cheki yazdı:
başka işiniz yok mu amına koim. hoppidi ayrıca sana uyarı vercektim(forumda dalga geçmek, küçümsemek, aşağılayıcı şeyler söylemek yasaktı hani) ama başlığı sildiğim için veremedim başka zaman inşallah. beni tanımak kimseye ayrıcalık sağlamaz zaten dangalak herifin teki olduğum için beni tanımak şanssızlık sayılabilir. mesela şuleyle çok iyi tanışırız ama atıp dururum onu forumdan gene üye olmuş gözlerim üzerinde... onun dışında başlığı neden sildiğimi söyliyim. tartışmayı bilmiyoruz! özellikle bazı kişiler son mesajlarda iyice cıvıtmışlar. forumdaki yazıları isteyen istediği şekilde istediğine verebilir. hiç bir problem olmaz.
cheki guzel kardesim, adam resmen bizleri teskilat falan diye tehdit etti. yani tamam ben gideyim sorun degil ama eger irkcilara gozyumacaksak ne isimiz var burda yazioruz? aksama kadar, sabaha kadar kankalarla muhabbete girerim.
biraz sakin olalım tartışmasını bilelim. ne demek hancı tarkana şarap okanada et!! yakışık alıyormu bu laf sana. bu örneklerden sadece biri. vakti zamanında foruma bi ülkücü üye olmuştu. adamla tartışmalar oldu ve bu tartışmalarda hakaret yoktu. yani bak kardeşim şu şu düşünceleriniz yanlış olmaması lazım vs. oda kendini savunuyordu tabi. sonra ne oldu hatırlamıyorum büyük ihtimal gene cıvıtkan arkadaşlarımızın yüzünden başlık gitti neyse. ordan biri çıkıp siktir git lan burdan köpek. sen şöylesin sen böylesin dese çok mu iyi.. tamam tarkan abinin tehtitlerini onaylamıyorum ben. şanssızlık.. sorunlarımızı adam akıllı tartışıp çözemeyecek miyiz. resmen koca karı dalaşına dönüyo ya!