cheki yazdı:
34 yaşında ama ümit özattan kat kat iyidir be..
ben sana ümit özat daha iyi demedim ki.
enteresan bir şey geçen sene iyi ki almamışız ibneyi dediğin adamı transfer etmeniz.
onu çıkardım koydum sadece.
cheki yazdı:
galatasarayda 3 kuruş para olsa kendi futbolcularına olan borcunu öder. galatasarayda yürekli bi başkan olsa skerim transferinizi uleyyyn almıom kimseyi 3-4 sene transfer yok kendi yağımızda kavrulcaz derdi. ki olması gerekende bu! fenerbahce 250 milyon dolar bütce hedeflerken 2007-2008 sezonunda galatasarayın borcu bi o kadar sanırım...
galatasaray oyuncularına 6 ay para ödeyemediği zamanlarda , bağdat caddesinden boğaya kadar ağlayan fenerliler gördü bu ülke. sen o sırada ne yapmakla meşguldün bilemem ama , ben de tam ters istikamette sevinçten ağlamakla uğraşıyordum , renkdaşlarının aksine. başkan konusuna gelince de , galatasaray'a hiçbir zaman fenerbahçe başkanları gibi başkanlar gelmemiştir evet. ama gelen oyuncuların hiçbiri de 3-5 yıl sonra alişen'le silah kaçakçılığı yapıyorduk dememiştir. yöneticiler ve transferler zerre umrumda değil. ben tribünde sağ kolum koparcasına bağırıp destek verirken , o desteği hak etsin yeter. bizdeki yüreksiz başkanlar (sadece özhan var aslında böyle) her sene yıldız alıcaz diyip , yağımızda kavuruyor zaten bunda tartışılcak bir şey yok. kendisine hiç bir akl-ı selim gs taraftarının hiç bir şekilde inandığı da yok zaten. fenerbahçe 250milyon dolar bütçe hedefleyip ne as takımı ne paf takımı avrupada bir şey yapmaktan aciz kaladursun , gs paf takımı
yine avrupa 2.si olmuÅŸtur.
endüstriyel futbola karşıyız ayaklarındaki insanların bu yaştaki adama 4.2 milyon yuro avro ero her ne haltsa ondan verilmesindeki nedeni anlayamamış gibi davranıp zil takıp oynayıp , transfer denen , %99 olarak paraya bağlı olan şeye dayanarak kendilerini büyük kulüp ilan etmeleri de çok komik. fb zaten büyük bir kulüp. ama bununla alakası yok.
bu ülkeye anelka ve ortega gelmiş.
roberto carlos hiçbir şey onların yanında.
neden bu kadar abartıldı anlamıyorum.
yılda 4.2 milyon euro , 20 milyon kişinin kendisine tapacağı , istediği gibi at koşturabileceği bir ortam buldu r.carlos. hem de siktir git denilircesine bonservissiz kaldığı bir anda. bir r.carlos alana kadar yarı fiyata alınacak bir adamı gerçekten kıskanabilirdim ama hayır kendisini kıskanmıyorum. kendisi f.akyelin gibi hızlı bir kanat oyuncusu karşısında follofoş olacak birisidir.
ha bir de anelka demiÅŸim
bonusu vardı sahi ne oldu ona ?25milyon euro ' mu ! bundesliga rekoru mu! aaa bu adamı Türkiye'ye kim getirmişti ki ?
cOkElLa yazdı:
hayal kurma fazla kardeÅŸ zuahahahaahahaha puahahahahaaaaa
ben kazara dedim zaten. istemem yılda 4.2 milyon euro vereceğimiz bir adamı almak. takımda ne denge kalır ne huzur. ben bu transferden sonra görürüm kezmanlar appiahlar alexler ne huysuzluklar çıkartacak. deivid'i aldığınızda bile olay yapmış takımsınız. şaşmamalı bu kadar gümbürtüye.
bir de dipnot vereyim.
aylar önce yazmıştım bu transferi başka sitelerde
bilen bilir.
hayallerin üstünde bir adam olan juninho , olayın basına sızması nedeniyle yalan oldu.roberto carlos haberini aldığım aynı kaynaktan aldım bu haberi de. ha gelseydi juninho , eminim iki senedir kulüpte istenmeyen carlos transferi yine daha bomba olacaktı.