|
ya pardon da ben seninle niye tartisiyorum ki? yahu sen acık acık su beyin yapisinda bi insansin:
roxy veya baska herhangi bi zottirik yarismada "secilenler iyi gruptur, secilmeyenler kotu gruptur" u savunuyosun karsima gecmis utanmadan ya.. bastan ön-kosulsuz sekilde bunu kabul etmis bi insanla daha neyi tartisiyorum, hangi kısır zihniyeti delmeye calısıyorum ?
"iyi gruba -kotu gruba bu herifler karar verir, bizler susup oturmaliyiz" diyosun bariz. saygi duyuyosun, guveniyosun filan hatta.
butun bu plak sirketlerinin, juri'lerin, sunlarin, bunlarin kriterlerini kendime "esas" aliyorum diyosun , onlar severse grup iyidir, sevmezse kotudur.
bunlarin icinde "yenilige kapali" olan "yobaz" olan "bagnaz" olan hic yoktur, en dogru degerlendirmeyi yapar bunlar her zaman.
o zaman pop-star, zart-star, zurt-star'a da ayni sekilde inancin / guvencin olmali diye tahmin ediyorum, ne farki var yahu.
daha da öteye vardırıp "iyi grup hakettigi degeri her zaman bulur"a getiriyosun olayi. ee o zaman herkes emeginin karsiligini aliyo filan oohh mis gibi toz pembe bi muzik piyasasinin icinde neyi tartisiyoruz ki? bu kadar kiyamet niye kopuyo ki orda burda? moronlar iste kotu muzik yapan zirlak gruplarin uydurmasi bunlar hep..
senelerce bi tarafini yirtip da, bu piyasadaki senin "tanri" olarak gordugun "muzigin iyisi"nden cok anlayan o sirketlerin, o patronlarin "bundan bi bok olmaz" diye burun kivirdiklari, 3 kurusluk deger bicmedikleri gruplar yillar sonra turkiye capinda ses getirip pesinden kosturtabiliyo bu adamlari, yobazliklari/ bagnazliklari ellerinde patliyo.
ayrica "bebe" dedigin insan 25 yasinda bir de bunu belirtiyim parantez icinde. diger 8 yas alti kufurlerini ve laflarini da sinir sistemimi yormaya "deger" bulmadigim icin kaale almadigimi soylememe gerek yok heralde.
En son my red self tarafından, 23 Mayıs 2007 23:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|