Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KARŞIYAKAMIZ
12-04-2007, 04:25 PM

Havalar buz gibi , ama gelin hele siz , ısıtırız biz burayı...
Tüm Mesajlarını Bul
12-04-2007, 11:55 PM

haha güzell 650 kişilik yer ayırmışlar bize haha nasıl sığcaz çok merak ediyorum evet iyi ısıtın kocanız geliyo zaten
Tüm Mesajlarını Bul
12-05-2007, 12:49 AM

2 hafta sonra sizinle maçımız var,yenilcemizi sanmıyorum berabere kalırız herhalde kartalın deplasmanda kazandığını görmedim pek..ilk 6 ya kalalımda hele
Tüm Mesajlarını Bul
12-05-2007, 04:16 PM

ha evet eses maçından sonra kartal sanmıyorum yenilceğimizi hele ki eskişehirden 3 puanla döndükmü yani işiniz zor gibi hadi bakalım
Tüm Mesajlarını Bul
12-05-2007, 08:10 PM

eskişehirden üç puanla dönemessin. 3 puanı alsan bile dönme kısmında problem yaşarsın...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
12-05-2007, 09:05 PM

nolcak en fazla otobüs taşlarısnız ne yani dönmeye engelmi bu? paşalar gibi gireriz çıkarız bi bokta yiyemezzsiniz (:
Tüm Mesajlarını Bul
12-05-2007, 10:47 PM

Görücez , gün hesaplaşma günü , sakaryaya göndermedilrt acısı sizden çıkıcak , yazık olucak... Smile
Tüm Mesajlarını Bul
12-05-2007, 11:16 PM

birebirde etkiliyim
12-05-2007, 11:57 PM

inş. denk geliriz ozman ne diyeyim (: ya öyle ya böyle çıkcaz bu sene
Tüm Mesajlarını Bul
12-09-2007, 03:38 PM

Aslında farka giderdi maç ama bizimkiler çok kazmaydı bugün , yine 1-0 da olsa iyi oldu , bünyelere iyi geldi.
Devre arası ortam güzel kızıştıydı ama ibne polis yine araya girdi.
Sizden de 3 kişinin pekmezi aktı sanırım , dedim ben gelmeyin diye , yazık...
Tüm Mesajlarını Bul
12-09-2007, 03:41 PM

başta hastaneye kaldırılan arkadaşlar olmak üzere bütün karşıyaka camiasına geçmiş olsun...
12-09-2007, 04:34 PM

YAKLASIK 2 SAAT ONCE KAFKAF A ESSEK SIKI KADAR, BI ES ES SIKI GIRDI.....
burdan tum karsiyaka camiasina cikartmakta kolay gelsin diyorum...
12-09-2007, 05:23 PM

:lol:
12-09-2007, 08:52 PM

anca gelir sonrada götünüze baka baka geri dönersiniz işte, siz izmirli ipneler. o kadar bağırdınız gelin gelin diye daha dayak zamanı bile gelmeden dakika 85 civarlarında siktir olup arkanıza bile bakmadan kaçtınız nerde kaldı o kadar diklenme bişiler fırlatma, yazık oldu o kadar yol geldiniz hastanelik oldunuz bi de üstüne yenildiniz e ben daha ne diyim abi geçmiş olsun.

ha unutmadan bi de HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK ES ES
Tüm Mesajlarını Bul
12-09-2007, 08:53 PM

anca gelir sonrada götünüze baka baka geri dönersiniz işte, siz izmirli ipneler. o kadar bağırdınız gelin gelin diye daha dayak zamanı bile gelmeden dakika 85 civarlarında siktir olup arkanıza bile bakmadan kaçtınız nerde kaldı o kadar diklenme bişiler fırlatma, yazık oldu o kadar yol geldiniz hastanelik oldunuz bi de üstüne yenildiniz e ben daha ne diyim abi geçmiş olsun.

Tüm Mesajlarını Bul
12-09-2007, 08:53 PM

anca gelir sonrada götünüze baka baka geri dönersiniz işte. o kadar bağırdınız gelin gelin diye daha dayak zamanı bile gelmeden dakika 85 civarlarında siktir olup arkanıza bile bakmadan kaçtınız nerde kaldı o kadar diklenme bişiler fırlatma, yazık oldu o kadar yol geldiniz hastanelik oldunuz bi de üstüne yenildiniz e ben daha ne diyim abi geçmiş olsun.

Tüm Mesajlarını Bul
12-09-2007, 08:58 PM

50 kere niye yazıon amk anladık cok holigansanız gelinde bursa deplasmanında görelim eskişehiri

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
12-09-2007, 09:05 PM

Yanlışlıkla göndermiştir lan sana nooluo ki??
Bu arada eskiden kötü olmalarına rağmen şimdi bursa yla Es-Es in arası iyi , bugün tribünde de bikaç bursalı arkadaş vardı sağolsunlar.
Senin pek haberin yok galiba bu mevzulardan?? Smile
Tüm Mesajlarını Bul
12-09-2007, 09:09 PM

eskisehirin yaptıklarını burda da yap bakalım kalıyo mu dostluk hani cok holigansınız ya o yüzden ahahaha Big Grin Big Grin

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
12-10-2007, 08:21 AM

ulan yarak ne alakası var bunun holiganlıkla bana değil de sen git memleketin sik gibi internet sağlayan Türk Telekom adlı birimine söv. ayrıyetten nie geliyim bursa da holiganlık yapıyım, görmedin mi bursa tribününde es es atkısı açanları ya da eskişehir tribününde bursa atkısı açanları.
Tüm Mesajlarını Bul
12-10-2007, 03:08 PM

ne diyim sik gibi oynadık iyi oynadı es es kazandı aferm size ilk yarıda ortalık iyi kızıştı bizi 35. dakkada içeri alan zihniyetin zaten ben amına koyim. bizden sakat çürük adam görmedim amk sen sizin tribünden nasıl görüyon dangalak 85. dakkada da amına kodumn polisleri paldır küldür otobüse tıkıştrmasalardı güzel olcaktı yine ortalık karnaval havasında haha.
sizin orda oturan karıların hepside orpsu amk karşıyakalı sikine hasret amk. neyse aradaki puan 6 ya çıktı
O GECE BU SENE
ha bide şu çok komiğimize gitti bir baba hindiden sonra es es çekmeniz çakmalar sizi asdasda
Tüm Mesajlarını Bul
12-10-2007, 03:20 PM

ne desem yalan ne söylesem hikaye bu net ortamlarından, karşılaşırız bir gün elbet.

daha da bişey yazmam bu konuya oturduğumuz yerden salak salak bişeyler yazıp millete ben daha pis döverim ben daha holiganım bizi takım daha iyi gibi öküzlükler yapmanın, sidik yarıştırmanın da bi mantığı yok.
Tüm Mesajlarını Bul
12-10-2007, 04:16 PM

muhabbete bak..
aynı foruma yazı yazıp, sikindirik bi maç muhabbetine birbirinizi mi dövceksiniz..
Tüm Mesajlarını Bul
12-10-2007, 04:42 PM

1303SS Yazılan:anca gelir sonrada götünüze baka baka geri dönersiniz işte. o kadar bağırdınız gelin gelin diye daha dayak zamanı bile gelmeden dakika 85 civarlarında siktir olup arkanıza bile bakmadan kaçtınız nerde kaldı o kadar diklenme bişiler fırlatma, yazık oldu o kadar yol geldiniz hastanelik oldunuz bi de üstüne yenildiniz e ben daha ne diyim abi geçmiş olsun.

lan dürzü ne hastanelik olması rüyamı görüyon aq maçtan sonra stad dışında kaçanların arasında sen yoktun herlde ordan 3 5 dallama fırladı yanımıza gelmeye çalıştı biz tellere tırmanınca neden geri kaçtınz lan bide 85. dkkada çıkma olayna gelince napsaydk polislere kafa tutup alıntımı olsaydık aq sanki siz izmire geldiğinzde farklı oluyo aq ne kadar dangalaksınız gelin görüşçez dediniz geldik görüşemedk neden otobüsten bi indik dönüşte bütn dalyaraklar ara sokaklara kaçtı
Tüm Mesajlarını Bul
12-10-2007, 04:47 PM

1303SS Yazılan:ne desem yalan ne söylesem hikaye bu net ortamlarından, karşılaşırız bir gün elbet.

daha da bişey yazmam bu konuya oturduğumuz yerden salak salak bişeyler yazıp millete ben daha pis döverim ben daha holiganım bizi takım daha iyi gibi öküzlükler yapmanın, sidik yarıştırmanın da bi mantığı yok.

bu muhabbete sn başlamışın ama neyse dediğin gibi umarım görüşürüz zannetmiyorm ama gören kaçıyo ya o baapta
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi