saintofdreams yazdı:
haha asıl sen yemişin isteneni tv yi şöle koca bir kucaklayıp

tabi sen anlarsın tvlerde neler anlatıldıgını sen izlersin o yalan haberleri basının yarattıgı hepimiz ermeniyiz sloganlarını... ben bilmem sen bilirsin

akıllı insan ben robotum nede olsa sen asisin herşeyin farkında olansın o koca tv ile koca bir dünyasın

Evet,yalan hepsi değil mi?
Hrant Dink cinayetinin son duruşmasında Rakel Dink'e,mahkeme salonunda hareket çeken insanlar doğru şeyi yapıyorlar.Biz Tv'de gördüğümüz için,aa Hrant ölmüş,onun peşinden gidelim diyoruz.Ulan herifler katil,yaptıklarından en ufak bir pişmanlık bile duymuyolar,ne diyosun sen ya?Adamların avukatı en güzel slogan "Ya sev ya terket"dir diyo yahu.Biz bu adamlara tepkimizi televizyonda çok çıktığı için mi gösteriyoruz sanıyorsun sen gerçekten.Eğer televizyondan çok etkilenseydik,ne işimiz var punk forumunda,oturur tikkyiz.biz sitesinde gezeriz.Hayatımızın gündemini politika değil seda sayan oluşturur.Hadi beni geçin,şu forumda hayatınız boyunca sahip olamayacağınız bilgi birikimine sahip insanlar var,sen bu heriflere "hayatını tv yönlendiriyo"diyosun,zekice,gerçekten.
Ayrıca Ermenistan içindeki "Türklerden nefret eden" o şerefsiz kalabalık kadar,Türkiye içindeki "Ermenilerden nefret" eden şerefsiz kalabalığı da düşünmemiz gerekir.
Ya bak,açıkcası biz buradaki insanlar olarak,Tc'nin karşısında durduğumuz zaman karşı tarafı desteklemiyoruz.Yani Hrant Dinkin ölümünü protesto ediyoruz,her hangi bir insanın yaptığı ırkçılığa karşı çıkıyoruz.Eğer bu ırkçılığı Ermenistan yapıyorsa,Ermenistan'a da sövüyoruz.Genel olarak bütün dünyadaki devletler yanlış yaptığı için,hepsine sövüyoruz.TC'de yaşadığımız için Tc'ye torpil geçip onu eleştirmekten çekinmiyoruz.
Bu bağlamda biz ,senden farklı olarak, Türk olduğu için öldürülen Türkler'e üzüldüğümüz kadar,Senegalli olduğu için öldürülen Senegallilere,Papua yeni gineli olduğu için öldürülen papua yeni ginelilere,ingiliz olduğu için öldürülen ingilizlere de üzülüyoruz.