Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 02 Aralık 2008 04:01

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 133 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Aralık 2006 23:53 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bi de tekmelemiştim seni 1 ay penguen gibi yürümüştün ya

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 02:24 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben hiç dayak yemedim uhahahaha,atıcıyım ben

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 12:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bok yazdı:
bi de tekmelemiştim seni 1 ay penguen gibi yürümüştün ya

heee evet lan buda var harleylerini sikim anıl

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 13:14 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

izmirde belediye otobusnde üzerimde öğrenci kıyafeti var şöfer bey bana öğrenci kartını göster dedi bende yok ama kıyafetim var okuldan geliyorum işte diyip kravat flan gosterdim adam inanmam bidaa bas dedi ya amca allah çarpsın öğrenciyim param yok karttada yok dedim in aşa dedi bnde inmem dedim in dedi ısrar ediyorum inmcem dedim ondan sonra kltuundan kalktıı gibi uzerime bi atladı (kimbilir neye kızmış ibine) allahtan ufak tefekti teknikte bilmiyo boazıma yapıştıı gibi bnde bi koydum tekmeyi aşaaadan herf kalktı üzerimden ayrldık flan millet bana ayıp deilmi koskoca adama vurdun dedi bide ama herşeye raamen o otobüse binmeyi başarmıştım:)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 19:54 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

piGpen yazdı:
izmirde belediye otobusnde üzerimde öğrenci kıyafeti var şöfer bey bana öğrenci kartını göster dedi bende yok ama kıyafetim var okuldan geliyorum işte diyip kravat flan gosterdim adam inanmam bidaa bas dedi ya amca allah çarpsın öğrenciyim param yok karttada yok dedim in aşa dedi bnde inmem dedim in dedi ısrar ediyorum inmcem dedim ondan sonra kltuundan kalktıı gibi uzerime bi atladı (kimbilir neye kızmış ibine) allahtan ufak tefekti teknikte bilmiyo boazıma yapıştıı gibi bnde bi koydum tekmeyi aşaaadan herf kalktı üzerimden ayrldık flan millet bana ayıp deilmi koskoca adama vurdun dedi bide ama herşeye raamen o otobüse binmeyi başarmıştım:)
ulan deli oluyorum zaten izmir otobüs şoförlerine,tutturmuş illaki görcek öğrenci kartını,iyi yapmışın,amcklar ya

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 20:10 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben artık ezberledim hangisi istyo hangisi istemiyo diye o kadar feci

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Aralık 2006 22:09 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

lise 1'deydim. matematikten 16 almıştım. babam kaç aldığımı söylediğimde gözlüğünü çıkar dedi. çıkardım verdi dayağı ağzıma yüzüme. annem geldi ayırcak sandım. babamı savuşturdu kendi vurdu bi tane daha. ondan sonra gaza geldim ikinci sınav 62 üçüncü sınav 92 oldu.

dayak ,insanın kendine yakışanı giymesidir.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Aralık 2006 05:04 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ataköy 7.kısımda bi arkadaşla oturuorz ... eleman dedi olm bugün bak bişi olcak kesin . neyse aldık biraları geçdik parkda oturuorz.
2tane hatun geldi belli çingen güseller :) neyse bunlar bi bagırıp çagırmaya başladı sizin ananız yok mu yok bacınıs yok mu .. tabi ben bilmiorm . bizim elemanlar park boş die hatunlara parmak atıp kaçmış (keşke bende atsaydımda boşa yememiş olurdum :) ) neyse arkadan 10tane karakafa çıkdı hiiç bişe demedin bir saldırdılar ak. tam ayaga kalkdım enayinin birine kafayı vurdumki 2silah gördüm :) dedim yarraa yedik kafayı bir dayadılar 2mizde o sogukLuga dayanamayıp koluna bi vurduk topuuukkkk kafam şişdi bide gözümün teki kıpkırmızı kan oldu bide pirsink sıkışdı içerde kaldı çıkmıo kızılaya gittik 30lira hesap çıkardılar bizde var 5lira :) ordanda kaçdık ejdadım sklmişdi ...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Aralık 2006 13:30 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hiç yemdiim daa kawgalardaa arada sıradaa darbee aldım amma welakin adam akıllı bişi yemedim.yemektee istemioorm aman tanrııım hayır hayrr istemiorm sadasdsa

http://www.soundclick.com/phondeep

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Aralık 2006 15:17 
Hardliner
 Profile bak

türkpunklarına fayt kılab açıcam ben

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Aralık 2006 16:21 
Punkrocker²
 Profile bak

ben temuz bide erdos ramazandan bi gün önce caminin önünden geçerken sıkıştırıp eskişehir adalarda bi ara sokağa sokup dövmüşlerdi ama önce imanın şartlarını sordular sonra islamın şartlarını sordular tabi malum orda yarrağı nasıl yiyeceğimzi belli oldu ardında bana bi kaç vurdular temuza erdosu erdosa temuzu dövdürdüler banada hangisi yavaş vuruyosa söle onu biz dövcez dediler ben sölemedim benide tokatladılar en sonunda erdosa mastika oynattılar sonra yol paranız yoksa verek size sataşan olursa biz hep burdayız dediler sağolun gerek yok ama allah belanızı versin dedik(tabi içimizden) sonra güle güle eve gittik süperdi dayak kültür köprüsüdür arkadaşlar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Ocak 2007 13:46 
General
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

polisten yedigim dayagı kimseden yemedim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Ocak 2007 12:20 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben de en pisini polisten yemişimdir kadıköy deplasmanından dönerken.
tam staddan çıktık zaten içerde 1 saatten fazla beklemişiz sinirler gergin,arkadan bir grup otobüsü geçti hareket çekiyorlar.ben de karşılık verdim.polisin biri nerden baksan 20 metre arkadan geldi ne hareket yapıon lan diye indirdi tekmeyi bacağıma.noluyo lan demeye kalmadan bir başkası copu indirdi koluma tam dirseğe geldi sağ tarafım uyuştu zaten olduğu gibi.bu olaydan 15 dakka sonra bir yerde ayağım takıldı düşmemek için kaldırıma çıktım (yolu trafiğe kapattılar biz yoldan gidiyoruz polis kaldırımdan) çıkmamla bir cop daha yemem arasında 2 saniye bile geçmedi "in lan aşağaaa" diye.daha sonra benim evim hemen şurda diyip kordondan çıktım götü kurtardım daha neler olmuş.

ilk dayağı da orta1deyken yiyordum son anda arkadaş kurtardı.kadıköyde okuldan çıkmışım rıhtıma gidicem bahariyeden.iki tane eleman çevirdi dediler sigara ver.yok dedim kullanmıyorum.nasıl kullanmazsın lan diye kafayı tam koyuyordu yana çektim kafayı herif duvara vurdu kafasını diğeri tam ebemi belleyecekken arkadaş sikine vurmuştu elemanın aynen topuk tabi ondan sonra.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Ocak 2007 13:42 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

5-6 ay oluyo. akşam yemeği fazla kaçırmışm. saat 10 falan. evde maden suyu yok. ben bi maden suuy içiim deim. çıktım. arkadaşalr aradı bakkala varmadan. parkta içiyoz dediler. maden suyunun a.k. dedim bira aldım. fıçı şişe (yeni çıkmıştı çok sevdiydim o güne kadar ) sonra gittim yanlarına. İçmeye başladık. 4 kişiydik. 3 kro geldi sigara istedi. yok bize kadar dedik. sonra nasıl size akdar lan dedi. ilk darbeyi yapan %90 kazanır diyerek daldı arkadaş. ben biriyle eşleştim hemen. yatırdım yere çıktım yumrukluyom. o günde bu kadar rastlantı olur. Green street hooligans'ı izlemişim. son sahne aklıma geldi. korktum biraz. bıraksam mı diye düşünürken. eleman eline geçirdiği fıçı şişeyi çat diye kaşıma patlattı yarıldı kaş nasıl kanıyo. :) sonra senmisin vuran elemanın amına kodum resmen. geri çıktım üstüne baya yumrukladım. sıkıldım kalktım karnını tekmeledim. sonra arkadaşları kaçıyodu bizim 3 arkadaş değişmeli olarak 2sini almışalrdı aşşağı. benimkide kaçtı. sonra bi cigara yaktım durdum amına koyim.
geldiğimde evdekiler yatmıştı sabah garip garip baktıklarında hatırladım geceyi kaşına noldu dediler. çarptım dedim tabiki.

aldığım en büyük darbe buydu söylemesi ayıp dayak yemedim daha . 8)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Ocak 2007 14:18 
HC-Shouter
 Profile bak

öküz gibi olduğun için olabilir mi :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Ocak 2007 15:11 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

sus döverim. :D sende bütün yazı su ve kalorifer tesisatçısı olarak geçir can kilot vandam gibi olursun şerefsizim. :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ocak 2007 01:58 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

pogomania yazdı:
5-6 ay oluyo. akşam yemeği fazla kaçırmışm. saat 10 falan. evde maden suyu yok. ben bi maden suuy içiim deim. çıktım. arkadaşalr aradı bakkala varmadan. parkta içiyoz dediler. maden suyunun a.k. dedim bira aldım. fıçı şişe (yeni çıkmıştı çok sevdiydim o güne kadar ) sonra gittim yanlarına. İçmeye başladık. 4 kişiydik. 3 kro geldi sigara istedi. yok bize kadar dedik. sonra nasıl size akdar lan dedi. ilk darbeyi yapan %90 kazanır diyerek daldı arkadaş. ben biriyle eşleştim hemen. yatırdım yere çıktım yumrukluyom. o günde bu kadar rastlantı olur. Green street hooligans'ı izlemişim. son sahne aklıma geldi. korktum biraz. bıraksam mı diye düşünürken. eleman eline geçirdiği fıçı şişeyi çat diye kaşıma patlattı yarıldı kaş nasıl kanıyo. :) sonra senmisin vuran elemanın amına kodum resmen. geri çıktım üstüne baya yumrukladım. sıkıldım kalktım karnını tekmeledim. sonra arkadaşları kaçıyodu bizim 3 arkadaş değişmeli olarak 2sini almışalrdı aşşağı. benimkide kaçtı. sonra bi cigara yaktım durdum amına koyim.
geldiğimde evdekiler yatmıştı sabah garip garip baktıklarında hatırladım geceyi kaşına noldu dediler. çarptım dedim tabiki.

aldığım en büyük darbe buydu söylemesi ayıp dayak yemedim daha . 8)
heayt aslanım yürü be

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ocak 2007 10:31 
Uzaylı Punk
 Profile bak

off 7 tokat yemiştim bide cok agırdı eli hiç unutumama dudagım 6 yernde patlamıstı neyse hatırlamak istemioum :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ocak 2007 11:38 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

dayak yiyene kadar tırs, yedikten sonra da güzel bişidir :D ama allah vermesin

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Åžubat 2007 19:42 
Uzaylı Punk
 Profile bak

hiç çok feci dayak yemedim her seferinde ucundan köşesinden yırtıyorum bi şekilde ama yakındır kaşınıyorum mütemadiyen

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Åžubat 2007 20:11 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben dayak yemem genelde atarım!!!ehueheu!! ;)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Åžubat 2007 21:00 
Yetmişyedili
 Profile bak

20 kişiden yemiştim güzeldi güzeldi bidaha olsa bidaha yerim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Åžubat 2007 23:43 
General
 Profile bak

opaa çokda yakın oldu daha ağrısı geçmedi bileğimin diyim, o kadar yakın.

8 kişilik grubun sadece 5 tanesi dalarak insaf gösterdiler,

her güldüümde başıma ağrı girdi bi hafta gülemedim ehe artık nası tekmeler yediysem kafaya..
bide marifetmiş gibi anlatıyo öküz. hatta bilek sargıda yolculuk esnası filan vardı 8 saat sonrasında, tam rezillik (:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Åžubat 2007 11:01 
Uzaylı Punk
 Profile bak

karambol yapanları hiç sevmiyorum.
bi keresinde arkadaşlar bana tuzak kurmaya kalkışmışlardı bende enayi deilim yutarmıyım bu numaraları tabi bunlar beni camii nin karşısındaki kücük havuzlu fıskiyenin oraya atmayı kafaya takmışlar bende onları kızların karşısında eşofmanlarını indirip beyaz donlu bi halde rezil etmemden dolayı kaşındıgımı biliyorum.
böle bi plan yaptıklarını vahdet-i vücut hislerimle çözmüş durumdayım.

bunlar başka bi arkadaşı atar gibi bana olayı cıtlattılar.bende he he yedim bende bu numaraları diyorm içimden sonra arkadaş tam önümde duruyo

cekilio beni iticekler tam ki arkadan bizim arkadaşla biz anlaşmışız adam da öküz gibi dana yavrusu tam elemanlar da benim gibi zayıf kişiler...

ben tabi yana bi çekiliyorum tekme tokat sokuyoruz iki kişi 6 kişiyi birden suya ahahaha iki hafta dışarı cıkamadılar elemanlar sen misin bana kazık atan

punk cı adam dayak yemez atar ahahu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Åžubat 2007 16:22 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

10 11 yaşında mahallede erkam diye cocuk vardı abisine gıcık oluyodum. bigün mac yapıyoduk tsörtünü cektim dedi cekme mına korum senin dedi bende piclik yapcam ya inadına cektim aq..sonra bida cekme bak kötü olur dedi ipnelik olsun diye yine cektim sonra beni bi hamleyle bi yere yatırdı geldi cat cut tokat atıyo orospu tğrk filmlerindeki gibi oldu aq kafam yerinde durmuyodu sonra işte canı sıkıldı heralde gitti giderken tekrar cektim tsörtünü ve dırek kactım ne kadar dayak yesemde hissetmedim tsörtü bi iki beden büyümüştü ve ağlamamıştım de end

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 133 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: