FaTSTaR yazdı:
eyer ses sistemi o kadar zarar görmüş vede kötüyse bence 1 şarkı çalmaları bile ii bir davranış ama kavga çıkarma paramı isterim gibi olayları bilmem...yol paralarını almışlarsa problem de yok bence sağlam gümbür gümbür bi ses sisteminde kimse 1 şarkı çalıp inmez....ki punk ve hardcore'un bi arada olması [hele hele metal müziğin yandan yemişi sonradan türeme nü metalmidir nedir] baştan bir hatadır....destek işine gelince böle birşey zaten hiç olmamıştır....
aga ben sana ne diyiiim yaaa off ofof şarampole yuvarlan kafanı taşlara daglara vur .. git gelme ne biliiim bişiler yap ama bunu soyleme yaaa... ayntax error dan oben ben ... futbol takımı tutar gıbı muzik dinlemezsenız kacırdıklarınızı cok daha ıyı anlayacaksınız .... !
nu metal metal muzıgın yandan yemısı mıdır????? ne dıosun aga yaa of of fof kac metal grubu dınledın kac nu mteal grubu dınledın sozlerına baktın rıfflerıne rıtımlerını kulak verdın de boyle cok bılmış bı tavır sergılıosun kı?? yas kac ,tecruben ne ..sen kımsın ?? punk ıle hc aynı yerde olmaz mı??? oncelıkle hardcore un tam açılımı 'hardcore punk' tır bunu cogu muzık turevlerınde gorebılırısn hardcore rap,dıgıtal hardcore ...vs gıbı .. hardcore müziğinin dogumu 80 lı yıllara dayanır ve hardcore dıe anılan ılk gruplardan cogu ozunde punk gurubudr ..bkz DRI , IGNITE,SUİCİDAL TENDENCİES ,EART CRISIS,MINOR THREAT ..... hardcore muzıgı ve felsefesı aslında 80 lı yılların punk felsefesının gunumuze uyarlanışı dıebılırısn muzık zaman ıcerısınde evrıme ugrar ama ıyı ama kotu bunun sonucunda yenı turevler yenı tatlar cıkar ortaya begenmezsın,dinlemezsin begenırsın taparsın anladın mı?? o yuzden nu metal metal ın yandan yemısıdır dıe bısey soylemen o kadar komık ve cocukca kı.... kaldı kı nu metal gruplarından bazılarının felsefesı en az metal gruplarınınkı kadar saglamdır (medya köeği olanlardan bahsetmıorm)!! .... hardcore ve punk muzık ıle ılgılı hıc bırsey bılmedıgın ap acık ortada ama emınım sana sorsalar ..punk dınlıorm ben super asiyim dediğin oluyordur ..... ac ramones ve rancıd sozlerını bı oku exploited dinle hele bi suicidal tendencies dınle .. ne dedığımı cok ıyı anlayacaksın oldu mu paşam ..hadi bakııım artislik yapmasın bi daa kimse ....

bılmeyen konusmasın komık oluyor ... ev ödevlerini unutma çalış soracam haftaya bebeğim mucks ...
destek konsuunda ne gordun kı ne konusuyosun ..... ben zilimi ve hi-hat kelebegını tum konser boyunca kullanılmasına ızın verdım zılın ustune yagmur yagarken kımse orada yoktu kosup yıne ben topladım kendı zılımı kımse bana ....al abı zılı aman bsııy olmasın demedı!!! ben kendı ekıpmanım vermek zorunda mıydım ? kırık zıllerle calsalardı bana gıren bısey mı olur du ?? hayır .... pekı kıraladım mı bu ekıpmanı ?? hayır ... nıe bolyle bısey yaptığımı soyleyeyım sana... ekıpmanımı ınandıgım degerler için verdım ben maderm kı D.I.Y. etiğiyle bir konser yapıosunuz bende sıze elımden geldıgınce yardım ederım dedım ve yaptım kaldı kı ıcerıye arkadaslarımı sokmak aklımın ucundan bıle gecmedı ... bıde cıkmıs trıvırı yapıosun guzel kardeşim ya ne anlıosun kı benım duusncemden ne konusa bılıosun ???
ha bi de eyer değil o eğer .... eyer atların sırtına bağlanır .... bak ne guzel bı daa bısıy kaptın ....