|
bordo postal arıoruz iki adet ben ve abuzer yardım edin!!!
|
|
11-18-2007, 12:27 PM
|
|||
|
|||
|
baslıgı acan kisi forumdan atılmıs hepimiz kurtulduk
|
|||
|
11-18-2007, 02:02 PM
|
|||
|
|||
|
hee atıldıda sevinilicek veya kurtulucak bişey göremiyorum. kimseye zarar vermeden salaklık yapıyordu işte
A.C.A.B. |
|||
|
11-18-2007, 02:33 PM
|
|||
|
|||
|
yok millete paso özel msj atıyodu sana atıyo muydu bilmem ama :lol:
|
|||
|
11-18-2007, 07:08 PM
|
|||
|
|||
|
bana atmadan kendisi atıldı kurtulmuşuk ozaman
A.C.A.B. |
|||
|
11-18-2007, 10:47 PM
|
|||
|
|||
NORMALkerem Yazılan:vay vay vay panka bak!!! postal diyor; gidip sümerbanktan da almıyor, ille de BORDO olsun diyor. son pank modasına uymak istiyor. sonra yaptığı çok farklı bişeymiş gibi konvers giyenlere laf atıyor. en sonunda da dalga geçtiler diye tüm pank foruma küfrediyor. madem konvers cikslerine o kadar karşısın, gidersin eminönünde 20-30 liraya sümerbank asker postalı alırsın delikanlı gibi giyersin. internette forumda giyim kuşam başlığı açıp, ayağına ayakkabı arayıp da sonra milletin pembe konversine laf etmek olmaz. farklı değilsin güzelim. saol normal de ben tarif ettiğin yerden aldım postalımı mevzu bu deil aslında farklı yönlere çekildi hatta belki ben çekdim ama demek istediğim illaki bordosu postalı deil bnm ayakkabılarm var tamm 5 yernden su alıo ama idare ediorum postallarımda var .... başlığı açan arkadaşımız bana msnden sordu postal nerden alırız borda istiorum felan die bnde dedim siteye başlık aç bilenler söyler zaten die he dedim bulursan banada haber ver adam böyle bi başlık açmış tamm herkez daşşa aldı bnca daşşak konusu olması yannışdı neyse atılmış forumdan şimdi benmle daşşak geçin raht rahat nediyimki:
|
|||
|
|