Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
whitesnake
01-20-2006, 11:00 PM
whitesnake
david coverdale in kurdugu harika gruptur 1976 yılında deep purple'ın dağılmasından sonra david coverdale solo çalışmalar yapmaya başlar. bu dönemde pek çok müzisyenin katıldığı solo çalışmalar yapar. bu çalışmalarda deep purple'dan roger glover yapımcı olarak yer almış, hatta bazı şarkılarda bass çalmıştır. grubun ve coverdale'in çıkardığı albümler aşağıdaki gibidir,

1977 - north winds ve david coverdale's whitesnake ( her ikisi de solo, şarkıların çoğu ortaktır. )
1978 - snake bite ve trouble
1979 - love hunter
1980 - ready and willing / live.. in the heart of the city
1981 - come and get it
1982 - saints and sinners
1984 - slide it in
1987 - whitesnake 1987
1989 - slip of the tongue
1993 - coverdale page
1994 - greatest hits of whitesnake
1997 - starkers in tokyo / restless heart
2000 - into the light ( solo )
2003 - tony franklin albümünde "sunshine lady" adlı şarkıyı söylüyor.

grup 93 yılında coverdale page ile bir kez dağılmış, 97'de son kez bir araya gelerek bir veda turnesi yapmıştır. ancak coverdale 2000 yılındaki solo çalışmasının ardından whitesnake'i tekrar toplayıp dunya turnesine cıkmıstır 2006 nın nisanı gibide guuzel bir konser dvd si cıkarıcaktır grup ardından tekrar bir dunya turnesi umudumuz turkiye'ye ya da yunanistana ugramalarıdır ki olmeden once canlı izliyebilelim (=
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-21-2006, 12:20 AM

böyle güzide gruplarý bunun gibi bi punk bir sitede konuþmak ne güzel white snake süper gruptur steve vai ile calmýþlýgý vardýr .monsters of rock turnesinde caldýklarýný bi izlemek veya dinlemek gerekir coverdale e vermicek kýz tanýmýyorum tekrar sölüorum . the audience is listening de kainatýn en güzel þarkýsý han..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-21-2006, 03:03 AM

meshur bi hard n heavy grubu da bayra belli bi süre sonra en azından bence öyle.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2006, 07:40 PM

baba gruplardan birisi!

1997 Starkers In Tokyo albumunu elinde olmayanlar icin siddetle oneriyorum tamamen Live Unplugged kayittir. dinleyin bakin nasil yorumlamislar bir gitar bir vokal eski parcalarini. bi de bu konserin DVD'si var miydi? ben gormustum sanki sonra baktim bulamadim varsa bilginiz soyleyin bi bana.
ayrica yeter ulan herkes geliyo Turkiye'ye artik. eski topraklar gelmez oldu gozum acik olecegim.. :'(
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-17-2007, 12:46 PM

harikulade bir grup yahu.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-17-2007, 04:11 PM

yarrak gibi
Alıntı Yaparak Cevapla
12-17-2007, 04:20 PM

david coverdale dünyanın en harikulade vokallerinden biridir ayrıca.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-17-2007, 04:27 PM

rainbow Yazılan:baba gruplardan birisi!

1997 Starkers In Tokyo albumunu elinde olmayanlar icin siddetle oneriyorum tamamen Live Unplugged kayittir. dinleyin bakin nasil yorumlamislar bir gitar bir vokal eski parcalarini. bi de bu konserin DVD'si var miydi? ben gormustum sanki sonra baktim bulamadim varsa bilginiz soyleyin bi bana.
ayrica yeter ulan herkes geliyo Turkiye'ye artik. eski topraklar gelmez oldu gozum acik olecegim.. :'(

gelmişlerdi ki
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-20-2007, 03:25 PM

mesajı gelmelerinden önce tarihte atılmış zati
Alıntı Yaparak Cevapla
12-20-2007, 03:35 PM

bir şarkıları vardı o güzeldi onu hatırlıyorum tabi her şarkılarını dinlemedim.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-28-2007, 09:36 PM

Gec olucak cevap ama;evet Starkers in Tokyo'nun inanılmaz bir de dvd'si var.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi