Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şampiyonlar liginde bir ilk
11-11-2007, 10:33 AM

fb den gerisi yalan
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-11-2007, 01:41 PM

geçen senede roma 7 yemişti manchesterden.. olabilir böyle şeyler.. ama üzüldüm baya..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2007, 07:06 PM

bu dalga geçenlerin amına koyım nasıl Türksünüz lan siz?böle kötü olayları konuşcaksak benim fenerbhaçe hakkında yazacak çok şeyim var.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-17-2007, 12:41 AM

yıllar önce bir fenerbahçe barcelona maçı vardı bilmem hatırlar mısınız? 3-0 öndeyken barça bi anda stadın elektiriklerini kestiler.. elektirik olsa rekoru önce fener kırardı. gerçi o sene sıfır çekerek ayrı bir rekora imza atmışlardı..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-17-2007, 10:28 AM

siz adamların elektriğini kesemediniz böyle oldu eueheuheuh
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-17-2007, 07:34 PM

gs çelsiden 5 yemişti şampiyonlar liginde ardından 3,cü olup uefa kupasını kaldırmıştı aynı yıl...
bu tarz şeyler olur futbolda herşey mümkün..
bu neticeye üzüldümmü çokta üzüldüm diyemem ama sorasına üzüldümm...hani nerde istifa sesleri belki vesile olur dedim ama hala aynı..
yıldırım sinan siktirolup gitselerdi bu skora sevinirdim bile....en azından gelecek güzel günlere vesile olurdu 8 0 lık sonuçç..

terihte bu tarz yeni,lgiler çoktur gs yemiştir fb şampiyonlar ligi tarihinin köln le birlikte puansız kapatmıştırki 1 gol farklada fb sonuncudur bu klasmanda

dediğim gibi hatalar ve talihsizlikler çoktur önemli olan bundan çıkartılabilecek derslerdir...
umarım beşiktaşımızdan biranönce ellerini çekerler...hala çekmedilerse bi 8 de portodan yiyelim yiyelimki siktirip gitsin bu ibneler.....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-18-2007, 11:11 PM

sen o kötü çucuklardanmısın bakimmmmmm
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi