ben bikaç cümle bişiyler yazıyim çalanlardan biri olarak...dinleyenlerden de yazan olur sonra..
sabah 7 filandı ankaraya indiğimizde..birkaç arkadaş tarafından karşılandık, ezgi'de bişiyler yutup meclis park'ta aldık soluğu..orda bişiyler "çevirip" bişiyler içtik..o sırada KYMBOO vokali furkan da bize katıldı..iyiydi..güzeldi..o denli güzeldi ki biz de "güzel" olduk..konser saati yaklaştığında mekana doğru yola koyulduk..
saat 2 - 2,5 gibi başladı konser..
sahnede ramones t-shirt'lü vokali ve blues brothers'dan fırlamış izlenimi veren kılık-kıyafetli gitaristiyle KYMBOO vardı...1 saate yakın çaldılar..
özellikle "okul" parçasının sözlerini sevdim ben..
anarchy in the uk'de başka 2 kişiyle birlikte sahneye fırlamaktan kendimi alıkoyamadım..
gene birlikte "hey ho! let's go!" dedik..
uzun süredir prova yapmıyorlarmış ve geçen 10 şubattan beri ilk konseriymiş KYMBOO'nun..bu koşullarda gayet sağlam bir performans izledik..
sonrasında bad trip sahneye çıktı... 1,5 - 2 saate yakın da biz sahnede kaldık. [bu süre için bi yorum yapamıycam..ben/biz çok eğlendim/k...hepsi bu..gerisini başkaları yazasa daha sağlıklı

]
3. grup well behaved'di..biz // bad trip// sahnedeyken aldığımız acı bir haberle ( ??) well behaved'in davulcularıyla yaşadıkları sorunun tam da o esnada ayyuka çıktığını, davulcunun konser yapılan bara intikal etmediğini ve dahi grupla yollarını ayırdığını öğrendik..bize söylenen bu ve "beyan esastır" bu gibi durumlarda herhalde..well behaved'i dinleyemedik dolayısıyla..
sonra konser bitti..
çıktık..
sağolsunlar, bizi bırakmayan bikaç dostumuzla yemek yedik, bizi otogara uğurladılar...ve istanbula döndük..keşke haftaya yine bişiy olsa ankarada ve keşke haftaya yine gidip çalsak ankaraya..)
görüşürüz..