Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 12:24

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 92 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 12:05 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

evet fotoğraflar çok şahane cidden

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 12:07 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

inanılmaz kapak ya, everestte fenerbahçe bayrağı.. yüzyıl konuşamayacağız bu kapaktan. çükünüzün boyu uzamıştır 2 dağçı evereste fenerbahçe bayrağı ile tırmanınca..

efendi gibi şampiyonluğunuzu kutlayın, sağa sola salya saçarak etrafa saldıracağınıza hala işinize bakın..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 12:08 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

o resim değildi benim koyduğum başka bi resim vardı resmin url'si fenerbahce.org'un index resmine ayarlı... benim koyduğum asıl resmi bulamıyorum onu görseydin olurdun kapak...

ha bide bunu oku belki olursun : Fenerbahçemizin, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında Galatasaray'a karşı bu sezon aldığı sonuçlar şöyle:
Turkcell Süper Lig
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1
Galatasaray - Fenerbahçe : 1-2

Beko Basketbol Ligi
Normal Sezon:
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown: 75 - 64
Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker: 57 - 91
Play-off yarı final serisi:
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown: 76 - 70
Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker 64-69

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi
Galatasaray - Fenerbahçe: 63 - 74
Fenerbahçe - Galatasaray: 86 - 67
Play-off yarı final serisi:
Fenerbahçe- Galatasaray 79-77
Galatasaray - Fenerbahçe 52-77

Erkekler Birinci Voleybol Ligi
1. Etap:
Galatasaray - Fenerbahçe: 1 - 3
Fenerbahçe - Galatasaray: 3 - 0

Bayanlar Birinci Voleybol Ligi
1. Etap:
Fenerbahçe - Galatasaray: 3 - 0
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 3

Not: Yüzme ve amatör branş maçlarımız bu listeye ilave edilmemiştir.

Kaynak : Fenerbahce.org

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 12:48 
Uzaylı Punk
 WWW  Profile bak

a7x yazdı:
lan mallar ne kadar salaksınız sizin stadınızda tv kabloları kesiliyo onlar icin bahcıvan makası gerekiyo bi bok olmuyo,gs bjk kadıköye gelince 5 saat boyunca ne su nede tuvalet kullanılmıyo bunlar ağza bile alınmıyo,bi şampiyon oluyonuz (buraya dikkat cekiyorum)SADECE TÜRKİYENİN en büyüğü olabiliyosunuz oda kağıt üzerinde, biz sizi 7-1 yeniyoruz hemde 7 kişiyle sonrada geliyosunuz burda abuk sabuk şeyler diyosunuz.fenerli oldunuzu gösteriyosunuz.bide en büyük başarınız türkiye ligi şampiyonluğu o kadar avrupada rezil oluyosunuz,fortis kupasını 27 yıldan beri alamıyosunuz,100 yılınızda ligten cekilcez yok fortise alt yapıyı yollicaz diyosunuz sonrada geliyosunuz en büyük fener diye ıkınıyosunuz helal olsun size işte gyfb

+96885465745

belki yarın sen dönmüş olursun

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 14:27 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

klozet kapağı, beşiktaşlıyım ben..
kendin zaten kapaksın.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 14:38 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

baştan söylesene :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 15:11 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya gs erikli su frimasıyla annaşmışh galib hatta bundan sora gs diil egs(erikligalatasaray) olcakmışh fb maçında atılan sulardan bunu annıos puha tuncayın yaptıı hareket mütişti atılan sulardan bi şişe alıp içti :) ama bunu yapması gereken gs lilerdi böle maçtan sora ancak souk su içilir puha

www.myspace.com/xpunkreasx

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 16:03 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

a7x yazdı:
lan mallar ne kadar salaksınız sizin stadınızda tv kabloları kesiliyo onlar icin bahcıvan makası gerekiyo bi bok olmuyo,gs bjk kadıköye gelince 5 saat boyunca ne su nede tuvalet kullanılmıyo bunlar ağza bile alınmıyo,bi şampiyon oluyonuz (buraya dikkat cekiyorum)SADECE TÜRKİYENİN en büyüğü olabiliyosunuz oda kağıt üzerinde, biz sizi 7-1 yeniyoruz hemde 7 kişiyle sonrada geliyosunuz burda abuk sabuk şeyler diyosunuz.fenerli oldunuzu gösteriyosunuz.bide en büyük başarınız türkiye ligi şampiyonluğu o kadar avrupada rezil oluyosunuz,fortis kupasını 27 yıldan beri alamıyosunuz,100 yılınızda ligten cekilcez yok fortise alt yapıyı yollicaz diyosunuz sonrada geliyosunuz en büyük fener diye ıkınıyosunuz helal olsun size işte gyfb

bunun cevabını daha önce vermiştim götünle okuma su yazıları hala 7-1i anlatma

escapist yazdı:
cenny yazdı:
ASSterix yazdı:
cenny yazdı:
neyse siktiret uefa yı siz almıştınız bi kere 7 yıldır onla avunuyosunuz devam etmek en iyisi

çünkü o 10 yıllarca övünülecek birşey..siz o tarz bir başarı sahibi olmadığınız için ''6-0 abie oue goduk goduk 6 dane'' de kaldınız hala(ki bizim sizi 7-0 yenmişliğimiz var açtırmayın ağzımızı)..6-0 la uefa kupasını kıyaslamanda pek sağlıklı olmaz..edirneden ilerde ne var onuda göremedinizki siz..

ahahaha işte bende buna 10 yıl gülerim...7-0 mış kjhaskjdhad:D
o kaç yılında sen blmiyon heralde?1911 YILINDA!!
o zaman balkan savasları vardı ak futbol ligi diye bisey bile yoktu!hatta daha iyi anlarsın belki o zaman topta yoktu.insanlar çaputtan top yapıyolardı."biz sizi 7-0 yenmişiz" hani nerde ıspatla ak?
ben sana çok guzel ıspatlarım valla 6 kasım 2002 saatine kadarda söylerim...ama siz(galatasaraylılar) herzaman yaptıgınız gibi anca konusursunuz!!bizim tarihimiz yalanlardan ibaret diil!!!

apeauhdhasgfagfgaf evet yalan uefa kupası yalan şampiyonlar ligi yarı finali yalan süper kupa yalan fenerin 0 puan çekmesi yalan..onları hep olmayan paramızla tvde kurguladık biz sizde izlediniz..halbuki yurt dışına çık türkiyede hemen sana fenerin ilk 11 ini sayarlar

yeter artık sizde susun oturun!paramız yok diip durmayın anca aglamayı biliyonuz gidip devlete aglıyonuz beleş stad yaptırıyonuz...ben 3 gün önceki olayı anlatıyorum sen bana 7 yıl önceki olayı anlatıosun!!bi kerede kaybetmeyi kabul kabul edin ak!!

FlaGG yazdı:
inanılmaz kapak ya, everestte fenerbahçe bayrağı.. yüzyıl konuşamayacağız bu kapaktan. çükünüzün boyu uzamıştır 2 dağçı evereste fenerbahçe bayrağı ile tırmanınca..

efendi gibi şampiyonluğunuzu kutlayın, sağa sola salya saçarak etrafa saldıracağınıza hala işinize bakın..

kimin nereye saldırdıgı çoktan belli zaten...onu da göremiyosan sana vercek cevabım bile yok...
baskada bisey demicem forum iice bok oldu ztn hadi eyvlllh...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 18:32 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ilk kez verecak cevabınız yok..
screenshot alınıp arşivlere koyulmalı..

ligden çekilen falan vardı..
ilk penaltıyı da taca attılar
hey maÅŸallah

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 19:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

HEY HO LET'S GO yazdı:
7-1 yendiğiniz ne kadar resmi ne kadar doğrudur...!sen bunu gördün mü biliyo musun...?geçmişe dönüyosak ki yani ben 6-0 biliyorum...!...kdıkıöyde onlar oluyosa bak futbolculara bişe oluyo mu?...pardon da s*kip attılar resmen...!hazmedin artık yeter...!

7-0 yendik zatende..neden hepiniz aynı cevabı veriyor anlamadım ben..ben 6-0 ı gördüm mıy mıy bende 2 snee önce 5-1 i gördüm ne olucak şimdi..üstelik türkiye kupasıda kdvsiydi onun..sizin ne kadar oldu kupa alalı

"Rape laf söyleyenin geçmişini..."

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mayıs 2007 20:11 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

o kadar su baraja atılsaydı istnbul su sıkınıtısı çekmezdi aq

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 12:35 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

harbi ha doğru söylemişin

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 17:06 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

En Farklı Derbiler
12.02.1911 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 7 - 0
04.05.1913 Özel Maç Galatasaray - Fenerbahçe: 6 - 0
02.10.1914 Özel Maç Galatasaray - Fenerbahçe: 6 - 1
04.11.1921 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 1
01.04.1927 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 1
10.02.1930 İstanbul Ligi Fenerbahçe - Galatasaray: 6 - 1
15.03.1942 İstanbul Kupası Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 0
18.12.1960 Türkiye 1. Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 0

En son ->Türkiye Kupası Galatasaray-Fenerbahçe:5-1

biz size karşı aldıgımız galibiyetlerle gündeme gelmiyoruz.çünkü biz küçük şeylerle mutlu olmuyoruz.
unutmayın biz şampiyon sikeriz!

N.K.F.V.A.S

bekler bizi kupalar
nice ÅŸampiyonluklar
haydi bastır şanlı galatasaray

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 17:09 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

HEY HO LET'S GO yazdı:
7-1 yendiğiniz ne kadar resmi ne kadar doğrudur...!sen bunu gördün mü biliyo musun...?geçmişe dönüyosak ki yani ben 6-0 biliyorum...!...kdıkıöyde onlar oluyosa bak futbolculara bişe oluyo mu?...pardon da s*kip attılar resmen...!hazmedin artık yeter...!

izlemediğin şeye inanmıyomusun? ben 6 - 0 yenildiğimiz maçı izlemedim.emin ol gollere bile bakmadım.inanmıyorum o zaman.nolucak şimdi? hiç kasma arkadaşım tarihi değiştiremeyiz.
sizin hayalleriniz bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar.

bekler bizi kupalar
nice ÅŸampiyonluklar
haydi bastır şanlı galatasaray

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 17:15 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bitsin artık şu kuyruk acısı.şampiyonuz daha ne konuşuyonuz amk

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 17:15 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

daha büyük takımsan olsaydın şampiyon yenseydin bizi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 17:55 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

olm bi kutlayin lan bi kutlayin. azicik insanlik gosterin.isiniz gucunuz olmayan stadinizi yikmak.hala 6-0 muhabbeti hala intikam senaryolari hala palavralar.
futbol skor oyunudur. sampiyon oldun mu? oldun. tamam bitmistir bu is. simdi evli evine,koylu koyune.yazin butun takimlar hazirlanir seneye gene baslar lig.
uzatip cekistirmenin,agizda sakiz yapmanin anlami yok. iki takim da super degil. ha eger bu sene bu iki takimi birbirleriyle eslestirip kim daha iyi diye bakacaksan bir super var bu da acik olarak Fenerbahce.cunku gs ile cekistigi butun branslarda galip gelmistir.seneye sen yenersin sen sevinirsin fb'yi yendim diye ama su an yapacagin tek sey tebrik edip susmak.

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 18:28 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

evet :wink:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 20:24 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

rainbow yazdı:
olm bi kutlayin lan bi kutlayin. azicik insanlik gosterin.isiniz gucunuz olmayan stadinizi yikmak.hala 6-0 muhabbeti hala intikam senaryolari hala palavralar.
futbol skor oyunudur. sampiyon oldun mu? oldun. tamam bitmistir bu is. simdi evli evine,koylu koyune.yazin butun takimlar hazirlanir seneye gene baslar lig.
uzatip cekistirmenin,agizda sakiz yapmanin anlami yok. iki takim da super degil. ha eger bu sene bu iki takimi birbirleriyle eslestirip kim daha iyi diye bakacaksan bir super var bu da acik olarak Fenerbahce.cunku gs ile cekistigi butun branslarda galip gelmistir.seneye sen yenersin sen sevinirsin fb'yi yendim diye ama su an yapacagin tek sey tebrik edip susmak.

keşke alnının akıyla olsaydıda şampiyon, hakkaten tebrik edip sussaydık..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 20:45 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ne diye uzatıyonuzki yapılan şikeler af mı edilecek lig tekrar mı edilecek sikilmiş götün davası olmaz

fenerbahçe senelerdir şike yapıyor 100.yılında şampiyon olunca mı bukadar göz önüne çıkıyor...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 21:31 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

evet kardeşim hatta fener bjk yi gs yide şikeyle yendi.fenerbahçenin penaltıları hep verildi.fener beleşe şampiyon canım.gs az daha yeniyodu bizi hatta bjk valla fenerin amına koydu kadıköyde ama nedense fener yendi bak bak bak.ahahahahhahaa kçımla glüorm kusura bakmayın :D :D :D :D
şampiyon gs olmalıydı tamam yeter kapansn konu.ama bjk de haketmiyor değil hani adamlar fenere şikeyle yenildi şike olmasa yenerlerdi feneri şampiyon olurlardı :D :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Mayıs 2007 23:15 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yiiit yazdı:
evet kardeşim hatta fener bjk yi gs yide şikeyle yendi.fenerbahçenin penaltıları hep verildi.fener beleşe şampiyon canım.gs az daha yeniyodu bizi hatta bjk valla fenerin amına koydu kadıköyde ama nedense fener yendi bak bak bak.ahahahahhahaa kçımla glüorm kusura bakmayın :D :D :D :D
şampiyon gs olmalıydı tamam yeter kapansn konu.ama bjk de haketmiyor değil hani adamlar fenere şikeyle yenildi şike olmasa yenerlerdi feneri şampiyon olurlardı :D :D

eh bu fener futbol oynayarak şampiyon oldu demenizden daha mantıklı..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Mayıs 2007 18:33 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

destroi yazdı:
HEY HO LET'S GO yazdı:

izlemediğin şeye inanmıyomusun? ben 6 - 0 yenildiğimiz maçı izlemedim.emin ol gollere bile bakmadım.inanmıyorum o zaman.nolucak şimdi? hiç kasma arkadaşım tarihi değiştiremeyiz.

sen görmediysende bi çok fenerli we gs li gördü günlerce bu konuşuldu gazeteler tv ler en azından duydun ama yazdıklarının çoğunda sen daa portakalda witamin bile değildin

www.myspace.com/xpunkreasx

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Mayıs 2007 07:58 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

indiri-gandiri yazdı:
destroi yazdı:
HEY HO LET'S GO yazdı:

sen görmediysende bi çok fenerli we gs li gördü günlerce bu konuşuldu gazeteler tv ler en azından duydun ama yazdıklarının çoğunda sen daa portakalda witamin bile değildin

o zaman en ufak bişey olduğunda "şanlı fenrbahçemiz ingiliz takımlarını yendi istanbul işgal altındayken" filan demeyin..

"Rape laf söyleyenin geçmişini..."

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Mayıs 2007 08:28 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

7-0 lık maçta kadrolar bile yok. fenerin kadrosu yok yani kmler oynadı o maçta bilen yoq. anca 6s liler böle şeylerden mutlu olr itşe aq.
en büyük fener ulan!

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 92 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: