Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bordo postal arıoruz iki adet ben ve abuzer yardım edin!!!
11-12-2007, 06:51 PM

ayı erkut sana converse gider
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-12-2007, 07:24 PM

lan ayı bence terlik giy
ayıların dediği gibi:"laneet terlikleriinlee kafalarına patlatacaksın"
terlik git skinhead ol.

[Resim: terlik1.jpg]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-12-2007, 07:38 PM

Komünist Yazılan:lan ayı bence terlik giy
terlik git skinhead ol.

aynen ya bak komünist ne güzel anlatmış...Kel kafam gururum terliğim onurum dersin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-12-2007, 09:03 PM

olm yazıktır lan adamla kafa bulmayın adam ayı walla alır aşaaa =))
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-12-2007, 09:14 PM

Komünist Yazılan:lan ayı bence terlik giy
terlik git skinhead ol.

ehehe olum çocuk punk terliksiz olurmu
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-12-2007, 09:37 PM

assord terlikleri her skinheadin ayagına girmeli
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-12-2007, 09:37 PM

boşver bordoyu sana siyahı satayımm işte tam pank olursun erkut

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2007, 09:18 PM

götünüze sokun şu konuyuda kitleyin amk adam hesabına alınıcak birtane adam yokmuş doğrular bunlar sikerim lan türkpunka bak bukdr olr zaten eminimki bu konuda yazn arkdşlarn hepside zamanında konvers giymişdr ki bn hayatmda konvers giymedm bana çok pahalı ve dandik geldiği için alma gereğide duymadım ama siz giyin güzel güzel temiz temiz yakışr size sokakda kaldınz zamnda o konversler sizi çok sıcak tutar muhakkak giylmesi gerken dandik ve pahalı bi ayakkabıdır teşekkür ediorm postal için çok yardmcı oldnz amkoyam gençliğin.......
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2007, 09:41 PM

o zaman adam gibi bi başlık açcan ki millet dalga geçmesin dimi konu sapıtmazdı yoksa
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2007, 10:26 PM

drink and fight Yazılan:o zaman adam gibi bi başlık açcan ki millet dalga geçmesin dimi konu sapıtmazdı yoksa

+1
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2007, 11:51 PM

bişey sorucam bu asker postalını makineye atsam bişey olurmu lan :?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 12:09 AM

küçük ördek Yazılan:bişey sorucam bu asker postalını makineye atsam bişey olurmu lan :?
Biraz daralırlar ama onun dışında uzun süre iğrenç kokar ayakların benden söölemesi!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 02:34 PM

yok bişi olmaz bea yumusatıcıda koy güzel kokar (vernel yada yumoş) Tongue
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 03:54 PM

insanity Yazılan:
küçük ördek Yazılan:bişey sorucam bu asker postalını makineye atsam bişey olurmu lan :?
Biraz daralırlar ama onun dışında uzun süre iğrenç kokar ayakların benden söölemesi!!!
koymiim de kokmasın lan ozaman
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 03:55 PM

drink and fight Yazılan:yok bişi olmaz bea yumusatıcıda koy güzel kokar (vernel yada yumoş) Tongue
ehehe düşündüm bende bi ara ama etkisi olmaz onların
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 04:14 PM

yaw o zaman en iyi yöntem alıcaksın bi bez silceksin yani
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 04:21 PM

içini nasıl silicem önemli olan iç güzellik Big Grin

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 04:32 PM

ahaha içinide köpüklü bi bezle sil işte sprey fln sık yada koku giderici spreyler satılıyo eczanelerden temin edebilirsin Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 04:53 PM

teşekkür ederim neyse bakıcaz artık yapmasakta olur.

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 08:29 PM

amk başlını ben açmadım akıllı arkdşlarım ayıerkut açmış adamda millet daşşak geçsin die açmamış sizi tanımamış tabi he sorsan ayı kardeşimize şimdi açarmı siksen açmaz bi başlık adam pişman olmuşdur eminim ama siz küçük görüp daşşak geçmeyipde adam akıllı cvb yazsaydınız bunlar olmazda .......

en azından başlık açmasını bilmiyosak bile öğrenirdik sen bilginle ezme madem biliosun yardımcı ol ama neden ne gerek var demi daşşakd aha iyi sizler için bazıalrınz için yada neyse...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 09:43 PM

postalla ilgili bi ton başlık var açıp ordan bakaydınız??
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 09:54 PM

bunu daşşak geçmeden yazsaydın ya üstelik o başlı açan arkdşmzda daha foruma yeni üye
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-14-2007, 10:35 PM

theabuzer Yazılan:amk başlını ben açmadım akıllı arkdşlarım ayıerkut açmış adamda millet daşşak geçsin die açmamış sizi tanımamış tabi he sorsan ayı kardeşimize şimdi açarmı siksen açmaz bi başlık adam pişman olmuşdur eminim ama siz küçük görüp daşşak geçmeyipde adam akıllı cvb yazsaydınız bunlar olmazda .......

en azından başlık açmasını bilmiyosak bile öğrenirdik sen bilginle ezme madem biliosun yardımcı ol ama neden ne gerek var demi daşşakd aha iyi sizler için bazıalrınz için yada neyse...

sana katılıyorum.. insanları ezerek bir yerlere gelemessiniz.. bir insan kültürsüz, fikirsizse onunla dalga geçmek sizi daha da kültürsüz yapmaz mı? eğitim başlıklı bir konu vardı hatta.. aslında oraya bunu yazmak lazım..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-15-2007, 09:50 PM

Begüm Yazılan:
theabuzer Yazılan:amk başlını ben açmadım akıllı arkdşlarım ayıerkut açmış adamda millet daşşak geçsin die açmamış sizi tanımamış tabi he sorsan ayı kardeşimize şimdi açarmı siksen açmaz bi başlık adam pişman olmuşdur eminim ama siz küçük görüp daşşak geçmeyipde adam akıllı cvb yazsaydınız bunlar olmazda .......

sana katılıyorum.. insanları ezerek bir yerlere gelemessiniz.. bir insan kültürsüz, fikirsizse onunla dalga geçmek sizi daha da kültürsüz yapmaz mı? eğitim başlıklı bir konu vardı hatta.. aslında oraya bunu yazmak lazım..
çok doğru konuşmuş
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-18-2007, 11:55 AM

vay vay vay panka bak!!! postal diyor; gidip sümerbanktan da almıyor, ille de BORDO olsun diyor. son pank modasına uymak istiyor. sonra yaptığı çok farklı bişeymiş gibi konvers giyenlere laf atıyor. en sonunda da dalga geçtiler diye tüm pank foruma küfrediyor. madem konvers cikslerine o kadar karşısın, gidersin eminönünde 20-30 liraya sümerbank asker postalı alırsın delikanlı gibi giyersin. internette forumda giyim kuşam başlığı açıp, ayağına ayakkabı arayıp da sonra milletin pembe konversine laf etmek olmaz. farklı değilsin güzelim.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi