Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 09 Temmuz 2008 07:59

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 25 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Bush
İletiTarih: 04 Aralık 2004 22:02 
Hardliner
 Profile bak

bu nedir? her boku bushla suçlamak. bu herifin bişey yaptığı yok doğru anladınız biey yaptığı yok. adamın yaptığı sadece dış siyaseti uygulamak. şunu bilinki dış siyaset hiçbir ülke için değişmezdir bu zordur. bundan önce bill clinton başkandı yine ona küfür etmiyo muydunuz ırakı bombaladığı için? nedir bu buşa küfür etme sevdası ?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Aralık 2004 21:51 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bush'a,ona buna bütün devlet başkanlarına olur insanın lafı..bush sadece bunların arasında simge..zaten dış politika olarak bakıcaksan olaya diyelim dünyada 10 devlet var bu devletlerden 3ü aşırı zengin ve aynı oranda 3üde fakirdir.çünkü maglum kapitalist sistem.para işler.nasıl zengin oluştugu zmaan bi anda fakir olgusuda oluşuyosa..yani devletler var oldugu surece bushlara,clintonlara laf gelecektir.bugun bi ırak süper güç olsa o da amerikanın uyguladıgını uygulardı eminim ki..ama ezilme varsa devletin yanında olmam,ezilen halkın bireyin yanında olurum..
ben bunları diyorum.ama aynı zmanda devletten olsun diyorum bee.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Aralık 2004 23:06 
Hardliner
 Profile bak

sana katılıorm ama bizim küfür edebilceğimiz kişiler şu anda türkiyeyi yönetenler ve 80 sonrası yönetime gelmiş herkes. çünkü dış politika olayını kendilerine göre değiştirmeye çalıştılar. ama amerikaya yalakalık olayını değiştirmediler çünkü amerika onları destekliyor. sol gücünün zayıflamasını sağlayıp sağcıları güçlü kılan onlar. bence faşist olacağına komunist olsun daha iyi. ayrı yetten sana katılıorm tenya kişileri eleştirme dışında.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2004 19:46 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sana bi tüyo daha vereyim..dünyadaki bütün faşistler işbirlikçidir.dikkatli bak tarihe başkalarının işine gelir veya başkalarının parmagı vardır..mesala : hitler...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2004 21:12 
Hardliner
 Profile bak

biliorm. olm bi ikimiz yazıoz kimse miklemedi beni.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2004 17:13 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

boÅŸveeeerrr...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2004 18:12 
Hardliner
 Profile bak

yazsanıza lan böle bakıp bakıp yazmıolar ya dövesim geliyo bu ipneleri.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2004 20:36 
burda önemli olan 'kişiler' değil , 'kişilerin yaptıkları' .. bush yada başkası hiç farketmez.siz katılmayabilirsiniz ama ben bush'u,hitler'i,dier tüm kapitalist-ülke-başkanlarını ve türkiyede kürtlerden nefret edenlerin hepsini aynı kefeye koyuyorum.birisi dierinden daa çok öldürmüş,daa çok kötülük yapmış farketmez.kötünün derecesi olmaz.sonuçta bu saydeıklarımın hepsinin altında faşizm yatıyor ve bunlar bende o insanlara karşı daa büyük nefret oluşturuyor.

(avatar da herşeyi anlatıor)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2004 21:29 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

too dead to die kardeşim,anlatılması gerekeni anlatmış..bize halt yemek kalır.

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2004 21:58 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

too-dead-to-die

kürtler deme..onların arasında bir sürü kürt devleti kurulsun diyenler var..milletin lafları onlaradır.hemen tkp mitingindeki savunmalar gördüm.ayıp ettin??

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2004 22:01 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

deniz gezmiş'e bak birde.kürt ama türkiyede türk gibi yaşamış bi insandır..kürt gibi yaşamaktan kastım alıp onca emperyalist devleti arkasına bu cografyaya saldıranlardır..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Aralık 2004 20:08 
tenya kardeÅŸim

tarihimize bir bak istersen.

zamanında kürtleri,lazları,vb. anadoluda yağma,yıkımla yurtlarından eden bizleriz.önce geçmişini iyi bilmek lazım.zamanında biz onlara 'senin deyiminle' onların bize yapmayı düşündüklerini yapmışız.

haksızsam söyleyin.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Aralık 2004 20:24 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

biz kime ne yapmışız getir yazıları tarihleri koy..fakat tarihteki kürt ayaklanmalarını bilirim..şeyh sait'ten önce olmuş bi olaydan bahset..şeyh sait'ten sonrası tamamen emperyalist devletlerin işi..o da dahil..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2004 15:54 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

geçmişte birçok yanlış yapılmış. kürtleri yok etmesi için hizbullahçıları kullandı devlet şimdi ise hizbullahçıları temizlemeye çalışıyor. evet bütün faşist ruhlu insanlar aynıdır. bizde de buna en büyük örnek Turgut özal. adam bush'un babasına körfez savaşında taktik vermeseydi amerika hiçbir şey yapamazdı. sonra ekonomiyi serbest bırakmasının nedeni de baba bush'un özaldan isteğiyle gerçekleşmiş. adam resmen ülkesini satmış diyebiliriz. şu anda amerikanın yalakası olmamızın tek nedeni de özal diye düşünüyorum. ondan sonra gelenler de bunu değiştirmek için birşey yapmadılar. daha anlatılacak çok şey var. bunun için biraz okuyup üstüne küçük bir gözlem-araştırma yaparsanız herşeyi görürsünüz. benim de politikadan nefret etmemin sebebi bu. yanlış yönetilen bir ülkede yaşıyorum. biz ne kadar düzelsin diyorsak bürokratlar da o kdar Amerikaya bağlanmalıyız diyorlar. nasıl bir çocuk arkadaşlarından ya da abisinden gaz alıp birine satışıyorsa türkiye de öyle. amerikanın yanlışlarını düzelteceğini sanarak 5 yaşındaki bir çocuk gibi hareket ediyor

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2004 16:39 
ya tenya iyi misin sen ya?!!

abi 3 şarkı dinleme 8-9 dakikanı okumaya ayır.görürsün o zaman şeyh saitten önce osmanlı devletinin , türk devletlerinin kürtleri , lazları (orta karadenizden) , çerkezleri (Isparta ve çevresi) vb. yurtlarından yağma ve yıkma yoluyla ettiklerini görürsün!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2004 19:36 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hacı olmuş diyosun.bana bölee bi yazı getirsene bulup.cidden ya okuyacam..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2004 12:22 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

sana tavsiyem Soner Yalçın kitapları. ben şu ana kadar hiçbirini okumadım ama eleştirilerini okuduğumdan biliyorum bütün kkitaplarında Türkiye'nin görünmeyen yüzünü anlatıyor.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2004 16:37 
abi manyak mısın sen ya tenya ya

abi bırak hadi geçtim yazıları , git bi ıspartaya , karadeniz canlı örnekler war ya.sor bi dedelerimize,ananelerimize ya.
al git bak istediin tarih kitabına orda da görürsün bu dediklerimi.
yada üşeniyosan git adam gibi bir tarih bilimci yaad öğretmenine sor!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2004 21:18 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ehueheuehe sana komik bişey söliim.biz ıspartalıyız.baba tarafı oranın çiftçisidir.yani yerlilerindeniz.ama ben bu dedigin hiç duymadım..fakat ilgimi çeken şu zmaana türklere karşı yapılan kötülükler ilgini çekmemişte yabancılarınki çekmiş.yani bugun osmanlının avrupa toprakları savunulmazken neden yunanlıların anadoluda ki toprkaları savunuluyor dicem sende bana eskiden burası yunanlılarındı dicen.fakat ondan önce kimindi o zman yunanlılarda başkalarının elinden aldı.aslında bu bok gibi durum.ne yapılcak bilmiyom.ama tek bildigim şu zmanında herkese iyi davranmaktır.ezilmemektir.çünkü ezenleri ezilenler yaratır biryerde..yani bu işler karışık sen bana başlangıcını sölee ben sana inanıyım..
reporter soner yalçın / kurtlar vadisi yapımcısı - bay pipo ve daha nice kitapların yazarı.ama onlar sebataycılardır.solcuyuz diye geçinirler fakat asılları yahudidir.dikkat edecen.her dediklerine inanmayıver.ama iyi yazarlardır..okudum kitaplarını :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2004 21:59 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

yunanlılar ezelden beri ege kıyısındadırlar sadece ege kıyısındakilere iyonlar deniodu...olay bundan ibaret...sadece söliim dedim gözüme çarptıda...

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2004 22:04 
Hardliner
 Profile bak

bu ülkede hiç bi insanın kimliğinde ermeni rum laz kürt fln yazmıyor. türk vatandaşı olan herkes türktür. kimseye baskı yapılmıyor bu ülkede 1923 ten beri böyledir. gap projesinden elde edilecek verimli toprakları insanlar yahudilere yabancılara satıyorlar. sonrada aç kalınca kürtlere zulüm yapılmış oluyor. yahudilere vaad edilen topraklar (onlara göre) mezopotomyayı da kapsıyor. tüm yahudilere suç atmıyorum bu devleti benimsemiş olanlarda var. şimdilik ne kadar anarşizmi savunsan da savun önce kendi devletindeki pislikleri temizleyeceksin. hiç bakılmasın avrupaya amerikaya onlar sadece kendi insanlarına insan muamelesi yapıyorlar. hem amerikaya kendimizi satma olayı menderesle başlamıştır. kişilerin uyguladığı politika da önemli değildir fazla ama tc de yani 17. türk devletinde hala eski geleneksel yönetim şekli kendisini gösteriyor. neden sanıyorsunuz ak partinin seçim öncesi abye karşı amerikaya karşı tutumları tam tersine döndü görüşlerinin tam tersine gidiyorlar. Bu kişileri zorlayanlar kimler sizce? isimleri arka planda kalmış ama amerika ve bunun yanındaki diğer 4 büyük devletin baskılarında kalmış kişiler. Bu da ismet inönüden sonra başlamış bir şeydir. hiç kimse inkar edemez. bir de kürt diye adlandırılan kimseler eski tabirle dağ türkleriydi yani onlarda türktür ve onlarda yakın bi geçmişe kadar ayrı bir ırk olduklarını bilmiyorlardı( zaten ırk değiller). orada yaşayan esmer tenli bi adam sen kürtsün dediğinizde eskiden kürt olduklarını bilmiyorlardı. kürtlerin kültürleri karma arap-türk kültürüdür bunu da dillerinde görebiliriz(aslında tam dile sahip değiller azerbaycanda türkçe nasıl farklı konuşuluyorsa onlarda öyle konuşuyorlar sadece arapçadan aldıkları kelimeler + kalıyor). arapların bize 1. dünya savaşında yaptıklarını da kimse yapmamıştır(tarihe objektif bakın). osmanlı devleti koruduğu toprakları koruduğu insanların kendini arkasından vurmasıyla o bölgeyi şimdi devlet başkanlarına politikacılarına küfür ettiğiniz devletlere bırakmıştır. şimdi onlara yapılanlar bir yerde haketmişlerdir. ırak meselesi de karışıktır zaten bölgede kalan türkler ve orada yaşayan araplarla birleştirip bir ülke kurmuşlardır(bu wilson yasalarına uygun değildir ve başka hiçbir yere uygulanmamıştır). bizim gibi geçmişin çoğunu geride bırakan bir ülke olarak herkesin bunları geride bırakmasını halk istiyor ama pragmatik felsefeyi kabul edenler için bu olmayacak birşey..
size sadece bazı şeylere körü körüne bağlanmamanızı gerçekleri görmenizi söylüyorum. bende uçuyorum bazen ama düşünün 18. yüzyılın ortalarına kadar kime cumhuriyet diye birşey olucak devletleri milletler yöneticek denseydi size deli gözüyle bakılırdı. şimdi de bize böyle bakıyorlar ama gün geicek anarşizm de tüm dünyada uygulanılacak ve çoğunluk anarşist ahlaka sahip olucak. sadece yaygınlaşmamız önemli!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Aralık 2004 15:07 
tenya belki sana da komik gelcek ama bizim de kütük ısparta.ve ben sana bana anlatılanları birebir akyarıyorum .ve dediklerimin hepsi olmuş.bi "ciddi anlamda" araştır istersen.

bu arada konu çok saptı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Aralık 2004 17:00 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

tenya ben de biliyorum soner yalçının kim olduğunu. kimsenin her dediğine inanmayacaksın. sadece soner yalçın'ın değil.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Aralık 2004 19:44 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

-sandman- yazdı:
yunanlılar ezelden beri ege kıyısındadırlar sadece ege kıyısındakilere iyonlar deniodu...olay bundan ibaret...sadece söliim dedim gözüme çarptıda...

yaa biraderim sözüm sana degil sadece seninkinden yola çıkarak bişeyler eklemek istiyorum.yunanlılarda zamanında bir sürü yeri fethettiler.normal devlet politikası uyguladılar,hristiyanlıkla birlikte halkı sömürmeye başladılar.fakat bunlar konuşulmazken genellikle osmanlının yaptıkları konuşulmuştur.nedir ki bu?tamam da devlet düzenini bende sevmem fakat ülke bölenleri ( cografya bölenleri ) daha da sevmem.sonuçta devleti yıkılcaksa bile biz birlik olup yıkıcaz.bölee eski soykırımmış yeni soykırımmış olmuyoki.yani ben bugun ermenilerin osmanlıdaki halkı nasıl katlettigini biliyorum.fotograflarını gördüm.tamam osmanlıda yapmış olabilir fakat önemli olan bizim iyi olmamızdır.bilme tam olarak anlatabildim mi?ve bu ülke de her türk vatandaşı olan normal hak ve özgürlükleriyle yaşayabiliyor :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2004 15:09 
neyse konu çok daıldı.

ama bu son mesajına katılıyorum tenya kardeşim.bu devleti yıkacaksak biz birlik olup yıkıcaz.

konu bush tu yannış hatırlamıyosam :)

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 25 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz