|
Neler Olacak Neler....
|
|
10-09-2004, 02:57 PM
|
|||
|
|||
|
Neler Olacak Neler....
Öncelikleforumunyavaşlığındandolayıözürdileriz...
Bi haftadır foruma giremiodum ev okul işleriyle uğraşırken. en sonunda herşeyi hallettik bundan sonra deişik planlarımı uygulamaya sokacam. Öncelikle mail order yada distro misali bişeyler düşünüom. grupların demolarını fanzinleri gerek siteden gerek dukkanlara bırakarak ve gerekse sipariş üzerine konserlere getirmek suretiyle yapacam. Yeni bikaç demoyla başlıcam bu işe. o yüzden demomuzu dağıtabilirsin dien gruplar olursa eer bana mail atsınlar. Bi diğer planımda bu foruma özgü bi fanzin yapmak yada bu işi anlayan birileri varsa beraber yapabiliriz. kıllı fanzin gibi bişey olur foruma yazılan güzel haberleri yorumları vs. toplayarak bişiler çıkar die düşünüyorum. yine fanzin işinden anlayanlara duyuruyorum boole bişi yapalım. soora bi-iki toplama albüm planım var bunlar ozel toplamalar olcak ama kısa süre içinde gerçekleşmez heralde. son olarak yumruk ve oi to yhe world tişörtlerini yoğun istek üzerine en kısa zamanda basmayı planlıyorum. elimde kalan çeşitli bedenlerdeki çevreni temiz tut tişörtlerinide room recordinge bırakmayı planlıom isteyen gider bakar. bundan soora ortamlardayım konserleri kaçırmamaya çalışacam. yakında bi bendeki bazı albumleri yazcam buraya isteyen olrsa konserlerde elden ayaktan cüzi fiyata verecem. [glow=red]öneri şikayet ve yorumlarınızı bekler mutlu bir gelecek dilerim.....[/glow] |
|||
|
10-09-2004, 03:04 PM
|
|||
|
|||
|
vay bee cheki nekadar ciddi yazmışsın bian kendimi turkrock ta sandım..... neyse dediklerin çok güzel şeyler umarım hepsi gerçekleşir...... ama öncelikle senden o tişörtleri istiyom... saygılar sevgiler... buarada bende özür dilerim...
|
|||
|
10-09-2004, 06:43 PM
|
|||
|
|||
|
[shadow=red]Sevgili arkadaşım Hasanowich öncelikle sen neden özür diliyorsun??
Sonra sen tişört mişört almıyorsun. Kamu oyunda bu böyle bilinmekte. esenlikler dilerim...[/shadow] |
|||
|
10-09-2004, 09:12 PM
|
|||
|
|||
|
süper abi...umarım yolunda gider..
noizine.net forum'a da yaz istersen , ortak çalışma vs. yapmak isteyenler çıkabilir |
|||
|
10-10-2004, 07:56 AM
|
|||
|
|||
|
[glow=red] sevgili çeki valla bende bilmiyom neden özür dilediğimi..... buarada ben niye tişot almıyomuşum....[/glow]
|
|||
|
10-11-2004, 05:58 PM
|
|||
|
|||
|
şimdiye kadar almadın ama sözün var unutma!!!
|
|||
|
10-11-2004, 10:52 PM
|
|||
|
|||
|
haaayt çalışma şevki yaratıcılık entel proleterya siyenta venseremos yavol undebah negüzel sizleri böölemesine görmek negüzeeeel fanzin olayında elimden geldii gaddar yardım ederim isterseniz eğer isterseniz ayrıca bütün kızlar ölsün
|
|||
|
10-12-2004, 07:23 PM
|
|||
|
|||
|
Evet fanzin konusunda yardım edecekler özele mesaj atsın.
şu forumdan baya yazı çıkar arayada bikaç şey serpiştiririz süper olur. devamıda gelir kaynak burada nasıl olsa..... |
|||
|
10-13-2004, 06:04 PM
|
|||
|
|||
|
bide çeki şey yapalım türk punk forumu kompleyşını.......... nasıl olur.......
|
|||
|
10-13-2004, 07:19 PM
|
|||
|
|||
|
he lazim bi tane...
|
|||
|
10-14-2004, 05:50 PM
|
|||
|
|||
|
o ne demak len
|
|||
|
10-15-2004, 10:59 AM
|
|||
|
|||
|
banamı dedin yav... yaa şey diyom yane gruplar yapacak bikaç şarkı böle ama sırf bu kompleyşın için sonra adıda türkpunk forumu kompleyşını olcak... biraz saçma bi isim oldu ama neyse....
|
|||
|
10-16-2004, 03:50 PM
|
|||
|
|||
|
He wallaha sana dedim..
ben çok özel kompleyşınlar yapmaya çalışacam ama haydi hayırlısı bakalım nasıl olacak... |
|||
|
10-18-2004, 10:01 AM
|
|||
|
|||
|
valla arkandayız çeki hade bakam...........
|
|||
|
|