ilk önje "bu kadar çalışmaya sanki siz iyi mi müzik yapıyosunuz" filan gibi bişi demedim... iyi okuyun...
istanbulda werdiginiz 4 konserin 3 üne gelmiş we sizi uzun bi süredir tanıyan,samimi olmasakta bi şekilde bi dostlugumuzun oldugunu düşündügüm biri olarak "gayet odun bi seyirciye 5 kuruş almadan caldık sora ADAMIN biri geldi böle böle dedi" gibisinden konusmanı anlayamadım... sizi sewerim sayarım boş insanlar degilsiniz ama ne odunum ne adamın biriyim ne de düşüncesizin tekiyim... (yanlıs anlasılma olmasın die söliimm konserlere bi cıkarım oldugu icin gelmedim.. ne benim sizin arkadaslıgınıza ne de sizin benim arkadaslıgıma ihtiyacınız war.)
ben asla dawulcu sasırdı yanlıs akor bastı wokal kötü gibi cümleler sarfetmem.. benim yazdıklarım --işte sadece bizler demo cıkarıyoruz-konser werioruz siz nie wermiosunuz sorusuna KENDIMCE cewap yazmaktı... yazdımda...arkasındayım yazdıklarımın... bzim grupta isler böle... emek sarfetmedigimizi söleyemezsin.. bilmiosun cünkü bizim neler yaptıgımızı...
benim kesinlikle bi gruba tepkim yok, siz zenginsiniz yaparsınız demo cıkartırsınız falan filan die düşüncem de yok.. kişisel problemlerim de yok ...anlatmak istedigim para oldugu zaman işler daha kolay halloluyo.. emek harcamamak degil olay.. demo bile yaparken para werilio bi ton... enstrüman olsa dha cok pratik imkanı oluyo daha kolay kawrıosun sarkıları... (özel yetenekli olanlar ayrı tabi bi kerede yapan herifler de war) emek olmadan olmaz tabiki...para olmadan da... nese önceki yazdıklarımı daa dikkatli okuyun... ayrıja ben bu grupları destekledigimi de söledim daha cok yapın dedimm..ilgiyle izlioruz dedim... taşşak gecmek maksatlı seyler degildi bunlar...
gelelim öss konusuna.... bende gecen sene her boku yedimm rahattım... marmara işletmeyi kazandım... ama grubumuzda sadeje cumartesi dısarı cıkmasına izin werilen arkadasımızda war.... ders calısmak zorunda bırakılan arkadasımız... bilmem anlatabildimmi.... hersey göründügü kadar kolay olmuyo okey.... birz ailewi...
ISTERSEN YAPABILIRSIN...aklımda oljak... saol tawsiyelerin icin.... (you cant get it if u really want it

)