itp yazdı:
biz siz diye kimseyi ayırmadım. fikrimi söylüyorum konusuda değil. ne kadar güzel parçalara ayırıyorsun konuyu böyle. genel olarak söylediğim bir şey var orada ama geneli görmek gibi bir işlem kapasitesine sahip olmadığını düşündürtüyorsun bana. lafım SANA. size değil. siz kimsiniz onuda anlamadım. biz kimiz o konuda da bir fikrim yok. kendin yazıp kendin oynuyorsun sürekli. daha açık nasıl söylenir bilmiyorum. ben sana ne olduğunu söyleme demedim. forumu ikiye ayırma dedim. hala seninle konuştuğumu farkedemedin. sizinle değil yani. sen solcuysan bundan banane öncelikle. söyle ya da söyleme paşa gönlün bilir. ama biz solcular ve onlar sağcılar diye lafa gireceksen her zaman. ortada böyle bir konu yokken durup dururken yaratacaksan o zaman itiraz ederim.
önceki mesajımda sana söylediğim şey ilede ilgili konuşmamışsın. bir hoppidi klasiği daha. diyorumki cibindiğin söylediği şeyden yola çıkarak "sağ sol" diye bir ayrım yaratman manasız, gereksiz ve çocukça. yaşını bilmiyorum öğrenmek konusunda da bir motivasyonum yok. ama gerçekten yazdıklarının içeriğinden öte tartışma adabın ortaokul çocuklarını geçmiyor. aferin okumuşsun öğrenmişsin ama hala benim söylediğime cevap vereceğine benim başka açıklarımı arıyorsun. neyse dediğim gibi nasılki ergenlerle tartışılması zordur seninlede iletişim kurmak o kadar zor. biraz dediklerimi oku, anla ve bana cevap ver. bakalım buna nasıl fantastik bir bakış açısı ile yaklaşacaksın.
hemen fantastik bir bakis acisiyla yaklasivereyim sana. yazdiklarim cocukcaysa, benimle iletisim kurmak ta zor ise, "hoppidi bu lafim sana" diyerek beni direk muhattab almazsin olur biter. 2 deisik nickle 1000 tane mesaj yazdim, cizgim belli. bu yastan sonra da bu kafa degismez kusura bakma. dedigim gibi burda bulundugum surece stilim budur. tavsiyem ignore edersin, takmazsin. birkac kisi mesela beni yormayi basardi, artik size cevap yetistiremeyecegim dedim ve cevap vermiyorum artik o kisilere. sen de bence boyle yap. yazdiklarimi kaale alma.