Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 03 Aralık 2008 07:21

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 133 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Haziran 2007 02:44 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

XmuratX yazdı:
banada bikere 7 hayvan kadar herif sopayla girismisti agzimi burnu kirdilar eskiden resimlerim vardi burda

lan o senmiiydin beah bende o resimlerdeki uşak kim diodum heee millete gösteriodum bakın bu çocukla bu çocu aslında aynı kişi die gülüoduk ama baya acımıştık sana beah

hazır mesaj yazmışke nbi anımı da ben anlatiim ben heç ilk yumruğu vuramam acırım nedense ilk yumruğu yemek ayrı bi haz verir bana pek de kavga etmişliim yoktur gerçi.bigün hatunla oturup çay içioz 5 kişi var karşı masada piçin teki bakıp duruo ne bakıom lan dedim bişiler dedi duymadım sustu nee bi zman soora biz çıktık yürüoz karşıya geçerken piç bağardı buraya gel die bende sen gel lan dedim geldi yanıma nedion sen sen nedion geyikleri bam die burnuma mı kafama mı hatırlamıom ilk yumruğu yedim bende gömdüm sağlam bitane baktım 5-6 kişi oldular birden hepsi dalıo tekme tokat polis fln var öle izlio soora birileri ayırdı benim burun kanıo yola devam edioz 200 m soora yine çıktılar koşa koşa önümüze adam bu dudağın hali ne lan diyip bi kafa salladı es geçti lan baktım etrafım adam kaynıo busefer çok dah kalabalıklar biyandan kendimi koruyom biyandan kim gelirse dalıom.nese kaga bitti amcaoğlunu aradım hatunu evine bırakırken bişi olmasın die geldi oda 4 kişiyiz adam beni ünvli sanıomuş piçler oyüzden kolay dalmışlar 4 kişi görünce özür dilemeye başladı böle korkak oluo bu piçler.ehee dudağına ei gömmüşüm ama sooradan gördüm en ciddi kavgam buydu işte

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Haziran 2007 02:30 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

uzun zamandan sora şöle satırlara gelicek 1 olay yaşadım;)

-------------------
1-2 saat önce yeniköy taraflarında 3 barzo tarafından yolum kesildi..saçma sapan delikanlılıklar ve polat alemdar tripleri falan....

ve benim birisinn suratına yumrğu koymamla kavga başladı.

.sanırım 30 dakka falan sürdü..otobüsn kalktığı ilkj durakta böle 1şi oldu..2sinin azını kırdım..otobüse bindim..
3 kişi otobüse daldı..oyun gibiydi her kapıdan biri çıkıor..elimden geleni yaptım..şöfer saçma sapan kaçtı..hala kavag edioduk

..kendine delikanlı diyen 3 borza tek kişi olan bana vurmaya çalşıolardı.

elimden geldi kadar vurdum....ama cidden yoruldum..ve boş anımda suratıma tekme geldi...sol gözümün altına

en son sağ elimde 1 yarık vardı kıroların ağızlarına vurmaktan dişleri elimi yarmıştı....kıronun ağzı yüüzü kan elinde kan var ..bana sürmeye çalşıodu kanını anlamdım

.1 de önceden kırık olan 1 parmam kırıldı vurmaktan..ve de 3 ay önce bıçaklnmıştım..ço kacaipti

neyse...en son kırolar emanet var mı diye bağırmaya başladılar..ben bağırdım daha yeni bıçaklandım yapmayın böyle otobüs kalktı...gittik....tişörtümde yırtıldı amına koyyim
--------------------------------------------------------------

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Haziran 2007 04:13 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

itKOPUK_partisi yazdı:

-------------------
1-2 saat önce yeniköy taraflarında 3 barzo tarafından yolum kesildi..saçma sapan delikanlılıklar ve polat alemdar tripleri falan....

.sanırım 30 dakka falan sürdü..otobüsn kalktığı ilkj durakta böle 1şi oldu..2sinin azını kırdım..otobüse bindim..
3 kişi otobüse daldı..oyun gibiydi her kapıdan biri çıkıor..elimden geleni yaptım..şöfer saçma sapan kaçtı..hala kavag edioduk

elimden geldi kadar vurdum....ama cidden yoruldum..ve boş anımda suratıma tekme geldi...sol gözümün altına

en son sağ elimde 1 yarık vardı kıroların ağızlarına vurmaktan dişleri elimi yarmıştı....kıronun ağzı yüüzü kan elinde kan var ..bana sürmeye çalşıodu kanını anlamdım

.1 de önceden kırık olan 1 parmam kırıldı vurmaktan..ve de 3 ay önce bıçaklnmıştım..ço kacaipti

neyse...en son kırolar emanet var mı diye bağırmaya başladılar..ben bağırdım daha yeni bıçaklandım yapmayın böyle otobüs kalktı...gittik....tişörtümde yırtıldı amına koyyim

geçmiş olsunda sende yalama oldun be murat kardeş..:D

son mevzuu güzelmiş ama helal sana

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Haziran 2007 12:59 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ASSterix yazdı:
itKOPUK_partisi yazdı:

-------------------

geçmiş olsunda sende yalama oldun be murat kardeş..:D

son mevzuu güzelmiş ama helal sana

oğhhh yani geçmiş olsun

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Haziran 2007 16:07 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

beni dovmeye cesaret edecek insan henüz dogmadi.. bundan sorna da dogarsa.. buyumeden doverim onu.. bana bisey olmaz gene heuehue

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Haziran 2007 17:59 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

gecmisler ola..
o bicak isleri sakat isler!

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Haziran 2007 18:32 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ben dayak yemedim öle pis ama çok temis kafa atarım :lol: :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Haziran 2007 19:28 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

valla bn de bi çok kez dayak yedim.ama ööle ölümüne bi kavgam olmadı hiç.
başımdan geçen iki olayı anlatiim.

1-çanakkalede arkadaşımın yanına gitmiştim.sahilde böle banklar var orda oturduk bira içioduk.akşam üstü 4-5 suları.hava da gzl insanlar dolaşıyorlar kalabalık yani.neyse önümüzden üç tane sivri burun bok rengi ayakkabılı delikanlı geçti ve geçerken de bizi şöyle bir süzdüler.sonra biraz ileride durup bakmaya başladılar.gıcık gıcık gülmeler felan.sonra biz de onlara bakınca ne akıyon lan dedi birisi yanımıza geldiler.konuşmalar bombaydı:)
nerelisiniz lan siz dedi?
arkadaşta ankaralıyız dedi.
öyle ankdan gelip burda sokaklarda serserilik mi yapıyonuz adamın amına koruz biz çanakkal çocuyuz tarzında bir söylemde bulundu:)
o sırada arkadaş hassiktir ordan deyip ayağa kalkmasıynan kavga başladı.
3 3 e herfilere dalarken birden bıçaklar çekildi..noluyo lan dedik.biri salladı bıçak körelmişti biraz sanırım montumu deldi ama girmedi biyerime sonra topukladık.

2-bu kış istanbuldaki expolited konserine gitmiştim.taksimde arkadaşlarla buluşacaktım.üsküdardan vapura binmek için iskeleye doğru giderken gayet de kalablık bi yerde 5-6 tane tinerci kesit yolumu..para istediler.lan zaten 3 kuruş parayla gelmişiz konsere girebilmek için.neyse bn de yok mok diyince bunlar ban bi güzel daldılar..yere düştüm.allahtan suratımı kapattım sırtımda bacaklarımda bi kaç morluklar olayı atlattm para da vermeden..ve dooğru konsere:)

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 133 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: