Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 ARALIKTA POSTER ITI VE HIS YALOVADA
12-04-2007, 03:09 PM
15 ARALIKTA POSTER ITI VE HIS YALOVADA
[Resim: AFScopy.jpg]

GELMEK ISTEYENLER İÇİN SERVİS KALKACAKTIR
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-04-2007, 03:17 PM

vay be yalovaya bak sen Big Grin
ben gittikten sonra neler olmuş bölee..
burdanda servis kaldırsana ersin..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-04-2007, 03:55 PM

ordanda bursaya gelin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-04-2007, 06:22 PM

ogün zaten muratların konseri var sanırsam bursada.. başka zamana artık çağıran olursa geliriz elbet.

hasan seninde götünü sikerm bi eşşeğe gel amcık asdjbhaskjda
Alıntı Yaparak Cevapla
12-05-2007, 12:42 AM

anadolu yakasından gidecekler kartaldan deniz otobüsüne binin 5 milyon mu ne daha hesaplı olur belkide olmaz
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-05-2007, 01:54 AM

ordayız mordayız
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-05-2007, 10:03 PM

gel lan burak..sensiz olmaz Smile
Alıntı Yaparak Cevapla
12-05-2007, 10:12 PM

bende geliyom lan galiba
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-05-2007, 10:34 PM

aybediyon ersinim çok eğlenicez =)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-08-2007, 01:24 PM

yalovada konser vermek ayrılacalıktır..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-10-2007, 05:55 PM

bende geliyorum leny Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-10-2007, 08:51 PM

sen gittme :wink:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-10-2007, 11:16 PM

peteka Yazılan:yalovada konser vermek ayrılacalıktır..

tabi ki de... özenti veletlere-anlamayanlara-gotik metalci ve aynı zamanda kendilerine pankçı diyenlere konser vermek bi ayrıcalık....

yalova da hayat ölü...konser yeri değil yalova..umarım 30 kişi gelir oraya...adam gibi adam gelir umarım...bi kaç kişi taşşaklı olarak bilir dediğim (en azından özenti değil-pank dedin mi aklına green day gelmeyen onun yerine sex pistols,ramones,clash gibi gruplar aklına gelen şahıslar) adam var yalova da onlarda zaten yalova da kalmaz ayılar konserine kaçarlar...ki kaçıcaklarda...

yalova da konser yeri değil...pank konseri verilcek yer hiç değil...tutucu bi yer orası..oranın insanları mohawk görünce dövecek tipte insanlar...ben dayak yiyodum az daha...dışardan bi adam görseler öyle...ilk defa yalova da gören o zaman iş kötü...

benim içim acıyo şahsen yalova da pank konseri olucak denildiğinde... :roll:
Alıntı Yaparak Cevapla
12-10-2007, 11:34 PM

anlamayanlara özentilere gotiklere çalmak ne ayıp nede boşa zaman kaybı,herzaman istediğin kitleye çalıcaksın diye bişyde yok.o sölediğin bi kaç kişide ayılar konserine kaçıcaklarsa kimse için problemde deil,ayılar nihayetinde kardeşlerimizdir aksine seviniriz.yalova konser yeri değil diye düşünmek te biraz aslında ayıp olur,ordada müzik dinleyen insanlar war,hep istanbuldakiler bişeylerden faydalanıcak deil,keşke imkan olsada daha sık gidilebilinse,yani için filan acımasın orda da punk konseri olur istanbuldada olur,yani bu şekilde düşünme ,bak ne güzel demişsin türk pank gruplarına sahip çıkalım diye,işte bize sahip çıkan dinleyiciyede bizler sahip çıkalım.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2007, 12:55 AM

bakarsan bağ bakmaz dağ olur misalli oralarada gitmek lazım
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2007, 01:00 AM

mimar Yazılan:anlamayanlara özentilere gotiklere çalmak ne ayıp nede boşa zaman kaybı,herzaman istediğin kitleye çalıcaksın diye bişyde yok.o sölediğin bi kaç kişide ayılar konserine kaçıcaklarsa kimse için problemde deil,ayılar nihayetinde kardeşlerimizdir aksine seviniriz.yalova konser yeri değil diye düşünmek te biraz aslında ayıp olur,ordada müzik dinleyen insanlar war,hep istanbuldakiler bişeylerden faydalanıcak deil,keşke imkan olsada daha sık gidilebilinse,yani için filan acımasın orda da punk konseri olur istanbuldada olur,yani bu şekilde düşünme ,bak ne güzel demişsin türk pank gruplarına sahip çıkalım diye,işte bize sahip çıkan dinleyiciyede bizler sahip çıkalım.

tmm da dinlemek isteyen zaten istanbula gelir haksızmıyım ?? şahsen ben dinlemek istiyorsam istanbula geliyorum..tabi ki belli bi düzenden sonra yalovada pank konseri olmasını isterim...ama o sewiyeye çıkılamadığı için istemiyorum...ayılara gidilcek dediysem kimseyi kötülemek istediğimden değildir..benim sevmediğim pek az türk pank grubu vardır...1 ya da 2 tane flndır...nese bunları geçelim..sizi ya da başklarını kötülediğimden ayılara gidicekler demedim...yalovada ki pank konseri olayına karşı olduklarından gidicekler...haaa aynı gün olmasaydı konserler tabi ki geliceklerdir izlemeye sizleri...ya da geliceğizdir...ancak tercihler yalova da pank kitlesi bulunmadığından bursadır-istanbuldur-izmirdir ya da ankara gibi büyük şehirler vs. vs.

dinlemek isteyen olsa zaten istanbula gelirlerdi haksızmıyım diye yineliyorum ??
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2007, 03:46 AM

yalovada konsermi:S:S:S:S:S: ohaaa baya şaşırdım ama nese bursada taş gibi konser var ...... ne yalovası amk...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2007, 05:11 PM

bazıları istanbul a gelemio olabilirler,demek istediğim herkesin herkes kadar şansı olmayabilir,neyse buda senin görüşündür,sana haklısın veya haksızsın demek bana düşmez,teşekkür ederiz.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2007, 07:07 PM

Ekomanyak Yazılan:
peteka Yazılan:yalovada konser vermek ayrılacalıktır..

tabi ki de... özenti veletlere-anlamayanlara-gotik metalci ve aynı zamanda kendilerine pankçı diyenlere konser vermek bi ayrıcalık....

yalova da hayat ölü...konser yeri değil yalova..umarım 30 kişi gelir oraya...adam gibi adam gelir umarım...bi kaç kişi taşşaklı olarak bilir dediğim (en azından özenti değil-pank dedin mi aklına green day gelmeyen onun yerine sex pistols,ramones,clash gibi gruplar aklına gelen şahıslar) adam var yalova da onlarda zaten yalova da kalmaz ayılar konserine kaçarlar...ki kaçıcaklarda...

yalova da konser yeri değil...pank konseri verilcek yer hiç değil...tutucu bi yer orası..oranın insanları mohawk görünce dövecek tipte insanlar...ben dayak yiyodum az daha...dışardan bi adam görseler öyle...ilk defa yalova da gören o zaman iş kötü...

benim içim acıyo şahsen yalova da pank konseri olucak denildiğinde... :roll:

DOSTUM YALOVADA KONSER VERİLMEZ DİYE BİR BAŞLIK AÇ VE ORAYA YAZ BUNLARI..BURASI KONSER BAŞLIĞI..ANLIYACAĞIN DİLDE SÖYLİYİM..BU SADECE BİR HABER..KONSER OLACAK DİYE..
saygılar
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2007, 02:00 AM

dayak yemezsın yalovada sen merak etme..daha öncede punk-hard core konserı verıldı aynı mekanda...sen rahat ol..oyle burdan da fıkrım var dıyede olmaycak seyler yazma bos ver bır bıldıgımız varkı ordayız..ayrıca yalovada saglam bı kac grupda vardır..hepside fix rock cafenın mudavimidr..
aynen saygılar..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2007, 02:37 AM

yalova'da konser verilmez, istanbul'da nargile icilmez, ankara'da kestane yenmez..nerelerde konser verilir nerelerde verilmez diye bi harita cikaralim o zaman özentilik testi yapalim bölge halklarina
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2007, 10:22 AM

yalovada konser verilirmi olm adamın çükünü keserler orda Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2007, 07:38 PM

biyerden başlamak lazım...
kimler geliyo lan ogün şansa bende yalovadayım.. Smile
buarada ahmet gel sen ben senin çükünü kesecem ehaheha
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2007, 08:04 PM

gelicem ama korkuyorum Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2007, 08:26 PM

amına koyim herifler yalovada konser vermeyin kitle yok diyo..sikiyim sanki istanbulda çok var.. adam gibi ne dinlediğini ne yaptığını bilen kim varki.. bi istanbul skins tayfası.. bir kaçtane aklı başında pank arakdasımız.. onun dışındada adam akıllı belirli insanlar var. nedir yani yalovada konser verilmez onlar velet bilmem ne.. linkinin altında sexulin yazıo..ulan siz kaç yaşındasınız.. 16 17.. nedir yani..isteyen istanbula gelsinmi..siz istanbulda konser verin size gelsinler ozaman..sikip atmayın başlığı..
hasan sende gel lan konsere..bu arada taşınıyoruz hafta ya kendi odam olucak istye geldiinde bizdesin yavrum
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi