Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
finallere kaldık peki şimdi
11-21-2007, 11:48 PM
finallere kaldık peki şimdi
evet kaldık ama bu futbol size ümit veriyomu ne kadar iyi oynuyoruz benim görüşüm pek ümitlenmemeliyiz bu futbol bizi verem eder rakipler kolay olmucak doğal olarak
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 01:03 AM

bende demin uykusuzda okudum ampute futbol takımımız(bir bacağı olmayan insanların koltuk değnekleriyle oynadığı engelli sporuymuş bende yeni öğrendim) dünya şampiyonasında yarı finale yükselmiş
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 01:08 AM

yürekli oynasınlar yeter.. mesela bi emre bugün nasıl oynadı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 01:16 AM

bu futbolla avrupa şampiyonasında daha çok tarihi skorlar bekler bizi.. bu futbolla gitme daha iyi yani.

its not a crime this anger he feels!
http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 01:26 AM

bugün ilk yarı mis gibi oynadık o kdarda umutsuz değil takım
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 01:47 AM

ben bu fatih terimle başarı ı ıh beklemiyorum..
hae olurda (imkansizya) istifa eder belki o zaman...
fatih terimle gelcek basariyida istemiyom öle olursa siktimsene gitmezz..
bu gruptan bile zor bela çıkan bir takım dan çok fazlada başarı beklemiyorumm..
futbolda hiç ii değildi aradabi 20 dakka oynadık oda arada işte....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 02:22 AM

çok gol bekledim bosnadan ama gelmedi, fatih denen ipne havaya girdi diye çok üzüldüm. çıkmayalım, bıraktım milli takımı o derece.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 10:45 AM

mohikanpiri Yazılan:ben bu fatih terimle başarı ı ıh beklemiyorum..

valla haluk ulusoyun konuşmasını dinledim gece işte efendm bnm grev sürem 2010 a kadar fatih hocam getrrse bile istifa dilekçesini hiç düşünmeden yırtar atarım dedi istifa etceğini sanmıyorum ama inş başarılı geçer bu turnuva
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 05:07 PM

bu futbolla zor. bosna hersek maçını anlayabiliyorum. zor geçmesi doğal. ama diğer maçlar rezaltti. 2008de işallah bu değişir.
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 05:52 PM

çok zor bi diğer çıkan takımlarının oyunlarına bakın nasıl oynadıklarına sonra bide yanına türkiye a milii takımını koyun çok fark var arada

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 07:12 PM

hakan ünsal dün eğer grupları gecersek final bile oynayabilirler dedi gercektende öyle
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 07:37 PM

ne alaka lan gruplarda dandik gruptaydık resmen,gelsin şimdi karşına italya vs. de gör alakası bilem yok.mantıksız bişeye sölemiş hakan ünsal

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 08:11 PM

grup maclarında turnuva icinde turnuva oynuyosun ve tek bi rakipin yok o yüzden
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 09:16 PM

bence dünkü maç kolaydı türkiye için simdi önümüzdeki maçlarda ben pek birsey beklemiyorum milli takımdan
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 10:12 PM

1.torba
yunanistan
isviçre
avusturya
hollanda

2.torba
hırvatistan
italya
çek cumhuriyeti
isveç

3.torba
romanya
almanya
portekiz
ispanya

4.torba
türkiye
polonya
fransa
rusya

2 aralıkta çekiliyor kuralar
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 10:14 PM

mohikanpiri Yazılan:ben bu fatih terimle başarı ı ıh beklemiyorum..
fatih terimle gelcek basariyida istemiyom öle olursa siktimsene gitmezz..
bu gruptan bile zor bela çıkan bir takım dan çok fazlada başarı beklemiyorumm..
futbolda hiç ii değildi aradabi 20 dakka oynadık oda arada işte....

fatih terime alternatif kim var..fatih terim dışında tanınan hocan var sanki dünyada..adamın sistemine uyan topçu yoksa ne yapsın,ersun kalsaydı başta çıkamazdık gruptan norveç maçını kazanmamızdaki en büyük etken fatih terimdir.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 10:49 PM

ayrıca benim anlamadığım servet adındaki topa vurmasını bilmeyen denyo defans olmasına rağmen her atakta forvette olan geri dönmekte geç kalan ve defans taki hatalarıyla rakip takıım 12kişi gibi gösteren bir oyuncu nasıl oluyorda hala ilk 11de oluyor uğur gibi bir genç yetenek varken bu kazmanın işi ne...gs maçı olsun milli takım maçı olsun ekran başında delirtiyor insanı...anca burnunun tek deliğini kapatım hümküren bi deve
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-22-2007, 11:42 PM

grubada bağlı tabi bu senede finallerde italya almanya fransa bilmmende değilde hırvatistan çek cumhuriyeti romanya gibi ülkelerin olay yaratacağını düşünüyorum. ekole sahip ülkelerden ispanya bu sene artık sike sürülür bir başarı elde eder umarım. neyse bu karmaşada kim kimi yener hiç belli değil. türkiye daha motive olmuş bir takım ile yunanistan, rusya, isveç gibi ülkelerin üstesinden gelip bi üst kademedeki ülkelerdende puan alabilir. ha kimse tabiki yarı finale çıkıp portekize 4 çekmemizi beklemesinde genede eğlenceli bi şampiyona olacak gibi gibi gelior hayırlısı olsun
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-23-2007, 12:03 AM

ronaldo quaresma simao deco figo boa morte nuno gomes pauleta..portekiz favori gibi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-25-2007, 10:40 PM

pesteki gibi sağdan r1e abanıp sonrada şuta basınca gol atmıyor bu oyuncular kerem. bildiği futbolcuları sayıyo sonra bu favori gibi diyo. hayır anlasan birazcık bilsen etsen içim yanmıcak.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-03-2007, 10:53 PM

cibindiK Yazılan:pesteki gibi sağdan r1e abanıp sonrada şuta basınca gol atmıyor bu oyuncular kerem. bildiği futbolcuları sayıyo sonra bu favori gibi diyo. hayır anlasan birazcık bilsen etsen içim yanmıcak.

ulan sen quaresma yı ronaldoyu izledin mi hiç bi 90 dakika..hadi boa morte oyunda benim şahsi yeteneklerimle oynuo..heriflerle zaten aynı gruba çıktık görürsün nasıl oynuolar..quaresmanın ayaanın dışıyla attıığı golleri bi youtubedan izle bakayımm.. :wink: senin favorin kim kalliyari mi :twisted: :twisted: :twisted: hem portekizdeki adamlaro saycam tabi suazo mu diyim..ilahi batu,gel bi arada vereyim eline peste :idea:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi