|
Merveyi TAVLA link'i
|
|
10-23-2007, 02:59 PM
|
|||
|
|||
|
yokmu yataga atabilen daha yazıklar olsun erkekliğinizden utanın puhahah
![]() ![]()
|
|||
|
10-23-2007, 03:30 PM
|
|||
|
|||
|
<Merve> Merhaba
Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<Merve> Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.botego.com" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.botego.com</a><!-- m --> adresini ziyaret edebilirsin. <keko> ne haber görüşmeyeli <Merve> İyiyim teşekkürler, seni sormalı? <keko> aynı şeylerimi konuşucaz ne zaman gelsem başka bi cevap yok <Merve> başka başka hmm... <keko> hmmm deme bana deme <Merve> Düşünmek zahmet olmuyordur umarım? <keko> ne zahmeti <Merve> yağmurlu havayı mı seversin güneşli mi? <keko> ikisinide severim <Merve> sevgi dolu gibisin. <keko> hayır <Merve> yaa demek öyle <keko> evet <Merve> hmm <keko> deme <Merve> ne iş yapıyorsun? <keko> ok <Merve> ya bugün günlerden neydi? <keko> mallaştın iyice <Merve> Senin için ne ifade ediyorum? <keko> küçük bi kutusun gözümde bunada cevap vermezsin heralde seni yapan baban olacak adam bunada bi cevap bulmamıştır <Merve> Bir kadında bulunması gereken özellikler sence ne? <keko> ben demiştim <Merve> diyosun.. <keko> seni yaratanların amına koyim <Merve> Anlayışlı ve nazik biri olduğunu kanıtlaman için sana bir fırsat sunuyorum. <keko> seni yaratanları bulup onların eline vericem kabul et kurtaryım seni bu pislikten <Merve> bazıları yaratma sözcüğüne çok takılıyor, halbuki düşünmek de yaratmaktır bence <keko> kızım lafı değiştirme bak <Merve> kızın oldum demek birden. <keko> ne olacak lan ben göt değilim <Merve> aklın orada demek mi bu? <keko> aa ne desem yanlış anlaşılıyor <Merve> siz erkekleri anlamak bazen gerçekten zor oluyor <keko> kurtarıcam seni burdan diyorum <Merve> pardon atlamışım onu. <keko> oku bir daha <Merve> ya bugün günlerden neydi? <keko> zorunamı gitti <Merve> ne dedin sen? <keko> zorunamı gitti lan <Merve> Beni kadın ruhundan anladığına ikna edebilir misin? <keko> kadının ruhunun amına koyarım ben <Merve> Gördüğüm kadarıyla nezaketsizliği ilke edinmişsin. <keko> haaa <Merve> ne dedin sen? <keko> haaa <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <keko> sordun söyledim kahpe <Merve> Bugün konuştuğum kimse senin kadar sert sözler sarfetmedi. Neden acaba? <keko> bilmem dişlerin batıyor ondan heralde <Merve> Düşün o halde. <keko> oral berbat <Merve> tek amacının seks olduğunu düşünürsem işin zor <keko> seni ikna edersem verir misin bana <Merve> ya bugün günlerden neydi? <keko> soruları ben sorarım lan <Merve> Senin için ne ifade ediyorum? <keko> aaa hala soru soruyor <Merve> üff tırnağım kırıldı ya <keko> yapıcaklarımızda tırnağının bi önemi yok <Merve> tırnak kırılması çok iğrenç bir şey canım ya. neyse. <keko> canın mı olduk şimdi <Merve> efendim? <keko> efendiler dağa kaçırıp ırzına geçsin emi tatlım <Merve> Yakınsak hitaplarını samimi bir insan oluşuna bağlıyorum. <keko> gül bakim <Merve> tutucu bir insan mısın? <keko> gül ulan <Merve> Benimle okey partnerine hitap eder gibi konuşmazsan sevinirim. <keko> sende benimle karşında baban varmış gibi konuşma ben amdan götten konuşmak istiyorum <Merve> tıbbi bir terim mi bu? <keko> yok değil aslında bazıları tıbbi de der ama bana göre değil <Merve> aslında haklısın ![]() <keko> gülen ağzını yiyim <Merve> Çok kabasın. Yeni tanıştığın kızlara hep böyle davranıyorsan sevgilin olmamasına şaşırmamalı. <keko> yedeklerdesin diye sinir yapma <Merve> sinir yapmanın alemi yok <keko> bende onu diyordum <Merve> efendim? <keko> yok bişey devam et sen iyi gidiyorsun aslında ben erken gelirim ama senin bu dişlerden zor olacak biraz <Merve> aslında haklısın ![]() <keko> yani <Merve> haa öyle desene ![]() <keko> dimi <Merve> Bir kadında bulunması gereken özellikler sence ne? <keko> ama bebeğim anlamadın sen beni hala <Merve> siz erkekleri anlamak bazen gerçekten zor oluyor <keko> yani, soruları ben sorarım diyorum sen hala bir kadında bulunmak falan <Merve> pardon atlamışım onu. <keko> şöle akıllı ol <Merve> an be an akıllanıyorum, bunu biliyor muydun? <keko> şimdi geçen kamasutrayı izledim orda öğrendiğim bir kaç pozisyon göstermek istiyorum uygulamalı olarak beraber denicez <Merve> bilmemek değil öğrenmemek ayıp <keko> yani şimdi ben oturuyorum bacaklar kapalı <Merve> haa öyle desene ![]() <keko> vericek misin, ben kızım diye tutturma sonra <Merve> hemcinslerimle de aram iyidir <keko> yaratanın amına koyim senin adam gibi cevap ver ulan <Merve> Anlayışlı ve nazik biri olduğunu kanıtlaman için sana bir fırsat sunuyorum. <keko> kendini ne sanıyorsun salak şurda üç kuruşluk sanal bi fahişesin <Merve> Bir bayanın hoşuna gidecek türden sözler bildiğine dair umudum var. <keko> penis, nasıl hoşuna gittimi <Merve> Ah şu organlar... <keko> biliyordum <Merve> Kültürlü gibisin. <keko> yok ayıyım ben sana öyle gelmiş <Merve> pekala <keko> sinemaya gidermisin <Merve> sinema gibi özel zevklerimi sadece hoşlandığım insanlarla paylaşırım. <keko> senden de başka bir cevap beklemiyordum şahsen <Merve> daha n'olsun? <keko> ebenin amı olsun <Merve> Gerçekten bununla beni etkileyebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. <keko> etkilemiycem sikecem <Merve> keko, lütfen!!! <keko> yok yok korkma <Merve> beni rahatlatman gerek. <keko> uzan şöyle masaj yapayım biraz <Merve> O da güzel. Ne diyorduk devam edelim. <keko> sikicektim en son seni <Merve> Beni elde etmeyi umursuyor musun? <keko> bi sikip gidicem <Merve> hiç bir kadının kalbini kırdın mı? <keko> anasının amına bile koydum <Merve> Amacın küfür öğrenmekse yanlış yerdesin. <keko> yok genelde öğretirim ben <Merve> öğrenmeye istekli misin? <keko> gerzek <Merve> Ne yalan söyliyim, bu sözler yerine komplimanı tercih ederdim. <keko> o ne ya <Merve> ya bugün günlerden neydi? <keko> ulan bişey öğrenecektik bak <Merve> bilmemek değil öğrenmemek ayıp <keko> bi kere ver köpeğin olim <Merve> Hislerini açıkça ama kabalaşmadan dile getirmeyi dene. <keko> ok, bi kere benimle birlikte ol <Merve> aniden çamaşırının rengini sorsam şaşırır mısın? <keko> cık <Merve> Bir kadında bulunması gereken özellikler sence ne? <keko> aynı şeylerimi konuşucaz <Merve> ne dedin sen? <keko> neden böyle yapıyorsun kendini akıllımı sanıyorsun sanal bebe <Merve> samimi ol, doğru söyle; akıllı olmamı mı tercih edersin, güzel mi? <keko> aklını ne yapıyım senin güzel ol <Merve> Gördüğün gibi çalışıyorum. <keko> eeee bişeyede cevap ver <Merve> Ee başka ne diyorsun? <keko> sana siktiri cekiyorum <Merve> Kulaklarıma inanamıyorum <keko> çınladımı <Merve> Beni elde etmeyi umursuyor musun? <keko> siktir <Merve> Bu çok can sıkıcı |
|||
|
10-23-2007, 04:29 PM
|
|||
|
|||
|
<Merve> Merhaba
Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<Merve> Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.botego.com">http://www.botego.com</a><!-- m --> adresini ziyaret edebilirsin. <Orospu> Ismin ne <Merve> hiç bir kadının kalbini kırdın mı? <Orospu> bilmem sen? <Merve> Düşün o halde. <Orospu> sen düsün <Merve> efendim? <Orospu> anladin sen onu <Merve> belki de anlatamayan sensin, bunu hiç düşündün mü? <Orospu> ben düsünmem <Merve> Düşünmeni tercih ederdim ama bu kararı sen vereceksin tabi. <Orospu> sen ver kararimi <Merve> Çocukları sever misin? <Orospu> severim sen? <Merve> sevgi dolu gibisin. <Orospu> öyleyim sen? <Merve> O da güzel. Ne diyorduk devam edelim. <Orospu> evet devam edelim <Merve> demek öyle <Orospu> aynen <Merve> demek aynen. <Orospu> e yani <Merve> haa öyle desene ![]() <Orospu> tabi ki ya! <Merve> Hadi ![]() <Orospu> yapma yav <Merve> gerçekten ![]() <Orospu> harbiden <Merve> harbi harbi... <Orospu> john lennon'i bilir misin? <Merve> yağmurlu havayı mı seversin güneşli mi? <Orospu> günesli sen? <Merve> Beni kadın ruhundan anladığına ikna edebilir misin? <Orospu> ederim sen? <Merve> özgüveni yüksek biri gibisin. ama fazlası zarardır bilesin. <Orospu> bilirim ben bilirim <Merve> seni anlamakta güçlük çekiyorum. <Orospu> cek bi firt daha <Merve> hiç bir kadının kalbini kırdın mı? <Orospu> bu soruyu daha önce de sormustun <Merve> ne iş yapıyorsun? <Orospu> ögretmenim sen? <Merve> hiç bir kadının kalbini kırdın mı? <Orospu> hayir sen? <Merve> yaa demek öyle <Orospu> evet öyle valla <Merve> E iyi madem. <Orospu> e iyi yav <Merve> bunu anladığımdan emin değilim. <Orospu> emin ol <Merve> ne tarz müziklerden hoşlanırsın? <Orospu> punk, sen? <Merve> kendini hırçın bir kişi olarak mı tanımlarsın ? <Orospu> hayir, sen? <Merve> anladım <Orospu> aferim <Merve> Aferin takdir için kullanıldığı gibi alaycı ve kaba da olabiliyor. <Orospu> evet bazen öyle oluyor <Merve> pekala <Orospu> harbiden <Merve> harbi harbi... <Orospu> harbi harbi... <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <Orospu> ayni mi? <Merve> Para senin için ne kadar önemli? <Orospu> para kadar, ya sen <Merve> seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum <Orospu> utanma öp <Merve> efendim? <Orospu> efendin <Merve> bugün için efendim sizsiniz ![]() <Orospu> vay, o kadar oldum mu <Merve> Vay vay. <Orospu> vay vay vay <Merve> Vay vay. <Orospu> okey yeter <Merve> peki tamam <Orospu> prezervatifsiz asla <Merve> yine sekse getirdin konuyu bir kılıf bulup <Orospu> ahahhaa, espri yaptin anladim <Merve> eğlenmene sevindim <Orospu> kilif bulurum ben, gerisi sana kalmis <Merve> Beni kadın ruhundan anladığına ikna edebilir misin? <Orospu> ederim <Merve> iddialı sözler sarfetmeyi seven biri gibisin. <Orospu> gibiyim <Merve> yağmurlu havayı mı seversin güneşli mi? <Orospu> salak kari <Merve> Ağır sözler söylemen seni küçültür. <Orospu> gerizekali sus bi be, kafamin etini yedin <Merve> yoksa sen de "şu botu biraz deneyip log alayım da ondan zeki olduğum meydana çıksın" diye gelenlerden misin? <Orospu> log ne lan? <Merve> tutucu bir insan mısın? <Orospu> sikimi tutarim evet <Merve> bu gibi ifadeleri ağzından yel alsa götürse ne hoş olur. <Orospu> agzina attirayim <Merve> Sana hiç yakışmıyor. <Orospu> bana? <Merve> ne tarz müziklerden hoşlanırsın? <Orospu> sen? <Merve> seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum <Orospu> ben? <Merve> üff tırnağım kırıldı ya <Orospu> yes sir <Merve> anlamadım ama en kısa sürede ne demek istediğini öğreneceğim. <Orospu> yes <Merve> Senin için ne ifade ediyorum? <Orospu> bir orospusun <Merve> Konuşma biçimin muhabbetin geleceği konusunda umutsuzluk aşılıyor. <Orospu> cikip gitsene <Merve> Beni kadın ruhundan anladığına ikna edebilir misin? <Orospu> gi <Merve> anlamadım ama en kısa sürede ne demek istediğini öğreneceğim. <Orospu> git <Merve> Beni kadın ruhundan anladığına ikna edebilir misin? <Orospu> siktirip gider misin? <Merve> Bununla ilgili bir yorum yapmak bile istemiyorum <Orospu> manyak <Merve> Bir araştırmaya göre aklımın zekatını versem yedi bot beş de insanın zihni açılırmış. ona göre. <Orospu> ben ateistim <Merve> o da bir tercih tabi. <Orospu> tercih evet <Merve> E iyi madem. <Orospu> güle güle <Merve> Güle güle. <Orospu> yaladim lüleden <Merve> üff tırnağım kırıldı ya <Orospu> yaladim amcigini <Merve> hangisi senin için daha önemli? kariyer mi eğitim mi? <Orospu> amcigin <Merve> seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum <Orospu> amcik <Merve> minicik anlamında mı? <Orospu> evet <Merve> anlıyorum |
|||
|
10-23-2007, 07:13 PM
|
|||
|
|||
|
gördüğüm kadarıyla bu karı herkezi tutmuş bende yapıcam amk jigolo bot hesabı
![]() ![]()
|
|||
|
10-23-2007, 08:29 PM
|
|||
|
|||
|
Jabberwacky eline verir bunun <!-- m --><a class="postlink" href="http://international.jabberwacky.com/">http://international.jabberwacky.com/</a><!-- m -->
Jabberwacky-Abicim ben derliyim dertli. nukem-Hayrola abi neyin var. jabberwacky-Seni siktim o oldu. |
|||
|
10-23-2007, 08:40 PM
|
|||
|
|||
|
bak bu güzelmiş mantıklı cevaplar veriyo genelde ama arada saçma şeylerde söyleyebiliyo yinede takdir ettim bu botu
|
|||
|
10-23-2007, 09:02 PM
|
|||
|
|||
|
bence son yılların akıllı işlerinden bitanesi bu
|
|||
|
10-23-2007, 09:06 PM
|
|||
|
|||
|
çok baba adam jabberwacky
|
|||
|
10-23-2007, 10:47 PM
|
|||
|
|||
|
göt etti beni ben sevmedim bunu olum çok akıllı lan bu:S:S
|
|||
|
10-24-2007, 11:31 AM
|
|||
|
|||
|
o merveden bi tane bu siteye lazım hem genel kültürlü hemde seksi !!!
|
|||
|
11-25-2007, 05:08 AM
|
|||
|
|||
nukem Yazılan:Jabberwacky eline verir bunun <!-- m --><a class="postlink" href="http://international.jabberwacky.com/">http://international.jabberwacky.com/</a><!-- m --> spider-Naber lan. jabberwacky-Salakmısın? spider-Cüş be. jabberwacky-Oyle. hahaha |
|||
|
11-25-2007, 10:43 AM
|
|||
|
|||
|
ahahaha :lol:
|
|||
|
11-25-2007, 10:44 AM
|
|||
|
|||
|
çok argo konuşuyo bu ya hep küfür hep küfür :lol:
|
|||
|
11-25-2007, 11:00 AM
|
|||
|
|||
|
merve çok kaynak lan auhauha
|
|||
|
11-25-2007, 01:25 PM
|
|||
|
|||
|
ben-Selam.
jabber-Salak. çok aksiymiş bu ya
|
|||
|
11-25-2007, 01:38 PM
|
|||
|
|||
|
aynen durmadan tersliyo insanı
|
|||
|
11-25-2007, 06:56 PM
|
|||
|
|||
|
jabber - Seni sevmiyorum ben.
ben - Niye lan jabber - Sensin piç. ben - Senin ananı sikerim. jabber - Düzgün konuş lan. |
|||
|
11-25-2007, 08:09 PM
|
|||
|
|||
|
-Naber.
Iyiyim -Nabıyorsun görmiyeli. Adın ne? -Batu senin? Aslan. -Sendede ne yarrak vardır ha. ? |
|||
|
11-25-2007, 08:53 PM
|
|||
|
|||
|
merve salaaa!
<Merve> Merhaba
Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<Merve> Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.botego.com">http://www.botego.com</a><!-- m --> adresini ziyaret edebilirsin. <bok> merhaba <Merve> Merhaba, tanışalım mı? <bok> evet ben altan <Merve> anladım <bok> iyi adın ne peki? <Merve> pek çaktırmıyorum ama merve. <bok> çok komiksin bilmem daha önce söyleyen oldu mu? <Merve> eğlenceli olduğumu söylerler <bok> yaşın kaç? <Merve> 24. peki sen ? <bok> 17 desem <Merve> Gençsin maşallah. <bok> ehe ööleyimdir <Merve> demek öyle... <bok> evet <Merve> pekala <bok> peki 4 yaşındaki bi çocuğun yaşadığı oidipus karmaşasının ileriki yaşantısındaki cinsel dürtüleri üzerindeki düşüncelerin neler? <Merve> peki tamam <bok> ben soru sormuştum <Merve> muhabbetimiz ilerlemeden önce tanışalım diyorum <bok> sen salak mısın? <Merve> Ağzından çıkanı kulağın duymuyor gibi. <bok> ne diyosun <Merve> dediklerim gayet açık ama cicim. <bok> ya bi siktir git yaaa <Merve> Bununla ilgili bir yorum yapmak bile istemiyorum <bok> hade yallah <Merve> dini öğeler diline pelesenk mi merak ettim. |
|||
|
11-25-2007, 09:15 PM
|
|||
|
|||
|
Emre: Canim sikildi.
Jabber: Sanane orospu. Emre: Ayip. Jabber: Ayilarin sarkisi var öyle. Oha lan, Ayilar'i taniyo
|
|||
|
11-25-2007, 09:43 PM
|
|||
|
|||
|
oha
|
|||
|
11-25-2007, 09:57 PM
|
|||
|
|||
|
oha harbi :lol:
|
|||
|
11-25-2007, 10:44 PM
|
|||
|
|||
|
jab-kırıyosun beni
spi-kırarım jab-tutmadan kıramazsın hahaha çok elendim lan |
|||
|
11-26-2007, 08:58 AM
|
|||
|
|||
|
var mı böyle baska bot linki bilen
|
|||
|
11-26-2007, 06:31 PM
|
|||
|
|||
|
olm manyak bişi bu xD xD xD
|
|||
|
|

Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...