Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TNB
12-06-2008, 09:11 PM
TNB
Türk nazi birliği denilen şey yavaş yavaş olayı abartmış.
Facebook'ta grup kurmuşlar. Bazı alıntılar..
Alıntı:
Türk Nazi Birliği beyaz ırkın her mensbunun diğer ırklara nazaran üstün olduğuna inanır. Yalnız bu üstünlük inancı asla onlarla kan bağımız olduğu anlamına gelmez!

TÜRK NAZİ BİRLİĞİ'NİN AMACI; TÜRKİ HALKLARIN ARASINDAKİ İLİŞKİLERİ GÜÇLENDİRMEK VE BU TÜRKİ HALKLARI BİRLİK OLMAYA ÇAĞIRMAKTIR, AMA HEPSİNDEN ÖNCE ANADOLU TÜRK DEVLETİ'Nİ BULUNDUĞU SIKINTILI DURUMDAN BİR NEBZE OLSUN KURTARABİLMEK VE ASİL TÜRK MİLLETİNE IRKÇILIĞIN ÖNEMİNİ KAVRATABİLMEK, NASYONAL SOSYALİZMİN SADECE ALMAN IRKÇILIĞI OLMADIĞINI ANLATABİLMEKTİR.
Alıntı:
KÜRT YAYILMACILIĞI

Hedef-1: İLK TOHUM:

Özellikle Türklerin yoğun olduğu, ekonomik değeri yüksek bölgeleri hedef seç. Oraya yerleşen ilk kürt olman seni korkutmasın.(Sanayi, İleri tarım ve Turizm bölgeleri.) Önce sen ve ailen; Mümkünse devlet arazilerinden birisini işgal et. (Bu çok basit Türkler tapulu arazileri dışındaki arazilere dikkat etmez). Başını sokacak bir yer yap.

Kendine acındır. Türklerin tenezzül etmediği işlere talip ol. İnşaatlarda boğaz tokluğuna çalış, karını, kızını ev temizliğine gönder, senin için ayıp yok. Çal. Dilen. Kızını sat, oğlunu sokağa yolla… Unutma şimdi milyon dolarlara hükmeden kürtler senin gibi başladı. KAYBEDECEK NEYİN VAR Kİ!…

Karnını doyurmaya başladığın an akrabalarını yanına çağır. Senin hemen yanında bedava arazide onlara da ev yap. Artık tek değilsin elektriğini kaçak kullanmaya başla,suyunu da.

Ve yavaş yavaş sol görüşlü bir partiye yaklaş. Türklerin en safları bu partilerde bulunur. Sana hemen sahip çıkarlar. “Ezilmişlik de… Sosyal adalet de…” Gerisini onlar getirir merak etme.

İLK SEÇİMLER SENİN KURTULUŞUNDUR:

Özellikle sol partiler olmak üzere Türkiyede 50 yerel oy için verilmeyecek taviz yoktur.

Ama dikkatli ol… Bölgende kim çok güçlü ise onun yanına git. MHP ise onlardan daha sert Ülkücü, ANAP ise liberal ol.

VE BENİM 50 oyum var de…

Eğer KÜRT bir aday yoksa o seçimde boş oy at…

Seçimlerden sonra kral sensin. Artık tapulu bir arazin ve evin var. Canın ne yapmak istiyorsa yap. İstediğin mekanı ama gönül rızası ile ama tehditle elde edebilirsin. Ama devlete vergi ödemeyecek iş kollarını tercih et. BAKKAL, OTO GALERİ, RESTORANT, BAR, PAVYON, KERHANE işletmeciliği senin için biçilmiş kaftandır. Hem rahatça vergi kaçırırsın hem kalifiye olmayan akrabalarını istihdam edersin hem de ileride seni ihya edecek para kaynağı (uyuşturucu ve beyaz kadın ticareti) için ilk “show room” unu açarsın. Kimseden korkma bu ülkede RÜŞVET denen bir gerçek var.

İŞTE SEN İLK TOHUMSUN
-------------------------------------------------------------------

HEDEF-2 : YEREL EKONOMİYE GİRİŞ

Artık yeterli paran var. İt sürüsü gibi akrabalarında geldi. Senin kısa sürede palazlanman Türk işletmecilerin dikkatini çekecektir. Onlarla sohbetlerinde “ucuz iş gücü” nden bahset. ‘-bizimkiler boğaz tokluğuna çalışır ağam de. Sigorta falan bilmezler. Ne iş olsa yaparlar de. Sonra bir hataları olursa ben varım, kulaklarından tuttuğum gibi memlekete geri yollarım itleri de’

Aç gözlü olanları dayanamayacaklardır. İşyerlerine sızan bu zavallı kürtlerin ileride başlarına açacakları felaketi hırs bürümüş gözlerle görmeleri imkansızdır. Türk işyerlerine memleketinden bolca kürt yerleştir. İşi öğrensinler, çalsınlar, laf taşısınlar, ajanlık yapsınlar, ortakları birbirine düşürsünler, müşteriyi çaktırmadan kaçırsınlar. Ama lider olarak mutlak seni bilsinler. İşyerini yıkma üzerine deşifre olanları,göstermelik olarak bir-ikisini döv, azarla memlekete gönder. Emin ol ki senin bu uygulaman karşısında saf Türk işyeri sahibi gözyaşları içerisinde kalır. Hatta senin elemana acır.

Kendini yetiştirenlere destek ol. Onlarda senin ilk geldiğin gibi iyice kök salsınlar. Yavaş yavaş herbiri işyeri sahibi olsun. DESTEKLE.

Bu aşamaya kadar sakın etrafı rahatsız etme, kavga çıkarma .unutma “Eğilen dal kırılmaz“

Sen artık o şehrin, kasabanın ekonomisine yerleştin. Sen, akrabaların ve hemşehrilerin aslında iyice kalabalıklaştınız ama sırada siyasete yerleşme ve en öldürücü darbe olan yerel “BÜROKRASİYİ ELE GEÇİRME” var. bu son aşamadan sonra bileğini kimse bükemez.
Not: Üremeye devam…

Hedef-3: YEREL SİYASETİ ELE GEÇİR:

Bulunduğun yerleşim biriminde en kuvvetli parti hangisi ise ilk tohumu attığından itibaren sen oradaydın. Şimdi belde ve ilçe’yi ele geçirme zamanı.

Türkler siyasetten anlamaz. Aynı aile içerisinde karısı başka partiye, kendisi başkasına, oğlu başka birine oy atar. Oysa seni siyasetçi tanır. Tek bir hareketinle 50-100 ve daha çok oy senin istediğin partiye gider.

İyi pazarlık et. Kelle başı avanta ve söz al. Akrabaların yavaş, yavaş delege olsun. Ama asla aday olma. ADAY ZATEN SENİN MAYMUNUN. Sen ne dersen o. Bu günü kullan. (En iyi aday solcu olandır. Bu solcu aday genellikle az eğitimlidir. Toplum içerisinde mesleki başarısı ile yer edinememiştir. Ciddi aşağılık kompleksi vardır. Köylülüğünü ayıplar ve bundan kurtulmak ister. Muhtemelen yerel LİON veya ROTARY üyesidir. Hastadır. Aşağılık kompleksi hastalığı vardır.Ve sen ve oy potansiyelin onun bu hastalığının yegane ilacıdır. Bu ilacı ona ver.

Eğer Hedef-1 ve 2 ‘yi doğru uyguladıysan senin MAYMUNUN seçimi mutlaka kazanır ve senin bir dediğini iki etmez. Şimdi yerel bürokratları doktor,öğretmen, tapu-kadastro vs. şekillendirme zamanı!…

Artık tohum orman olma yolunda.

Hedef 4: ANKARA ile YAKIN TEMAS
Ankara’ya Bakanlıklar’a sık ziyaretlere başla.

Şaşırdın değil mi?

Her yer Kürt kaynıyor değil mi?

Sen yeni başladın ama biz 70 yıldır bu işin içerisindeyiz. Sen kendi kasabanda ilk tohumu atmadan 70 yıl önce biz Ankara’da hasat’a başlamıştık.

Artık yapman gereken tek şey bölgende etkili olan Türk devlet memurlarının başka yerlere tayinini çıkartman olacak. Bunun için isim vermen yeterli. Gerisini bakanlıklarda ki kandaşların halleder.

Neden mi?

Bak, Kürt kardeşim iyi dinle: Bir vilayette 5 yıldan uzun kalan Türk Devlet Memuru oraya kök salar. Seni ve yaptığın işgali farkeder ve en kuvvetli rakibin olur. Hele bir de o toprağın çocuğu ise yandın demektir.

Biz Türklerin okuyup memur olanlarını oradan-oraya yıllarca sürüp bir yerde yeşermemeleri için ne tedbirler aldık, ne kanunlar çıkarttık bir bilsen.

Sadece isim ver sürelim itleri. Sadece bizimkiler kalsın, Müdür olsun, Md. Yardımcısı olsun, Müfettiş olsun. Ve milletine ayrıcalıklı hizmet etsin.

Artık MAYMUN’a ihtiyacın yok.

İlk seçimlerde ya sen ya da gösterdiğin bir Kürt aday olsun ki TBMM’de oranımızı %80′lere çıkaralım

Onlar bizim oralardan değil vekil olmak , aday bile çıkaramazlar ama biz çaktırmadan en Türkçü vilayetlerden tulum Kürt vekil çıkarırız.

İnanmıyorsan incele.

Şimdilik sana bu son mesajım.

Artık ne yapman gerektiğini kendin belirle. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki HAİN kanda mevcuttur.

Kaynak: Kürt Yayılmacılığı

okuduğum en cahil yazılardan birisiydi bu, ayrıca yorumlar birbirinden iğrenç:

Burak Özen (Turkey) wrote
at 4:42am on November 20th, 2008
yiğitcan sana katılıyorum ama biz safkan TÜRKÜZ almancayla değilde türkçeyle haykıralım gerçekleri,kürdün iyisi yoktur sadece kafası kesilmişi yada dev sobalarda yakılanı vardır,her kürdün imhası için çalışmalıyız.artık toplanmalıyız.

Yiğitcan Karagül (Turkey) wrote
at 4:16am on November 8th, 2008
Seig Heil! Seig Heil! Seig Heil!

(yanlış yazmış seig değil sieg olucak)

Osman Güngör (Turkey) wrote
at 10:49pm on November 7th, 2008
resimde dağdakileri göstermiş.bir de şehirdekiler var.Topunun kökünü kurutmak lazım.

Alican Ayman wrote
at 7:06pm on November 2nd, 2008
kürt kesmeye çıkmayacakmıyız arkadaşlar ?????
kendimizi göstermenin zamanı deilmi

Ensar Başar wrote
at 11:35pm on October 27th, 2008
BUNLARA ADOLF HİTLER GİBİ Bİ ADAM LAZIM DİRİ DİRİ YAKSIN A Q

Yiğitcan Karagül (Turkey) wrote
at 8:19pm on October 20th, 2008
bizler yeni nesiliz bizler başkalarının altında çalışmamak için okuyoruz zman gelecek bu genç Türkler hiç bir işyerinde bir kürt çalıştırmayacak zamanla seslerini çıkartınca eşikteki beşikteki ne kadar kürt varsa onlara acımamız için hiç bir sebep kalmıycak

Berk Çilesiz wrote
at 3:22am on September 9th, 2008
ya bunların nezaman gırtlaklarını kesıcez yha

Göktuğ Göktepe (Istek Acıbadem Lisesi) wrote
at 12:02am on September 5th, 2008
suyu kirletir bunlar xD en iyisi onları canli canli ateşe atacaksin çıglıklarını dinlemek zevkli olur xD

at 11:12am on August 23rd, 2008
kirli kan bunların kanı bu ülkede sadece asil milletlerin yaşamaya hakki var kürtler gibi kirli kana sahip adi mezepotamya milletleri ya yok edilmeli yada köpek gibi en zor işlerde çalıştırlmali yani köle olarak kullanilmali!!onların bu ülkede hiç bir hakkı olmamali!!

at 1:45am on August 20th, 2008
bu ırka son verme zamanı geldi başka çare kalmadi bu ülkede asil milletler yaşamayi hak etmektedir sadece kanı bozuk hain ırklara bu vatanda yer yok!!!
Alıntı: [Resim: n8799722319_4220.jpg]

bunlar gibi yüzlerce yorum var, hatta toplantı bile ayarlamaya çalışıyorlar.
gruba yazanlardan bazısı hacettepe istanbul gibi üniversitelerde okuyolar.
iğrenç, berbat!
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008, 09:19 PM
Re: TNB
bu herifler kürtlerden tiksiniyo
ama ben bunlarla aynı dünyayı paylaşmak zorunda olduğum için
suçluluk duyuyorum

bu arada üniversiteye gidip HÖDÜĞÜN önde gideni olan yığınla insan var.
yani demek ki üniversitelerimiz ilim, irfan yuvası değilmiş :lol:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008, 09:47 PM
boş işler ya yazıp bir sürü tpki almıştım ya bi başlıkta.aynısını buna da yazıyorum abi Big Grin
ne kadar vahşi fikirlere sahipler.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008, 11:02 PM
yorum yapanların çoğu eminim ki adem ile havvadan geldiğine emindir!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008, 11:12 PM
hasta bunlar ya gelsin beni yaksınlar bakalım kim kimi yakıyomuş
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008, 11:19 PM
ha bu arada <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.turknazibirligi.com" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.turknazibirligi.com</a><!-- w --> siteleri bile var.
eğitim sen'in internet sitesi kapanır, anarşistlerin kapanır.
nazilerin dicem diyemiyorum, bu ŞEYlerin internet sitesi kapanmaz.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-07-2008, 12:00 AM
bu renk ırkçığına hiç dayanamıyom ,renkle üstün olmanın ne alakası varsa salak salak konuşuyorlar adamın canını sıkıyorlar bide sitenin reklamını yapmışın adamlar kalabalık gözükecek reklam alıp kırcaklar parayı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-07-2008, 01:02 AM
bunu gördüğümde ne biçim sinirlenmişti can bilir ilk onla paylaşmıştım çünkü bunu. ne mallar var ya.. off sille tokat dövdürüceksin o KÜRT lere bunları bak bakalım asalım keselim yakalım kürtleri diyebilecekler mi?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-07-2008, 01:20 AM
ırk,soy sop falan hani onlara göre bi mantığı olabilir. bana göre hiçbir sikimi olmasada onlara göre anlamlı olabilir fakat ''ten rengi'' ne alaka ben onu anlamıyorum. bunlar heralde kendileri seçmişler beyaz olmayı,kendileri seçmişler türk olmayı,kendileri seçmişler herşeylerini sanki beyaz olalım diyip beyaz olanlardanlar galiba. mallar

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-07-2008, 04:08 AM
Lan bunlar zencilerin pipileri büyük diye kompleks yapiyolar, daha atletikler, daha cevikler diye bi de.
Saka bi yana, böyle seyleri mahkeme karariyla kapattirmak lazim, mahkemeye verin abi bu sayfayi. Facebook'ta sikayet edin flag edin, ne bileyim, bi sekilde sikertilmeli bunlar bence!
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2008, 01:19 PM
olm bunlar salak la..! :roll:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2008, 01:32 PM
kaç yaşında bunlar??

[Resim: 34.gif] i will be king of pirates [Resim: 34.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2008, 02:40 PM
ya bu siyahlar herseyin en superini yapiolar amerikada varupada falan. afrikadakiler niye bukadar geri kalmis evrimde???
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2008, 07:09 PM
manic depresif Yazılan:ya bu siyahlar herseyin en superini yapiolar amerikada varupada falan. afrikadakiler niye bukadar geri kalmis evrimde???
sanırım koşullarla alakalı yani örneğin atletizm de amerikadaki avrupadaki siyahların çalışma eğitim koşulları ve afrikadaki siyahların koşulları tamamen farklı. bundan kaynaklanıyordur heralde. fizyolojik olarak aynılar zaten

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-11-2008, 10:17 PM
Bu salakları baya inceledim ben siteleri vardı girdim üşenmedim okudum '' tamamen kolpa'' bikere altyapıları yok öznetıler 3 tane film izleyip bide kıtap okuyunca bırden ırksal nefrete dönuşuyor ...Kürtlere cinsel kontrol uygulayacaklarmış.. 1 den fazlamı ne çocuk yapamayacaklarmış yanı Kürt bebeklerini öldürmekden flan bahsediyorlar.. Aradım siteyı açan çocuğu bulamadım uye olım bşiler yazım dedım de bıraz zahmetlı uyelık koşulları bekletıyor flan... Üzüldüm sadece onlar için ..Konu ile alakası yok ama geçenlerde Okan Bayülgn ın bı programı war.. Kurt bi genç çıktı oraya Donanimhaber.com da gördum bi ızleyeyım dedım bıde yorumlara baktım .. NEFRET EDİYORUM KÜRTLERDEN... yok ölmelı bu çocuk oraya da yazdım insan gbi açıklamaya çalştım ama YOK.. Eskiden yoktu bu Türk gençlerinde Kürt nefretı bu kadar MHP artızlerı wardı onlarda kolpa oluyordu.. KORKMALIMIYIM siktimin toplumundan annamdım aq
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 12:07 AM
youtube da tonlarca küfürleşme var kürtler sizi s.ksn, türkler annanızı s.. dolu iki tarafta yazdıkça yazıyor. ayrıca sanal alemde çok büyük kürt düşmalığıda var googlede aratırdınızda 100lerce sayfa cıkıyor,nasıl düzelcek bu gidişat hiç düşünemiyom .yalnız kimsede çıkıp bu adam kürt deyip onu öldürmüyor sadece sanalda kalıyor laflar,bunları yapanlar aynı kişilermi acaba a a , yoksa gizli güçlerin oyunlarımı bunlar ...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 12:38 AM
Hepsi faşist köpek bunların.Sadist pezevenkler.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 12:59 AM
anlamadıgım bısı var turklerın ustun ırk oldugunu soyluolar en ıısı olduugnu soyluolar neden turkei uber alles yazıolar amk Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 01:13 AM
patuta Yazılan:anlamadıgım bısı var turklerın ustun ırk oldugunu soyluolar en ıısı olduugnu soyluolar neden turkei uber alles yazıolar amk Big Grin
belkide söyledikleri sadece türk ırkı içindir. dili kapsamıyolardır :lol:

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 02:18 AM
valla hıc bılmıorm cogu yerde kendılerıyle celısıyorlar eskıden bı resım vardı forumda 3-4 cocuk yanyana nazı selamı verıolar bırı sag elle dıgerı sol elle aslı sag elldr kafaları karısmıs bunlar brıaz genclk hevesı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 02:30 AM
patuta Yazılan:anlamadıgım bısı var turklerın ustun ırk oldugunu soyluolar en ıısı olduugnu soyluolar neden turkei uber alles yazıolar amk Big Grin
orda eni über alles yazıyor karıştırmayalım Arrow :!:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 03:24 AM
patuta Yazılan:valla hıc bılmıorm cogu yerde kendılerıyle celısıyorlar eskıden bı resım vardı forumda 3-4 cocuk yanyana nazı selamı verıolar bırı sag elle dıgerı sol elle aslı sag elldr kafaları karısmıs bunlar brıaz genclk hevesı
öyledir heralde. bilinçli olarak yapmadıkları verdiğin örnekte olduğu gibi ortada yani

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 11:51 AM
aslında bunların siteye üye falan olucan, işte yazıcan "En üstün ırk Türkler, Kahrolsun Kürtler, Hitler über alles!" diye, sonra buluşma ayarlıcan, gidicen böle 5-10 kişi bi temiz dövücen bunları süper olur.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 12:39 PM
hakketn bnmde aklmdn gecmıo degıl bulusmaya yeri unity dicen Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008, 03:44 PM
oha ya ne diyim. beyaz irk ?! birisi belanizi versin. sanki türk le kürt arasinda bi fark vardi.
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi