Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 05 Temmuz 2008 04:29

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 108 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: Polis
İletiTarih: 15 Ocak 2008 19:38 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

babana sorsana kankacan,

1 eylül dünya barış gününde birisi ot içerse ona kelepçe takıp karakol hapisine tıkar mı ?

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Ocak 2008 19:51 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

annemin sevgilisini tanidigimdan beri tum polislerden nefret ediorum.hepsi aptal ><

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Ocak 2008 22:11 
Dead Kennedy
 Profile bak

Polislerle pek bir şey yaşamadım (genelde kimlik sorarlar,ben de gösteririm,sonra herkes yoluna...),ama jandarmayla gayet güzel bir gece geçirdim.
Geçen yaz,okulun bittiği hafta,eğlenmek için akyakaya gitmiştik.Muğla'da küçük bi sahil kasabası işte.Arkadaşın evinde dağıttık bayağı,sonra gece saat 4 civarı denize girmek istedi canımız.(Alkol insana neler yaptırıyo.)Plaja doğru yürüyoduk 4-5 kişi.Bi jandarma minibüsü geldi,yanımızda durdu.Hayrola gençler,nereye bu saatte diye sordu.Plaja dedik.Kimliklerinizi çıkarın bakayım dedi adam.Tabi,sadece arkadaşımızın abisi reşit.Bunların hepsi benim kardeşim dedi.(Evet,alakasız 4 kişi için.)Jandarma,tamam,dedi,kimliklere bakalım biz yine de dedi.Bizde kimlik yok dedik.Tckimliklerinizi söyleyin dedi,biz bilmiyoruz dedik.İyi isim soyisim baba adı doğum yeri söyleyin dedi.Söyledik,sizi tutucaz biraz,kimliklerinizi kontrol etmemiz lazım dedi.Beklemeye başladık,bizim bi arkadaş,jandarmanın biriyle koyu bi muhabbete girişmişti arkada.Abi nerelisin diye sordu,İstanbulluyum dedi herif.İstanbul güzel yer falan derken,abi bi şey sorcam ama yanlış anlama dedi bizimki.İşte bu akyaka küçük yer,karı kız takılmıyo burda pek,siz de bi şey yapamıyosunuz tabi dedi.Hee dedi herif.Abi,bak yanlış anlama dedi bizimki,sizin karakolda ibnelik var mı? diye soruverdi birden.Ben afalladım,aha şimdi harbici ayvayı yedik dedim.Tam kaçmaya hazırlanıyodum,hee ya dedi herif,malatyalı bi çocuk var,hiç tüy yok herifte,soyunurken görünce şap map dinlemiyo dedi.Ben çakıldım yerimde,gülemiyorum da ağlayamıyorum da.Durdum.Bunların radyosundan ses geldi temiz diye.Bizi eve gidin hadi bi daha görmeyelim burda,yürüyün diye eve gönderdiler.Yolda giderken arkadaş durdu,bana baktı,olm bu jandarma harbici ibneymiş lan dedi.Kusana kadar güldüm o gece.

Okumaya üşenenler için özet,valla kimlik falan sorarlarsa artizlik yapmayın,bazıları harbici ibne bunların.

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Ocak 2008 23:54 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

HüS yazdı:
malatyalı bi çocuk var,hiç tüy yok herifte,soyunurken görünce şap map dinlemiyo

hahahahaah ne adamlar var ya

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Ocak 2008 16:34 
daha onceden bi yazi yazmistim ama daha sonradan sildim. fakat yasi olayi hatirlamaya yetmeyen genc arkadaslar icin tekrar edicem(dusmanini tani hasaabi :) ). 2000 senesinde olmasi lazim, bu ulke polis yuruyusu diye bir olaya sahit oldu. ne diye bagiriyordu cevik kuvvey yuruyus yaparken 'kahrolsun insan haklari'. bu sekilde slogan atan bir organizmaya hak ettiginden fazla yetki verirsen, orantisiz guc kullanimi kacinilmaz olur. ayrica universite onunden gecerken silahlarini o yone cevirip "iste burasi hain yuvasi" diye de slogan attilar. benim bireysel yasadigim bir olay ulkemi terk ettirdi bana ki detaylara girmeyecegim. anlatmak, hatirlamak, 7 sene sonra bile zor. tek soyleyecegim basinizi belaya sokmayin acimazlar. ama olduki kotu muameleye maruz kaldiniz benim gibi susup, 7 sene sonra hala major depresyon ilaclarina maruz kalmayin. desifre edin. desifre edinki sizden sonrakilerede ayni seyler olmasin.

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Ocak 2008 16:40 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
daha onceden bi yazi yazmistim ama daha sonradan sildim. fakat yasi olayi hatirlamaya yetmeyen genc arkadaslar icin tekrar edicem(dusmanini tani hasaabi :) ). 2000 senesinde olmasi lazim, bu ulke polis yuruyusu diye bir olaya sahit oldu. ne diye bagiriyordu cevik kuvvey yuruyus yaparken 'kahrolsun insan haklari'. bu sekilde slogan atan bir organizmaya hak ettiginden fazla yetki verirsen, orantisiz guc kullanimi kacinilmaz olur. ayrica universite onunden gecerken silahlarini o yone cevirip "iste burasi hain yuvasi" diye de slogan attilar. benim bireysel yasadigim bir olay ulkemi terk ettirdi bana ki detaylara girmeyecegim. anlatmak, hatirlamak, 7 sene sonra bile zor. tek soyleyecegim basinizi belaya sokmayin acimazlar. ama olduki kotu muameleye maruz kaldiniz benim gibi susup, 7 sene sonra hala major depresyon ilaclarina maruz kalmayin. desifre edin. desifre edinki sizden sonrakilerede ayni seyler olmasin.

olaya bakar mısın :!: bunu hesabını kim vericek, sen. amına koim böle işin de, o insanların beyninin de

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Ocak 2008 19:02 
Dead Kennedy
 Profile bak

Adamlarda insanlıktan eser olmadığı için 'kahrolsun insan hakları' diye bağırması doğal tabi.

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Ocak 2008 19:08 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hızımı alamadım.e be mına kodumun sen öyle bağırıyon da sonra insanım diye nasıl dolaşıyosun.ulan sana verilen eğitimde harcanan her türlü gücün de mına koyım. demek sen hayvansın kı ınsan haklarını ters göruyon.yetkimiş al aq yarın obür gun sizin kızınızı bi karakolda sikerler o zaman anlarsınız yetkiyi

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 108 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: