Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 13 Ekim 2008 02:06

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Satılık Fuji Finepix s9500 Dijital FotoÄŸraf Makinası
İletiTarih: 02 Nisan 2007 23:11 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Henuz garantisi devam eden,temiz kullanilmis,hasarsiz, tüm islevlerini yerine getiren,dijital fotograf makinami satiyorum.

:arrow: kisaca teknik ozellikler:Çözünürlük 9.0 Megapixel
Dijital Zoom 2.0x
Optik Zoom 10.7x
Ekran 1.8 inç LCD
Video Kayıt
Makinayi daha iyi tanitmak icin bi alinti:

Sadece çözünürlüğe ve deÄŸiÅŸken objektife bakıldığında bile FinePix dizisinin yeni amiral gemisinin, bütün fotoÄŸrafçılık dallarında, üst düzey baÅŸarımlar sunduÄŸu anlaşılıyor. Yalnız 9 mega piksel algılayıcı incelendiÄŸinde dahi, FinePix S9500 modelinin hangi seviyede olduÄŸu belli oluyor: Çünkü bu deÄŸer, ÅŸu anda, “tüketici makineleri” sınıfının en yüksek çözünürlük deÄŸerini oluÅŸturuyor. Bunun haricinde makine, her açıdan bakıldığında, hızlı. İşletime açıldıktan sadece 0,8 saniye sonra, çekime hazır hâle geliyor.

Aynı şekilde, 10,7 kat mega zoom objektif de, 1. ligde oynuyor. Birçok değişken objektifin pek belirgin olmayan geniş açıları göz önünde bulundurulduğunda: FinePix S9500 modelinin objektifi 28mm (eşdeğer) açıdan başlayarak, nefes kesici 300mm (eşdeğer) dar açıya kadar yetebiliyor. Bütün bunlar, SLR türü makinelerde gerekli olan objektif değişimi olmadan, yani: Makinenin içinin kirlenmesine ve görüntü algılayıcıya toz girmesine yol açmadan gerçekleştirilebiliyor. Bunun yanında, SLR türü bir makineyi aynı odak açılarında kullanabilmek için objektiflere yapılması gereken harcama, S9500 modelinin alış fiyatını, ciddî oranda aşmaktadır.

Çözünürlükte ulaşılan muhteÅŸem ilerlemeye raÄŸmen S9500, ilk olarak kısa bir süre önce FinePix F10 modelinde tanıtılan ve kullanıcı ve uzman çevrelerinde büyük olay yaratan ileri teknoloji bileÅŸimi “Gerçek fotoÄŸraf” teknolojisi kullanıyor. Fujifim’in yeknesak “Gerçek fotoÄŸraf” teknolojisinde, Fujinon objektifin ve yeni geliÅŸtirilen, beÅŸinci kuÅŸak Süper CCD HR ışık algılayıcının baÅŸarımları, RP iÅŸlemcinin gücü ile birleÅŸtirilmiÅŸtir. Böylece, yüksek ışık duyarlılığında yapılan çekimlerde yüksek niteliÄŸe eriÅŸilebilmekte ve buna raÄŸmen, iÅŸlem hızından ödün verilmemektedir. Bu üç unsurun iÅŸbirliÄŸinden kaynaklanan baÅŸarım, tabii ki normal veya düşük ışık duyarlılıklarında da nitelik konusunda yararlılık saÄŸlar.

Yüksek ışık duyarlılığı ile aynı anda ve zekîce en aza indirilmiş kumlanma etkinliği ve süratli işlem hızının birleşimi, FinePix S9500 modelinde de, uzmanlar ve sektör dergileri tarafından çok övülen, gözle görülür düzeyde faydalı katkılarda bulunuyor; Özellikle, FinePix S9500 modeli için geliştirilen objektifte olduğu gibi, dar açı odak uzaklıklarının uzun olduğu objektiflerde, yüksek ışık duyarlılığı sayesinde elde edilen enstantane alanındaki kazançlar şüphesiz ki, herkesin hoşuna gidecek kolaylıklar sağlamaktadırlar.

Ele yatkınlık ve kullanım konularında da yeni FinePix S9500, örnek konumdadır. Tabii ki, yapıları gereği sayısal SLR türü makinelerde mümkün olmayan, açılabilir ve 4,6cm büyüklüğündeki LC ekranda, canlı bir ön görüntü sunulmaktadır. El ile kullanılan odak değişkenliği, profesyonel fotoğrafçılığın gereksinimlerine cevap vermektedir: Odak uzaklığı ve netleştirme, objektifin üstündeki halka çevrilerek ayarlanır. Bir geçmiş çizelgesi vasıtası ile gösterilen, konudaki aydınlık dağılımı değerleri ise profesyonel kullanımı tamamlayan bir işlevdir.

Temsili fotograflari:

Resim

Resim

Resim

ResimResim

:arrow: Fotograf makinasi ile beraber yaninda vereceklerim:Canta,askı,guneslik,kurulum cd'si,usb kablosu,16mb kart,kitapcik,4 adet sarj edilebilir pil.

fiyati: 700 tl (ben 1300 tl'ye almistim)

*daha detayli bilgi isteyen olursa yazabilirim.

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

En son rainbow tarafından, 26 Mayıs 2007 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Nisan 2007 20:12 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

uf cok iyiymiş ama bu fiyata burdan satman imkansız biliyosundur heralde...yurtışından bu fiyata kaçak daha ii makineler getirilebiliniyo biliyosunki

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Nisan 2007 07:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

buradan zor satilacagini biliyorum belki ilgilenen es-dost vardir diye koydum.
yurtdisi islerine bakmıyorum.

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: