|
yeni geldik ankaraya
olan bitenin o kadar detayına girmeye gerek yoktu aslında, hatta birkaç "edit" işlemi hiç fena olmaz kanımca...
her konserde bidolu olumsuzluk yaşanır, bu şartlarda bu işler böyle maalesef, ama işi organize edenler sorumlu hissettikleri için daha bi üzgün oluyorlar tabi, anlayabiliyorum...
bizim açımızdan herşey güzeldi, beraber çıktığımız gruplar, etilen tayfası, ve emeği geçen herkese çok teşekkürler, bidolu dost kazandık, çaldık, eğlendik, sohbet ettik işte daha ne
benim kafama takılan, canımı sıkan sadece 2 şey var;
birincisi hükmenmağlup sahnede iken dışardaki mevzulardan dolayı orada olamamamız, en çok üzüldüğümüz bu, izleyemedik...
ikincisi de giderayak arıza çıkarmış olmam, ki ama hâla bar'ın %80 suçlu ve para konusunda da %100 haksız olduğunu düşünüyorum. zaten öyle düşünmesem tutup o kadar tartışmam adamla, 1.250 ceza falan inanmıyorum ben onlara... polis öyle cezayı kesip "hadi iyi eğlenceler" diyip gitmez. mühürü basar kapıya direk resmi bi işlem varsa ortada. neyse işte bunları adama söyleyince arıza çıktı tabi, sonra pişman oldum milletin başını derde sokacaktım diye, o yüzden özür diliyorum orada olan herkesten.
öyle, bunlar dışında bizim açımızdan herşey güzeldi, tekrar teşekkürler.
bu arada hükmenmağlup demoları getirdik ankaraya, alırsa zıd'a bırakırız, almazsa elden dağıtırız isteyene...
foto bizde yok ama fidyo midyo var, yılmazın sahneye uçuş anı ölümsüzleşmiş, içlerinden seçer koyarız bi ara, samerin sahne süpermiş, canlı izleyemedik ona yanarım...
En son Carburo de Calcio tarafından, 12 Haziran 2007 00:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|