Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 ARALIK TENEDOS DH
12-03-2007, 07:27 PM
8 ARALIK TENEDOS DH
8 aralık tenedos dengesiz herifler 5lira konser.gelin.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-03-2007, 07:30 PM

tenedos neresi ? insallah istanbuldur dicem istanbul olmadigini bile bile =))
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-03-2007, 07:37 PM

my red self Yazılan:tenedos neresi ? insallah istanbuldur dicem istanbul olmadigini bile bile =))
ankara da tömbeki kafenin karşısında kızılırmak caddesinden selaniğe dönerken hemen solda

güzel fiyat güzel mekan gidiyoruz ozaman...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-03-2007, 11:12 PM

8lira imiş. tenedos fiyatları böle ediomuş. aşşağı çekmeye çalışacağızdır. tenedos ankarada kızılırmak sinemasına gelmeden. bulamayanları toplarız sokaklardan.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-03-2007, 11:38 PM

8 aralik eylem var yoksa kesin gelirdim.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-04-2007, 12:03 AM

eylem bütün gün mü sürüyo? bide saat 19:30da konser. bide afişte yarına düşer
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-04-2007, 12:07 AM

istanbulda ama eylem Smile ne yapayim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-04-2007, 12:24 AM

tarih tam ankarada bulundugum zamana tekabül ediyor...dengesizler güzel grup..fiyat uygun 8 ytl (tabi 5 olursa şahane)..Hergün İceceğimide 2 kere calarsanız ordayım Big Grin....Hürmetler

hayatına değer ver..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-04-2007, 03:19 PM

geliniz efendim herkese benden birer ıhlamur birer şarkı sıcak bir ortam
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-05-2007, 02:30 AM

BENDEN TAVSİYE GELECEKLER CEP KANYAĞI FELAN ALSINLAR YANINA İÇERDE İÇKİ FELAN YOK DÜDÜK GİBİ ÇAY PASTA FELAN VAR KERMES GİBİ SANIRSAM...KAHVENİN İÇİNDE TEMİZ TEMİZ İÇERİZ BAŞKA YOLU YOK BİDE BEN NEDEN KOCAMAN YAZIYLA YAZDIM HİÇ ANLAMADIM GALBA KEPSLOK AÇIK KALMIŞ PEKİ NEDEN KAPAMADIMKİ EN BAŞTA?SORUN DEĞİL SİZ KANYAK ALIN BENDE KEPSLOKU KAPAYIM
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-08-2007, 11:46 PM

güzeldi fazla duramadım başım ağrıyordu sonra biraz bunaldım...keşke anpılagt olsaydı doğanın dediyi gibi ama genede güzeldi...buarada çaldığınız yeni şarkı harikülade idi şuana kadar dinlediğim en iyi turkpunk şarkılardan biriydi hatta oydu diyebilirim ilk kez dinlememe rağmen...birdahaki sefere bar da izlemek umuduyla iyi geceler ankara
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-09-2007, 12:00 AM

ayrıca gayet nezih bir konserde neden sahneye atlıyorsun be alaz?hani kızda yoktu lan seyircilerde boynuna doladığın bandanada boşa gitti be redkitSmile neyse artık euaehaueh şaka bunlar takılıyorum sana alınma canım...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-09-2007, 01:50 AM

la ne boktan konserdi bu bölee töbe estafurullah neye uuradımı şaşırdım haha. yıllar önce andaçta çalmıştık o bir bu iki oldu tarihe geçti benim için. genede gelen orda olanlaraa içten teşekkürler. yaşıtları canı örnek alsın alazı değil
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-10-2007, 08:35 AM

it's Angara Calling.beni katmayın bu işlere.ayrıca konser güzeldi lağ beyendim vallahi.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-10-2007, 04:18 PM

COK CARPICI KONSERDİ..ANPLIGAT GİBİ OLDU. SON ZAMANLARDA HİC BU DENLİ SICMAMISTIK TABİ BİRAZ MEKANINDA AMBİYANSINDAN KAYNAKLANIYO.HERNEYSE GELEN HERKEŞE TEŞEKKÜRLER BUARADA GENE AÇIK KALMIŞ KEPSLOK
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi