Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 08 Ekim 2008 08:37

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 27 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: hitler in the charts again
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 21:23 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

nie acaba? :roll:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 21:34 
kayzer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çönküm heryer fasist kaynamaktada ondan...çözüm?pislikleri temizlielim gitsin

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 22:06 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Niye lan?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 22:09 
FC DAZLAX yazdı:
çönküm heryer fasist kaynamaktada ondan...çözüm?pislikleri temizlielim gitsin

dk 1 gol 1
hitler 1 - 0 antifa
taraftar (exploited) : dumur :shock:
:)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 22:29 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

fasizim heryerde.... benim kapistigimm hayali insanlar degil wurgulamak istedigim de o degil... bahsettigim sadece nazilige özenen panklarda degil... hitler in kawgam kitabi bestseller lar arasinda su siralar... yonja denen abidik sitede bi sürü kro adolf hitler fotolari koymuslar... sokakta bi sürü metalci sagina soluna swastika çizmis... nie bu moda bunu sordum... fasist bi dünya da yasioruz zaten... we giderek irkcilikta körüklenio.. etrafina biraz daha dikkatli bak we gör... nazi weya hitler sadece bi simge.. benim skinheadligimi sorgulayacaksan özel konusalim istersen... eminim yaratici seyler üretiriz... anti-fa bu mudur diopsun ama sikleyen war mi acaba olan biteni?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 22:30 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

eee mesajini degistirmissin olmuo böle

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 22:38 
sen bana cevaben yazmışsın ama ben kavga çıkmasın diye değiştirdim mesajı, pardon...

anladım demek istediğini. evet o sittiriboktan kitap korsana bile düştü (ki çok satılanlar korsana düşer) sinegog saldırıları falan filan çok uzak değil. bariz bi ermeni düşmanlığı var kürt düşmanlığı falan var evet ama ;

ama bunlar nazizm adı altında büyümüyo türkiyede. (sanmıyorum ve öyle umuyorum) ben şahsen black metal takılan bikaç zirzop dışında nazizm yanlısına rastlamadım. o bahsettiğin site de bunları gibi ne olduğunu neyden bahsettiğini bile bilmeyen bikaç elemanın işidir işte (yine öyle umuyorum)

olan biteni sikleyen konusu harbi önemli bi konu. mesela şu sinegog saldırıları şu forumda gündem bile olmadı. bi kınama mesajı bile çıkmadı kimseden yanlış hatırlamıyorsam. ama işte lafa gelince herkes antifa...

faşizm var evet, hatta çaktırmadan kimse farkına bile varmadan dalga dalga büyüyen bi faşizm var ama bu dalganın nazizm adı altında büyüdüğünü sanmıyorum.

bu arada kimsenin skinheadliğini falan sorgulamam abi yok banane :) maksat tartışmak sadece, sorgulamak ne haddime... eleştirmek diyelim ona...

alın size bi ırkçılık örneği : http://nihalatsiz.org/forum/viewthread.php?tid=1240

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 22:44 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

zaten benim fasizim nazizimdir die bi iddaam da yok... ama 2si de sagliga zararli... ha nazilik bi özenti rüzgari olabilir ama özenmeleri bile raatsizlik werici... salak saçma seylerin moda olmasi canimi sikio.. bu yüzden açtim basligi.. hata mi yaptim die düsünüorum aslinda.. banane ki. di mi?? börtü böcek hersey

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 23:01 
yoo hayır, banane derken kimseyi sallamıyalım kimseyi eleştirmeyelim değil. ama sorgulamak deyince biraz ağır kaçıyo, eleştirmek diyelim. hatta eleştirelim. ama milletle kavga etmekten aşırı sıkılmış durumdayım, o yüzden her yazdım şeye özen göstermeye çalışıyorum o da var.

evt böyle osuruktan bişeyin moda olması sinir bozucu ama ona karşı olduğunu sanan şey de direk "moda" onun ötesine geçemiyor. yani nazim modaysa eğer, punk ortamı içerisindeki anti-nazizm, anti-faşizm de moda. onun ötesine geçemiyor malesef... sadece lafta kalıyor. ben de ona değinmeye çalışıyorum.

boşver iyi oldu açtığın.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2005 23:15 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

moda olmaktan öteye gidicek umarim.. bisiler düsünüoruz.. bilmiorum ne kadar basarili oluruz.. zaman birakalimm en iyisi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 00:07 
Tough-Guy
 Profile bak

ben şeyi dicem.yonja varya salak bir site.benim bi ark vardı liseden.bu salak kitap varya hitlerin kavgamı.onu okudu adama bişiler oldu.daha ne pok oldunu annamadan faşistim ben, yahudileri yakacam öldürecem demeye başladı.ha yonja ne alaka diceksiniz orda hitler resmi koyanlardan teki odur.açıklıyorum.adam neyin ne oldunu anlamayan bir adamdır.Bu salakların çoğu da böledir.annamazlar.bi kaç defa tartıştık baktım cidden hiç bi skim bildii yok.ama özentimi nedir.hitleri idol yaptı adam.töbe töbe.arkadaş işte bişi de yapamıyom. :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 00:09 
Tough-Guy
 Profile bak

ayrıca expnodogsbody senin verdiin link nedir hacı öle? nası bi ırkçılık nası bi iğrençlik.kürt yaratıklar felan diyolar.kıl oldum ya.hack mack edecek adam yokmu şu siteyi ya

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 13:51 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

abi allah belalrını versin o ne biçim bi sitedir..acilen hackletmek lazım orayı yaaa,ama kim hacklicek işte var mı hekır bildiiniz,uyuz oldum mna kodumun yobazları

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 14:09 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

buarada "bariz bi ermeni düşmanlığı var kürt düşmanlığı falan var " demissin nodogsbody... ama bariz bi türk düsmanligi da war.. ben her ikisine de karsiyim.. en son dün haberlerde bulgaristanin yeni basbakani mi cumhurbaskanimi herneyse ülkede ilk is olarak türkce konusulmasini yasaklamis ..türkce radyo programlarini yasaklamis.. we dewam da edicekmis bu tür baskilara.. ayrica awrupa ülkelerindeki türk düsmanligi da cabasi... kendi içimizdeki ermeniler rumlar degil ama disardakiler de de bariz bi türk düsmanligi war.. ayrica pkk yine azdi.. anlamiyorum kim werio bu gazi... kim atesliyo bunlari

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 14:28 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

türkleri expnodogsbody nin verdiii sitedeki mna kodumun yobazları temsil ederse olucaı budur.türk düşmanlığı.
allaşkına inönüden bu yana doru düzgün bi hükümet oldu mu ki başımızda?türkiye dolandırıcılıkta dünyada dördüncü,rüşvette üçüncü.
işte bunlarla ve yobaz,ırkçı mna kodumun salaklarıyla tanınıyoruz.
hükümet halkı dolandırıyor,daha nolsun.
ermeniler de cddi anlamda ipne,olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyolar,tamamen kara leke.
bunu bi yana koyalım,dünyanın bi çok ülkesinde arabistandan farklı tanınmıyoruz,bizi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyolar.
durup bi baksana,senin benim gibi insanlar sayılı diil mi allaşkına?herkes apayrı uçlarda saptmış diil mi bu ülkede?bi tarafta elma görl gibi sol yobazları,bi yanda bu sitedeki "türkçü" ülkücü yobazları,bi tarafta PKK ve dehap,bi tarafta ermeni propagandası,bi tarafta ABD ye borçlar kıç yalama durumları senelerdir,bi tarafta ABye girme çabası yine aynı kıç yalamalar,bi tarafta uyuşturucu pazarı,bi tarafta marka düşkünlüğü,dünyadan habersizlik,vurdumduymazlık,bi tarafta açlık,sefalet,karın doyurma,OKUL OKUMA çabası,bi tarafta da bizim gibi zırtapozlar..

sen ne gazından bahsediyosun arkadaşım?işte dünya türkleri böyle tanıyor,o da türkler hakkında en çok bilgi sahibi olanları.geri kalanı bütün kadınları kara çarşaf içinde sanıyor.Bana fransız bi eleman "Trükiye'de senin gibi modern biri olmak çok zor olsa gerek." dedi.
Eğer senin vatandaşın Almanya'da türk mahallesi oluşturup,sırf işsizlik maaşından faydalanabilmek için sayısız çocuk dünyaya getirip bi işe girmeden sabahtan akşama kadar kahvelerde okey oynarsa,senelerce Almanya'da kaldığı halde "Hallo" , "Was kostet es?" ve "Scheisse" den başka bişey öğrenmezse olucağı budur.

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 16:16 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Türkiye gerçekten büyük bir dönemeçte bir yandan bizi almayacakları bi sömürgeci topluluğa girme çabaları (güçlerini birleştirerek sömürgeci voltranı oluşturan ülkeler),bir yandan da bu gelişmelerle körüklenen ve güç kazanan milliyetçilik ve ırkıçılık....

Faşizmle nasıl mücadele edersin?Düşünmek lazım..
benim cevabım şiddetli bi cevap aynen fc dazlax demiş ya pislikleri temizleyelim aslında temizlemek başka bişey...
Ben üniversitedeyken açıkçası kafasında sopa kırdığımız biçok faşist aktif siyaseti bıraktı ve kendini bulunduğu faşist ortamdan uzaklaştırdı aslında çok da net sonuçlar alamayacağın bi deneme çünkü bazılarıda daha da çok kemikleşti..

malumunuz MANTIĞIN BİTTİĞİ YERDE ŞİDDET BAŞLAR...

Adamların sitesindeki şeyler bile mantıksız hiçbir mantığa ve düşünceye sığmayan tanımlamalarla dolu(kürtün isminin nasıl kürt olduğu,onların aslında dağ türk ü oldukları,kürtler için yaratık,hayvan gibi sözlerin söylenmesi-dünyadaki bütün insanlık türkmüş aslında kızılderililerde herkes herkess türk hahaha-).

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 20:15 
General
 Profile bak

belki bana karsı cıkacaksınız ama su anda türkiyedeki trend ırkcılasma degil türk-islam sentezcilerinin basını cektigi ümmetcilik.ırkcılardan cok daha yavsakca, igrenc, populist ,kaypak bi tavır takınmıs dönek ümmetciler türkiyenin ırzına geciyo ve gittikce gücleniyolar.gerektiginde milliyetci,gerektiginde islamcı, gerektiginde insan hakları savunucusu, gerektiginde halkcı hatta zaman zaman sosyal demokrat bile geçinen bu ilkesiz köpekler asıl tehdit bence.bi takım milliyetci akımlarıda kendi igrenc politikalarının malzemesi yapan bu kavatların tek amacı arap kültürüyle bezenmis sözde milliyetci bi ülke olusturmak.devlette inanılmaz bi kadrolasmaya gidiyolar.önlerine gecen herkimse mhplisini, de chp lisinide,dsp lisini de hic düsünmeden ezip geciyorlar.ilkeli insanları ve kendilerine yol vermiyecek her türlü kendilerince düsmanı saf dısı bırakıyorlar.bence milliyetcilik sadece göstermelik bi yükseliste yada bu yükselen akım herneyse milliyetcilik degil.milliyetcilik ilkeleri olan bi akım ama bunlar ilkesiz serefsizler. ha bu yazıdan sakın benim milliyetciligi yükselttigim felan gibi bisey analasılmasın.ama amacları ugruna her türlü rezilligi yapabilecek bu kaypak dönekler asıl düsman.nazizm mi bence türkiye icin en son tehlike.türkiye belki bi gün sosyalist bi devlet olabilir ama nasyonel sosyalist bi devlet asla.nazizm de ancak punk gibi marjinal bi akım olarak kalır ancak.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 20:42 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

türkiye de malesef her zaman sağ sol dan sayı olarak üstündü
sosyalizmin hakim olduÄŸu bi turkiye
nas. sos. hakimin olduğu bi türkiyeye gore ne yazık ki daha uzak bi ihtimal
bn bizim kırsal kesim ağırlıklı muhafazakar halk kitlemizin
ne derece de olduğunu önemsemeden
tahrik ve adi gaza getrmeler sonucu
nazizm e varan bi düzeni kabul edeceklerinden korkuyorum
ama bu halkı ne kadar gaza getiren olursa olsun sosyalist0 düzen olusmaz
çünkü sosyal düzen türkiye de ancak taban kitlenin aydınlanması sonucu (cok uzun vadede) ortaya çıkabilir bu günümüz dünyası için de geçerli
bunun nedeni de dünya halklarının artık sanayi toplumundan ,işçi sıfatından çıkması başka bir küresel kimliğe bürünmesidir

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 23:46 
Tough-Guy
 Profile bak

tabi lan kızılderili türktür.çinler tüktür.her bi skim türktür.zuhaha

annamıyom bu mantıı da türk olmakla neden övünüyorlar onu hiç anlamıyorm.ulan borcun almış başını gidiyor.her doan eleman bilmem kaç dolar borçlu douyor.kendi kendine bi skim üretemiyon.edebiyatta, müzikte, kısaca kültürde bi zaman hariç hiç bi skim üretemiyon.mimarin yine bi zaman hariç bi skim yok.ama elemanlar hala biz viyana kapılarına dayandık.mlarını sktik.denize döktük....
bunlarla övünüyolar.adamlara boş boş bakmaktan başka bişi yapamıyom.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2005 23:49 
Tough-Guy
 Profile bak

lan ben şu yukardaki siteye üye olacam.küfür yazacam forumlarına dayanamıyom.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Temmuz 2005 00:25 
General
 Profile bak

türkiye de bi zamanlar kırsal kesimlerde dahil olmak üzere sol görüslü insanların elindeydi.chp ne kadar sol partiden sayılır bilmiyorum ama hala en iyi örgütlenme chp dedir.türkiyenin en ücra kösesinde bile chp nin kollarını görebilirsiniz.bu ülke ne zaman dısarıya acıldı ne zaman kendi zenginlerini cıkardı o zaman battı .cünkü biz hic bi zaman capitalizmi anlamadık.herseyin oldugu gibi kapitalizmin de kuralları vardı.ya sömüren ya sömürülen olcaktık.biz icimizden cıkardıgımız üc bes zenginin cıkarları dogrultusunda belkide istemsiz olarak sömürülmeyi sectik.türkiye eskiden belki zengin degildi fakat daha aydınlık bi ülkeydi.bi arkadas türkiyede sag soldan her zaman üstündü demiş ki ben buna hic katılmıyorum.türkiye cok uzun bi süre(1980 lere kadar)solcu hükümetler olmasada solcu bürokratlar tarafından yönetildi.ama özalla baslayan sürec dogrultusunda sadece paraya tamah eden igrenc bi libos kitle olustu türkiyede.iste bu dönemin meyvelerini simdi cok daha rahat görüyoruz.ilkesiz, serefsiz sosyal statünün sadece paraya endeksli oldugunu düsünen suursuz bi millet haline dönüstürüldük.ha bi de kavgam niye mi bestseller su anda bu klasik kapitalist procedurü eskiyeni alla pulla sat!fark etmes ister emperyalizm karsıtı olsun ister en sert sol görüsü icnide barındırsın isterse fasizmin doruklarında gezinsin.her ürün satılmaya degerdir matelitesi hitlerin kitabı icinde gecerli!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Temmuz 2005 10:29 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sağ sol dan hep üstündü tabirinin asıl içinde barındırdığı anlam;
soğuk savaş sürecindeki iki kutuplu dünyayı ortaya çıkaran güçlerin ülkeler üzerindeki hakimiyet savaşının türkiye üzerindeki sonucudur
ve bu savaşın türkiye için sonucu sağın galibiyetidir
dolayısıyla abd 1 sscb 0 dır abd nin bnu yapışı nı anlatmama gerek yok
din ve milliyet iÅŸte kitleleri gaza getrme falan filan
chp olayı ise türkiye siyasi tarihindeki nadirelerden biridir
ama chp iktidara geldiğinde de emin olun ki aydınlarla halkımızın köylümüzün bilinciyle gelmedi gerçi işçi sınıfının sendikaların desteğini aldı ama chp ye oy veren kitle normalde muhafazakar , sağ görüşlü insanlardı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Temmuz 2005 14:08 
General
 Profile bak

iste en büyük yanılgı bu bence.chp iktidara geldiginde halkın, kırsal kesimin destegiyle geldi.bi zaman lar sol görüsün kalesi olan ankaranın mamak ilcesi chpnin halk destegini ne kadar iyi bi sekilde aldıgının göstergesidir.simdi sözde entellektüel sosyete partisi olan chp nin en büyük hatası halktan kopmaktı.zamanında sivasın kırsallarında cok büyük etkinlik gösteren sol partiler su anda ıkına sıkıla ancak bi adet milletvekili cıkarabiliyor.iste bu neyin sonucu.parayla ,dolandırılıcıkla halkımızı yavsaklastıran ilkesizligi iclerine sindirmis libos hükümetlerin politikalarının sonucu.neyse ırkcılık topiginin kısmen de amına koymus olduk özür diliyorum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Ocak 2006 17:02 
Sex Pistol
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hitleri i bi özenti idolü die geçip ezmenize üzüldüm.evt ben de gördüm elinde kavgamın en sade hiliyle takılan ve HEİL,MEİN FÜHRER die baaran salakları.hala da var.lisede üniversitede.burdaki arkadaşların kaç tanesi kavgamı okudu bilmem.(ama kavgamın 2 ciltlik sansürsüz basımından bahsediorum.çünkü kavgamın 3 çevirisini okudum.inanın arada o kadar fark var ki.ingilizlerin yaptıı çeviri mide bulandırıcı ve alçakça iftiralarla dolu.ve bunları hitlerin ağzından çıkıomuşcasına gösteriolar.önerim almancadan direk çeviri olan musan yayınlarının basımıdır)ama yalnızca kavgamla diil bu süreç.ihtler hakkında özellikle savaş döneminden sonra yazılmış alçakça iddaların var olduğu eserlerde görülüor ki,kaybeden bi liderölmüş bi lider,işe yaramaz beş para etmez bi faşist,korkak,halkını yarı yolda bırakıp intihar etmiş,şerefsiz bi alman... yakıştırmalarından başka bi görüş yok.bunun böle olması çok doğal.çünkü kazanan devletler her zamn karalar.hitler ölümünden önce yardımcısı lingeye açıklama yapıyor. 'ölümümden sonra düşman kuvvetleri hakkımdqa bi sürü çirkin şey söleyip yazıcaklardır.bundan eminim.ama bi kaç kuşak sonrası bana hak verecektir.'o kuşak geliyor şimdi.

ben burda kimseyle ne faşizmi ne özentiliği tartışıcam.evet hitler konuşuluyorsa faşizmde konuşulmalı,yahudiler de hatta kürtlerde konuşulmalı.ama hitleri kimse şerefsiz ya da korkak die adlandıramas.kimse katil de diemez hatta.ben şunu büyük bi içtenlikle söylüorum ki türkiye devletine bir hitler lazım.çünkü 1900lü yılların başında alman milletinin yahudilerle yaşadıı sorunlar bugün bizim kürtlerle olan bütün gerginliklerin aynasıdır.inanın okuduğunuz zamn bunu siz de göreceksiniz.hitleri dünyanın uykularını kaçıran adam die adlandırıp karalamak büyük yanlıştır.evet savaşı kaybetti.çünkü alman ordusu hitlere ihanet etti.hitler intahara karar verdikten sonra bile berlinin kurtarılması için bir çok emir vermiş,bir çok komutanı harekete geçirmiş,ancak hiçbir cepheden ses gelmemiştir.son anlarda bir generali hitleri artık tanımıorum,yeni lider olarak kendimi ilan edicem demeye kadar çğrından çıkmıştır alman ordusu.ama hitlerin savaş boyunca yürüttüğü stratejiler büyük bi deha olduğunun kanıtıdır.
herşeyden önce bi musatafa kemal gerçeğimiz var bizim.büyük önderimiz.ama eğer türk ordusu da almanlar gibi atatürke ihanet etseydi bugün türkiye olabilirmiydi.
arkadaşlar tekrar sölüorum.ben ne faşizmi ne de bu türeyen hitler özentiliğini tartışıorum.ama hitleri bunca özenti salak gençliin arasında ezip geçemezsiniz.hitler büyük bi gerçektir ve heran akıllarda kalmalıdır.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Ocak 2006 17:22 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

http://www.alpertunga.org aha burasıda ülkücülerin sitesi.hertürlü bokluklarını yazmışlar.ama girişi çok komik olmuş :D :D :D salaklar hiç üşenmemiş türkü mürkü komuşlar

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 27 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: