Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 14 Ekim 2008 02:30

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 197 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Kasım 2006 11:34 
Führer
 Profile bak

lan eskişehirliler bu akşam blues festivalinin esk. ayağı var. gelinde güzel müzük dinleyin.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Kasım 2006 17:25 
Überpunk
 Profile bak

emre bey bakıyorumda para bok hem geziyon it gibi o şehir senin bu şehir benim hemde blues feste gidiyosun banada bilet alırsan gelirim eheh

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Kasım 2006 18:01 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

banada al bende geleyim. hatta iki tane al birini daha getireyim nedir yani :)
emre sen yeni istanbuldan gelmedin mi lan nerden geliyo bu akdar para. marangozluk sardı heralde .:)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2006 01:01 
Führer
 Profile bak

para sıçıom bu aralar:D seda nerdesin kız sen?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2006 01:23 
Führer
 Profile bak

haftayada izmire gidicem hayırlısıylan:) orayıda özledim. gezioz. şu vizeler bitsin daitcam türkiyeyi..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2006 01:27 
Führer
 Profile bak

bu arada her türlü enstrüman işleriniz yapılır, bakım tamir neyim..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2006 14:42 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Hertürlü?? baget kırıldı yapıştırcan mı :) ?? baget deyince aklıma geldi lan yapabilirmisin baget. odun getirsem sana. :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2006 14:47 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Uuulaaannn eskişşeehirrrr tayfasıııııı...
Eskişehirspor-Altay maçını izlemeye gidiyoz takılmak isteyen varsa buradan veya ö.m. ile irtibata geçsin. Belkim pankart neyin bile yapacaz. Tribünden farklı sesler çıkacak. İzlediğimiz holigan filmlerindeki gibi öğlen buluşup içecez sonra maça gidecez. sopa yiyebilriz sonra yok efendim ben bilmiyodum. yok ben duymadım demeyin.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2006 16:49 
Führer
 Profile bak

pogomania yazdı:
Hertürlü?? baget kırıldı yapıştırcan mı :) ?? baget deyince aklıma geldi lan yapabilirmisin baget. odun getirsem sana. :)
odun getir yaparım yapmasınada, uğraşmaya değmez:D temmuza yapmıştım, ağaç kötüydü o başka..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2006 13:51 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

olum iyi ağaç getirecem tabi. değer değer ben odunlarımı ve 2 bira alıp gelirim bi ara senin atölye ye. :) merak ediyom hem.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2006 21:14 
Minor Threat
 Profile bak

yaa pazar günü ofisboyz konseri olayı wardı noldu o bilen warmı???

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2006 21:29 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

yalan.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2006 21:36 
Führer
 Profile bak

mekan ayarlayamamışlar galiba eskişehirde. belki başka zaman..

http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2006 23:41 
HC-Shouter
 Profile bak

tüh lan olsa pek güzel olacaktı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Mayıs 2007 19:57 
Überpunk
 Profile bak

Resim

Amigo Orhan'ın torunları...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Mayıs 2007 20:19 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

duyduk duyduk.geliyoz görüyoz yeniyoz gidiyoz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Haziran 2007 23:53 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

peh bu konsere gidip yorum yazan heç kimse yok mu şimdi bu forumda ben yaziim o zman

konseri saat beşte hatırlayıp 6.30 da evden arkadaşla zar zor çıktık
ayrıntıyı siktir et neyse adresss barı bulduk kaldırıma diğerleri gibi oturup saund çeklerin bitmesini bekledik gençler muhabbet edip herzamanki gibi barın çevresinde içiyor karşı apartmanın alt katındaki adam yakmış sigarayı pankları izliyo gayet zevk alarak...sora önümüzden bar işlemetcisi kılıklı kumaş pantolonlu bi adam geçerken aynen şunları söledi bu ne amua koyam panayır yeri gibi..
kaça kadar bilmiom yaklaşık 8-9 gibi başladı konser tabe başlamadan arkadaşa sölemiştim kesin bu barın içine sıçılır die.ilk malazlar çıktı gençler coştu bi kısım pogo yapmayan insan arkalardan dinliodu ne biçim pank konseri nie herkes pogo yapmıo die sormayın çünkü pogo yapan arkadaşlarımızın çoğu mal gibi itişip kakışıp birbirlerini düşürmeye çalışıodu.ilk önce alt kata inen kasap kapılarında görmeye alıştığımız şıkır şıkır eden şeyler aşşaa indirildi sora pisuvarda bi ara bira bardağı gördüm

sora malazların 57 snlik son şarkılarından önce içeri adamlar daldı nie kimliklere bakcaklarmış onunda sebebini 2dk soora dışarı hava almaya çıkınca kulak misafiri olduum bi konuşmada duydum ankaradan piirsingli bi hatun kaçmış evden bu bara girerken görülmüş sözde(ben camdan elinde sigarayla bizi izleyen adamın ihbar ettiğinden şüpheleniom hala)......

bence konserin en güzel kısmı kuduz pirenin olduğu kısımdı şarkılarını beendim bikaç şarkıya girerken sıçmalarına ve davulcularının milletin götüne fanzin etiketi yapıştırmaya çalışmasına rağmen güzeldi tabe o ara malazların gitaristi çıktı pogo yapmaya gençler bişiler örenir gibi oldu ama eleman gittikten 5 dk sora herşey eskiye döndü

cam kenarında otururken bi çocuğun kapı camından uçtuğunu gördüm abartmıyorum çocuk kapı belne takılmasaydı dışarı uçacaktı.aramızda biri süpermen olmaya çalışıo camdan uçmaya kalktı die bağırdım kimse ya kendini kaptırdığı için duymadı yada sikine takmadı önce o ara sahnede hükmen mağlup grubu vardı sahne göt kadr olduğu için solist gezerek sölüodu şarkıları camın kırıldığını 3-4 şarkı soora farkeden (ve büyük ihtimalle eskişeherli oldukları için bütün organizasyonu yapan) vokal anna camı kırmışlar yada kırılmış gibi bi tepki verdi bikaç dk sooora mekan sahibi damladı
o arada alis in çeıns tişörtü giyen sanırım sayko yada saykoya sooradan bağlanan yaşça büyük bi abimiz sesten kırılmıştır dedi sesten nasıl kırılır adam uçtu kimse görmedi mi die bağırıodum o ara ama sikleyen yoktu.camı birinin kırdığı bişekilde öğrenilmişti sanırım
o ara poster -iti nin sırası gelmişti bi yandan saykoya bağlatılan abimizi bi yandan bar sahipleirini sakinleştirmeye çalışan hükmen mağlup solisti mikrafonu elina aldı bu camı kıranın amına koyyyiiiim harbi kimse çıksın die bikaç dakka gaydı yanına bi eleman gtti
meğer uçan adam tek değilmiş ben oturduğum için alttan tek görmüşüm üstünde biri daha varmış ve hastaneye kaldırmışlar adamın karnında baya büyük kesik tam kavga çıkmadığına sevinelim yada iyki kavga çıkmadı diodum ki saykoya bağlatılan abi takım elbiseli mekan sahibine dalıodu.
poster-iti sahnede çük gibi kaldı çalcaz mı çalmıcaz mı die vokal nolduunu örenip geldi arkadaşlarına siktirip gidioz dedi o ara şöle bi diyalog geçti aramızda lan dedim kayıt varsa verin de eve gidince dinliim bari sizi.. sarhoş oldukları için stüdyoya giremiolarmış mua koyam sora adam içini döktü tabe bidaa avrupaa yakasından çıkanınn.. kadıköye bile geçmicem mua goyam vs..
en son isyan vardı eskişehirde olmuo işte mua koyam napsak olmuo adamlar gayet haklılardı..
noldu ben olan bütün olaylara güldüüm için linç edilmekten korktum hemen orayı terkettim ama yoldada baya bi güldüm..
ama biyandan da üzülm yavv nie olmuo eskişehirde pehhh

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Haziran 2007 00:08 
Hardliner
 WWW  Profile bak

gelseydin sen öğretseydin bize pogo yapmayı be gülüm.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Haziran 2007 01:05 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bissürü şey yazdım bunu mu bulup çıkardın bir.pogoyu bilip bilmemeniz (tabe bu öğretilip öğrenilen bişiyse) çok da sikimde iki itişip kakışılırken biri hastanelik oldu yada ikisi buda üç

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Haziran 2007 09:30 
General
 WWW  Profile bak

kim nası camdan uçtu bilmiyorum ama sahne önündeki pogoda ne birine ne de tesisata hiçbirşey olmadı, zaten ilgili cam sahneye baya uzak biryerdi.
kazazedenin mail adresi verildi geçmiş olsun dedik, başka ne yapabiliriz ki ? varsa hastane ile ilgili bi sorun ona da yardım edelim...

ayrıca pogo şöyle yapılır böyle yapılmaz diye birşey de olamaz zaten, isteyen amuda kalkar, isteyen halay çeker, isteyen break-dance yapar kimene ; aslolan tek şey etrafındakilere ve mekana zarar vermemek, o çerçevede ne yaparsan yap, ki dediğim gibi sahne önündeki pogoda hiçbir sakatlık yaşanmadı...

eskişehirle de ilgisi yok olan bitenin, aynı şeyler istanbulda da yaşanmış olabilirdi. belki olaya daha az yabancı bar işletmesi olabilirdi diyeceğim ama hangi hangi şehrin hangi barı olaya yabancı değil ki ? california'da yaşamıyoruz, diğer illerin konserlerinde yaşanan vukuatları da okuyoruz buradan sürekli

konsere gelmişsin, yazmışsın etmişsin, sağol, eğlendiysen ne mutlu bize, sıkıldıysan 7 liraya bi bira içmiş oldun diyebilecek birşey yok, ortada sorunlar var evet ama varsa bi fikrin söyle konuşalım birdahakine beraber çözelim, ince ince laflar tıkıştırmak bi işe yaramıyo maalesef.

ayrıca konser forumu denilen kısmında var ilgili başlık

En son Carburo de Calcio tarafından, 20 Haziran 2007 22:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Haziran 2007 02:18 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Carburo de Calcio yazdı:
kim nası camdan uçtu bilmiyorum ama sahne önündeki pogoda ne birine ne de tesisata hiçbirşey olmadı, zaten ilgili cam sahneye baya uzak biryerdi.

ayrıca pogo şöyle yapılır böyle yapılmaz diye birşey de olamaz zaten, aslolan tek şey etrafındakilere ve mekana zarar vermemek, o çerçevede ne yaparsan yap,
şu veya bu şekilde (ne olduğunun bi önemi yok, forumda ulu orta yazılmaması gerekir bence) polislik durumu var ise bunun konserle ne ilgisi olabilir ?

eskiÅŸehirle de ilgisi yok olan bitenin,
konsere gelmişsin, yazmışsın etmişsin, sağol, eğlendiysen ne mutlu bize, sıkıldıysan 7 liraya bi bira içmiş oldun diyebilecek birşey yok, ortada sorunlar var evet ama varsa bi fikrin söyle konuşalım birdahakine beraber çözelim, ince ince laflar tıkıştırmak bi işe yaramıyo maalesef.

ayrıca konser forumu denilen kısmında var ilgili başlık

pogonun nasıl yapılacağı hakıınca fikir yürütmemişim farkındaysan hatta öğretilmesi ile ilgili saçmalamışım biraz.

evet cam sahneye uzak olabilir ama pogo bitek sahne önünde mi yapılıodu mla mal birbirini itip yerlere düşen insanlar gördüm ben cama girenler de büyük ihtimal birinin itmesiyle girdiler cama(tabe alkolden de olabilir ama bu ikinci olasılık)pogo yaparken insanlar etrafındakiler zarar veriolardı

şu veya bu şekilde falan demişşin nie forumda ulu orta yazılmamalı anlamadım heç bişi nie yazılmamalı ki ben sanki organizasyonu suçladım gayet açık şansızlıkları söledim yazımda

eskişeherle ilgisi olup olmadıını ilk ben sölemedim bunu grup üyeleri bağırırken duydum herşeyi gayet açık yazdım öle gizli gizli çaktırmadan bişi yapmaya da çalışmadım

ama konser forumuna bakmamıştım o konuda haklısın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Haziran 2007 13:44 
Führer
 Profile bak

tartışmaya ne gerek var arkadaşlar, oldu bitti işte eğlendik, güldük, içtik, çaldık, dinledik..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Haziran 2007 14:21 
General
 WWW  Profile bak

tartışmıyoruz zaten

yazının geneline bakınca ortada alay mı var, şikayet mi var, memnuniyet mi var ne var anlaşılmıyor net olarak, ama yer yer alay var yani bariz belli, pogo mogo, onlara cevap yazdım sadece

konser izlenimlerini foruma yazma demiyorum, benim orada ne'den bahsettiÄŸim belli, sana da dememiÅŸtim zaten ya neyse salla boÅŸver...

gelir daha devamı konserlerin ningún problema

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Haziran 2007 15:32 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben eğlendim gayet fazla bahtsız bedevi gibiydik ama o konserde hükmen mağlup un solistinin nekadar çabaladığını gördüm herşeyi kendi başlarına yapmaya çalıştıkları açıkça belli ama pogo konusunda hala aynı düşünüom ben.
konserler olsun daha fazla olsun isterim ben boktan boktan gruplar haftada bikaç gün bar programı yapıo .
alay konusunda da haklısın açık açık taşak geçtim.
malazların davulcususun demi sen yksam yanlış mı biliom ei vokal yapıodun hee eğer oysan

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 08:36 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Kaf Kaf Kaf Sin Sin Sin Kaf.Sin Kaf.Sin Kaf !!!

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 197 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: