Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 28 AÄŸustos 2008 03:28

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 58 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 09:41 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tahrik-@: alakasız şarkılar bütünü oldu. beğenmedim.
sert sessiz: çok kaliteli besteleri var. vokalleri çok sempatikti (dün bu cümleyi 12312 kez kurdum. gey sanıyo millet)
ayılar: deplasman ayılara yaramıyor. kendi evlerinde çok daha güzel performans sergiliyorlar. yine de iyilerdi.
dengesiz herifler: şehirdışı bir konserden çıkıp geliyorlar. ve bu performansı sergiliyorlar, helal olsun. ama bi cp konseri wardı aralıktaydı galiba, onda performansları çok daha güzeldi. ama doğaldır 600 km yol da etkiler adamı haliyle :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 14:45 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

güzel konserdi eelendik ettik cart curt vs dengesizlere kadar kalabildim amma velakin bizi orda ağarlayan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim bilhassa alaz olmak üzere...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 17:14 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

rottenx77 yazdı:
güzel konserdi eelendik ettik cart curt vs dengesizlere kadar kalabildim amma velakin bizi orda ağarlayan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim bilhassa alaz olmak üzere...

ahaha meşhur oldum lan.ayıp ettin furkan.ne zaman gelirseniz.başımın üstünde yeriniz var.

En son gypsypunk tarafından, 20 Haziran 2007 18:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 17:46 
Yetmişyedili
 Profile bak

biraz yazıcam:

konser öncesi uyarılara uysaymışız daha iyiymiş..çalmak için bilmem nerden geldik ve bize verilen söz tutulmadı..bu organizatörcülük oynayan tiplerle hiç bir grubun konser yapmamasını buradan tavsiye ediyorum..başka bişey olmasın diye o gün orayı hemen terkettik..yoksa başka işler olacaktı..kimse beceremeyeceği işin altına girmemeli..pazarda elma satmalarını öneriyorum..şöyle diyecekler...çok kolay:

"elmaaaaa!elmalarım vaaaaar!" (parası da iyidir.)

yorgunluktan geberdik,çalamadık.geçenlerde olacak cemiyet konserinde bar bile açılmamıştı(iyi, yol almışlar). bu tip adamlardan 8 senedir o kadar çok gördüm ki sinirlenecek hal de kalmadı..ve çok komik hepsi birbirinin aynı..bunu gerçekten dikkate alın:biz senelerce kendimizi sömürttük bu adamlara...siz kesinlikle yapmayın..hayatımda 1 kere bile bir organizatöre (yani gerçekten konser organizatörlerine) bizi konsere çıkart demedim... siz de demeyin...bu adamlar kanı emerler hiç de siklerinde olmaz...parayı kaldırırlar ve yalan söylerler...yani o behsedip durduğumuz "fazlalık" takımından..son dönemde tanıdığım insanların (?) bile bu organizatörlük ayağında bizi sömürdüğünü (ah o para yok mu para!) ve hiç de sikinde olmadığını gördükten sonra sadece doğru dürüst konserlere çıkma kararı almıştık ama Ankara benim için özeldi ve o kadar insanın da konser beklediğini biliyorduk...

beş kuruş almadan konsere çıkalım dedik sadece Ankara için...

en çok da bizim için bekleyen o kadar insana üzülüyorum..bir sürü insan bardan çıkartıldı..bu demektir ki konser için izin falan alınmamış..yalan yani..

afiyet olsun çatır çatır yiyin o paraları..

umarım hiç karşılaşmayız..

gelen herkese teşekkürler..bir şekilde bir konser yapıcaz tekrar ankara'da.. ben, kendim, herkes için (insan ve türevleri için) sizlerden özür diliyorum..

özver

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 18:26 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ayh bak tutamıcam kendimi yine yazcam :D

o şapkayı o herifin götünde patlatmak için nelerimi feda etmesdimki :cry:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 18:41 
Sex Pistol
 Profile bak

o kadar bekledik deli gömleğini. cidden izlemeyi çok istiyordum. pardon bilmiyorlarmıydı içeridekilerini %97sinin -18 olduğunu. biraz erken başlatsalardı konseri gayet deli gömleğide 6ya kadar programını bitirmiş sahneden inmiş herkesde halinden memnun olucaktı. hazalında dediği gibi. bunun altından başka şeyler aranır.
yapılan ayıptı. gerçekten..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 18:51 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tahriketi siktir etçektin deli gömleği de paşa paşa çalacaktı. bu kadar adam ana bacı kaydı herife :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 19:44 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

şapkalı o ye organizatör:abi bi ddakka.... :oops:
özver:bu iki oldu abi ben yapıcamı biliyorum...
ali:sikerim böle işi..
şapkalı o ye organizatör: kusura bakma abi ne desen haklısın... affet abi.. :cry:

götünü yalasa daha iyiydi daha az rezil olurdu bu kadar insana...

aaa affeet özver onu :D affet onu ali:D ah girseede foruma okusa şu yazılanları :D yada ben ankarada görsemde hatırlasamda ben sölesem bizzat... :D

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 58 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: