki bu da olabilecek en saçma çıkarımdır. ermeniler faşistlik yaptı o yüzden biz de ermenilerden nefret edelim mi?
"hepimiz ermeniyiz diyosunuz ama bakın ermeniler çocuk öldürüyor" haa iyi o zaman siktiredelim dinki.
bak çocuğum; hrant dink türktü. türk faşizmi yüzünden öldürüldü. o da faşist cinayet bu da. dedem ölünce "hepimiz kalp hastasıyız" diye sokağa çıkılmaz. faşizme karşı olduğunu, ermeni nefreti beslemediğini belirtmek için, barış ve anlaşma yolunun açık olduğunu göstermek için sokağa çıkarsın(çıktık). ama çok beğendiğin bu yazının yazarı gibi adamlar, barış ve anlaşma yolunu sevmezler. o yüzden de, düşmanlığı pekiştirecek ne bulurlarsa böyle ballandıra ballandıra anlatırlar. hocalı katliamını da kimse hasıraltı etmedi. onu da dünya biliyor merak etme. uluslararası insan hakları kuruluşları konuyu inceliyorlar. bu durumda da ermeni soykırımı konusunda olduğu gibi bir ermeni tezi bir de azeri tezi olduğunu da öğren.

bir de özgün fikir diyorsun, getirip faşist propaganda yazısını önümüze koyup "özgün fikir" diyorsun. ne diyim sana, kaç fırın ekmek ye derler de.. sen balık ye en iyisi, zihnini açar belki.

sonuç olarak yazdığın yazı, hocalı katliamıdır. bağlamın saçma sapan, bilgilerin eksiktir. yazıdan ne anladığını, yazıyı okuyunca ne düşündüğünü de söylememişsin. yazıdan çıkarılması mümkün olmayan bir "başlık" atmışsın sadece. bu yüzden sana faşist demedim, toy ve cahilsin sadece.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 08:17 
bir azeri internet sitesinde anal sex'in tanimina "ermeni icadidir, ermeniler eder" yazmislardi. bu size ufak ta olsa makalenin objektifligi konusunda bir fikir verir sanirim.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 11:17 
Führer
 Profile bak

Arkadaş kör göze parmak bir propaganda yazısının gazına gelmiş ama cevap verenler daha da çok gaza gelmiş. Adam en azında Dünya düzeninin acımasız olduğunu farketmiş.

Ama bir konuda da arkadaşa katılıyorum, ben Türküm diyene duyulan antipati ve forumda gösterilen aşağılama şu tanıma uyuyor. Ne yapıcaktı sizden onay olmak için Türk'lüğünü inkar mı etmeli. Ne kadar alerjiniz varmış Türk olduğuu söyleyenlere.

Faşizm: faşizm kendinden olmayana, kendine benzemeyene tolerans göstermemektir (bkz.Kerem).

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 12:13 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan yazdı:
Arkadaş kör göze parmak bir propaganda yazısının gazına gelmiş ama cevap verenler daha da çok gaza gelmiş. Adam en azında Dünya düzeninin acımasız olduğunu farketmiş.

Ama bir konuda da arkadaşa katılıyorum, ben Türküm diyene duyulan antipati ve forumda gösterilen aşağılama şu tanıma uyuyor. Ne yapıcaktı sizden onay olmak için Türk'lüğünü inkar mı etmeli. Ne kadar alerjiniz varmış Türk olduğuu söyleyenlere.

Faşizm: faşizm kendinden olmayana, kendine benzemeyene tolerans göstermemektir (bkz.Kerem).

ben Türküm diyene antipati falan duyan yok ne diyosun sen o kadar uzun boylu değil herkes istediğini söyler burdaki ayrım niyete bağlı. ben bilmem neyim derken ne amaçla söylediğine bağlı bir,kimsenin kimseden onay almaya ihtiyacı yok iki.kendime benzemeyene tolerans göstermediğimi söyleyene ancak gülerim onun fikirlerini tartışmak isterken hakaretlerini görüyoruz yazılarında bilmem farkında mısın

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 12:29 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

расист yazdı:

ulan salak, ordaki hepimiz ermeniyiz'in anlamı hepimiz insanız manasındandır.. hepimiz insanırz, hepimiz kökte aynıyız, homos erektus'us amına koyiim

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 12:33 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben ne türküm, ne ermeniyim ne de başka birşey, ben insanım!!

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 12:43 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan yazdı:

Bu topraklarda egemen ırk olarak türkler. ve bunu ve inatla da bunu sağlamaya çalışıyorlar ise ben türküm demek biraz garip kaçar çünkü içinde farklı manalar barındırır.

yoksa türklerle bir sorun yok....

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 13:39 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan bu yazının yazarından hiçbir farkın yok. sen de kelimeleri kavramları bükerek propaganda yapıyorsun. tolerans göstermek, farklılıklarından dolayı birilerinin özgürlüklerini, olanaklarını kısıtlamamak, haklarını çiğnememektir. herkesi sevmek, aptalca düşüncelere de olabilir demek değildir. bu adam ırkçı diye evinin camını taşlıyorsan tolerans göstermemiş olursun. burada karşımıza alıp konuşuyoruz. tolerans yani, anladın mı? anlamadın.

demek hiçbirimiz anlamadık da, bi sen, bi de kafatasçı siteden alıntı yapacak kadar saf bu çocuk anladı dünyanın acımasız olduğunu. okan bak sevgili abin ülkücü çıktı, daha kimlerle saf tutacaksın bize haddimizi bildirmek için?

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 14:29 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

vallahi faşizm yanlısı arkadaşlar;hangi yazınızın neresinden alıntı yapsın neyi düzeltmeye çalışsın bilemiyor insan. ülkücü arkadaşlarımla aynı aptal mantığı güdüyorsunuz. "Tvde gördükleriyle yorum yapan insanlar" diye laf atmanızda şayet gülünesi bir durum şu yazılanlardan sonra.

Ayrıca bu aralar "ya türküm demek suçmu yaa biri türküm diyor hemen üstüne gidiyorsunuz" mantığı moda oldu. Bir insanın genel mantığını kavradıktan sonra o insan "türküm" dediğinde hangi mantıkla dediğini hepimiz anlayabiliyoruz sanırım. gerisi lagaluga bence. amma çok mantık dedim lan.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 14:54 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

расист yazdı:
BlowJoe yazdı:
расист yazdı:

ben adresimi verdim nasıl beni göreceğinide öğrettim artık top sende bende seni çok merak ediyom gel görüşelim tanışalım uzun uzun sohbetler edip birer kahve içelim karokollar böyle yerler kominist propagandalarının uydurdu gibi değil, yok insalar kayıp oluyormuş yok şu yok bu hoş görü konusunda 1. mevlana 2. biz

Festus Okey hastanede olmustu demi.Sandalyeden dusmustu galiba.Kominist propogandasıymıs,arkadasım lutfen;bi siktir.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 14:55 
cibindiK yazdı:
vallahi faşizm yanlısı arkadaşlar;hangi yazınızın neresinden alıntı yapsın neyi düzeltmeye çalışsın bilemiyor insan. ülkücü arkadaşlarımla aynı aptal mantığı güdüyorsunuz. "Tvde gördükleriyle yorum yapan insanlar" diye laf atmanızda şayet gülünesi bir durum şu yazılanlardan sonra.

Ayrıca bu aralar "ya türküm demek suçmu yaa biri türküm diyor hemen üstüne gidiyorsunuz" mantığı moda oldu. Bir insanın genel mantığını kavradıktan sonra o insan "türküm" dediğinde hangi mantıkla dediğini hepimiz anlayabiliyoruz sanırım. gerisi lagaluga bence. amma çok mantık dedim lan.

dogru demis cibindik. bu aralar boyle bir moda var. "2 saattir konusuyoruz bir turkuz demedik yau..."

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 14:59 
расист yazdı:
BlowJoe yazdı:
расист yazdı:

aboww bunu nasil kacirmisim lan ben. ulan salak konustugun insanlarin daha onceki yazilarini filan bir oku ondan sonra kendince keklemeye calisirsin. senin polis numarani yiyecek salaklar var bu forumda ama blow joe onlardan biri degil. ayrica sen hayatinda karakola gitmemissin, belli oluyor. eger hala atilmadiysanda edebinle bi siktirol git burdan.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 17:01 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

nerde lan sizin özgür düşünce mantığınız zorunuzamı gidiyor niye sürekli atılmamı istiyorsunuz işte siz bukadarsınız kendinizden olmayanları susturusunuz veya çalışırsınız ama beceremessinz faşist siz siniz lan yarrağımn başları size siktir aq salakları sana ne lan gitmiyom forumdan özgürce de konuşacam allahın faşistleri toplanmışınız buraya forumuda batırıyonuz

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 17:04 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

расист yazdı:
nerde lan sizin özgür düşünce mantığınız zorunuzamı gidiyor niye sürekli atılmamı istiyorsunuz işte siz bukadarsınız kendinizden olmayanları susturusunuz veya çalışırsınız ama beceremessinz faşist siz siniz lan yarrağımn başları size siktir aq salakları sana ne lan gitmiyom forumdan özgürce de konuşacam allahın faşistleri toplanmışınız buraya forumuda batırıyonuz

hee faşistleri istemiyoruz diye faşistiz hepimiz ayrıca polisler iyidir

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 17:18 
расист yazdı:

ozgur dusunceyle falan alakasi yok, buranin kurali bu. irkcilik yapmak yasak. ayrica direk sahislara kufur etmek de yasak. yani sen 2si 1arada sampuan gibisin. kabak gibi siritiyorsun ortada. adam gibi tartismayi ogren, nikini degistir, kimse sana birsey demez.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 17:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

saintofdreams yazdı:
BlowJoe yazdı:

nalaka, neyi anlamadıki? ayrıca zayıf falan diyosunda senin zeka seviyen çok düşük kimse bi bok diyomu.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 18:16 
Hardliner
 WWW  Profile bak

расист yazdı:

amına koduğum ermenileri bu ülkede böyle bişey yapmıyo işte ondan amına koduğum türkleri ne mutlu türküm diyene diyince tepkiler çoğalıyo anladın mı? senin gibiler böyle düşünmese bu ülkede herkes özgürce ne bok olduğunu söyler hiç bi sorun da olmazdı. farkında değillerki ülkeyi daha çok çıkmaza sokuyolar. ondan sonra midnight express yalan diyolar. yarrağımın başı yalan!

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 18:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu dünya düzeni insaı faşist yapar, acaba öteki dünya napcak lan insanı? merak ediorm...

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Şubat 2008 18:47 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

saintofdreams yazdı:
BlowJoe yazdı:

Ehem, en azindan besinci sinifa kadar Türkiye'de okula gittim, tamam belki cogunuzdan daha kötüdür Türkce'm, ama konu bu muydu?

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 148 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: