Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 12 Ekim 2008 11:01

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 39 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: The Ayılar röportajı
İletiTarih: 15 Mayıs 2007 13:07 
Hardliner
 Profile bak

rockvault sitesinden girin okuyun.

http://www.rock-vault.com/index.php?option=com_content&task=view&id=404&Itemid=39

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Mayıs 2007 00:29 
General
 Profile bak

vay be edirneye bak ne konsermiş :) 21 mayısta şenlikler var bi daha mı ayarlasak böyle bi şeyler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Mayıs 2007 00:32 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

lazim edirneme lazim!

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 08:31 
Minor Threat
 Profile bak

hepiniz atena dinleyerek mi büyüdünüz ? vay beee
şıracının şahidi bozacı işte amınakoyim yalayın atena abinizi belki bi sakal atar yurdum panklarına

bi de o \"hepimiz\" derken kimi kastettiniz onu merak etttim çok feci, nası yani hepimiz ?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 10:53 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

sende dön götünü yala amcık

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 12:12 
Minor Threat
 Profile bak

çok antifaşistsiniz biliyorum ama henüz faşizmin anlamını dahi bilmiyorsunuz zira bu tür durumlarda saldırgan bir tutum sergilemek faşist bir eğilimdir literatürde

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 13:10 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

paratoner yazdı:
hepiniz atena dinleyerek mi büyüdünüz ? vay beee
şıracının şahidi bozacı işte amınakoyim yalayın atena abinizi belki bi sakal atar yurdum panklarına

bi de o "hepimiz" derken kimi kastettiniz onu merak etttim çok feci, nası yani hepimiz ?
ulan herkez athenayla büyüdü zaten salak herif.AYILAR ın taşaklarını yala sen

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 14:32 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

paratoner yazdı:
çok antifaşistsiniz biliyorum ama henüz faşizmin anlamını dahi bilmiyorsunuz zira bu tür durumlarda saldırgan bir tutum sergilemek faşist bir eğilimdir literatürde

niye sana sölenen söz ananı sikiolarmış gibimi algılatıo faşist kavramınla bunu bütünleştiriosun

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 18:47 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Athenanin amina koyim (One Last Breath ve oncesi haric), size bisey olmasin..

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 21:41 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

güzel röportaj olmuş...ta ayrıyetten paratoner beynini sikim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 21:53 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

adam athenaya laf söyledi diye saldırmışınız direk hehe yurdum ülkem vatanım diye yırtınan dar kafalıların verdiği tepki gibi bi tepki sezmek mümkün bu ortamda :)

-If there was no government woldn't there be chaos?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2007 22:11 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

laf athenaya söledi die deil.ayıların athenaya yalakalık yaptıını söledii için.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Mayıs 2007 08:28 
Minor Threat
 Profile bak

benim yazdıklarıma cevap verebilecek bi tane babayiğit yok mu ?

küfür etmekte bişey yok, ben de şurada bi sayfa dolusu küfür edebilirim

bre amınakodumun gerizekalıları, hele o lahana kılıklı mercimek beynli kovboy, malmısınız olum, kafanızın içinde beyin niyetine fasulye mi taşıyorsunuz siz bla bla bla

demek ki neymiş ? küfür edebiliyormuşum, kolay yani bunda bişey yok da ne bu ilkokul bebesi gibi

ha söylediklerim ağırınıza mı gitti ? o zaman bana aksini iddia edin aksini ıspatlayın kardeşim. atenanın turkpunk tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu ve yurdun “antifaşist” oi gruplarının atenadan esinlenmiş olmasının doğal olduğunu, atenanın yerli punk gruplarının önünü açtığını, onlara yardım ettiğini vs vs anlatın hadi varmı elinizde malzeme ? atena ne yaptı lan bu güne kadar yerli gruplar için ne yaptı ? hırsız soytarı şımarık cincon herifler, dinleyici kitlesi 0-16 yaş grubu, işine gelince popçu olur örovizyona çıkar, işine gelince pank olur exploited konserine çıkar, sonra siktir olur gider, yerli gruplar zerre umrunda değildir !

ha bunu yapabilecek olan varsa buyursun yazsın, onun harici küfrederek klavye yiğitliği yapmayın bana, gidin paşa paşa otlanmanıza devam edin

ha ayılar küfredecekse buyursun etsin, ona lafım yok, o kendi beceriksizlikleri ile ilgili bir durum olur, cevap veremeyince küfrü bas aq al sana faşizm, lahana sen anlamazsın bunu git biraz ekşisözlük falan oku yeğenim belki genel kültür kazanırsın zira hala cin alinin serüvenleri mertebesindesin

şu halinize bi baksanıza, süper olmuş, harika olmuş veya onu sikiyim bunu sikiyimden öte bibok yazamıyorsunuz bile! DüşÃ¼nme, değerlendirme, yorum yapma ve bunu karşıdakine aktarabilme gibi bir yetiniz yok, boşa oksijen tüketiyorsunuz ya ona yanarım şu mahvettiğiniz yeryüzünde

adam gibi elle tutulur bişey yazacak olan varsa buyursun yazsın, yoksa küfürleri özel mesaj ile rica edicem, ulu orta salak saçma işlerle uğraştırmayın zaten söyledim kalıcı değilim bu saçmasapan ortamda

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Mayıs 2007 09:07 
Führer
 Profile bak

paratoner yazdı:
benim yazdıklarıma cevap verebilecek bi tane babayiğit yok mu ?

küfür etmekte bişey yok, ben de şurada bi sayfa dolusu küfür edebilirim

bre amınakodumun gerizekalıları, hele o lahana kılıklı mercimek beynli kovboy, malmısınız olum, kafanızın içinde beyin niyetine fasulye mi taşıyorsunuz siz bla bla bla

demek ki neymiş ? küfür edebiliyormuşum, kolay yani bunda bişey yok da ne bu ilkokul bebesi gibi

ha söylediklerim ağırınıza mı gitti ? o zaman bana aksini iddia edin aksini ıspatlayın kardeÅŸim. atenanın turkpunk tarihinde önemli bir yere sahip olduÄŸunu ve yurdun “antifaÅŸist” oi gruplarının atenadan esinlenmiÅŸ olmasının doÄŸal olduÄŸunu, atenanın yerli punk gruplarının önünü açtığını, onlara yardım ettiÄŸini vs vs anlatın hadi varmı elinizde malzeme ? atena ne yaptı lan bu güne kadar yerli gruplar için ne yaptı ? hırsız soytarı şımarık cincon herifler, dinleyici kitlesi 0-16 yaÅŸ grubu, iÅŸine gelince popçu olur örovizyona çıkar, iÅŸine gelince pank olur exploited konserine çıkar, sonra siktir olur gider, yerli gruplar zerre umrunda deÄŸildir !

ha bunu yapabilecek olan varsa buyursun yazsın, onun harici küfrederek klavye yiğitliği yapmayın bana, gidin paşa paşa otlanmanıza devam edin

ha ayılar küfredecekse buyursun etsin, ona lafım yok, o kendi beceriksizlikleri ile ilgili bir durum olur, cevap veremeyince küfrü bas aq al sana faşizm, lahana sen anlamazsın bunu git biraz ekşisözlük falan oku yeğenim belki genel kültür kazanırsın zira hala cin alinin serüvenleri mertebesindesin

şu halinize bi baksanıza, süper olmuş, harika olmuş veya onu sikiyim bunu sikiyimden öte bibok yazamıyorsunuz bile! Düşünme, değerlendirme, yorum yapma ve bunu karşıdakine aktarabilme gibi bir yetiniz yok, boşa oksijen tüketiyorsunuz ya ona yanarım şu mahvettiğiniz yeryüzünde

adam gibi elle tutulur bişey yazacak olan varsa buyursun yazsın, yoksa küfürleri özel mesaj ile rica edicem, ulu orta salak saçma işlerle uğraştırmayın zaten söyledim kalıcı değilim bu saçmasapan ortamda

öncelikle, ben athena dinleyerek büyümedim. athenanın benim için bi sik yaptığına da inanmıyorum. 'yurdun antifaşist oi grupları atenadan esinlenmiştir' diye birşey de söylenemez. söylediklerin keskin ve evet, cevap yazmak yerine küfretmek daha kolay. ki bu forumda zaten küfür etmek legal amınakoyayım. bunları da geçtim, bu kadar gerizekalı olan ve beyin yerine fasulye taşıdığını iddia ettiğin adamlarla ne diye sidik yarıştırasın ki? bırak o ona 'çok iyisiniz', bu şuna 'aman allahım çok farklı bi sound olmuş' falan desin, bu neyi değiştirir ki? herkes neyin ne olduğunu biliyor. ama sen belki de 'kral çıplak' diyensin ya da hepimizin tanıdığı birinin bastırılmış düşüncelerini patlattığı fake accountusun. sonuç olarak senin bu kadar keskin tavrını da tasvip etmiyorum, sana bu kadar yüklenip küfredenleri de. ama ne yaptığını biliyosundur herhalde, problem yok dolayısıyla.

http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Mayıs 2007 10:12 
Minor Threat
 Profile bak

yok hocam hepinizin tanıdığı biri falan değilim, hani senin ofisboyz\'dan olduğunu biliyorum o kadar, yolda görsem tanımam bilmem, öyle yane. ama bilirim yerli grupları dinlerim takip ederim falan öyle

röportajın yayınlandığı sitede yazdım bunları yayınlanmadı, admin beyin onayı gerekiyormuş, yayınlanmayınca geldim burada yazdım hepsi bu. tepki çekeceğimi biliyordum ama tüm forum ahalisinin elele kolkola verip ana avrat dalmasını da beklemiyordum açıkcası ohaa yani. kimseyle sidik yarıştırmak değil maksadım da bu kadar küfüre de hiçbi reaksiyon vermeyecek kadar sabırlı bir bünyeye sahip değilim maalesef olay o. bikaç farklı başlığa bikaç sivri bişey daha yazdık, rahatsız oldu paşalar, durumun bu kadar da vahim olduğunu bilmiyordum, bilsem yazmazdım.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Mayıs 2007 19:04 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ama adam haklı atena napmıştır bugün yerli gruplar için elde somut bişi varmı? holigan şarkısını yaptı ve bize skinhead ruhunumu aşıladı? yok öle bişi bi sik yaptıgını düşünmüyorum müzikal anlamda napmıştır? ulu vatanımızı örovizyonda gururlan temsil etmiştir mi diceksiniz yo denilmez böyle bişiyde kralın çıplak oldugunu söylemesi ortalıkta hala kör beyinleri nedeniyle kralın üstünde görünmez giysi oldugunu zannedenler yüzündendir bunda yanlış bi durumda yoktur bana göre..

ayılarda athenadan ne şekilde etkilenmiştir bunu biz bilemeyiz kendilerinin bilicegi bişidir fakat paratonerde haklıdır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Mayıs 2007 22:14 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ne alaksı var ki...elemanın belli ki bütün kini athenaya..röportajı ya kıçıyla okumuş yada işine geldiği gibi yorumlamış..elemanlar ''abi biz bu işe kibariye dinleyerek başladık'' deseler yine aynı lafı edecek belli..

ayrıyetten athena ( ki seversin sevmessin yada diyelimki tamam şerefsizin önde koşanı bu adamlar)
bir çok insana bu tarz muziği sevdirmiştir ki buda yeterlidir..kalan herşey athena elemanlarını kendi şahsi tercih meselesidir..ndemek ki napıyoruz? röportajları beynimizle okuyoruz,gereksiz muabbet yapmıyoruz ..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Mayıs 2007 23:02 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

atenayıda skiym bilmemneyide .... kimse tanımadan etmeden bize birilerinin kıçını yaladımızı söylemez ... ne sevmek zorunasın nede saygı duymak iştediğini düüşünmekte serbestsin ama bilip bilmeden saçma sapan konuşma ... belliki uyuz olan feyk bi hesapsın varsa derdin dışarda gel konuşalım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Mayıs 2007 23:15 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

fake account denilen mantığın nasıl bişi oldugunu anlamış degilim?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 16:52 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

küfür eden arkadaş ben oluyorum ehralde hakkımda baya atmış tutmuş paratenör arkadaş. klavye delikanlısı demiş , verdiğim tepkiye faşizm demiş , hipi değiliz dostum alkışlayarak protestomu etseydim seni

kısaca entel kuntel konuşmayın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 22:29 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

7ceddine yazdı:
küfür eden arkadaş ben oluyorum ehralde hakkımda baya atmış tutmuş paratenör arkadaş. klavye delikanlısı demiş , verdiğim tepkiye faşizm demiş , hipi değiliz dostum alkışlayarak protestomu etseydim seni

kısaca entel kuntel konuşmayın

hahaha hipi degiliz adamım pankız biz yeahh!! senin adama saldırış şeklin tamamen önyargıyla yapılan altında ne olduguna bakmadan yüzeysel bi bakış açısıyla gelen boş bi tepki belliki senin bu yaptıgın faşist kafalı bi insanın yapması en muhtemel davranışlardan biri oldugu için öyle adlandırması gayet normal dimi?

kısaca saçmalama

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 23:04 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

sanane

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 15:05 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sen onları ezmessen onlar seni ezer iyi olan kazansın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 22:38 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

7ceddine yazdı:
sanane

haksızsın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 23:07 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

kusura bakma biri bana yalaka derse bende dön götünü yala derim

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 39 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir