Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 08 Eylül 2008 14:05

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 92 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 16:08 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ASSterix yazdı:
cenny yazdı:
galatasarayın ibne seyircisi yine adam gibi duramadı hala anlıyamadılar futbolun siselerle yada mesalelerle oynanmııcanı...bu kadar olaya 3 maç ceza düşünüyolar aynısını fener yapsa enaz 10 maç saha kapanırdı...kadıkoy maçında eric geretsin kafasına cakmak geldi diye olay oldu 3 maç ceza verdiler...bu kadar olaya galatasarayada 3maç ceza gelirse haluk amcaya bravo diyorum baska bisey demiyorum...

hassiktir lan

+122313

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 17:40 
General
 Profile bak

"acı acı" siktik gibime geliyor :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:12 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

civata yazdı:
"acı acı" siktik gibime geliyor :)

hakikatten öyle olmasının yanı sıra,genelde taraftarının kendi futbolcusunu kendi yöneticilerini dövme işi fenerbahçe patentli bir durumken,bu maçta bizimkiler fena delirmiş..demin haberlerdse tekrar izledimde 100.yılında ezeli rakibinin şampiyon olması,üzerine son derby de kendi evinde yenilmek,bir çok spor dalında fenerbahçenin galatasarayın eline verir hale gelmesi ve tarihinin en aciz en şerefsiz yöneticilerine sahip olması haklı olarak delirtti taraftarı...bence bu şartlar altında bu kadar olay çıkartmakta son derece haklılar...

o şişelerin,meşalelerin futbolculara değil aziz yıldırıma ve özhan canaydına atılması gerekiyordu..ama GS taraftarının öfkeside kesinlikle haklı bir öfke ,bunuda kabul etmek lazım...(ayrıyetten bayrağı yine dikemediniz nıhaha diyip boş boş avunayım bari)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:22 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ASSterix yazdı:
cenny yazdı:
galatasarayın ibne seyircisi yine adam gibi duramadı hala anlıyamadılar futbolun siselerle yada mesalelerle oynanmııcanı...bu kadar olaya 3 maç ceza düşünüyolar aynısını fener yapsa enaz 10 maç saha kapanırdı...kadıkoy maçında eric geretsin kafasına cakmak geldi diye olay oldu 3 maç ceza verdiler...bu kadar olaya galatasarayada 3maç ceza gelirse haluk amcaya bravo diyorum baska bisey demiyorum...

hassiktir lan

söyliyebilcegin tek sey "hassiktir lan" bu zaten galatasaray taraftarından başka ne beklenir..ya kavga cıkarırsınız ya kufredersiniz her bi boku yaparsınız ama bi turlu futbol oynıyamassınız...sonra feneri kıskanıncada onun aleyhine konusursunuz..eeet eeet cok guzel devam edin...naah sampiyon olursunuz :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:25 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

cenny yazdı:
ASSterix yazdı:
cenny yazdı:

hassiktir lan

söyliyebilcegin tek sey "hassiktir lan" bu zaten galatasaray taraftarından başka ne beklenir..ya kavga cıkarırsınız ya kufredersiniz her bi boku yaparsınız ama bi turlu futbol oynıyamassınız...sonra feneri kıskanıncada onun aleyhine konusursunuz..eeet eeet cok guzel devam edin...naah sampiyon olursunuz :lol:

ya fener sanki sütten çıkma ak kaşık amınakıyim kadıköy de sadece 1 tane çakmaktı attınız eric e ?1? atılan pet şişşeler sökülen koltuklar vs izlemediysen yütuptan arat bul o görüntüleri maç olmadan daha belliydi böyle şeylerin olacağı zaten.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:26 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

neyse siktiret uefa yı siz almıştınız bi kere 7 yıldır onla avunuyosunuz devam etmek en iyisi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:27 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya sen maçı nerenle izlion ben onu anlamadım ak!bi dünkü maça bak bi de kadikoydekine..karsılastıramassın bile

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:36 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cenny yazdı:
neyse siktiret uefa yı siz almıştınız bi kere 7 yıldır onla avunuyosunuz devam etmek en iyisi

çünkü o 10 yıllarca övünülecek birşey..siz o tarz bir başarı sahibi olmadığınız için ''6-0 abie oue goduk goduk 6 dane'' de kaldınız hala(ki bizim sizi 7-0 yenmişliğimiz var açtırmayın ağzımızı)..6-0 la uefa kupasını kıyaslamanda pek sağlıklı olmaz..edirneden ilerde ne var onuda göremedinizki siz..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:42 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ASSterix yazdı:
cenny yazdı:

çünkü o 10 yıllarca övünülecek birşey..siz o tarz bir başarı sahibi olmadığınız için ''6-0 abie oue goduk goduk 6 dane'' de kaldınız hala(ki bizim sizi 7-0 yenmişliğimiz var açtırmayın ağzımızı)..6-0 la uefa kupasını kıyaslamanda pek sağlıklı olmaz..edirneden ilerde ne var onuda göremedinizki siz..

ahahaha işte bende buna 10 yıl gülerim...7-0 mış kjhaskjdhad:D
o kaç yılında sen blmiyon heralde?1911 YILINDA!!
o zaman balkan savasları vardı ak futbol ligi diye bisey bile yoktu!hatta daha iyi anlarsın belki o zaman topta yoktu.insanlar çaputtan top yapıyolardı."biz sizi 7-0 yenmişiz" hani nerde ıspatla ak?
ben sana çok guzel ıspatlarım valla 6 kasım 2002 saatine kadarda söylerim...ama siz(galatasaraylılar) herzaman yaptıgınız gibi anca konusursunuz!!bizim tarihimiz yalanlardan ibaret diil!!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:53 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aslanım bunlar kıvırma hareketleri...ortada bir ligin olup olmaması önemli değil neticede kayıtlarda var bu..ayrıyetten müthiş iddialı cevabında uefaya dair bişide göremedim...sen gülmeye devam et.. biz çoktan aldık uefa kupasını.aradan 100 yılda geçse övünürüz..çünkü 100 yıl övünülecek bir şey..korkma kabul et..belki bir gün fenerde alır dicem ama o zamanda benim gülesim geliyor..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:56 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hea ak öyle öyle..uefa yı sanki feneri yenip aldın :lol: ben seni 6-0 yendim sen uefa yı aldın...bi gün feneri 6-0 yenersen öyle cevap ver :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 18:58 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben burda fener ve galatasaraydan bahsediyorum sen galatasaydan ve avrupadan bahsediosun..hikaye anlatma bana!!!yok 7-0mış yok agzını açmıycakmışssın...askşldlasd :lol: supersiniz en buyuk galatasaray o yuzden şampiyon olamadı...sizin işiniz petşişeler meşaleler küfürler bizim işimiz futbol :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 19:04 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cenny yazdı:
hea ak öyle öyle..uefa yı sanki feneri yenip aldın :lol: ben seni 6-0 yendim sen uefa yı aldın...bi gün feneri 6-0 yenersen öyle cevap ver :lol:

valla uefa kupası feneri yenerek alınmıyor.futbolla ilgilenen herkeste uefa kupasını almanın feneri yenmekten çok daha değerli bir başarı olduğunu bilir.size 30-0 yenilsek bile uefa kupasının yerini tutamaz bunu sende biliyorsun..boş çırpınışlar bunlar..sen sindiremmişsin demekki ki alakayı kuramıyorsun..başlığında amına koydun zaten konu saptı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 19:05 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya bi sktrgt ya neyini sindiremiycem ÅŸampiyon olan fener sindiremeyen ben mi olcam hadi eyvallah sana :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 19:14 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cenny yazdı:
ya bi sktrgt ya neyini sindiremiycem ÅŸampiyon olan fener sindiremeyen ben mi olcam hadi eyvallah sana :lol:

cevap vermeyince neticede şampiyon olduk ayakları... aklının erdiği işlere koştur.''şampiyon olduk mu baba? olduk!'' bu bilgi yeterli sana..kurcalama daha gerisini o zaman..

