olum ne adamlarsınız ha. konuya açıklık getireyim ben başlığı açıp yazıyı koyarken olay olacağını biliyodum fakat bu kadar büyüyeceğini sanmıyordum. kilitlenir başlık sonunda düşünüyordum. neyse yazıdan öncede yazıdan sonrada tarkan abiyle telefonda konuştuk. bana sitenin incelendiğini bazı kişilerin türklüğe ve atatürke hakaretten başının derde gireceğini felan söyledi. bende incelesinler dert değil ben türklüğe ve atatürke direk hakaret felan görmedim dedim. ki görmedimde. türklüğe kimse hakaret etmedi burda eden zaten ırkçılık yapmış olur. burda ırkçılık karşıtı tutum sergilendi.... atatürke hakarette görmedim. insanların atatürkçü geçinenleri eleştirmesi hakaret olmasa gerek. neyse fazlada konuşmadım olay bu zaten. ben tavrımı o başlığa yazdığım ilk yazıda da belli ettim zaten. atatürkçüyüm ve türküm demenin ırkçılık olmadığını. fakat yazının başlığıyla içeriğinin pek birbirini tutmadığını. yabancı ülkede olan olayların bilgisizlikten kaynaklandığını ve son cümlelerin çok sert olup kesinlikle katılmadığımı söyledim. aynı şekilde msnde okan abiyede isteyen istediği kadar incelesin mesajları ben orda atatürke ve türklüğe hakaret görmediğimi söyledim. ben zaten forumda hakaret, alay, dalga geçme, aşağılama vs. istemiyorum öyle bişey olsa, öyle bişey görsem silerdim o mesajları. son kez isteyen istediği kadar istediği şekilde incelesin mesajları (ki mesajların çıktıları varmış) ya da dava açılsın vs. bilemiyorum. ben kimseye yapma abi etme abi affet abi demedim dememde.
bu arada TEŞKİLATIN ne olduğunu biliyorum. tarkan abiyi, okan abiyi çok çok iyi olmasada baya bi tanırım. tanıdığım içindir ki ne demek, ne yapmak istediklerini biliyorum. bu kadar olay çıkartılacak büyütülcek bi durum yok. herkes soğuk kanlı olsun, sakin olsun. kimsenin artizliğe soyunmasına gerek yok.
not: bu arada şunuda söylemek isterim düşüncelerini katılıp katılmamam çok önemli değil ama kereme gerçekten adam gibi tartışmasını, yorumlamasını bildiği için son derece saygı duyarım. bazı kişilerede örnek gösteririm