|
TNB
|
|
12-06-2008, 09:11 PM
|
|||
|
|||
|
TNB
Türk nazi birliği denilen şey yavaş yavaş olayı abartmış.
Facebook'ta grup kurmuşlar. Bazı alıntılar.. Alıntı: Alıntı: okuduğum en cahil yazılardan birisiydi bu, ayrıca yorumlar birbirinden iğrenç: Burak Özen (Turkey) wrote at 4:42am on November 20th, 2008 yiğitcan sana katılıyorum ama biz safkan TÜRKÜZ almancayla değilde türkçeyle haykıralım gerçekleri,kürdün iyisi yoktur sadece kafası kesilmişi yada dev sobalarda yakılanı vardır,her kürdün imhası için çalışmalıyız.artık toplanmalıyız. Yiğitcan Karagül (Turkey) wrote at 4:16am on November 8th, 2008 Seig Heil! Seig Heil! Seig Heil! (yanlış yazmış seig değil sieg olucak) Osman Güngör (Turkey) wrote at 10:49pm on November 7th, 2008 resimde dağdakileri göstermiş.bir de şehirdekiler var.Topunun kökünü kurutmak lazım. Alican Ayman wrote at 7:06pm on November 2nd, 2008 kürt kesmeye çıkmayacakmıyız arkadaşlar ????? kendimizi göstermenin zamanı deilmi Ensar Başar wrote at 11:35pm on October 27th, 2008 BUNLARA ADOLF HİTLER GİBİ Bİ ADAM LAZIM DİRİ DİRİ YAKSIN A Q Yiğitcan Karagül (Turkey) wrote at 8:19pm on October 20th, 2008 bizler yeni nesiliz bizler başkalarının altında çalışmamak için okuyoruz zman gelecek bu genç Türkler hiç bir işyerinde bir kürt çalıştırmayacak zamanla seslerini çıkartınca eşikteki beşikteki ne kadar kürt varsa onlara acımamız için hiç bir sebep kalmıycak Berk Çilesiz wrote at 3:22am on September 9th, 2008 ya bunların nezaman gırtlaklarını kesıcez yha Göktuğ Göktepe (Istek Acıbadem Lisesi) wrote at 12:02am on September 5th, 2008 suyu kirletir bunlar xD en iyisi onları canli canli ateşe atacaksin çıglıklarını dinlemek zevkli olur xD Göktuğ Göktepe (Istek Acıbadem Lisesi) wrote at 11:12am on August 23rd, 2008 kirli kan bunların kanı bu ülkede sadece asil milletlerin yaşamaya hakki var kürtler gibi kirli kana sahip adi mezepotamya milletleri ya yok edilmeli yada köpek gibi en zor işlerde çalıştırlmali yani köle olarak kullanilmali!!onların bu ülkede hiç bir hakkı olmamali!! Göktuğ Göktepe (Istek Acıbadem Lisesi) wrote at 1:45am on August 20th, 2008 bu ırka son verme zamanı geldi başka çare kalmadi bu ülkede asil milletler yaşamayi hak etmektedir sadece kanı bozuk hain ırklara bu vatanda yer yok!!! Alıntı: bunlar gibi yüzlerce yorum var, hatta toplantı bile ayarlamaya çalışıyorlar. gruba yazanlardan bazısı hacettepe istanbul gibi üniversitelerde okuyolar. iğrenç, berbat! |
|||
|
12-06-2008, 09:19 PM
|
|||
|
|||
|
Re: TNB
bu herifler kürtlerden tiksiniyo
ama ben bunlarla aynı dünyayı paylaşmak zorunda olduğum için suçluluk duyuyorum bu arada üniversiteye gidip HÖDÜĞÜN önde gideni olan yığınla insan var. yani demek ki üniversitelerimiz ilim, irfan yuvası değilmiş :lol: |
|||
|
12-06-2008, 09:47 PM
|
|||
|
|||
|
boş işler ya yazıp bir sürü tpki almıştım ya bi başlıkta.aynısını buna da yazıyorum abi
ne kadar vahşi fikirlere sahipler. |
|||
|
12-06-2008, 11:02 PM
|
|||
|
|||
|
yorum yapanların çoğu eminim ki adem ile havvadan geldiğine emindir!
|
|||
|
12-06-2008, 11:12 PM
|
|||
|
|||
|
hasta bunlar ya gelsin beni yaksınlar bakalım kim kimi yakıyomuş
|
|||
|
12-06-2008, 11:19 PM
|
|||
|
|||
|
ha bu arada <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.turknazibirligi.com" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.turknazibirligi.com</a><!-- w --> siteleri bile var.
eğitim sen'in internet sitesi kapanır, anarşistlerin kapanır. nazilerin dicem diyemiyorum, bu ŞEYlerin internet sitesi kapanmaz. |
|||
|
12-07-2008, 12:00 AM
|
|||
|
|||
|
bu renk ırkçığına hiç dayanamıyom ,renkle üstün olmanın ne alakası varsa salak salak konuşuyorlar adamın canını sıkıyorlar bide sitenin reklamını yapmışın adamlar kalabalık gözükecek reklam alıp kırcaklar parayı
|
|||
|
12-07-2008, 01:02 AM
|
|||
|
|||
|
bunu gördüğümde ne biçim sinirlenmişti can bilir ilk onla paylaşmıştım çünkü bunu. ne mallar var ya.. off sille tokat dövdürüceksin o KÜRT lere bunları bak bakalım asalım keselim yakalım kürtleri diyebilecekler mi?
|
|||
|
12-07-2008, 01:20 AM
|
|||
|
|||
|
ırk,soy sop falan hani onlara göre bi mantığı olabilir. bana göre hiçbir sikimi olmasada onlara göre anlamlı olabilir fakat ''ten rengi'' ne alaka ben onu anlamıyorum. bunlar heralde kendileri seçmişler beyaz olmayı,kendileri seçmişler türk olmayı,kendileri seçmişler herşeylerini sanki beyaz olalım diyip beyaz olanlardanlar galiba. mallar
A.C.A.B. |
|||
|
12-07-2008, 04:08 AM
|
|||
|
|||
|
Lan bunlar zencilerin pipileri büyük diye kompleks yapiyolar, daha atletikler, daha cevikler diye bi de.
Saka bi yana, böyle seyleri mahkeme karariyla kapattirmak lazim, mahkemeye verin abi bu sayfayi. Facebook'ta sikayet edin flag edin, ne bileyim, bi sekilde sikertilmeli bunlar bence! |
|||
|
12-11-2008, 01:19 PM
|
|||
|
|||
|
olm bunlar salak la..! :roll:
|
|||
|
12-11-2008, 01:32 PM
|
|||
|
|||
|
kaç yaşında bunlar??
i will be king of pirates
|
|||
|
12-11-2008, 02:40 PM
|
|||
|
|||
|
ya bu siyahlar herseyin en superini yapiolar amerikada varupada falan. afrikadakiler niye bukadar geri kalmis evrimde???
|
|||
|
12-11-2008, 07:09 PM
|
|||
|
|||
manic depresif Yazılan:ya bu siyahlar herseyin en superini yapiolar amerikada varupada falan. afrikadakiler niye bukadar geri kalmis evrimde???sanırım koşullarla alakalı yani örneğin atletizm de amerikadaki avrupadaki siyahların çalışma eğitim koşulları ve afrikadaki siyahların koşulları tamamen farklı. bundan kaynaklanıyordur heralde. fizyolojik olarak aynılar zaten A.C.A.B. |
|||
|
12-11-2008, 10:17 PM
|
|||
|
|||
|
Bu salakları baya inceledim ben siteleri vardı girdim üşenmedim okudum '' tamamen kolpa'' bikere altyapıları yok öznetıler 3 tane film izleyip bide kıtap okuyunca bırden ırksal nefrete dönuşuyor ...Kürtlere cinsel kontrol uygulayacaklarmış.. 1 den fazlamı ne çocuk yapamayacaklarmış yanı Kürt bebeklerini öldürmekden flan bahsediyorlar.. Aradım siteyı açan çocuğu bulamadım uye olım bşiler yazım dedım de bıraz zahmetlı uyelık koşulları bekletıyor flan... Üzüldüm sadece onlar için ..Konu ile alakası yok ama geçenlerde Okan Bayülgn ın bı programı war.. Kurt bi genç çıktı oraya Donanimhaber.com da gördum bi ızleyeyım dedım bıde yorumlara baktım .. NEFRET EDİYORUM KÜRTLERDEN... yok ölmelı bu çocuk oraya da yazdım insan gbi açıklamaya çalştım ama YOK.. Eskiden yoktu bu Türk gençlerinde Kürt nefretı bu kadar MHP artızlerı wardı onlarda kolpa oluyordu.. KORKMALIMIYIM siktimin toplumundan annamdım aq
|
|||
|
12-12-2008, 12:07 AM
|
|||
|
|||
|
youtube da tonlarca küfürleşme var kürtler sizi s.ksn, türkler annanızı s.. dolu iki tarafta yazdıkça yazıyor. ayrıca sanal alemde çok büyük kürt düşmalığıda var googlede aratırdınızda 100lerce sayfa cıkıyor,nasıl düzelcek bu gidişat hiç düşünemiyom .yalnız kimsede çıkıp bu adam kürt deyip onu öldürmüyor sadece sanalda kalıyor laflar,bunları yapanlar aynı kişilermi acaba a a , yoksa gizli güçlerin oyunlarımı bunlar ...
|
|||
|
12-12-2008, 12:38 AM
|
|||
|
|||
|
Hepsi faşist köpek bunların.Sadist pezevenkler.
|
|||
|
12-12-2008, 12:59 AM
|
|||
|
|||
|
anlamadıgım bısı var turklerın ustun ırk oldugunu soyluolar en ıısı olduugnu soyluolar neden turkei uber alles yazıolar amk
|
|||
|
12-12-2008, 01:13 AM
|
|||
|
|||
patuta Yazılan:anlamadıgım bısı var turklerın ustun ırk oldugunu soyluolar en ıısı olduugnu soyluolar neden turkei uber alles yazıolar amkbelkide söyledikleri sadece türk ırkı içindir. dili kapsamıyolardır :lol: A.C.A.B. |
|||
|
12-12-2008, 02:18 AM
|
|||
|
|||
|
valla hıc bılmıorm cogu yerde kendılerıyle celısıyorlar eskıden bı resım vardı forumda 3-4 cocuk yanyana nazı selamı verıolar bırı sag elle dıgerı sol elle aslı sag elldr kafaları karısmıs bunlar brıaz genclk hevesı
|
|||
|
12-12-2008, 02:30 AM
|
|||
|
|||
patuta Yazılan:anlamadıgım bısı var turklerın ustun ırk oldugunu soyluolar en ıısı olduugnu soyluolar neden turkei uber alles yazıolar amkorda eni über alles yazıyor karıştırmayalım :!:
|
|||
|
12-12-2008, 03:24 AM
|
|||
|
|||
patuta Yazılan:valla hıc bılmıorm cogu yerde kendılerıyle celısıyorlar eskıden bı resım vardı forumda 3-4 cocuk yanyana nazı selamı verıolar bırı sag elle dıgerı sol elle aslı sag elldr kafaları karısmıs bunlar brıaz genclk hevesıöyledir heralde. bilinçli olarak yapmadıkları verdiğin örnekte olduğu gibi ortada yani A.C.A.B. |
|||
|
12-12-2008, 11:51 AM
|
|||
|
|||
|
aslında bunların siteye üye falan olucan, işte yazıcan "En üstün ırk Türkler, Kahrolsun Kürtler, Hitler über alles!" diye, sonra buluşma ayarlıcan, gidicen böle 5-10 kişi bi temiz dövücen bunları süper olur.
|
|||
|
12-12-2008, 12:39 PM
|
|||
|
|||
|
hakketn bnmde aklmdn gecmıo degıl bulusmaya yeri unity dicen
|
|||
|
12-12-2008, 03:44 PM
|
|||
|
|||
|
oha ya ne diyim. beyaz irk ?! birisi belanizi versin. sanki türk le kürt arasinda bi fark vardi.
|
|||
|
|

i will be king of pirates
:!: