salvation_anarchy yazdı:
ben temuz bide erdos ramazandan bi gün önce caminin önünden geçerken sıkıştırıp eskişehir adalarda bi ara sokağa sokup dövmüşlerdi ama önce imanın şartlarını sordular sonra islamın şartlarını sordular tabi malum orda yarrağı nasıl yiyeceğimzi belli oldu ardında bana bi kaç vurdular temuza erdosu erdosa temuzu dövdürdüler banada hangisi yavaş vuruyosa söle onu biz dövcez dediler ben sölemedim benide tokatladılar en sonunda erdosa mastika oynattılar sonra yol paranız yoksa verek size sataşan olursa biz hep burdayız dediler sağolun gerek yok ama allah belanızı versin dedik(tabi içimizden) sonra güle güle eve gittik süperdi dayak kültür köprüsüdür arkadaşlar
ah-hahaha
bu süpermiş len... özellikle mastikalı kısmına koptum.. video kaydı olcakki izliycen.. eheheh
.................
genel olarak şiddet karşıtıyımdır .. ama vakti zamanında sırtım çok sopa tuttu
yediğim en kral dayaklardan biri polisden yediğim dayaktır
polisler tarafından resmen linç edildim.. yarımsaatlik bir meydan dayağının ardından emniyet otosuna bindirdiler..arabının içinde o kadar sopanın üstüne yaklaşık 3 saat kadar aralıksız sopa attılar hatta bi tanesi biber gazını sıka sıka tamamen bitirdii [arada edilen hakaretler dayakdan daha ağır tabii]
en son hatırladığım vücudum kasılmaya.. titremeye başlamıştım..
polisler paniğe kapıldı tabii
kulağıma gelen son sesler "lan bu o..çocuu ölecek galba daha fazla vurmayın" diee birbirlerini engelliyorlardı.. sonra emniyete getirdiler ordada ara ara ..fasıl geçmişlerdi .. hastaneye gittik baktım sol kulak patlamaış .. böbreklerden işedikçe kan geliyo....
mevzuda mevzu olsa ... o gün 1 mayısdı .. olaylar çıkmış .. ben otobüs durağına geldim polisler geldi nerden lan dedi .. bende ne biliim anunakoiim.. işte 1 mayısdan abi ..nolduki falan dememle birlikte film koptu
yuhhhh beeee.... zaten içerde bi sürü alakasız vatandaş vardı .. yoldan geçen normal vatandaşı bile almışlar .. millet nasıl ağlaşıyoo .. görseniz tam filmdi