En son ASSterix tarafından, 20 Mayıs 2007 19:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 19:20 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

fazla mal göz cıkarmaz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 19:51 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

fikrimiz değişmedi.hepiniz hala aynısınız. N.K.F.V.A.S

bekler bizi kupalar
nice ÅŸampiyonluklar
haydi bastır şanlı galatasaray

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 21:37 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

cenny yazdı:
ASSterix yazdı:
cenny yazdı:

hassiktir lan

bu yıl oynanan kupa maçından edilen küfürler ve sahaya atılan maddelerden sonra 1 maç saha kapatma, tarafsız sahaya indirgendi farkındaysan..
beşiktaş'ta gs maçında 52 saniye edilen küfür dolayısıyla saha kapatma cezası aldı.. örnekler çok rahat çoğaltılır kastırmayın. bu işten en çok yara almadan kurtulan takım fenerbahçedir. mantıklı yazın.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 22:02 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

...

En son Klozet.Kapağı tarafından, 21 Mayıs 2007 12:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 22:07 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kapak....=)

hear marky kick some ass,
go johnny, go, go, go, go tommy o-way-o...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 22:17 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

lan mallar ne kadar salaksınız sizin stadınızda tv kabloları kesiliyo onlar icin bahcıvan makası gerekiyo bi bok olmuyo,gs bjk kadıköye gelince 5 saat boyunca ne su nede tuvalet kullanılmıyo bunlar ağza bile alınmıyo,bi şampiyon oluyonuz (buraya dikkat cekiyorum)SADECE TÜRKİYENİN en büyüğü olabiliyosunuz oda kağıt üzerinde, biz sizi 7-1 yeniyoruz hemde 7 kişiyle sonrada geliyosunuz burda abuk sabuk şeyler diyosunuz.fenerli oldunuzu gösteriyosunuz.bide en büyük başarınız türkiye ligi şampiyonluğu o kadar avrupada rezil oluyosunuz,fortis kupasını 27 yıldan beri alamıyosunuz,100 yılınızda ligten cekilcez yok fortise alt yapıyı yollicaz diyosunuz sonrada geliyosunuz en büyük fener diye ıkınıyosunuz helal olsun size işte gyfb

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 22:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

cenny yazdı:
ASSterix yazdı:
cenny yazdı:

ahahaha işte bende buna 10 yıl gülerim...7-0 mış kjhaskjdhad:D
o kaç yılında sen blmiyon heralde?1911 YILINDA!!
o zaman balkan savasları vardı ak futbol ligi diye bisey bile yoktu!hatta daha iyi anlarsın belki o zaman topta yoktu.insanlar çaputtan top yapıyolardı."biz sizi 7-0 yenmişiz" hani nerde ıspatla ak?
ben sana çok guzel ıspatlarım valla 6 kasım 2002 saatine kadarda söylerim...ama siz(galatasaraylılar) herzaman yaptıgınız gibi anca konusursunuz!!bizim tarihimiz yalanlardan ibaret diil!!!

apeauhdhasgfagfgaf evet yalan uefa kupası yalan şampiyonlar ligi yarı finali yalan süper kupa yalan fenerin 0 puan çekmesi yalan..onları hep olmayan paramızla tvde kurguladık biz sizde izlediniz..halbuki yurt dışına çık türkiyede hemen sana fenerin ilk 11 ini sayarlar

"Rape laf söyleyenin geçmişini..."

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mayıs 2007 22:28 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

7-1 yendiğiniz ne kadar resmi ne kadar doğrudur...!sen bunu gördün mü biliyo musun...?geçmişe dönüyosak ki yani ben 6-0 biliyorum...!...kdıkıöyde onlar oluyosa bak futbolculara bişe oluyo mu?...pardon da s*kip attılar resmen...!hazmedin artık yeter...!

hear marky kick some ass,
go johnny, go, go, go, go tommy o-way-o...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 00:06 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bi zahmet bakın fotoğraflara, çok şahane...

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=7482

Haftalık ilk 10'um:
Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 12:03 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

abi o resmi fenerbahce.org'un indexinden almıştım sürekli değişiyor...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 92 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: