XmuratX yazdı:
banada bikere 7 hayvan kadar herif sopayla girismisti agzimi burnu kirdilar eskiden resimlerim vardi burda
lan o senmiiydin beah bende o resimlerdeki uşak kim diodum heee millete gösteriodum bakın bu çocukla bu çocu aslında aynı kişi die gülüoduk ama baya acımıştık sana beah
hazır mesaj yazmışke nbi anımı da ben anlatiim ben heç ilk yumruğu vuramam acırım nedense ilk yumruğu yemek ayrı bi haz verir bana pek de kavga etmişliim yoktur gerçi.bigün hatunla oturup çay içioz 5 kişi var karşı masada piçin teki bakıp duruo ne bakıom lan dedim bişiler dedi duymadım sustu nee bi zman soora biz çıktık yürüoz karşıya geçerken piç bağardı buraya gel die bende sen gel lan dedim geldi yanıma nedion sen sen nedion geyikleri bam die burnuma mı kafama mı hatırlamıom ilk yumruğu yedim bende gömdüm sağlam bitane baktım 5-6 kişi oldular birden hepsi dalıo tekme tokat polis fln var öle izlio soora birileri ayırdı benim burun kanıo yola devam edioz 200 m soora yine çıktılar koşa koşa önümüze adam bu dudağın hali ne lan diyip bi kafa salladı es geçti lan baktım etrafım adam kaynıo busefer çok dah kalabalıklar biyandan kendimi koruyom biyandan kim gelirse dalıom.nese kaga bitti amcaoğlunu aradım hatunu evine bırakırken bişi olmasın die geldi oda 4 kişiyiz adam beni ünvli sanıomuş piçler oyüzden kolay dalmışlar 4 kişi görünce özür dilemeye başladı böle korkak oluo bu piçler.ehee dudağına ei gömmüşüm ama sooradan gördüm en ciddi kavgam buydu işte