|
Neden yüxexes dergisinde 2 sayfa punkerland bölümü olcak?
|
|
11-22-2007, 10:54 PM
|
|||
|
|||
|
bölüm güzel olmuş ama sayfa sayısı artırılmalı bence.bi de biraz daha sayfa düzeni fanzin tarzında olsa daha hoş olabilir bence
|
|||
|
11-22-2007, 11:12 PM
|
|||
|
|||
|
zamanım olsa tasarımınıda ben yapıcam şimdilik böyle idare ediyoruz. desteklerinizi beklerim efenim..
|
|||
|
12-24-2007, 01:13 AM
|
|||
|
|||
|
12-24-2007, 11:39 PM
|
|||
|
|||
üMüT Yazılan:bende bir sayısını okudum. güzeldi yani.. fanila fanzin... second...ska.. sonra punk sözlüğü gibi birşeyler vardı.hangi sayısında yer almış bu sağa sola bok atmayı pek bilen fanila zin bi detay versene bize abilerinin açtığı yolda maymunların cirit atmasına izin vermeyen andırgraund fanzin polisi artiz amcalarımız (zamanında hangi fanzini hangi grubu kimi ne ile suçladıklarını bilen bilir) güven beyle mi takılıyolar son dönemde ??? bu arada yuxexes hayatımda gördüğüm en berbat müzik mecmualarından biri, bi ara karıkız posteri veriyodu, hala veriyomu ? sadece berbat olmakla kalmaz, yalancıdır da, exploited konser vukuatını bilen bilir o derginin... peeeeeeeeh, koşun peşinden koşun kaçırmayın sakın... cheki beni ne zaman rockztar yapacan olm |
|||
|
12-24-2007, 11:53 PM
|
|||
|
|||
|
olm senin bilet indirimini yemişlerdi dime ahehahe
ama haklısın lan adamalr indirim var diyolar gidiyosun biletix bizde geçmiyo diyo.. ee bileti alabileceiin başka yerde yok biletix dışında sadece konser günü kapıdan alabilirsin.. ee kapıdada zaten 45 kaatmı neydi ![]() inidirmle birlikte normal biletix fiyatınamı geliyodu ne asahsheha off çok komikti lan bu olay iyi adam sikiyolar yani hakkaten ehahe |
|||
|
12-24-2007, 11:54 PM
|
|||
|
|||
|
buarada o değilde delikasap var bilen bilir adamalr geçtiimiz yazın sonunda işte koleksiyon sayısı gibi bişiy çıakrdılar dergi olarak.. şahsen aldım okudum baktıme ettiim türkiyede çıkmış bu tarz dergilerin alayına sokar yani.. o derece güzeldi..
ruh güzeli felan olmasada güzeldi yani.. eehaheha |
|||
|
12-24-2007, 11:59 PM
|
|||
|
|||
|
ya neyse salla o mavzuları da,
ben asıl şu fanzin mevzusuna takıldım konser+fanzin aleminin müfettişleri (denetleyen, yargılayan, suçlayan vs. vs. vs) yuxexes'te mi çıkmış ? hangi sayı ? ne zaman ? bilgileri dahilinde mi değil mi ? |
|||
|
12-25-2007, 12:33 AM
|
|||
|
|||
CaC2 Yazılan:peeeeeeeeh, koşun peşinden koşun kaçırmayın sakın... senide artiz yaparız kanka dert değil yeterki sen iste. kafan güzel heralde bu akşam.
|
|||
|
12-26-2007, 03:15 AM
|
|||
|
|||
|
yuxexes rezalet bir dergi. kapitalist, popülist, niteliksiz, karaktersiz..
yukarda birisinin bahsettiği fanzin 2001 senesinde ortalarda dolanan spastik eroll olmalı.. derginin arka kapağında güven erkin erkal, altay öktem ve bu tip müzik piyasasını karaktersiz bir şekilde sömürüp ceplerini dolduran dallamalardan "göt lalesi" falan diye bahsediyordu .. doğrudur da.. punk gruplarının kendilerini yuxexes dergisinde göstermek gibi bir ihtiyacı & endişesi olmamalı.. nedir yani adınızı yuxexeste gösterip 15 yaşındaki bebelerle seks mi yapacaksınız |
|||
|
12-26-2007, 03:40 PM
|
|||
|
|||
|
dergi hakkında çok şey biliyosun bakıyorum. heralde baya aldın. bende bilgine bilgi katmak isterim.
derginin doğan grubuyla hiçbir bağlantısı yoktur. borç harç içinde çıkan bazı aylar çıkamayan!!! bir dergi. dergideki yazarlar senin benim gibi adamlar o yüzden niteliksiz karaktersiz olabilir. güveni çok çok iyi tanımam iş dışında başka muhabbetim olmadı. önceden ne boklar yemiş söyleyinde öğrenelim. ve dergiden o kadar çok para kazanıyor ki adam vapurlarla, otobüslerle seyehat ediyor. kimseyi savuncak değilim. bi bok yapmaya çalışıyoruz orda. bu forumdan bana yardım eden yazı haber gönderen bissürü insan var. ve bu insanlar boş değil. ortalıkta salak salak haberler çıkacağına çilekeşi punk grubu yapacaklarına. insanlara bişeyler gösterelim, adam gibi şu boku tanıtalım saçma sapan şeyler yazılmasın derdindeyim. ama ağzı olan konuşuyo.. |
|||
|
12-26-2007, 05:25 PM
|
|||
|
|||
|
ulkemizin bir-iki adam gibi rock dergisinden birinin punk kısmının olmasının ne gibi bir problem çıkaracağını anlayamadım ben de...
|
|||
|
12-26-2007, 08:56 PM
|
|||
|
|||
|
zaten o dergi söylediğin gibi çilekeş'i tokio hotel'i falan haber yapar. senin o dergide kendi gruplarını tanıtınca kendini çilekeş ile aynı kategoriye almış oluyorsun.
bant dergisine yazı yollayabilirsiniz mesela. gerçekten bağımsız güzel bir dergi. orada da bir iki yazı görmüştüm siz mi yazdınız bilmiyorum ama yollamak isterseniz ve bağlantıya ihtiyacınız varsa sağlayabilirim. saçma sapan şeyler yazılmasının arkasına geçmen çok zor zaten . o yüzden fanzin diye bir şey vardır, plaza dergisinde olmaz punk grubu. eh diyorsan ben punk değilim pop punk grubu kurdum ok o zaman. ama yolladığın yazıya baktım adı geçen grupların hepsi antikapitalist vs. olma iddaasında olan old school geçinen gruplar. |
|||
|
12-26-2007, 11:30 PM
|
|||
|
|||
|
bakıyorumda kuralları sen koyuyorsun. harika kurallar bunlar
|
|||
|
12-26-2007, 11:42 PM
|
|||
|
|||
streetlightmanifesto Yazılan:yukarda birisinin bahsettiği fanzin 2001 senesinde ortalarda dolanan...yukarda fanzinden bahseden birisi ben isem; alakası yok konunun s.e. ile, baya bi yanlış anlamışsın sen olayı, önceki sayfaya bi bakıver |
|||
|
12-27-2007, 03:04 AM
|
|||
|
|||
|
ben geçen sene bu siteye bir pop punk festivalinin lineup ını eklemişim . sen de gelip ukala bir şekilde "punk adam buraya gitmez" demişsin. dün eski mesajlara bakarken rastladım. canın isteyince ahkam kesiyorsunuz pank mank diye. sonra yuxexes diye saçma sapan bir dergide kendinizi göstermeye çalışıyorsunuz. bol şans
cheki Yazılan:bakıyorumda kuralları sen koyuyorsun. harika kurallar bunlar |
|||
|
12-27-2007, 06:37 PM
|
|||
|
|||
|
sen de bir pop punk festivalini buraya yazıp şimdi de old school cu takılıyorsun.ben de seni anlamadım.
|
|||
|
12-28-2007, 12:50 AM
|
|||
|
|||
|
saçma sapan bir muhabbet..
|
|||
|
12-28-2007, 01:11 AM
|
|||
|
|||
|
aynı içerik nerde yazarsa yazsın ne farkederki anlamıyorum
|
|||
|
12-28-2007, 01:34 AM
|
|||
|
|||
|
bebim babam seninkini döver gibi bişe bu :o
|
|||
|
01-25-2008, 03:45 PM
|
|||
|
|||
|
Re: Neden yüxexes dergisinde 2 sayfa punkerland bölümü olcak?
annamiorsnz iste populer kultur dergisinde bunnarin yazilmasi punk kulturene bi yarar saglamicak herf hakli harbiden eger o gruplarin amaclari populerlikse tmm da onnari da biz biliorz az cok ole olmadigini
|
|||
|
01-26-2008, 09:27 AM
|
|||
|
|||
|
sktr et bunları ya checki cok haklı aptal aptal hbrler cıkacagına bir dergide adam gibi bişeyler yazsın.dogru duzgun bişeyler anlatmya çalşlıyor ne var bunda
|
|||
|
01-27-2008, 03:44 AM
|
|||
|
|||
Re:
CaC2 Yazılan:üMüT Yazılan:bende bir sayısını okudum. güzeldi yani.. fanila fanzin... second...ska.. sonra punk sözlüğü gibi birşeyler vardı.hangi sayısında yer almış bu sağa sola bok atmayı pek bilen fanila zin bi detay versene bize oradaki yazanların yalancısıyım ve onur detaylı bilemem tabi :mrgreen: |
|||
|
03-03-2008, 11:54 AM
|
|||
|
|||
|
ya allahınızı severseniz bırakın blue jean denen tırt dergide punk dosyası olduğunda da aynı tartışmalar çıktı şimdikide aynı bok.
şahsen ben o güven erkin erkal denen adamında tokyo hotel'e çilekeş'e bayıldığını sanmıyorum. ayrıca punk gruplarının çoğunun konserlerinin patlamamasını sağlayanlar o 15 yaşındaki seks mağduru bebelerdir. hürriyet'in kelebek ekinde türkpunk dosyası olsa kılım kıpırdamaz şahsen benim için "punk kola içer mi?" başlığından bir farkı yok bu muhabbetin. |
|||
|
03-03-2008, 11:43 PM
|
|||
|
|||
|
pop mop kültür deilde bugün ilk defa okuyabildim ben o dergiyi daha doorusu okuyamadım o ne fena bi dergi öle lan
|
|||
|
03-04-2008, 07:46 PM
|
|||
|
|||
|
ne biçim bir başlıktır o öyle kaç kez okuduğum halde neden lan 2 sayfa diye giriyorum,acayip cezbedici.
|
|||
|
|

![[Resim: 82347465ax4.th.gif]](http://img175.imageshack.us/img175/2598/82347465ax4.th.gif)
![[Resim: 27462339mi9.th.gif]](http://img175.imageshack.us/img175/2885/27462339mi9.th.gif)