|
8 ARALIK/Harcialem-Cemiyette Pisiyorum-Aduuket
|
|
12-07-2007, 08:49 PM
|
|||
|
|||
|
yarın konser var
|
|||
|
12-07-2007, 09:00 PM
|
|||
|
|||
|
yarın konser var şerefsizim geliyom
|
|||
|
12-09-2007, 01:01 AM
|
|||
|
|||
|
forumdan gelen oldumu bu konsere?
|
|||
|
12-09-2007, 09:13 AM
|
|||
|
|||
|
nasıldı konser
|
|||
|
12-09-2007, 01:15 PM
|
|||
|
|||
|
kasdjghsdfjghoşasdghş
|
|||
|
12-09-2007, 02:01 PM
|
|||
|
|||
downer Yazılan:kasdjghsdfjghoşasdghş
|
|||
|
12-09-2007, 02:44 PM
|
|||
|
|||
|
noluo la
|
|||
|
12-09-2007, 04:50 PM
|
|||
|
|||
|
bu mına çaktımının konserleri niye dolmuyo.. amk 30 kişi yoktu lan.. cemiyetin opus konserini hatırlarımda tıkklım tıklımdı.. renadakide fena değildi.. bu hepten gitti.. kapıdakiler ulan kimsede kimlik yok nasıl alayım içeri diye konuşuyolardı.. belki ondandır..
gruplar iyidi.. harcialemin yeni vokalle zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum.. ama iyi gitmiş.. |
|||
|
12-09-2007, 04:56 PM
|
|||
|
|||
be_quiet Yazılan:bu mına çaktımının konserleri niye dolmuyo.. amk 30 kişi yoktu lan.. cemiyetin opus konserini hatırlarımda tıkklım tıklımdı.. renadakide fena değildi.. bu hepten gitti.. kapıdakiler ulan kimsede kimlik yok nasıl alayım içeri diye konuşuyolardı.. belki ondandır.. niye mi dolmuyo? 10 kişiydik biz kimsenin kimliği yoktu yarısı 17 yaşındaydı kapıdaki herif içeri baktırtmadı bile polis gelirmiş neymiş kimlik sorarmış cezası varmış blabla amma üçbuçuk atmış götleri yaş sınırını gruplar istediyse de niye kimse gelmedi yapmasınlar ama sanmıyorum silence'ın kıllığıdır bu. neyse. baya istiyodum gitmek bidaakine böle bişey olmaz umarım |
|||
|
12-09-2007, 05:53 PM
|
|||
|
|||
|
gelmeyenler üzülsün.cemiyette pişiyorum zaten az geliyor izmire.harcıalemde uzun bir süre konser veremeyecek.3 grupta kötü ses sistemine rağmen ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.18 yaş muhabbetide konseri epey etkiledi gibi.
ha bide insanlar oraya tiyatro izlemeyemi geliyo a.k. insan bi masaları kaldırır.ne biçim iştir anlamadım |
|||
|
12-09-2007, 07:24 PM
|
|||
|
|||
|
tiyatroda da masa olmazki
|
|||
|
12-09-2007, 07:33 PM
|
|||
|
|||
|
puhauhua
|
|||
|
12-09-2007, 07:36 PM
|
|||
|
|||
|
koltukmuş.pff
|
|||
|
12-09-2007, 07:42 PM
|
|||
|
|||
|
sandalye de olmaz koltuktur onun adı...
|
|||
|
12-09-2007, 09:10 PM
|
|||
|
|||
|
yaş sınırını gruplar istemez... kanunen uygulanan bir yükümlülüktür... alkol satılan mekanlara 18 yaş altı giremez... bu aslında barların polise yedirdiği arpayla paralel esneyebilecek bir tutumdur... konserde yaş sınırı olup olmaması bizim elimizde olan birşey değil..alkollü mekanlarda olan bütün konserlerde yaş sınırı vardır..
8 aralık konserinde kapıda gördüğüm bir olayı anlatayım... konserden önce mekanın girişine yakın bir yerde beklemekteydim. Birkaç metre uzağımda telsizli bir adam vardı..kapıda bekleyen 18 yaş altı kitle çoğalınca telsize sarılıp mekanın adını söyledi ve telefon numarasını bulun şuranın dedi.... İzmir'de denetimler sıkı anlaşılan... |
|||
|
12-09-2007, 09:33 PM
|
|||
|
|||
|
aynen katiliyorum tolgaya cok iyi yazmis. insanlar gelmedi konsere hadi bizi gectim istanbuldan gelen cemiyette pisiyorum gibi bi gruba gelmediler bizde artik sey ddusunmeye basladik "ulan demekki herkes 18 yasin altindaymis be bizim konserlerde!" daha onceki cemiyette pisiyorumun iki izmir konserindede 200 bilet satilmisti ama yas siniri buyuk sorun yaratti sanirim.yas siniri olan bi konserinde aksam olmasi gerekli bence ama mekan buna uygun degildi neyse ben iki gun sonra askere gidiyorum pek sesimiz cikmiycak bu aralar harcialem olarak ama yeni kayit yaptik onu dinleyebilirsiniz.myspace e koydum 3 sarki
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.myspace.com/harcialem">http://www.myspace.com/harcialem</a><!-- w --> |
|||
|
12-11-2007, 03:50 PM
|
|||
|
|||
|
Abi Haklısın Altug İzmire punk şehri diyolardı gördük kimin ne kadar punk oldugunu tam anlamıyla rezillikti artıq sn askerden bi gel takılırız hep beraber.
|
|||
|
12-11-2007, 03:50 PM
|
|||
|
|||
|
Abi Haklısın Altug İzmire punk şehri diyolardı gördük kimin ne kadar punk oldugunu tam anlamıyla rezillikti artıq sn askerden bi gel takılırız hep beraber. :wink:
|
|||
|
12-11-2007, 03:51 PM
|
|||
|
|||
|
Abi Haklısın Altug İzmire punk şehri diyolardı gördük kimin ne kadar punk oldugunu tam anlamıyla rezillikti artıq sn askerden bi gel takılırız hep beraber.
|
|||
|
12-11-2007, 06:32 PM
|
|||
|
|||
|
gün gelecek
devran dönecek debug mod yazdı diye mesaj gitmedi sananlar 50 tane mesaj göndermeyecek |
|||
|
12-11-2007, 09:48 PM
|
|||
|
|||
|
hastasıyım debugun
|
|||
|
12-13-2007, 12:47 PM
|
|||
|
|||
|
konserler neden mi dolmuyor?
yapmayın arkadaşlar birsürü nedeni var. NEDEN LAN? 1-yaş sınırı 2-14.00'te kapı açılışı var.grup elemanlarının bile zar zor uyandığı bu konser gününde dinleyicilerin nasıl kalkıp gelmesini bekleyebilirsiniz ki ? hemen örnek: karakterimizin adı emre olsun. Emre 18 yaşındaydı.7 aralık cuma günü çok içmişti. domuz gibi uyudu.saat 3'te kalktı.konsere gitmek istiyordu. ama bir baktı ki saat 3.konser 2'de başladı !! kalkacaktaaa...giyinecekteee..kahvaltı edecekteee..myspace'ine bakacaktaaa.. sikerim lan konseri diyip konsere gelmedi. 3-Yeterli reklam yapılmaması.Myspace'te duymayan kalmadı ama sırf alsancakta afiş gördüm. 4-Artık punk konserleri ilgi çekmiyor.daha çok elektrobıcısbıcıs yerler daha revaçta. ter kokan millettense tikky parfumlü karıların olduğu yerler daha tercih edilir durumda. 4 nedenden ötürü.... konsere çok kişi gelmedi. ne oldu kötü mü oldu ? evet kötü oldu. konsere gelemedim işten izin alamadım üzüldüm. eğer punk konserlerinin dolmasını istiyorsak ya dansçı kız getiricez ya da uffie'nin ön grubu olarak çıkıcaz. dünyanın sonu geldi hay hakk. |
|||
|
12-13-2007, 01:01 PM
|
|||
|
|||
|
dün "ehemehe" diye konserlere koşan insanlar bugün punk konserine gidemeyecek kadar olgun olduklarını düşünüyorlar.
aynı geçen seneki indie modası gibi. aynı bu seneki elektronik müzik modası gibi. |
|||
|
12-13-2007, 02:59 PM
|
|||
|
|||
|
bende katılıyorum aynen dediğiniz gibi herşey
|
|||
|
12-13-2007, 08:30 PM
|
|||
|
|||
cibindiK Yazılan:dün "ehemehe" diye konserlere koşan insanlar bugün punk konserine gidemeyecek kadar olgun olduklarını düşünüyorlar.sen niye gelmedin lan sikko
|
|||
|
|