a7x yazdı:
lan mallar ne kadar salaksınız sizin stadınızda tv kabloları kesiliyo onlar icin bahcıvan makası gerekiyo bi bok olmuyo,gs bjk kadıköye gelince 5 saat boyunca ne su nede tuvalet kullanılmıyo bunlar ağza bile alınmıyo,bi şampiyon oluyonuz (buraya dikkat cekiyorum)SADECE TÜRKİYENİN en büyüğü olabiliyosunuz oda kağıt üzerinde, biz sizi 7-1 yeniyoruz hemde 7 kişiyle sonrada geliyosunuz burda abuk sabuk şeyler diyosunuz.fenerli oldunuzu gösteriyosunuz.bide en büyük başarınız türkiye ligi şampiyonluğu o kadar avrupada rezil oluyosunuz,fortis kupasını 27 yıldan beri alamıyosunuz,100 yılınızda ligten cekilcez yok fortise alt yapıyı yollicaz diyosunuz sonrada geliyosunuz en büyük fener diye ıkınıyosunuz helal olsun size işte gyfb
bunun cevabını daha önce vermiştim götünle okuma su yazıları hala 7-1i anlatma
escapist yazdı:
cenny yazdı:
ASSterix yazdı:
cenny yazdı:
neyse siktiret uefa yı siz almıştınız bi kere 7 yıldır onla avunuyosunuz devam etmek en iyisi
çünkü o 10 yıllarca övünülecek birşey..siz o tarz bir başarı sahibi olmadığınız için ''6-0 abie oue goduk goduk 6 dane'' de kaldınız hala(ki bizim sizi 7-0 yenmişliğimiz var açtırmayın ağzımızı)..6-0 la uefa kupasını kıyaslamanda pek sağlıklı olmaz..edirneden ilerde ne var onuda göremedinizki siz..
ahahaha işte bende buna 10 yıl gülerim...7-0 mış kjhaskjdhad:D
o kaç yılında sen blmiyon heralde?1911 YILINDA!!
o zaman balkan savasları vardı ak futbol ligi diye bisey bile yoktu!hatta daha iyi anlarsın belki o zaman topta yoktu.insanlar çaputtan top yapıyolardı."biz sizi 7-0 yenmişiz" hani nerde ıspatla ak?
ben sana çok guzel ıspatlarım valla 6 kasım 2002 saatine kadarda söylerim...ama siz(galatasaraylılar) herzaman yaptıgınız gibi anca konusursunuz!!bizim tarihimiz yalanlardan ibaret diil!!!
apeauhdhasgfagfgaf evet yalan uefa kupası yalan şampiyonlar ligi yarı finali yalan süper kupa yalan fenerin 0 puan çekmesi yalan..onları hep olmayan paramızla tvde kurguladık biz sizde izlediniz..halbuki yurt dışına çık türkiyede hemen sana fenerin ilk 11 ini sayarlar
yeter artık sizde susun oturun!paramız yok diip durmayın anca aglamayı biliyonuz gidip devlete aglıyonuz beleş stad yaptırıyonuz...ben 3 gün önceki olayı anlatıyorum sen bana 7 yıl önceki olayı anlatıosun!!bi kerede kaybetmeyi kabul kabul edin ak!!
FlaGG yazdı:
inanılmaz kapak ya, everestte fenerbahçe bayrağı.. yüzyıl konuşamayacağız bu kapaktan. çükünüzün boyu uzamıştır 2 dağçı evereste fenerbahçe bayrağı ile tırmanınca..
efendi gibi şampiyonluğunuzu kutlayın, sağa sola salya saçarak etrafa saldıracağınıza hala işinize bakın..
kimin nereye saldırdıgı çoktan belli zaten...onu da göremiyosan sana vercek cevabım bile yok...
baskada bisey demicem forum iice bok oldu ztn hadi eyvlllh...