paratoner yazdı:
benim yazdıklarıma cevap verebilecek bi tane babayiğit yok mu ?
küfür etmekte bişey yok, ben de şurada bi sayfa dolusu küfür edebilirim
bre amınakodumun gerizekalıları, hele o lahana kılıklı mercimek beynli kovboy, malmısınız olum, kafanızın içinde beyin niyetine fasulye mi taşıyorsunuz siz bla bla bla
demek ki neymiş ? küfür edebiliyormuşum, kolay yani bunda bişey yok da ne bu ilkokul bebesi gibi
ha söylediklerim ağırınıza mı gitti ? o zaman bana aksini iddia edin aksini ıspatlayın kardeÅŸim. atenanın turkpunk tarihinde önemli bir yere sahip olduÄŸunu ve yurdun “antifaÅŸist” oi gruplarının atenadan esinlenmiÅŸ olmasının doÄŸal olduÄŸunu, atenanın yerli punk gruplarının önünü açtığını, onlara yardım ettiÄŸini vs vs anlatın hadi varmı elinizde malzeme ? atena ne yaptı lan bu güne kadar yerli gruplar için ne yaptı ? hırsız soytarı şımarık cincon herifler, dinleyici kitlesi 0-16 yaÅŸ grubu, iÅŸine gelince popçu olur örovizyona çıkar, iÅŸine gelince pank olur exploited konserine çıkar, sonra siktir olur gider, yerli gruplar zerre umrunda deÄŸildir !
ha bunu yapabilecek olan varsa buyursun yazsın, onun harici küfrederek klavye yiğitliği yapmayın bana, gidin paşa paşa otlanmanıza devam edin
ha ayılar küfredecekse buyursun etsin, ona lafım yok, o kendi beceriksizlikleri ile ilgili bir durum olur, cevap veremeyince küfrü bas aq al sana faşizm, lahana sen anlamazsın bunu git biraz ekşisözlük falan oku yeğenim belki genel kültür kazanırsın zira hala cin alinin serüvenleri mertebesindesin
şu halinize bi baksanıza, süper olmuş, harika olmuş veya onu sikiyim bunu sikiyimden öte bibok yazamıyorsunuz bile! Düşünme, değerlendirme, yorum yapma ve bunu karşıdakine aktarabilme gibi bir yetiniz yok, boşa oksijen tüketiyorsunuz ya ona yanarım şu mahvettiğiniz yeryüzünde
adam gibi elle tutulur bişey yazacak olan varsa buyursun yazsın, yoksa küfürleri özel mesaj ile rica edicem, ulu orta salak saçma işlerle uğraştırmayın zaten söyledim kalıcı değilim bu saçmasapan ortamda
öncelikle, ben athena dinleyerek büyümedim. athenanın benim için bi sik yaptığına da inanmıyorum. 'yurdun antifaşist oi grupları atenadan esinlenmiştir' diye birşey de söylenemez. söylediklerin keskin ve evet, cevap yazmak yerine küfretmek daha kolay. ki bu forumda zaten küfür etmek legal amınakoyayım. bunları da geçtim, bu kadar gerizekalı olan ve beyin yerine fasulye taşıdığını iddia ettiğin adamlarla ne diye sidik yarıştırasın ki? bırak o ona 'çok iyisiniz', bu şuna 'aman allahım çok farklı bi sound olmuş' falan desin, bu neyi değiştirir ki? herkes neyin ne olduğunu biliyor. ama sen belki de 'kral çıplak' diyensin ya da hepimizin tanıdığı birinin bastırılmış düşüncelerini patlattığı fake accountusun. sonuç olarak senin bu kadar keskin tavrını da tasvip etmiyorum, sana bu kadar yüklenip küfredenleri de. ama ne yaptığını biliyosundur herhalde, problem yok dolayısıyla.