|
ÖMRÜM PARKLARDA GEÇTİ
|
|
10-19-2004, 07:10 PM
|
|||
|
|||
|
ÖMRÜM PARKLARDA GEÇTİ
ÖMRÜM PARKLARDA GEÇTİ bu sefer daha kalabalık eğlenceli kadrosuyla karşınızdaydı ... :rock: :!:
|
|||
|
10-19-2004, 08:39 PM
|
|||
|
|||
|
ankaralılar eylenmeyi ve eylendirmeyi biliyor arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim.
|
|||
|
10-21-2004, 11:53 PM
|
|||
|
|||
|
siktir lan sübnepe pezemen herşei bilion zaten
ibonun oğlu deilmiisin |
|||
|
10-22-2004, 11:37 PM
|
|||
|
|||
|
ÖPG de çalmayan ankaralı varmıdır?
ÖPG bir ''Ankara all stars''mıdır,yoksa sadece bir grupmudur LPG de çalmayan Lüleburgazlı varmıdır? LPG, Lüleburgazlı Bir Grup mudur,yoksa sadece gazmıdır? Eğer ÖPG bir grup ise,mantık bilimi açısından LPG de bir grup olmak zorundamıdır? Şaka bi yana,bi türlü izleyemedik şu ankara all stars ı Saygılar,sevgiler buradan ''Ankara Yolları'' na... |
|||
|
10-25-2004, 12:59 AM
|
|||
|
|||
|
lpg yı bılemııcım ama öpg bır gruptur kabdorsu bayagı geniştir eli alet tutan herkezin bu grupta yeri vardır özü ankara kokar ve uuzn süreden sonra birleştii all star biemicim ama sonkonserde eğlenceli bir çizgi çizdi.. kadro olarak yol parası verilmicek tek grup ÖMRÜM PARKLARDA GEÇTİ
|
|||
|
10-25-2004, 09:41 PM
|
|||
|
|||
|
ama eve hep taksiyle döndü bu hayvanlar :wink:
|
|||
|
10-27-2004, 05:34 PM
|
|||
|
|||
|
ahahah cok haklısın vallaha :rock:
|
|||
|
11-02-2004, 10:56 PM
|
|||
|
|||
|
şöyle açıklayabilirmiym mesela sen :rock: parka tek başına yatmak macera yaşamak için böyle gidersin :evil: :twisted: sonra böyle adamlar sana doğru yaklaşırlar :shock: adamlar göstermeleri gerektiğini düşündükleri şeyi gösterdiklerinde yüzün böyle olur :lol: daha sonra yüzünün bu şekliyle lpg den falan bahsedip zaman kazanmya çalışırsın :roll: ama adamlar bu ifadeyle bunu yemediklerini beliterek seni bütün gece arkadaşlığın ne kadar önemli olduğu bu gurup işlerinin nekadar boş olduğu hakkında derin düşüncelere iterler :oops: sabah bu ifadeyle evine gitmek için taksi beklersin nihayet bir taksi gelir binersin bu arada taksinin arka camında dikkat lpg lidir yazısı dikkatini çeker kapıyı kapattiğında dikiz aynasında şöförün yüzünü görürsün :twisted:
şu an öpg ekibi :x :?: (yaman) :o :lol: bu şiekilde parkta içiyo olabilirler ve o adamlar geldiğinde sayıları ve yıldırıcı güreş taktikleriyle :shock: şöförün yüzündeki bu ifadeye nereye gitmek istediklerini söyler ve gitmek istedikleri yere giderler
|
|||
|
11-05-2004, 11:34 AM
|
|||
|
|||
|
|||
|
11-13-2004, 11:17 AM
|
|||
|
|||
|
grubun web adresi var mı?yada bu sitede olan grup elemanı.grup ilginç bi oluşum..lazım bana yazı yazacam karar verdim.grup elemanı olan biri var mı?
|
|||
|
11-13-2004, 01:45 PM
|
|||
|
|||
|
herkes öpg elemanıdır.öpg bi grup değil anlayışdır.aman dikkat. minibar anlayışının grup halidir falanda filan..bak yaman var burda normalkerem var..
|
|||
|
11-13-2004, 05:56 PM
|
|||
|
|||
|
evet normalkereme yolladım mesaj..umarım ilgelinirler.yardımın için sagol
|
|||
|
11-15-2004, 03:47 PM
|
|||
|
|||
|
yolladım ben maıline
|
|||
|
|

:x :?: (yaman) :o :lol: bu şiekilde parkta içiyo olabilirler ve o adamlar geldiğinde sayıları ve yıldırıcı güreş taktikleriyle :shock: şöförün yüzündeki bu ifadeye nereye gitmek istediklerini söyler ve gitmek istedikleri yere giderler