Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 06 Temmuz 2008 23:26

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 116 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Haziran 2007 18:10 
Bad Religious
 Profile bak

deadmilkmen i severek dinleriz.. müzik ondan alıntıydı başta fakat biz çala çala değişti biraz.. :lol: böile birşey çıktı.. takdir size bırakıla.. bu arada sende sağlam yakalamışsın tebrikler.. :evil: 123123123123. demodan 1 tane vercez sana beleş.. 8)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Haziran 2007 20:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Kaygisizlar diye grup vardi fi tarihinden kalma.
Tam isminin "Baris Manco ve Kaygisizlar" olmasi gerek :lol:

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Haziran 2007 23:33 
General
 Profile bak

veni-vidi-vici yazdı:
deadmilkmen i severek dinleriz.. müzik ondan alıntıydı başta fakat biz çala çala değişti biraz.. :lol: böile birşey çıktı.. takdir size bırakıla.. bu arada sende sağlam yakalamışsın tebrikler.. :evil: 123123123123. demodan 1 tane vercez sana beleş.. 8)

ben en çok necatiyi sevdim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Haziran 2007 17:41 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

abi grubun bassçısıyla gitaristini sewdim ii çocuklar ama beyler ben derimki biraz düzenleyin müziğinizi akorsuz gitarla konsere çıktınız dawul kaçıodu bunuda zamanla aşarsınız umarım ben kıimim die merak ediosanız studyo liveda 2 kere sahneye çıkıp şarkı söleyen eleman diyim siz tanırsınız;)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Haziran 2007 22:25 
Führer
 Profile bak

ilk konser oldugundan dediğin gibi bazı aksaklıklar oldu ama diğer konserlerde daha uyumlu sekilde calacamıza inanıyoruz..bu arada sevgimiz karsılıklı..:D hürmetler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Haziran 2007 23:22 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

saatler öncesinden kapıda kuyruğa girerek heyecanla beklediğimiz ve bir solukta geçen konserde kaygısızlar son derece kaygısız bir havadaydılar.hepsi yılların verdiği tecrübe ve yaradanın verdiği yetenekle kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getirdiler ve mişın ekomplişt.sağdan soldan atlayıpta onu böle yapın yada şöle yapın diye bas bas bağıranlara aldırış etmeyip müziğini icra eden bu adamlar benden aldıkları emaneti en iyi şekilde muhafaza ve müdafa ettiler.tek eksikleri yine davulun kaçırmasıydı.onuda gözardı edelim gitsin

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Haziran 2007 23:38 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

nepolemk yaratıcam nede müziklerini sorguluycam ama en azından gelen eleştirileri dikkate alıp müziğe bişeyler katmaya çalışılırsa emin olun daaa ii olur nese herkese ii günler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 13:51 
Führer
 Profile bak

mazosistic yazdı:
nepolemk yaratıcam nede müziklerini sorguluycam ama en azından gelen eleştirileri dikkate alıp müziğe bişeyler katmaya çalışılırsa emin olun daaa ii olur nese herkese ii günler

yanlıs anlasılmasın iyi kötü yazılanher yorum dikkate alınıyor..dier calısmalar simdinkinden daha ii olacaktır emin olabilirsiniz..hürmetler..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 18:07 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ewyw. moruk ayıpta pogo yapsanız daa i olcaktı:D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 18:17 
Führer
 Profile bak

kaygısızlar olarak Ne Ca Ti sarkısına klip cektik ben beklemem hemen izlicem diyen burdan dinleyebilir http://www.youtube.com/watch?v=LR-g74uGETE yada beklerim sabrederim dienler http://www.myspace.com/kaygisizlar sayfamızdan izleyebilirler..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 18:29 
Hardliner
 Profile bak

bence kötü müzik zatee gitarla bassı akoru bilen bir değil.kimse yorumlarını esirgemesin bu grupdan yazsın herkezz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 18:41 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

