Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 02:43

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 45 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 12:09 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ehehuh bende seni denedim ztn... :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 12:17 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ahahahah bilmezmiyim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 13:14 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

HaYvAnHeRiF yazdı:
bu nedir abi. punk forumunda faşizm karşıtı bilmemneler konuşuluyo flan peki bu tepkiler ne
rahat içinde gebermiş nedemek abi?
punk forumunda politik sayfalarda ahkam da kesseniz özgün ve önyargısız bir vizyona sahipmişsiniz gibi de takılsanız öküzlüğünüzü heryerde ortaya çıkarıyosunuz.
sonuçta orda ölen bir kedi değil civ civ değil balık da değil
en azından internet üzerinde salak saçma laflar etmekten ziyade
AMAÇLARI VE İNANDIKLARI ŞEYLER UĞRUNA ÖLMÜŞ İNSANLAR!
beyninizin ufacık bi köşesinde minicik bir hümanistt dünya görüşü varsa bunu söyliyecek salaklığa düşmessiniz zaten ama kime laf anlatıyorumki.
bence bu konuda ki tutumlarınız ülkücü mahallesinde kürçe konuşan insana barbarca saldıran o faşist orospu çocuklarından asla ama asla farklı değil!
enu musun nesin bugüne kadar karına kızına annene tecavüz eden oldumu?
ayrıca hangi öldürülen bebeklerden bahsediyosunuz kim kimi kesiyo
pkk partizanı değilim sempatizanıda değilim ama olsam saklamazdım
değilsem bunun tek nedeni devrimin var olan düzeni değiştirmek demek olduğuna inanmamdır yeni bir "sistem" getirmek değil. devlete karşı devlet olmaya çalışmak yanlış bir yöntem bence.

neyse gelelim akşama kadar evde oturup tv de şov tivi nin yada flasn tivi nin onlara verdiği şeyi beyninde rafine etmeden ülkenin %80 i gibi bir öküzlükle alıpta buralarda DHA yada AA dan aldıı çakma bilgilerle bişiler biliyomuş gibi ahkam kesen mallaın deyimlerine
pkk nedir?
bu lkenin ve bazı ortadoğu ülkelerinin azınlık denilmesine rağmen aslında neredeyse çoğunluğu olan halkın anadolu halklarının
kürtler dediğimiz sınıfın seveş mücadelesini veren ve kendilerine ait olduğunu söyledikleri toprakları 21. yüzyılda bile dünyanın en büyük kara kuvvetlerinden birine sahip bir ülkeye karşı bıkmadan usanmadan savaş veren bir örgüttür. terörmüdür değilmidir bilinmez.
en masumane örgütler bile bişi yapabilmiş her hangi bir örgüt mutlaka birilerini öldürmüştür. bu zorunludur! bi eylemde kayıplar zorunludur. sesini duyurmak için yapılan eylemlerin olması zorunludur!
peki pkk kimin için savaşır?
cevap basit kürtler için!

gelgeleim en anlaşılması gereken ama basın yayın organlarının propagandalarıyla birtürlü anlaşılmayan meseleye!

kadınlara tecavüz eden çocukları öldüren köylerde evlere girip evleri yağmalayan pkk NEDEN UĞRUNA SAVAŞ VERDİĞİ BİR HALKIN ELERİNE GİRSİN? KADINLARINI SİKSİN? ÇOCUKLARINI ÖLDÜRSÜN?

HEM ONLARIN HAKLARI İÇİN ÖLSÜN BİR DİER YANDANDA TERÖR OLSUN DİYE NLARI ÖLDÜRSÜN ÖYLEMİ?
SİZİN O KÜÇÜK BEYİNLERİNİZ BUNLARI GERÇEKTEN MANTIKLI BULUYOSA ÇOK SAMİMİ SÖYLÜYORUM SİZİNLE AYNI HAVAYI SOLUMAKTAN UTANIYORUM.

İSTANBULDA PKK HANGİ EVE GİRİP BİR TOPLU TECAVÜZ EYLEMİ YAPMIŞTIR?

türk intikam tugayı - jitem - mit bunların hepsi ama hepsi pkk nın başlıca düşmanı pkk da onların en büyük düşmanı
neden?
çünkü pkk dediğimiz şey uzaylı insanlardan yada italyalılardan oluşmuyor.
%100 halk desteğiyle ayakta duruyor. pkk yı çökertmek için ya binlerce kmkare lik bir dağlık arazideki her deliğe bakıcaklar ki bu imkansız gibi bişidir
yada daha akılcı bir yöntemle halkın desteğini kesicekler.
siz olsanız ne yapardınız?
halkın desteğini kesmek içinde yapılan en büyük harekettir bu.
sakallı şalvarlı ak-47 li biri gelir. pkk dandır o hesapta
köyün ortasında çok rahat gezer
oraya buraya ateÅŸ eder
insanları vurur sadece zevkine onları yağma eder ve ohal bölgelerinde osuruk sesine gelen mor bereli kontrgerillaların hiçbiri boşaltılar 20 şarjörün sesini duyupta gelmez.
olay biter ve özel tim gelir ağır ağır
hepsi gitmiştir. ve propoganda afişleri dağıtılır. ve orada ölen insanlara yada yaralılara yardım etmeden önce dağıtılır.
bu savaş stratejisinin en ilkel en eski en dandik oyunlarından biridir.
ben gidip kendi kulaklarımla dinledim bunları o köylü halktan. merak eden varsa gittiğim yerde muş du:P
keşke öle bi şansınız olsaydıda sizde gitseydiniz ve 3 gün bile okula gitmemiş insanların onların pkk dan değilde kontrgerilladan olduklarını adları gibi bildiklerini.
neden? çünkü onların kendileri dağa çıkanlar çünkü onlar gönderdiler çocuklarını dağlara savaşsınlar diye kendi hakları için. kendi çocukları gelip onları öldürmez. ha bahsettiğiniz şey sabancı suikastimi? güler yüzleriyle halka bişiler kazandırıyormuş gibi yapıpta ülke ekonomisini tekelinde tutan adammı?
bak onu yapar pkk ve aranızda eğer pkk lılara mezar vermeyin etlerini parçalayın ölünce ve köpeklere verin çünkü o sabancıyı öldürdü gibi bişi söylicek varsa bidaha punk. adı altındaki bi siteye girmesine gerek yok. saygılar
ha ayrıca fotorafıda iyice inceledim photoshopta flan hiç sahte gibi durmuyo hiç hemde
ki bunun için ığrağa yada diyerbakıra gitmeniz gerekmiyo gazi mahallesi mezarlığına gidin gazi osman paşa yakınlarında. orda görüceksiniz sarı kırmızı yeşil renkleri altında yatan yüzlercesini ve mezarlaarında kürtçe şiirler yazan yüzlercesini.

şafak lan olm süpersin lan negüzel yazmışın yaa.. bravo derim..açıkçası böyle güzel mantıklı bişi beklemezdim senden :P süpersin aslanım....
bide pkk var varolcak türkiye cumhuriyetinin bunda çok büyük payı vardır...
buarada muşla ilgili bahsettiği şey doğrudur muşla bağlantısı var bu adamın biliyom :D

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 13:25 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ehahe hasan kopy paste edipde benim fikrimde bu diip karı kıs etkilemeye çalışma olm :) eheuha (diene bakın yanlız : )

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 13:43 
Hardliner
 WWW  Profile bak

HaYvAnHeRiF yazdı:
bu nedir abi. punk forumunda faşizm karşıtı bilmemneler konuşuluyo flan peki bu tepkiler ne
rahat içinde gebermiş nedemek abi?
punk forumunda politik sayfalarda ahkam da kesseniz özgün ve önyargısız bir vizyona sahipmişsiniz gibi de takılsanız öküzlüğünüzü heryerde ortaya çıkarıyosunuz.
sonuçta orda ölen bir kedi değil civ civ değil balık da değil
en azından internet üzerinde salak saçma laflar etmekten ziyade
AMAÇLARI VE İNANDIKLARI ŞEYLER UĞRUNA ÖLMÜŞ İNSANLAR!
beyninizin ufacık bi köşesinde minicik bir hümanistt dünya görüşü varsa bunu söyliyecek salaklığa düşmessiniz zaten ama kime laf anlatıyorumki.
bence bu konuda ki tutumlarınız ülkücü mahallesinde kürçe konuşan insana barbarca saldıran o faşist orospu çocuklarından asla ama asla farklı değil!
enu musun nesin bugüne kadar karına kızına annene tecavüz eden oldumu?
ayrıca hangi öldürülen bebeklerden bahsediyosunuz kim kimi kesiyo
pkk partizanı değilim sempatizanıda değilim ama olsam saklamazdım
değilsem bunun tek nedeni devrimin var olan düzeni değiştirmek demek olduğuna inanmamdır yeni bir "sistem" getirmek değil. devlete karşı devlet olmaya çalışmak yanlış bir yöntem bence.

neyse gelelim akşama kadar evde oturup tv de şov tivi nin yada flasn tivi nin onlara verdiği şeyi beyninde rafine etmeden ülkenin %80 i gibi bir öküzlükle alıpta buralarda DHA yada AA dan aldıı çakma bilgilerle bişiler biliyomuş gibi ahkam kesen mallaın deyimlerine
pkk nedir?
bu lkenin ve bazı ortadoğu ülkelerinin azınlık denilmesine rağmen aslında neredeyse çoğunluğu olan halkın anadolu halklarının
kürtler dediğimiz sınıfın seveş mücadelesini veren ve kendilerine ait olduğunu söyledikleri toprakları 21. yüzyılda bile dünyanın en büyük kara kuvvetlerinden birine sahip bir ülkeye karşı bıkmadan usanmadan savaş veren bir örgüttür. terörmüdür değilmidir bilinmez.
en masumane örgütler bile bişi yapabilmiş her hangi bir örgüt mutlaka birilerini öldürmüştür. bu zorunludur! bi eylemde kayıplar zorunludur. sesini duyurmak için yapılan eylemlerin olması zorunludur!
peki pkk kimin için savaşır?
cevap basit kürtler için!

gelgeleim en anlaşılması gereken ama basın yayın organlarının propagandalarıyla birtürlü anlaşılmayan meseleye!

kadınlara tecavüz eden çocukları öldüren köylerde evlere girip evleri yağmalayan pkk NEDEN UĞRUNA SAVAŞ VERDİĞİ BİR HALKIN ELERİNE GİRSİN? KADINLARINI SİKSİN? ÇOCUKLARINI ÖLDÜRSÜN?

HEM ONLARIN HAKLARI İÇİN ÖLSÜN BİR DİER YANDANDA TERÖR OLSUN DİYE NLARI ÖLDÜRSÜN ÖYLEMİ?
SİZİN O KÜÇÜK BEYİNLERİNİZ BUNLARI GERÇEKTEN MANTIKLI BULUYOSA ÇOK SAMİMİ SÖYLÜYORUM SİZİNLE AYNI HAVAYI SOLUMAKTAN UTANIYORUM.

İSTANBULDA PKK HANGİ EVE GİRİP BİR TOPLU TECAVÜZ EYLEMİ YAPMIŞTIR?

türk intikam tugayı - jitem - mit bunların hepsi ama hepsi pkk nın başlıca düşmanı pkk da onların en büyük düşmanı
neden?
çünkü pkk dediğimiz şey uzaylı insanlardan yada italyalılardan oluşmuyor.
%100 halk desteğiyle ayakta duruyor. pkk yı çökertmek için ya binlerce kmkare lik bir dağlık arazideki her deliğe bakıcaklar ki bu imkansız gibi bişidir
yada daha akılcı bir yöntemle halkın desteğini kesicekler.
siz olsanız ne yapardınız?
halkın desteğini kesmek içinde yapılan en büyük harekettir bu.
sakallı şalvarlı ak-47 li biri gelir. pkk dandır o hesapta
köyün ortasında çok rahat gezer
oraya buraya ateÅŸ eder
insanları vurur sadece zevkine onları yağma eder ve ohal bölgelerinde osuruk sesine gelen mor bereli kontrgerillaların hiçbiri boşaltılar 20 şarjörün sesini duyupta gelmez.
olay biter ve özel tim gelir ağır ağır
hepsi gitmiştir. ve propoganda afişleri dağıtılır. ve orada ölen insanlara yada yaralılara yardım etmeden önce dağıtılır.
bu savaş stratejisinin en ilkel en eski en dandik oyunlarından biridir.
ben gidip kendi kulaklarımla dinledim bunları o köylü halktan. merak eden varsa gittiğim yerde muş du:P
keşke öle bi şansınız olsaydıda sizde gitseydiniz ve 3 gün bile okula gitmemiş insanların onların pkk dan değilde kontrgerilladan olduklarını adları gibi bildiklerini.
neden? çünkü onların kendileri dağa çıkanlar çünkü onlar gönderdiler çocuklarını dağlara savaşsınlar diye kendi hakları için. kendi çocukları gelip onları öldürmez. ha bahsettiğiniz şey sabancı suikastimi? güler yüzleriyle halka bişiler kazandırıyormuş gibi yapıpta ülke ekonomisini tekelinde tutan adammı?
bak onu yapar pkk ve aranızda eğer pkk lılara mezar vermeyin etlerini parçalayın ölünce ve köpeklere verin çünkü o sabancıyı öldürdü gibi bişi söylicek varsa bidaha punk. adı altındaki bi siteye girmesine gerek yok. saygılar
ha ayrıca fotorafıda iyice inceledim photoshopta flan hiç sahte gibi durmuyo hiç hemde
ki bunun için ığrağa yada diyerbakıra gitmeniz gerekmiyo gazi mahallesi mezarlığına gidin gazi osman paşa yakınlarında. orda görüceksiniz sarı kırmızı yeşil renkleri altında yatan yüzlercesini ve mezarlaarında kürtçe şiirler yazan yüzlercesini.

dediklerinde çok haklısın ama pkk bu kadar suçsuz değil. ama herşey t.c.nin başının altından çıkıyo. doğudakilere insan muamelesi yapılsaydı belkide böyle bi ayrım söz konusu olmayacaktı. ama bence bu hiç bi zaman değişmeyecek. bu ülkede iç savaş hiç bi zaman bitmeyecek.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 13:53 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bencde öyle asla bitmiyek çünkü bu yıllar öncesinden daha bu ülkenin yeni kurulduğu dönemlerde yapılmış bir hata yada bilinçli olarak uygulanmış politika.
doğu batının gelişimi için çalışmaya devam ettikçe ve batı doğunun sadece kendileri için çalışmasına olnak tanıdıkça birileri bişiler için sürekli sinirli olmaya ve isyan etmeye vede en önemlisi savaş vermeye devam edicek.
suç kimde aranmalı
batının köylü halkın kişisel gelişimlerini direkt olarak engelleyen kapitalizm kalelerindemi?
devlettemi?
yoksa pkk damı?
yoksa birilerinin mezarlarında bi logo olduğu için ordaki yatanlarında bir zamanlar yaşamış ve bu milletin insanları olduğunu reddedipte tıpkı 2 dünya savaşında hitlerin yahudileri gördüğü gibi onları sadece birer leke olarak görüpte forumlarda - sokaklarda - ülkü ocaklarında - gazetelerde ve tv lerde car car konuşan içi boş faşist piçlerdemi?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 23:04 
HC-Shouter
 Profile bak

qunkçük(shitty) yazdı:
işte şafak herşiye açıklamış... bu tarz şeylerin sonunu getirmek için halkın desteğini kesmek lazım böle bıdı bıdı ederik bi sihim olmas...

hayır şafak orda halkın desteğini engellemek için devlet çok kalleşçe bir provakasyon yürütülüyor demiş, bence de haklı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 23:20 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

eheh gerisini okumadın sanırım :) ben oraya yanlış yazmışım.. :) sorada bohk sürmiim die seni denedim dedim..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 23:33 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bırakın çürüsünler orda
bırakalım ölsünler neden umursayalım ki

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2006 14:10 
Sex Pistol
 YIM  Profile bak

vay be hem punk hem de faÅŸist oluna biliyomuÅŸ.
yaw siz hiç çanakkaleye gitmediniz mi . Orada düşmanlarımıza nasıl mezarlar yaptığımızı görmediniz mi.
canlısına saygınız yok ölüsüne biras saygınız olsun. binlerce insan şöyle ya da böyle petrol için su için, büyük devletlerin çıkarları için ,öldüler ölüyorlar ,sefalet içinde yaşıyorlar .
Savaşın kuralı yasası olmaz her savaşta çocuklar da öldürülür kadınlar da .İşkence olmadan savaş olmaz..........daha bi sürü şeyy....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2006 14:12 
Sex Pistol
 YIM  Profile bak

ya bide fotoğraf niye fotoşop olsun ki kuzey ırakta pkknın kontrolünde bi ton yer orda biyerde çekilmişte olabilir yani ne bileyim bilindik bi yer olsa fotoğraftaki fon fotoşopmu diye düşünebiliriz. ama herhangi bir vadi işte.
sanırım pek çok arkadaş türkiyenin gerçeklerinden habersiz ........

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2006 15:58 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

fotoğrafın gerçek olup olmaması değil önemli olan..
esas mesela bu görüntünün olabilecek olması..normal olması...
çünkü doğuya giderken ankaradan sonra türkiye kalmıyor,başka bir ülke başlıyor..
2-3 sene evvel amcam iş için doğu anadolu güney doğuanadolu civarını bol bol gezmişti..
işle alakalı olarakta bagajının arkasında sürekli türk bayrağı vardı..ve her zaman söylediği şey türk bayrağını gören bütün çocukların çığlık atarak kaçtığıydı..insanların kötü bakışları..
bu örgüt bunu sağladı insanlar devletten ve bayraktan nefret ediyor artık..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2006 16:01 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yazıya ekleme yapmak istiyorum..
devletten kendininden nefret edilmesi için her türlü şeyi yaptı doğuya o da ayrı konu..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2006 16:31 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

enu1 yazdı:
bırakın çürüsünler orda
bırakalım ölsünler neden umursayalım ki

sözümü yineliyorum
ayrıca bu faşist bir söz deil aksine anarşist bir söylem
ayrıca amerika destekli terör örgütlerini bana burda kimse mezarları olsun diyemez
evet canakkalede bir çok anzak mezarı oldugu doru ama o adamlar sömürülerek,zorla oraya gelen zavallı insanlardı
ruhunu şeytana satan terörist ler deilllerdi masumlara dokunmadılar
şavaş alanında yigit ler gibi çarpıştılar yani o adamlara mezar yapılmakta
haklı bir yan var

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Mayıs 2006 20:39 
Sex Pistol
 YIM  Profile bak

anzaklarda üç kuruş para için buralara gelen adamlardı.
insanlar bişeyler yaşayıpta hayatlarını ortaya koyuyorlar.tamam pkk yı savunmak gibi bi amacım yok.insanlar bişeyler uğruna ölmüşler.ben bırakın oldukları yerde çürüsünler lafını insanlığa sığdıramıyorum. Ayrıca devleti savunmak nasıl bir anarşist tavır oluyo ki?
punk kültüre ,anarşist kültüre tanımlar sınırlar koymak doğru olmas ama antimilitarizm bu kültürlerin en temel öğelerindendir.
bi de vatan ,bayrak, askerlik falan bizim milli değerlerimiz ama ölüye saygı duymak ta bizim milli değerimiz.
kimse "haha ben artık kötü olcam adam öldürcem cocuk kescem" diye gidip militan(istersen terörist de) olmuyo .
umarım bir gün oralarda yaşamış olayları görmüş bi insanla tanışıp sohbet etme şansın olur.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Mayıs 2006 21:00 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yawrucum çocum
devleti koruyan bir tek söz getir bana benim söledigim faşit im diyim ve kaydımı sileyim siteden
ve ayrıca insana saygı duymam ben deil ölüye duyayım
sen alıntı yap bana varolan bi devleti savunan bi sözümü hemen gideyim
merak etme olayları yaşamış pek çok kişi tanıdım ben
öle yeni yetme söylemlere karnım tok benim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Haziran 2006 09:50 
Sex Pistol
 YIM  Profile bak

yaw ne bileyim haklı olabilirsin ben seni burda iki üç satırınla değerlendiryorum (tabiiki yalnış bişey). saçma gelcek belki ama pkk militanları devlete karşı (en azından bu devlete) sen de pkk ya karşısın böyle olunca böyle bir sonuç doğuyor. tabii ki anarşistim diyen biri ikisine de karşı olur bu çok normal ama anrşizmin merkezinde insan vardır bireycilik vardır. sen, ben insana saygı duymuyorum dersen ancak bencil olabilirsin ki olmıyacak bişey de değildir bu. Ama ben özgür yaşamak için, inandığı değerler için ölen, savaşan insalara her zaman saygı duyarım ister asker ister terörist( ya da gerilla, militan hiç önemi yok) olsun her zaman saygı duyarım. onlara hakaret edilmesine de kendi çapımda küçük bir tepkiyi ortaya böle koyarım (ki içim rahat etsin yoka bişey olcağından değil :| ). Anarşizmin , sosyalizmin (komünizmin) ortak bir argümanı vardır derlerki insalar basit kapitalist ilişkilerin rekabetinden etkilerinden kurtulurlarsa dünyada savaşlar bitecektir. insanlar normal şartlarda barış içinde yaşayabilir derler. bu inanç olmazsa anarşizm sadece bir ütopya olarak kalır. sen buna inanmıyorsan (ki insana saygın yoksa inanmıyormuşsun gibi geliyor) anarşizmi asla savunamazsın...
yeni yetme söylem ne demek tir bilmiyorum ama bir çocuk asla bir askerin annesinin orasını burasını aramasını ona suçlu muamelesi yapmasını unutmaz. birilerinin gelip evlerini dağıtıp gitmesini unutmaz. okullarda ikinci sınıf muamelesi göermesini unutmaz..... unutmaz unutamaz ... sonunda bir savaşın içinde o kadar kolay bulur ki kendini . Ve hiçbir savaşın kuralı kanunu olmaz her savaşta cocuklar tehdit konusudur her savaşta masumlar ölür her savaşta insan ölür, insan hayatıyla ölçülemiyecek değerler için.
amacım seninle laf dalaşın girmek deil ama "neden umursayalım ki "demişsin
ben umursuyorum çünkü insaların özgür geleceklerine inanıyorum.insaların barış içinde yaşayabileceklerine inanıyorum. ölen insanların annelerinin, babalarının, dostlarının çocuklarının acılarını duyumsayabiliyorum. herkes bunları hissetmeye bilir ama elimde değil ben bunları hissediyorum ve bu hislerin insanı insan yapan şeyler olduğuna inanıyorum..
böyle işte.......

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Haziran 2006 10:53 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hasikitirrr vayy be böyle seylerde mi görecekdik
mezardin cikartip kemiklerini kemirmek lazim piclerin

selammm, bokmu var???

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Haziran 2006 13:33 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cenk56_2001 yazdı:
yaw ne bileyim haklı olabilirsin ben seni burda iki üç satırınla değerlendiryorum (tabiiki yalnış bişey). saçma gelcek belki ama pkk militanları devlete karşı (en azından bu devlete) sen de pkk ya karşısın böyle olunca böyle bir sonuç doğuyor. tabii ki anarşistim diyen biri ikisine de karşı olur bu çok normal ama anrşizmin merkezinde insan vardır bireycilik vardır. sen, ben insana saygı duymuyorum dersen ancak bencil olabilirsin ki olmıyacak bişey de değildir bu. Ama ben özgür yaşamak için, inandığı değerler için ölen, savaşan insalara her zaman saygı duyarım ister asker ister terörist( ya da gerilla, militan hiç önemi yok) olsun her zaman saygı duyarım. onlara hakaret edilmesine de kendi çapımda küçük bir tepkiyi ortaya böle koyarım (ki içim rahat etsin yoka bişey olcağından değil :| ). Anarşizmin , sosyalizmin (komünizmin) ortak bir argümanı vardır derlerki insalar basit kapitalist ilişkilerin rekabetinden etkilerinden kurtulurlarsa dünyada savaşlar bitecektir. insanlar normal şartlarda barış içinde yaşayabilir derler. bu inanç olmazsa anarşizm sadece bir ütopya olarak kalır. sen buna inanmıyorsan (ki insana saygın yoksa inanmıyormuşsun gibi geliyor) anarşizmi asla savunamazsın...
yeni yetme söylem ne demek tir bilmiyorum ama bir çocuk asla bir askerin annesinin orasını burasını aramasını ona suçlu muamelesi yapmasını unutmaz. birilerinin gelip evlerini dağıtıp gitmesini unutmaz. okullarda ikinci sınıf muamelesi göermesini unutmaz..... unutmaz unutamaz ... sonunda bir savaşın içinde o kadar kolay bulur ki kendini . Ve hiçbir savaşın kuralı kanunu olmaz her savaşta cocuklar tehdit konusudur her savaşta masumlar ölür her savaşta insan ölür, insan hayatıyla ölçülemiyecek değerler için.
amacım seninle laf dalaşın girmek deil ama "neden umursayalım ki "demişsin
ben umursuyorum çünkü insaların özgür geleceklerine inanıyorum.insaların barış içinde yaşayabileceklerine inanıyorum. ölen insanların annelerinin, babalarının, dostlarının çocuklarının acılarını duyumsayabiliyorum. herkes bunları hissetmeye bilir ama elimde değil ben bunları hissediyorum ve bu hislerin insanı insan yapan şeyler olduğuna inanıyorum..
böyle işte.......

insana saygı duymam evt duymam sen anarşiyi heralde dostluk kardeşlik olarak görüyosun yada kominist lerin uydurdugu sonradan çıkan bişey sanıyosun,daha kominizm yokken anarşi vardı devletler yokken anarşi vardı dünyada anarşi yaşamak için öldürme sanatıdır onun için karşındakinede saygı duymassın ve ben bırakalım ölsünler bırakalım çürüsünler dedim ama orda yaşayan herkkese dedim bu lafı asker sivil pkk lı aklına kim geliyosa hepsine dedim özgürlük filan yaşadıgın zamandanda anca ütopya olur başkada bişey olmaz
işte benim dedigim yeni yetme söylemler papagan gibi tekrarlanan
özgürlük zırvaları bak özgürlük için insanlar ölüyo özgürlükleri kim veriyo peki bi kuruluşmu var al sana 3 kg özgürlükmü dio
insan şavaşarak sadece ölür bi bok kazanmaz öldügünle kalırsın başkada bişey olmaz ne o şimdi devlet kuralım özgür olalalım devlet insanı hapis eden kendine baglayan bi fabrikadan farksızdır
yine sen bildigini yaz ama ben sadece fikrimi yazarım bu benim düşüncem belkide yanlıştır :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Haziran 2006 14:23 
Sex Pistol
 YIM  Profile bak

ya tamam herkesin kendi düşüncesi saygı duyuyorum da. düşüncelerini niçin anarşizme mal ediyorsun. bu söylediklerinin (devlet hakkınaki hariç) anarşizmle uzaktan yakından alakası yoktur. "anarşi yaşamak için öldürme sanatıdır" cümlesini hiç bir anarşist kabul etmez.ne bu kungfu mu karetemi ? anarşizm üzerine onlarca filozofun eylemcinin insanın kafa patlattğı ,bir politik kuram, bir felsefedir. sen geleceğe ve özgürlüğe inanmayabilirsin (haklı da olabilirsin) ama anarşizm ve anarşistler (sosyalistler ve komünistler de ) buna inanır. anarşist örgütlerin pek çoğu pasifist (barışçıl ) eylemlerden yanadır. anarşi kaos, düzensizlik, şiddet kavramlarıyla çokça anılsada, bunlar anarşizmi tanımlamaz anarşizme yapılan suçlamalardır. anarşizmi sadace bir ütopya olarak gören insanlar anarşizmi uygulamaya kalkarsak kaos olur şiddet olur inançlarından ötürü anarşizme bu şekilde çamur atarlar (aslında haklı olabilirler de) ama anarşistler buna her zaman karşı çıkarlar. ama sen kapiatlizm ya da sosyalizmin savunucularının çamur atmalarını gerçek anarşizm sanıp buna sahip çıkıyorsun sanırım.

http://www.anarchy.bz.tc/anarsizm.htm

bu adresten ve daha nicelerinden anarşizm hakkında bilgi alabilirsin.

şunu da ekelyim pkk ninde bi sürü yalnışı (onursuzluğu bu dönemde abdyle ortak hareket etmek gibi) , devletin de (bu dönemde abdyle ortak hareket etmek gibi :) ) ama bunu bireylere indirdiğin zaman daha önce de dediğim gib onlar mutlu ve güzel günlere inanan insanlar bunun için hayatlarını ortaya koyabilen insanlar (gene belirtiyorum iki tarafta) bu insanlara hakaret edilmesi bana dokunuyo o kadar. bi de anarşizmi "öldürme sanatı "olarak tanımlaman dokundu.
böyle işte

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 45 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz