Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 05 Eylül 2008 21:12

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 144 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 AÄŸustos 2004 20:34 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

salakpankçı yazdı:
bırakın mllet ne giyerse giysin neyi yakıştırıosa giysin moda istiosa moda giysin istemiosa ne bo yerse yesin.kendi tarzını yarat illa bilindik panklar gibi giyinmek zorunda deilsin yap kafana göre bişi
kendini giydiklerinle anlatmak zorunda deilsen sadece bence düşÃ¼ncelerini paylaşmak ve tepkilerini biraz insanların gözüne sokarak yapmak daha ii bence mesela devamlı bulunduğun ortamda
aynı pantolonu 1 ay boyunca deiştermeden giy
...
zzten tek pantolum var ...saol bu fikir için aaa unutmayalım birde boxerım var ... :twisted: taktiklerin süper bu arada...
millet giyinişi miktir edin içine bakın içine...ne biliğim döüslere bakın ...popoya bakın ya ne diyorum ben,?? :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 AÄŸustos 2004 21:20 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

MaRy yazdı:
ya abi wll benimde accaip sinirimi fln bozuo ama katlanıoz.. en fazla yolda ters ters bakış fln atıom.. üff adı üstünde moda bu deişir.. sora yine meydan bize kalır.. umarım.. :roll:

sen kimden örendim bakayım bu laflar ben sana sölemiştim değilmi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 AÄŸustos 2004 22:10 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

AUTLAW yazdı:
salakpankçı yazdı:
bırakın mllet ne giyerse giysin neyi yakıştırıosa giysin moda istiosa moda giysin istemiosa ne bo yerse yesin.kendi tarzını yarat illa bilindik panklar gibi giyinmek zorunda deilsin yap kafana göre bişi
kendini giydiklerinle anlatmak zorunda deilsen sadece bence düşÃ¼ncelerini paylaşmak ve tepkilerini biraz insanların gözüne sokarak yapmak daha ii bence mesela devamlı bulunduğun ortamda
...
zzten tek pantolum var ...saol bu fikir için aaa unutmayalım birde boxerım var ... :twisted: taktiklerin süper bu arada...
millet giyinişi miktir edin içine bakın içine...ne biliğim döüslere bakın ...popoya bakın ya ne diyorum ben,?? :twisted:

ne bok yediğin belldeil olm daşahh mı geçion yoksa gerçekten katılıonm u yoksa sırf saçmalama için mi yaz :!: :?: ıon

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 AÄŸustos 2004 22:49 
Führer
 ICQ  Profile bak

olm herkes soğuk suylaa duş aldıktan sonra kurulanmadan çırılçıplak sokağa çıkıp koşmaya başlasın, sonra eve gelsin, zatürre olup, 15 gün yattıktan sonra ölsün..

işte gerçek farklılık. ;salla

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 AÄŸustos 2004 01:17 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

salakpankçı yazdı:
AUTLAW yazdı:
salakpankçı yazdı:
...

ne bok yediğin belldeil olm daşahh mı geçion yoksa gerçekten katılıonm u yoksa sırf saçmalama için mi yaz :!: :?: ıon
...
sen ne bok yiyon ...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 AÄŸustos 2004 12:16 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yaw ne istosan onu giy soran olursa ben punkı içimde yaşıyom dersin hip hopcu bi karı bulduysan onada aynısını dersin yalandan ol en iisi gerçek olanlar bi sik kazanamıyo bu ülkede nede olsa

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 AÄŸustos 2004 15:45 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

offf moda pank ilk başta ne uzak gelio ama etrafına bak yapcak bişi yok
ama şÃ¶Ã¶le bişi olabilir gidersin o kırolara benliklerini hatırlatırsın
:rock: giyersin bi gömlek üstüne ceket gömleğin yakaları omzuna kadar uzanır bi siyah ütülü pantolon beyaz çorap hee saçlar yana taranmış bol cöleli konuşma tarzıda aynen şÃ¶Ã¶le hey adamın nasılsın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Eylül 2004 13:13 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

hepimiz çıplak doğduk.... kimse bizi giyimeye zorlamıyor çıplak gezelim mevzu olmasın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Eylül 2004 11:36 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

punkorama yazdı:
MaRy yazdı:
ya abi wll benimde accaip sinirimi fln bozuo ama katlanıoz.. en fazla yolda ters ters bakış fln atıom.. üff adı üstünde moda bu deişir.. sora yine meydan bize kalır.. umarım.. :roll:

sen kimden örendim bakayım bu laflar ben sana sölemiştim değilmi

heralde abi benim ne haddime öle laflar fln etmek.. senin burda olduunu unutmuşum abi.. allah rızası için affet abi.. itin oliim abi.. noolur abi.. ben ettim senetme abi.. dur vurma abi.. söz bi daa yapmıcam abi.. köpeen oliim abi dur vurma.. ahhhğğğ!! :lol: :lol: :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2004 16:48 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ehue...biz bugün biology dersini kaynattIk...okula neden pijamalarImIzla gelemiyoruz?? diye :lol: ehue...hakikaten yaa...neden bunu yapamIyoruz?? denemek lazIm aslInda... :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Eylül 2004 23:27 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ulan resim yollamayı becerebilseydim çok güsel bi resim yolayacaktım benim mkineden ama bilmiom mına koyiim :punk:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Eylül 2004 18:58 
Hardliner
 Profile bak

Punk nası olunur?
1.Stajerlik
böle konvers giyin okul tıraşı olan saçları mohawk yapın sonra bi placebo tişÃ¶rtü giyin altınızada düşÃ¼k bel dar bi pantolon. sonra yavaş yavaş ortam edinin.
2.Anarşizm
Böle punklarla tanşın nofx-sex pistols-rancid gibi bilinmiş grupları dinleyin. sonra otobüste kulaklıkla müzik dinnerkene anarşizm anarşizm die bağıraraktan ellerinizle davul ritimlerini sallayın.
3.Piasa yapma
Bu davranışları alışkanlık edindikten sora arkadaşlarınızla piasa yapın elinizde bi kırtasiye kaykayı gezdirin. arada bi yere atın böle bişiler yapıp kendinizi yere atın.
4.Karı kız yapma
Bu işi pezo arkadaşlarınıza bırakın. Kızın hep konuşmasını sağlayın sonra sustuğunda ee diyin dewam etsin. Dinlermiş gibi yapın. aferin iyi bi punk oldunuz...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Eylül 2004 10:29 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

griptape çok güzel yaklaşmışsın olaya. aferin sana. hehe. ben de hepsinin karışımı bir şeyim valla. heheh. tabi daha skateboard almak ve skater olmak gibi bi niyetim yok.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Eylül 2004 15:28 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kundura eksik olmasın ayağımızdan,conversin skk yıldızdan iyidir.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Eylül 2004 19:10 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

:rock:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Eylül 2004 19:34 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

o begenmedigin konvers varya, benim hayatIm botunca giydigim en rahat ayakkabI...test ettim...yIldIzsIz aldIklarImda aynI rahatlIkta...moahah :D 10da 1 fiyatI :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Eylül 2004 23:52 
Führer
 ICQ  Profile bak

Alıntı:
o begenmedigin konvers varya, benim hayatIm botunca giydigim en rahat ayakkabI...test ettim...yIldIzsIz aldIklarImda aynI rahatlIkta...moahah 10da 1 fiyatI

malesef burda onda biri deil fiyatları, bi 3 yıl önce yani moda olmadan önce hakkaten fiyatları iyiydi, amacına yönelikti..ama aşırı talep artışı olunca, 50 milyon bile etmicek bez parçasını 160-170 milyona satıyolar..üstelikte hiç de rahat değil, taş gibi taban, 15 dakka yürüyünce ayaklar feryat ediyor, kendimizi kandırmayalım..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Eylül 2004 17:38 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

başkalarının trendleri neymişki.. ben çok trendyim demek gibi bi lüksümüz olmamalı.. kim bu hakkı bize verir.kimse .. ahkam kesen trend avcıları nın şarap çanağına s.çayım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Eylül 2004 02:32 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üzerinde böle kocaman "in" yazan bir shirtüm var (sarI ve 3 beden büyük :D)...giyince kendimi cok trendy hissediyorum...mohaha...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Eylül 2004 20:47 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

lüzum varmı bunnara?

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Eylül 2004 18:12 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Punk modasının yeni kralı Türk

--------------------------------------------------------------------------------

Dil öğrenimi için gittiği Londra'da, 'Punkyfish' markasını yaratan eski milli atlet Kemal Gediz, çılgın İngiliz gençliğinin bir numaralı modacısı oldu

Uçuk gençlerin markası

İngiltere'de renkli saçlı, bol pantolonlu, zincirli, piercing'li bir gencin 'Punkyfish' ismini duymaması mümkün değil. Hepsi üstünde mutlaka bu markayı taşıyor. Bu markanın ardındaki isim ise eski bir sporcu olan 41 yaşındaki Kemal Gediz.

Beş milyarla başladı

Londra'da bir Türk lokantasında başlayan iş hayatı pazarlarda satıcılıkla devam etmiş. Punk, hiphop, rock gençliğini keşfetmiş. Biriktirdiği 5 milyar lirayla Türkiye'den ilginç ürünler getirmiş. Siparişlere yetişemeyince markasını yaratmış.

15 milyon dolar ciro

'Punkyfish' bugün 15 milyon dolar (23 trilyon) ciroya ulaşan 'uçuk giyim' devi. İngiltere'de 300, dünyada bine yakın toptan alıcısı var. Japonya, ABD ve Kanada'da isim hakkı verilecek. Mağazalar açılacak.

Londra uçuklarını bir Türk giydiriyor

İngiltere'nin renkli saçlı, bol pantolonlu, zincirli, piercing'li çılgın gençleri onun kıyafetlerini giyiyor. Punkfish markasıyla Ada'yı sallayan ve ünü hızla Avrupa'ya yayılan Türk girişimci Kemal Gediz'in kreasyonları kapışılıyor

Dinlediği müziği, yaşam tarzı haline getiren, punkçı, cluber, hiphopçı, metalci, trashci ve daha birçok underground müzik tutkunu İngiliz gencini bir Türk'ün giydirdiği söylense inanır mısınız?

Londra'nın ünlü Soho mahallesinde gezerken dikkatimi çeken uçuk kaçık kıyafetlerin üzerinde yazan 'Punkyfish' markasının yaratıcısının bir Türk olduğunu öğrenince, önce ben de inanmak istemedim. Ama içten içe Kıbrıslı, İngiltere'de doğmuş büyümüş bir Türk olabileceğini de düşÃ¼ndüm. Ve düştüm o çılgın modanın yaratıcısı Türk'ün peşine... Şansımın da yardımıyla Kemal Gediz ile buluştuk. 1989 yılında dil öğrenmek bahanesiyle maceraya atılmak için gittiği Londra'da, ülkenin en trendi markasını yaratan Gediz, ayaküstü sorularımı yanıtladı.

CİRO 15 MİLYON $

Eski bir atlet olan Kemal Gediz. henüz 41 yaşında. İngiltere gibi bir ülkede en çılgın ve sürekli tarz değiştiren gençliğin giyim ve aksesuvarda birinci tercihi olmayı başarmış bir girişimci. Rakipsiz bir markanın sahibi olan Gediz, 3-4 yıl önce 2-3 bin pound para (5-6 milyar lira) ile giriştiği Punkyfish projesinde şu anda yıllık 8 milyon pound (yaklaşık 23 trilyon lira) ciro elde ediyor. Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Gediz, 'Çok az kaldı yakında tüm dünya beni tanıyacak' dedi.

Gediz İngiltere'ye geliş öyküsünü şÃ¶yle anlattı: '1989 yılında daha 20'li yaşlarda ünlü atlet arkadaşım Semra Aksu'nun da yönlendirmesiyle İngilizce öğrenmek bahanesiyle İngiltere'ye gittim. Aslında maceraydı benimkisi. Ali Usta diye Kıbrıslı bir Türk'ün lokantasında soğan, domates kestim bir süre. Tekstille hiç alakam yoktu. Daha sonra pazarlarda mal satmaya başladık. Çılgın gençliğin yani punk, hiphop, metal benzeri alternatif müzik dinleyen gençliğin Londra'da buluşma noktası Stables Market Camden'da (açık pazar yeri) satışlara başladık. O kitleye uygun ürünler satarken, talep de artmaya başladı. Ve o güne kadar kazandığım 2-3 bin pound parayla Türkiye'ye gidip ilginç giysi ve aksesuvarlar getirdim. İşte Punkyfish böyle doğdu.'

DÜNYA MARKASI OLACAĞIM

Gediz, sözlerini şÃ¶yle sürdürdü: 'Derken Camden'da herkes bizim sattığımız ürünleri giymeye başladı. İngiltere'de herkes bize gelip sipariş veriyordu. İngiltere'de dükkanlar toptan alımlara başladılar. İşin başından beri ürünleri Türkiye'de yaptırıyorum. Tüm ünlü departman storelar malımızı sattı. Derken Avrupa'dan da talep gelmeye başladı. Her şey son 3 yıl içinde oldu. Şimdi tüm dünyaya yayılma aşamasındayız. Franchise'lar vererek adımızı dünyaya duyuracağız.'

HERKES SATMAK İÇİN YARIŞIYOR

Koleksiyonlarına 80'li yılların da moda trendlerine yer vererek başlayan Gediz, şÃ¶yle devam etti: 'Bu sayede Punkyfish'deki kıyafetler günümüz modasına uygun olarak spor bir görünüş yakaladı. 4 kişilik bir dizayn ekibimiz var. Koleksiyonlarımız şimdi Londra sokaklarında fırtına gibi esiyor ve bir zamanlar karanlık ve kasvetli olan moda dünyasında çığır açtık. Herkes bizim malımızı satmak için yarışıyor. Özellikle genç kızlardan gelen olumlu tüketici geridönüşleri ve geniş kapsamlı pazarlama araştırmaları sayesinde ismimiz ve markamız olan Punkyfish bugünkü haline kavuştu.'

SOKAK GİYİMİNE DURUŞ GELDİ

Punkfish'in, 70'li yılların punk akınımından esinlenilerek ortaya çıkan bir marka olduğunu söyleyen Gediz, 'Biz de canlı renkler, fermuarlar ve askılar ön plana çıkıyor. Punkyfish uygun fiyatlarla modayı birleştiren, heyecan verici bir giyim markası. Farklı tarzıyla, markamız kısa zamanda moda dünyasında bir ikon oldu. Popülaritesi ile kendi perakende faaliyetlerini aşan şirket, İngiltere ve Avrupa'nın outletlerine kadar uzandı. Canlı renklerle sokak giyimine ciddi bir duruş getirdik' diye konuştu.

400 metre engellide derecesi olan bir atlet

Bir zamanların ünlü atleti Semra Aksu ile İzmir'de atletizm sporu yaptığını söyleyen Kemal Gediz, 400 metre engellide Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü olduğunu söyledi. Avrupa şampiyonalarında da koştuğunu ve birçok derece elde ettiğini belirten Gediz, 1963 İzmir doğumlu ve 1.95 metre boyunda. İngiltere'yi ayağa kaldıran başarısında en büyük payı zamanında yaptığı atletizm sporuna bağlayan Gediz şÃ¶yle dedi: 'Atletizmde olan çalışma disiplinini iş hayatıma yansıtıyorum. Çok faydasını gördüm.'

Franchise'larla dünyaya yayılıyor

Şimdi franchise vererek yoluna devam eden Gediz, İngiltere'de tüm gençliğin markalarını tanıdığını söyledi. Gediz, 'İngiltere'de 300'ü aşkın dünyada 1000'e yakın alıcı Punkyfish satıyor. Avrupa'nın hemen her yerinden sipariş alıyoruz. Yakında Japonya, ABD ve Kanada'da franchise'lar vermeye başlayacağız. İngiltere'de de kendi mağazalarımızı açacağız. Bir de çok yakında Punkyfish markasıyla kırtasiye ve şampuan ürünlerine giriyoruz. Lifestyl markası olacağız. Ayakkabı da sırada' dedi.

Aha buda mağazanın web sitesi http://www.punkyfish.com/ http://www.punkyfishonline.co.uk/

Not: Web sitesini açınca 3-4 saniyelik şoktan soora küfür edip soora gülebilmeniz çok olası...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Eylül 2004 20:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

bu ne ya?

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Eylül 2004 20:07 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

honkiponkyfish

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Eylül 2004 20:11 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

şindi ingliterede panklar bölemi giyinio???
bunnar resmen cici kız kıyafetleri şeklinde yahu?

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Eylül 2004 15:56 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ulan bunnar normal kıyafett punkla hıphopla rockla ne alaakası war lan yada bne yannıs yere baktm

http://www.myspace.com/kist34

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 144 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: