Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 08 Ekim 2008 00:14

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 47 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Roberto Carlos Fenerbahçe'de
İletiTarih: 06 Haziran 2007 08:45 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Fenerbahçemiz, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'u renklerine bağladı. Dün gece geç saatlerde Türkiye'ye gelen menajeri Dino Pasalic ile her konuda anlaşma sağlandığını ve önümüzdeki günlerde oyuncunun Türkiye'ye geleceğini açıklayan asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı " Fenerbahçe geleneklerine uygun bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Herkesin Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür etmesi lazım. Geçmişte sıradan bazı oyuincuları bile konuşurken bir hayli zorlanıyorduk. Ne mutlu ki bugün efsane olmuş oyuncuları bile transfer ederken artık hiç zorlanmıyoruz. Çünkü yaklaşık 2 yıldır bütün ülkelerde Fenerbahçe konuşuluyor. Bu hepimiz için önemli bir hedef. Bu düşünce daha da büyüyecek. Roberto için transfer görüşmemiz 15-20 dakikayı geçmedi.Prensiplerimizi anlattık ve transfer bitti. zaten Dino geç saatlerde Türkiye'ye geldi. Başkanımız ve ben stadyumda yapılan gösterilerin provasını izledik. Daha sonra birlikte yemek yedik ve transfer gerçekleşti.Bu Fenerbahçe camiasının gücüyle oluyor. Bu sinerjiyle oluyor bütün bu transferler" dedi. FBTV'den yapılan canlı yayınla açıklanan transferde Asbaşkanımız Murat Özaydınlı, yöneticimiz Neşet Yalçın, Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasalic daha sonra efsane oyuncu Carlos'a telefonla canlı bağlanarak onun görüşlerini aldı. Roberto Carlos`un menajeri Dino Pasaliç ise, Roberto Carlos`un geçtiğimiz yıl Fenerbahçe`ye gelmek istediği fakat sözleşmesi nedeniyle geçen yıl gelemediğini söyledi. Pasaliç; "Carlos geçtiğimiz yıl gelecekti. Fakat sözleşmesi sürüyordu. Bu yüzden bu yıl için Fenerbahçe`ye söz verdi.

Kaynak: Fenerbahce.org

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 14:51 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aferin

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 16:47 
Führer
 Profile bak

ölen türkiyeye geliyo. son dünya kupasında brazilyanın yediği gollerin büyük oranda sebebi bu adamdır.

http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 17:32 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bknz: http://www.turkpunk.com/topic,4100,-bre ... betti.html

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 18:55 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

a7x yazdı:

cheki yazdı:
not: iiki almamışız ipneyi

:)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 19:02 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

sickbastard yazdı:
ölen türkiyeye geliyo. son dünya kupasında brazilyanın yediği gollerin büyük oranda sebebi bu adamdır.

kıskanmayınız efenim.bikere adı var ulen.. roberto carlos.. winning eleven'da da en hızlı o koşuyor.. ben anlamam arkadaş .ehüeüheühüeh

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 20:35 
Hardliner
 WWW  Profile bak

istanbul takımlarının götüne koyayım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 21:14 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Smoke yazdı:
sickbastard yazdı:

kıskanmayınız efenim.bikere adı var ulen.. roberto carlos.. winning eleven'da da en hızlı o koşuyor.. ben anlamam arkadaş .ehüeüheühüeh

neyi kıskanıcaz efendim.
roberto ya verilen paraya genç bir adam alsanız kıskanırdım belki ama , fatih akyelin bile folloş ettiği bir adam bu. karşısına azcık hızlı biri gelince feleği şaşıyor.
yılda 4milyon 200bin tane yüro bana verseler ben o stadda üçlü bile çektiririm.
"hagi roberto carlos" diye bir arama yapmak geliyor içimden youtubeda :? :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 21:36 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

skinh' yazdı:
Smoke yazdı:
sickbastard yazdı:

neyi kıskanıcaz efendim.
roberto ya verilen paraya genç bir adam alsanız kıskanırdım belki ama , fatih akyelin bile folloş ettiği bir adam bu. karşısına azcık hızlı biri gelince feleği şaşıyor.
yılda 4milyon 200bin tane yüro bana verseler ben o stadda üçlü bile çektiririm.
"hagi roberto carlos" diye bir arama yapmak geliyor içimden youtubeda :? :D

puhahahahaha :D :D :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 21:38 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sanki oyundan a.q....forma satışlarıyla 8 tane daha roberto alınır bea=)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 21:57 
Führer
 Profile bak

kıskanmak mı? sevindim bile, çünkü bu sene "yıldız" diye bunu yutturdular size, bi kaç sene oyalanırsınız. süper lig bir futbolcunun daha tamamiyle bitişine şahit olacak.

http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 22:13 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iyi tamam en iyi yabancı iliç inamoto delgado ricardinho hey allaam kendi yabancılarınızı önce bi inceleyin ondan sonra bok atın amk.adam belki amına koycak ortalıın nerden bilionuz oynasın ondan sonra eleştirin bana göre.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 22:36 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Smoke yazdı:
sickbastard yazdı:

yanlışın var ronaldo koşuyor=)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 22:50 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aziz yıldırım işi bilio doruya doru ama yinede ne kadar bizans takımı warsa götüne koyyim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Haziran 2007 23:15 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

carlosun ölüsü ümit özat tan 100 kat iidr aq kodumun şaşısı gittide kurtulduk

www.myspace.com/xpunkreasx

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 00:05 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

yılda 8 trilyon alacakmış. 64 trilyon değerinde yani forma satışı yapmak için bütün dünya insanları birer tane alacak herhalde..

33 yaşında ölü carlos. fenerbahçeye hayırlı olsun, yabancı kontejyanı doldurur, masraf yapar, gaz yapar. bizim işimize yarar.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 04:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

heayırlı ugurlu olsun.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 10:27 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

diyelimki carlos formlu mormlu,lan siz koskoca dünya yıldızı ortegayı futboldan soğuttunuz carlos neye yarar. ueahuaehe.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 11:23 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ribery ribery

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 15:06 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Türkiye'de başka takım roberto carlos gibi oyuncu alsın, Fenerbahçe'yi bırakır o takımı tutarım. öyle bir şey hiç bir zaman olamayacağına göre, yaşasın FENER!

Haftalık ilk 10'um:
Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 16:47 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

KKRamone yazdı:
Türkiye'de başka takım roberto carlos gibi oyuncu alsın, Fenerbahçe'yi bırakır o takımı tutarım. öyle bir şey hiç bir zaman olamayacağına göre, yaşasın FENER!

burada takım tutma kıstası olarak yapılan transferleri seçmişsin. mümkünse galatasarayı falan tutma. kazara alırız öyle bir adam falan.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 18:35 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hayal kurma fazla kardeÅŸ zuahahahaahahaha puahahahahaaaaa

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 18:42 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

skinh' yazdı:
a7x yazdı:

cheki yazdı:
not: iiki almamışız ipneyi

:)

34 yaşında ama ümit özattan kat kat iyidir be..

skinh' yazdı:
KKRamone yazdı:

burada takım tutma kıstası olarak yapılan transferleri seçmişsin. mümkünse galatasarayı falan tutma. kazara alırız öyle bir adam falan.

galatasarayda 3 kuruş para olsa kendi futbolcularına olan borcunu öder. galatasarayda yürekli bi başkan olsa skerim transferinizi uleyyyn almıom kimseyi 3-4 sene transfer yok kendi yağımızda kavrulcaz derdi. ki olması gerekende bu! fenerbahce 250 milyon dolar bütce hedeflerken 2007-2008 sezonunda galatasarayın borcu bi o kadar sanırım...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 19:13 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cheki yazdı:
34 yaşında ama ümit özattan kat kat iyidir be..

ben sana ümit özat daha iyi demedim ki.
enteresan bir şey geçen sene iyi ki almamışız ibneyi dediğin adamı transfer etmeniz.
onu çıkardım koydum sadece.

cheki yazdı:
galatasarayda 3 kuruş para olsa kendi futbolcularına olan borcunu öder. galatasarayda yürekli bi başkan olsa skerim transferinizi uleyyyn almıom kimseyi 3-4 sene transfer yok kendi yağımızda kavrulcaz derdi. ki olması gerekende bu! fenerbahce 250 milyon dolar bütce hedeflerken 2007-2008 sezonunda galatasarayın borcu bi o kadar sanırım...

galatasaray oyuncularına 6 ay para ödeyemediği zamanlarda , bağdat caddesinden boğaya kadar ağlayan fenerliler gördü bu ülke. sen o sırada ne yapmakla meşguldün bilemem ama , ben de tam ters istikamette sevinçten ağlamakla uğraşıyordum , renkdaşlarının aksine. başkan konusuna gelince de , galatasaray'a hiçbir zaman fenerbahçe başkanları gibi başkanlar gelmemiştir evet. ama gelen oyuncuların hiçbiri de 3-5 yıl sonra alişen'le silah kaçakçılığı yapıyorduk dememiştir. yöneticiler ve transferler zerre umrumda değil. ben tribünde sağ kolum koparcasına bağırıp destek verirken , o desteği hak etsin yeter. bizdeki yüreksiz başkanlar (sadece özhan var aslında böyle) her sene yıldız alıcaz diyip , yağımızda kavuruyor zaten bunda tartışılcak bir şey yok. kendisine hiç bir akl-ı selim gs taraftarının hiç bir şekilde inandığı da yok zaten. fenerbahçe 250milyon dolar bütçe hedefleyip ne as takımı ne paf takımı avrupada bir şey yapmaktan aciz kaladursun , gs paf takımı yine avrupa 2.si olmuştur.

endüstriyel futbola karşıyız ayaklarındaki insanların bu yaştaki adama 4.2 milyon yuro avro ero her ne haltsa ondan verilmesindeki nedeni anlayamamış gibi davranıp zil takıp oynayıp , transfer denen , %99 olarak paraya bağlı olan şeye dayanarak kendilerini büyük kulüp ilan etmeleri de çok komik. fb zaten büyük bir kulüp. ama bununla alakası yok.

bu ülkeye anelka ve ortega gelmiş.
roberto carlos hiçbir şey onların yanında.
neden bu kadar abartıldı anlamıyorum.

yılda 4.2 milyon euro , 20 milyon kişinin kendisine tapacağı , istediği gibi at koşturabileceği bir ortam buldu r.carlos. hem de siktir git denilircesine bonservissiz kaldığı bir anda. bir r.carlos alana kadar yarı fiyata alınacak bir adamı gerçekten kıskanabilirdim ama hayır kendisini kıskanmıyorum. kendisi f.akyelin gibi hızlı bir kanat oyuncusu karşısında follofoş olacak birisidir.

ha bir de anelka demiÅŸim
bonusu vardı sahi ne oldu ona ?
25milyon euro ' mu ! bundesliga rekoru mu! aaa bu adamı Türkiye'ye kim getirmişti ki ?

cOkElLa yazdı:
hayal kurma fazla kardeÅŸ zuahahahaahahaha puahahahahaaaaa

ben kazara dedim zaten. istemem yılda 4.2 milyon euro vereceğimiz bir adamı almak. takımda ne denge kalır ne huzur. ben bu transferden sonra görürüm kezmanlar appiahlar alexler ne huysuzluklar çıkartacak. deivid'i aldığınızda bile olay yapmış takımsınız. şaşmamalı bu kadar gümbürtüye.

bir de dipnot vereyim.
aylar önce yazmıştım bu transferi başka sitelerde
bilen bilir.

hayallerin üstünde bir adam olan juninho , olayın basına sızması nedeniyle yalan oldu.roberto carlos haberini aldığım aynı kaynaktan aldım bu haberi de. ha gelseydi juninho , eminim iki senedir kulüpte istenmeyen carlos transferi yine daha bomba olacaktı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Haziran 2007 19:42 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

ben roberto carlosun gelmesini böyle zil takıp oynayarak kutlamıyorum ki zaten keşke onun yerine daha genç gelecek vadeden birini alsaydık. gene geçen seneki düşüncemdeyim zaten bunda problem yok. ama ümit özattan uğur boraldan iyidir. bekleyip hep birlikte görcez bakalım. ayrıca pierre van hoijdong geldiğindede çok yaşlı vs. diolardı ama herif aldığı paranın hakkını fazlasıyla verdi. umarım roberto carlosta hakkını verir. evet çok büyük bi transfer değil ama türkiyede başka hiçbir klüp getiremezdi adamı kimse aksini iddia etmesin. zaten rahatlıkla çıkarırız verdiğimiz parayı forma satışlarından vs.

taraftar kesinlikle bilinçli olmalı fakat bilinçli taraftarınız stadı doldurmuyor. hadi doldurmayı bırak stadı kapattırıyorlar. :) galatasarayın başarılarına kesinlikle lafım yok. asla da olmaz. helal hoş olsun hepsi fakat paf takımın başarısıyla övünmeniz bi hayli garip geldi bana. bizimde amatör branşlarda övünebileceğimiz nice dünya başarılarımız var ;)

son olarak transferin %99 değil olsa olsa %50si paraya bağlıdır bundan emin ol. çoğu transferin olduğu gibi...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 47 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: