iPunk yazdı:
beÄŸenmedim
bende bu yorumlara hastayım heaa, ne bu şimdi ? birkaç cümleden oluşan bir paragraf oluşturabiliyormusun sen anadilinde ? beğenmedi isen direk ilk mesaj atan olarak dalmayıver nedir yani ?
zaten pop-punk grupları kavırlayıp cillop gibi kaydedip sayfasına koyan birinden pis-grunge sevmesi beklenmez de, neyse gruba döneyim ben
--------------------
... fanzini ile bağlatısı olan birinden beklenen bir tarz, beklenen hava, beklenen tavır. kayıt zaten iyi değil mâlum, ama aslolan kayıt kalitesi de değil kanımca, ben anlamak istediğimi kötü kayıttan da anlayabiliyorum, görebiliyorum. ama sözleri en azından yakalayabilsek daha anlamlı kılabilir,
kaybedenleri oynamaya çalışanların "grunge" adı altında yaptığı lagaluga işlere kıyasla ben beğendim, gitarın tonu çok hoşuma gitti, dümdüz olmayan, havayı katabilen ama sözleri anlaşılmayan bir vokal, davuldan anlamam ama üzerine düşeni fazlası ile yapmış gibi görünüyo...
ve evet ota boka ahkam keserim çok artizim ben, ama en azından bunu cümle kurarak gerekçelerini sunarak yapıyorum.