bence ilk önce enstrümanlara anlam vermek sonradan birşeyler üretmeye çalışmak lazım.
"punk" kalıbının arkasına sığınmayı bir bahane olarak kabul etmiyorum. en azından akord edilebilirdi gitar mitar. davulu geçtim hep aynı ritm. vokal güzel ama 0 altyapıyla hiç olmuyor.
lütfen bunu bir eleştiri baabında algılayın.
iyi günler.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 18:43 
Führer
 Profile bak

serdar nigiz yazdı:
bence kötü müzik zatee gitarla bassı akoru bilen bir değil.kimse yorumlarını esirgemesin bu grupdan yazsın herkezz

simdi bişiler yapıp böle baslık attık bizi tanıyanda tanımayanda yorum yazdı...ama kimse seninki gibi kötü niyetli yorum yapmamıstı..akor yapmasını bilmesekte..gitarı tutup 2 tele basamasakta biz bişiler yapıcaz..kötüyse w sende kötü niyetle bi yorum yapacaksan bişiler yazmana gerek yok..görmemiş gibi yap gecsin..hürmetler..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 18:46 
Führer
 Profile bak

cibindiK yazdı:
bence ilk önce enstrümanlara anlam vermek sonradan birşeyler üretmeye çalışmak lazım.
"punk" kalıbının arkasına sığınmayı bir bahane olarak kabul etmiyorum. en azından akord edilebilirdi gitar mitar. davulu geçtim hep aynı ritm. vokal güzel ama 0 altyapıyla hiç olmuyor.
lütfen bunu bir eleştiri baabında algılayın.
iyi günler.

ii niyetle yazılan hersey için tesekkürler...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 18:46 
Hardliner
 Profile bak

arkadaşım yorum yapıyorum başında "bence" yazıyor benim yorumum buu kötü müzik güzel değil sevmedim kötü niyetli yorum falan saçmalıyorsun vede şu ne demek " görmemiş gibi yap geçsin" dürzülük diz boyu lan

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 19:53 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

arkadaki ton biraz clin gibi olmuş ya :S distorşın filan hiç yok gibi ben mi öle algılıom nee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 21:07 
Bad Religious
 Profile bak

serdar nigiz yazdı:
arkadaşım yorum yapıyorum başında "bence" yazıyor benim yorumum buu kötü müzik güzel değil sevmedim kötü niyetli yorum falan saçmalıyorsun vede şu ne demek " görmemiş gibi yap geçsin" dürzülük diz boyu lan

yapılan yorumlara saygım sonsuz olmakla beraber bu dürzünün önde gidenine bi kaç çift lafım var..misal: "ettiğin lafları bil.." "adam gibi yazmıcaksan yazma hiçbibok.." "sana yorum yapma diyen yok.. ama senin ne bok yemeye çalıştığın anlaşılıyo.." "bidahaki mesajına bidahaki mesajım daha ağır olacaktır.. bu bir tehdittir.." :twisted:

En son veni-vidi-vici tarafından, 21 Kasım 2007 23:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 21:19 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

o yeahh

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 22:09 
Punkrocker²
 Profile bak

sevgili veni vidi vici öncelikle şunu örenmen lazım eğer bişey yapıp alın bi dinleyin bide yorum yazarsanız daha bi iyi olur diyosan herkesin yorumuna açık olucaksın bence. eğlenmek için yaptıysanız sadece kendiniz dinleyin başkalarını eğlendirmek için yaptıysanız da gelen yorumlara bak koçum adam gibi yorum yaz yoksa karışmam demiyeceksin kimse kimseye saygı göstermek zorunda değildir ama saygısızlık yapmak zorundada değildir
şarkılar iyi çalınarak kaydedilse ancak o zaman üstüne yorum yapılır iyi bişey yaparsanız yorumlarda iyi olur diye düşünmekten kendimi alamadım bide arkadaş çevresinin gazı iyidir güzeldir cillopdur da kaçı yüzüne gelip abi bu hiç olmamış der acaba müzik yapıosan gelen en objektif yorum genelde tanımadıklarından gelir çünkü sana bi kılı yoktur sen neden kıllaıyon anlamadım biraz yorumları dikkate alın iyi olur galiba

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 22:23 
Minor Threat
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

arkadaslar biz emek verip bişeler yapmaya çalıstık oldu veya olmadı çoqunluk akortlarda uyumsuzluk olduqunu söledi tsk eder bunları dikkate alırız.bu bizim ilk çalısmamız tabii ki eksiklikler olacak ama serdar nigiz arkadasım biras abartmıs qibime qelio. bişe bilmeden bişeler yapmak, ortaya çıkarmak da qüseldir bundan çok mutluyus sende bi denemeye çalıs serdar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 23:38 
Hardliner
 Profile bak

lan lun falan filan demicem tehdit etmiş eleman sen grubunla kayıt yapıyorsun gelip foruma koyuyorsun yorum bekliyorsun insanlar baksın etsin diyorsun bende yorumumu yapıyorum bence diyorum halada diyorum kötü müzik sevmedim gitarların akorsuz olması zaten kötülüğe tat katıyor vokaller iyi biraz bu kadar.bu işlee siz ne kadar uğraşıyorsanız bizde o kadar uğraşıyoruz emek veriyoruz.müzik yapma imkanlarıı gün geçtikçe kolaylaşırkenn zamanına göre tarzına göre eleman bulmasından tut stüdyosuna kayıdına kadar böle bi devirde böle bi kayıdın türkpunk da yeri olsun istemiyorum çita yükseltilmeye çalışılıyor herkez uğraşıyor internet denen şey dünya kadaryarar sağlıyor gruplara gruplarda bunlarıı görerek daha çok uğraşıyor sen getirip böle bi kayıt koydunmuda benim gibi düşünen varsa herkez aynı şeyii söylerr veya söylüyordur yazmayanlar da ulan gene mi siz ve sizin gibiler diyordur.Bide ben size küfür etmedim bişey demedim ne lan bu tehdit falan bak lan dedirttiniz bide şu söz hayatıma ayrı anlam kattı "bişe bilmeden bişeler yapmak, ortaya çıkarmak da qüseldir bundan çok mutluyus sende bi denemeye çalıs serdar" bune ve ne alaka

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 23:38 
Bad Religious
 Profile bak

salvation_anarchy yazdı:
gelen yorumlara bak koçum adam gibi yorum yaz yoksa karışmam demiyeceksin
sevgili hübele küb.. öncelikle yalan yanlış çarpıtarak bilmem ne yaparak otrtalığı alevlendirme.. ben senin yazdığın bu şeyi yazmadım.. ben o dangalağın yorumuna değil edebine laf söyledim.. eğer ağzımızı bozucaksak ben de varım dedim.. senin anladığın gibi değil yani.. öptüm..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 23:45 
Bad Religious
 Profile bak

serdar nigiz yazdı:
dürzülük diz boyu lan

serdar nigiz yazdı:
Bide ben size küfür etmedim bişey demedim

dürzü = karısını pazarlayan..

kötü bişey söylemedim diyosun.. anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma..
müzik ile ilgili yaptığın yorumlar dikkatimizdedir.. eksiklerimizin hatalarımızn farkındayız..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 23:52 
Hardliner
 Profile bak

benim dürzü anlayaşım daha farklı bi tavırda tabirde hakaret etmek istesem küfrederdim dangalakda hoş bişey gerçi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Temmuz 2007 23:59 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

afedersiniz ama bişey bilmeden birşeyler üretmek güzel müzel değildir bildiğin zaman kaybıdır boş iştir.
2. demoya gitarları akord ederiz 3. demoda davulcumuz ikinci ritmini öğrenir 4. demodada 4 akorlu şarkı yaparız mantığını sevmiyorum.
birşeyleri oturtup ardından üretime geçme yanlısıyım.
"eleştiri dahilinde şekillenmek" eylemini bu denli abartmamak lazım.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 116 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: