Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Riot Grrrl
05-15-2005, 09:47 AM
Riot Grrrl
En Sevdiğiniz Riot Grrrls :?:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-15-2005, 11:46 AM

7 year bitch..biraz da my ruin..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-15-2005, 12:42 PM

En çok severek dinlediim buaralar Sleater-kinney. Onun dışında bikini kill (tabikide), cadallaca, bratmobile, the need, the bangs, excuse 17, the gossip ide çok severim. 7 year bitch, hole, the donnas, babes in toyland, L7 grupları riot grrl grupları deildir, hele my ruin bu kavramın yanından bile geçmez.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-15-2005, 12:58 PM

L7,Lunachicks&The Donnas Tongue
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-15-2005, 02:09 PM

HorrorPops (sadece yarisi kiz, ama olsun...)
Deadline
Alıntı Yaparak Cevapla
05-15-2005, 11:13 PM

BlowJoe Yazılan:HorrorPops (sadece yarisi kiz, ama olsun...)
Deadline

Deadline'nın sadece vokali kız değilmiydi? Öyleydi...!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2005, 12:14 AM

lunachicks
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2005, 12:38 AM

Rotten_Imbecile Yazılan:Deadline'nın sadece vokali kız değilmiydi? Öyleydi...!

Öylemiydi? Öyleyse öyleymis Smile Olsun lan, bence bayaa feminin bi grup :lol:
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2005, 10:31 AM

bilmiorm ama tiksindim birden
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2005, 04:46 PM

LollipopCannibaL Yazılan:En çok severek dinlediim buaralar Sleater-kinney. Onun dışında bikini kill (tabikide), cadallaca, bratmobile, the need, the bangs, excuse 17, the gossip ide çok severim. 7 year bitch, hole, the donnas, babes in toyland, L7 grupları riot grrl grupları deildir, hele my ruin bu kavramın yanından bile geçmez.

abi sen ne sacmalion ya deil dediin guruplarin hepsi mna koymustur
bu tarzin :shock:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-19-2005, 10:25 PM

Bu saçmalııı o yasdıım grupların 'riot grrl' kavrımı hakkında söylediklerini dayanarak yapıorum.
1) Riot grrl femnist ve protest bakış açısını bi kenara koyarsak müzikal tarz olarakta belli bi stili vardır. O söölediim yerde riot grrl olarak saydıım grupları dinlesen beni anlarsın. ayrıca müzikal tarsı geçip 'ben feminism içeren herşeye riot grrl' derim abi dersen sana punk, rock, metal hede hödü türünün dışında milyonlarca örnek verebilirim. Hatta bi kaç örnek Tori Amos, Lydia Lunch,...
2)L7 asla ve asla bir 'all-girl band' grubu olmayı kabul etmes, bööle anılmayı istemes. Grubun takipçisisysen bu çok ii bi bilinen gerçektir.
3) My ruin Tairrie B'ye gelirsek... Kendisine sen riot grrl müsün die sorduklarına hayır kardeşim ne alaka ben tamamen rap ten gelioruum kathleen hanna yla alakam yok demiştir. (Evet tairrie b eskiden bir rapçiydi)

Walla bu başlık altında yasan herkes anladıım kadarıyla bi kadın sesi duyup direk riot grrl damgasını koymuş. Horrorpops bile yasanlar olmuş yaani. Neese saygı duyarım ama başlıın yada sorunun en ii riot grrler kim yerine en çok sevdiinis kadın grupları yada vokalleri kim die olsa daa yerinde olurdu. İllaaa yok bunlar riot grrl diosanıs biras araştırın ööle yazın bari. Siz kittie, otep, karyn crisis hatta lita ford ve doroyada riot grrl yarın öbür gün. Her all girl punk band riot grrldür deil mi?(!) iimiş bea!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-20-2005, 09:47 AM

babes in toyland di bnm asil kastettigim pardon o acidan
ama buna da digil dersen sooliicek bsiim yok ya ben bi sik blmiom ya da sen
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-20-2005, 10:18 PM

Bak eer amacın kendini çok bilgili göstermekse hiç cevap yasmiim sana benim amacım ukalalık deil yanlış bilinen bi şeyi uyarmak istedim. İşe egoyu sokma. Burası forum yani bilgi paylaşım yeri. Çok iddalıysan çokda ii biliosan bunu bana yada insanlara kanıtlarla dayandır. Biras araştır ne nedir ne deildir. Nebiliim bi babes in toyland röportajlarını oku bu konuda. Burdaki yasılan tüm gruplar benim sevdiim gruplar (lunachicks ve the donnas dışında)
Size gerç ekten hak veriorum sonuçta bu gruplar çou sitelerde riot grrl linklerin altında isimleri geçior. Ona dayarandırarak söyleyebilio olabilirsin.
Yaw bak eer bööle punk kadın grupları ve riot grrl falan ilgini çekiosa inhuman interest dept fanzinini bul bi yerden çok güsel bi fanzin :wink:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-29-2007, 07:00 AM

Rotten_Imbecile Yazılan:
BlowJoe Yazılan:HorrorPops (sadece yarisi kiz, ama olsun...)
Deadline

Deadline'nın sadece vokali kız değilmiydi? Öyleydi...!

riot grrrls değiller evet...

kat'in üzerine riot grrrls vokalisti, babes in toyland üzerinede grup tanımam birde...
Alıntı Yaparak Cevapla
11-29-2007, 11:22 PM

demet akalın
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-29-2007, 11:50 PM

grup hepsi.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-30-2007, 12:44 AM

bikini kill der kaçarım