Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sid vicious'ın ölüm yıl dönümü
10-21-2007, 08:33 AM

nie bu kadr hüzünlendin yakinimiydi :cry:
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2007, 12:57 PM

aushdasd : ) amca oğlumdu
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2007, 09:10 PM

anlamıorm ben bu adamı birgün faşist tshrtler birgün kominzmle alakalı tshrtler giyiyor biri bnu açıklasin bana phothoshopmu ne sldişaföişas
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2007, 09:48 PM

2tutuman dalkavukluk ve dalga geçmek için giyiyordu
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2007, 10:07 PM

vayanasını gamalı haçlı görmüştüm ama orak çekiçli görmemiştim büyük adammış aq
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2007, 10:16 PM

alayına anarşist dir kendisi ve gamalı hacı sadece dalkavukluk için giymiştir ayrıca o resimde ki kendisi değildir 'gary oldman' bir artistdir filmden bir alıntı ama yinede sid vicious ın kendisi kadar populer olan diğer özelliğide tşörtleridir
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2007, 10:17 PM

ayrıca ayak fetiştide var bu kekonun
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2007, 10:41 PM

peacepunk Yazılan:alayına anarşist dir kendisi ve gamalı hacı sadece dalkavukluk için giymiştir ayrıca o resimde ki kendisi değildir 'gary oldman' bir artistdir filmden bir alıntı ama yinede sid vicious ın kendisi kadar populer olan diğer özelliğide tşörtleridir
o kendisi olmayip filmden oldugunu biliyorumdao nun aslini tam örenememiştim giyme amacini yoksa kominist olcak bi tip yok adamdada faşoluğunu bilemem
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2007, 10:43 PM

bide bu herifin 2 tane kovboyun pipilerini birbirine değdirdiği bi tşörtü varki tamamen yankileri ezici bişi Wink
Alıntı Yaparak Cevapla
10-31-2007, 07:21 PM

Punk rock, Sid Vicious denen pislik torbasiyla baslamadi. Punk'in kokeni 60'lar sonu garaj gruplarina ve tabii ki de Velvet Underground'a dahi dayanir. Ramones'un 1974 kayitlari artik punk'in miladidir...Sid Vicious sadece bir medya kuklasiydi. Herhangibir politik gorusu olamayacak kadar da beyni eroinden sulanmis kendine zararli bi herif. Sid, Kurt Cobain, Jimi Hendrix ya da Jim Morrison gibi bir rock ikonu asla degildir. Bu bahsi gecen idollere saygisizlik etmeyin..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-31-2007, 07:22 PM

Punk rock, Sid Vicious denen pislik torbasiyla baslamadi. Punk'in kokeni 60'lar sonu garaj gruplarina ve hatta Velvet Underground'a dahi dayanir. Ramones'un 1974 kayitlari artik punk'in miladidir...Sid Vicious sadece bir medya kuklasiydi. Herhangibir politik gorusu olamayacak kadar da beyni eroinden sulanmis kendine zararli bi herif. Sid, Kurt Cobain, Jimi Hendrix ya da Jim Morrison gibi bir rock ikonu asla degildir. Bu bahsi gecen idollere saygisizlik etmeyin..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-01-2007, 01:23 AM

takılmış gitmişiz günlere
..... ya sonra ya da daha önce....?
doğum gnü ölüm günü annneler günü sevgililer günü yerli malı kulanma haftası Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-01-2007, 07:07 PM

sid vicious was innocent
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-01-2007, 08:08 PM

anna blume Yazılan:Punk rock, Sid Vicious denen pislik torbasiyla baslamadi. Punk'in kokeni 60'lar sonu garaj gruplarina ve hatta Velvet Underground'a dahi dayanir. Ramones'un 1974 kayitlari artik punk'in miladidir...Sid Vicious sadece bir medya kuklasiydi. Herhangibir politik gorusu olamayacak kadar da beyni eroinden sulanmis kendine zararli bi herif. Sid, Kurt Cobain, Jimi Hendrix ya da Jim Morrison gibi bir rock ikonu asla degildir. Bu bahsi gecen idollere saygisizlik etmeyin..

kurt cobaini ayrı bi yere koyuyorumda. hadi hendrix ide ayıralım..sagım vardır. ama jim morrison nun götünü sikiyim ben. ne saygısı..ne saygısızlığı.. sid vicious un aptal bi herif olduğu kesin. ama bu onun gerçekliğni değiştirmez. bu saydığın heriflerden daha gerçektir sid vicious..evet bende hiç sevmem ama yalan değildir. delidir. taklit yapmamış en azından. kendi yolunta takılmış ve ölmüş herif. bence sen buraya hayatını yalan üstüne kurmuş morrisonun lafını edipte ona saygısızlık yapma bence
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi