|
Pin Up
|
|
05-04-2004, 04:42 PM
|
|||
|
|||
|
6 May1s Per_embe - Çaçaron Bar(Bursa)
Pin-Up Bozuk Para Saat: 21.00 Giri_: 5 Milyon TL (1 bira dahil) 18 ya_ s1n1r1 vard1r! |
|||
|
05-04-2004, 07:37 PM
|
|||
|
|||
|
konser olucak mı?
as1l sorun bu konser olucak m1? organize eden adam1 gece gördüm..blaze de olm1ycak dedi...lütfen bi _ekilde balant1 kurun biz kuramad1k...ayr1yetten bize haber verirsenizde seviniriz..
*********bozuk para y1 k1n1yorum...miletin derdi seni mi _eyetti moruk? sana ne bu pinup la ay1lar kavgas1 ..hadi öptüm aray1n beni.... |
|||
|
05-04-2004, 07:43 PM
|
|||
|
|||
|
Newschool'un Punk olmad11na tüm içtenliimle kat1l1yorum. Ayr1ca burda bunu yazmak istemezdim ama bozuk para denen insan son derece g.tü kalk1k bir insan. ee sevgilisini koruyor tabii haliyle..Bursa'n1n en zengin çocuu olup taksimde üstüne deri ceketi geçirmekle olmuyor bu i_ler...
|
|||
|
05-04-2004, 09:35 PM
|
|||
|
|||
|
converse giymiyorum 130 milyona
oo _ahane kavga varm1_ burda sat1yorum bütün kaykay ayakkab1lar1m1 postalla kaykaya binicem sizin güzel hat1r1n1z için. kaya t1rman1_1 da seviyorum onu da postalla yap1cam solistimiz de postalla voleybol oyn1cak bundan sonra. ama gururland1m gerçek punk sever gençler var hala. iyi ho_ bu kadar punks1n1z da bundan 8 10 sene önce bizim mohawk k1z karde_lere dayak at1l1p erkek karde_lerin suratlar1 façalan1rken bu gerçek protest punklar nerdeydi?? muhtemelen elen co_ i_te kibo_ ya da susam soka1 izliyorlard1. eer içinizi rahatlatacaksa söylim, siz bugün o saçla o k1l1kla sokakta dola_abiliyorsan1z bunu bizim vaktiyle yediimiz dayaklara borçlusunuz. ben gitar1m1 hayvan gibi çald1ktan sonra ister coldplay çalar1m ister dansöz k1yafetiyle ç1kar1m sahneye. beenmiosan ne diye çar_amba çald11m1z bara gelirsin bizle de kadeh toku_tursun dost aya1na annamad1m ne güzel gülüoduk elenioduk nerden ç1kt1 bu dü_manl1k _a_akald1m dü_eyazd1m.
sizler kadar salak da deilim özel i_letmelerde özel okullarda zengin piçlerini bedava elendireyim! Pin-up mafya babalar1n1n cebine gidecek her kuru_a göz diker, ancak verdii hiç bir devlet okulu konserinden para talep etmez, devlet okullar1ndan gelen ücret tekliflerini de geri çevirir. bu böyle biline. ne zaman ki all, ten foot pole, no use for a name, frenzal rhomb, no fun at all yapt11 müzii "punk rock" diye adland1rmaktan vazgeçer ancak o zaman istediinizi s1kars1n1z. bu ülkede ne kraliçe var ne emperyalist lordlar kamaras1. bu ülkede ancak sizin gibi vitrin budalas1 ingiliz özentisi gençler var i_te. punk rock'1n da annam1n1 öretmek yine bana kal1yor san1r1m 70lerde kullan1lan sözcük sadece 'PUNK't1. PUNK ROCK terimi farkl1 bir armoni örgüsü ve soundu olan yeni ak1m1 ve alt kültürü tan1mlamak için kullan1l1r. sevmediiniz bi grubun da ne diye sayfas1n1 hararetle takip edersiniz o da ayr1 bi pc denyoluu.ba_ka da bi_i yazmam girip okumuyorum bile yazd1klar1n1z1. ben ay_egül, pin-up 1n gitaristi, her hareketiyle sansasyon yaratan grup Pin-up 1n yepisyeni bir vukuat1nda daha görü_mek dileiyle esen kal1n. |
|||
|
05-04-2004, 10:52 PM
|
|||
|
|||
Yasak_isim Yazılan:Newschool'un Punk olmad11na tüm içtenliimle kat1l1yorum. Ayr1ca burda bunu yazmak istemezdim ama bozuk para denen insan son derece g.tü kalk1k bir insan. ee sevgilisini koruyor tabii haliyle..Bursa'n1n en zengin çocuu olup taksimde üstüne deri ceketi geçirmekle olmuyor bu i_ler... tek bir msg l1k nick ini dei_tirip böyle bir konuya deyinmen cidden enteresan bi ki_ilie sahip olduunu gösteriyor kan1mca..o yüzden bir _ey söylemeye gerek duymuyorum 8) |
|||
|
05-04-2004, 11:34 PM
|
|||
|
|||
|
vaayy yasak sokaklar. oynayanlar: emrah seren serengil
|
|||
|
05-05-2004, 12:24 AM
|
|||
|
|||
|
ne zamand1r bisiler yaz1cam ama surekli bi olaylar tartismalar okumaktan bi bok yazamadim gereksiz muabbetler böle uzar devam eder kim alttan al1r bilmem ama ayi kardesler alt üst grup olay1nda boyutu tartismaya ceken sizsiniz yapilan bi iki geyik !!!ki buna eminm!!! bu kdr abartilmaz bunlar bence ufak yanlis anlasilmalar.. pek önemi yok bugn böle yrn bisecik kalmaz yap1c1 elestiriler olmal1 bence... :!: ama eger olay illede oraya cekilmek istenirse 2grubun kariyerleri KONSERLER0 yaptiklari ( su an icin ) ortada.. ha bide k1z grubu fln die basarililar diyorsunuz garajorgta ve bikac k1zgrubu daha var onlar nap1yolar s1teye kay1t olmus MTV sakinleri... iki grubada basarilar diliyorum
furkan olum jazz flm demissin hayirdir pistols tisortünün arkasinada ' bana caz yapmay11n laaan! ' :evil: yaz tam olsun yasak isim heykel arkasi atraksiyonlarin mutevazi bi seyircisi olduun burdan belli seyretmeye devam et daha güsel seyler görüceksin.. ha bide bayaa bi k1skan1osun heralde öle seredeceksin iste ulaan daa bi sürü sey yasicam ama uykum geldi... |
|||
|
05-05-2004, 12:33 AM
|
|||
|
|||
oi! Yazılan:yasak isim heykel arkasi atraksiyonlarin mutevazi bi seyircisi olduun burdan belli seyretmeye devam et daha güsel seyler görüceksin..ha hahaaa :lol: |
|||
|
05-05-2004, 07:25 AM
|
|||
|
|||
|
...
|
|||
|
05-05-2004, 10:25 AM
|
|||
|
|||
|
konu uzand1kça boka sar1yor ayr1ca yasak isim benim geçici nick im felan da deil sertaç karde_ ben kimseye sen zenginsin felan göstermelik tak1l1on demem çünkü benim ailemde zengin say1labilir her ne olursa olsun in_allah herkez daha iyi yerlere gelir hade eywallah...
|
|||
|
05-05-2004, 11:31 AM
|
|||
|
|||
|
bu pinUp düsmanligini anlayamiyorum. UNITY falan dicem ama kime ? bunu tartismak konusmak lazim ama buda iyi oldu herkes icini dökmüs oldu :!:
kim süper pankim diosa salaktir ultrasalaktir ben pankim diyende has ve öz danadir hernese... züppe cocuklari denmis ailesinin züppe oldugu kastediliyor saniyorm yani umarim böledir.. 8) ki ailesinide taniyorum mevzu bahsi sahsin gayet normal ve sicakkanli insanlar.. Sanmayin ki aman oglum tarz olsun istanbulda yasasin die bi mantiklari olsun bi cogumuz gibi yada yok öle deil bikacimiz gibi oda evde büyük bi mücadele verio :roll: herkes önce bi kendine baksin neydim neyim ne diyorum desin öle yazsin bisiler avukatimisn diyen arkadaslar cikar muhakkak : banada böle bi muabbet yapilsa hic s.klemem beni taniyanlar ne oldugumu bilir bu kdr basit :idea: 8 mayista görüsürz umarim |
|||
|
05-05-2004, 11:47 AM
|
|||
|
|||
|
furkan ben o muhabetti senin için demedim.
|
|||
|
05-05-2004, 04:36 PM
|
|||
|
|||
|
ya konu k1zlar1n music yaparken fizie önem vermeleri ve bunla bir ön planda olup milleti çekmelerine gelmes umar1m,(pin up için demiom hatunlar1 islemedm millet annat1 dinnedim o kadar)...
ya pj harvey küsel bi kar1 m1? deil,ama üstüne vokal de azd1r.. sahnesi de azd1rr1.. en az pearl jam kadr seferim..bu kar1 olmak fln yaa yanl1_ gider _imdi konu... :roll: |
|||
|
05-06-2004, 03:26 PM
|
|||
|
|||
|
pin-up mafyaya karşı!!!
pinapc1 ay_egül arkada_1m1z: sen kendine izin verilenden ne kadar fazlas1n1 ald1n ki? bravo büyük kahramanl1k mafya babas1n1n cebini sökmek. bu anlay1_1n ne fark1 var _imdi dierlerinden? "ben müziimi çalar1m param1 da isterim diyemiyor musunuz? neymi_; mafyan1n ekmeine ta_ koyuyormu_. ulan herif orda senin ald11n1n 5 kat1n1 kazan1yor olmasa sen ç1k1p çalabileceini mi san1yorsun! saolsun pin-up, stadyum konserinde de derin devlet çözülecek in_allah.
bu arada arkada_1m1z devrim _ehididir, bizim refah1m1z için dayak yemi_tir. saç1n1 kesip tav1r yapm1_, tepkisini dile getirmi_. biz de saolsun _imdi heryerde mohikan lohikan dola_1yoruz. ne güzel oldu deil mi! pin-up'tan hepimize büyük hizmet. nas1l oluyor _imdi bu, biraz daha aç1klay1n1z lütfen. grubu gitarda gördüm. davulcunun krosunun sesini hiç duymad1m. vokalin de tek kelimesini ay1rt edemedim. SeS SiStemi tabii yaa!!!! yok bahaneye gerek, gitar1n ses sisteminin güzel olduu zamand1, ayn1 sistemle winona ryders dinlemi_tik.(sevdiimden deil, temiz çald1klar1ndan) o zamandan beri belki düzeltmi_lerdir i_lerini. (ta_ gibi gitar1 bilemiyorum, görmedim öyle bir_ey) eee peki barlarda kover çalan grubun iyisi kötüsünü nas1l ay1rt ediyoruz?hani yapt11n1 yapan bir de söylediini söyleyen hayvanlar vard1r(papa.. may...) bunlar da ç1kard11n sesin ayn1s1n1 ç1karabilir eitirsen. bestelerini çalmadan ünlü olan grup hakk1nda ne diyebiliriz ki? evet evet?? MAAAYYYY.... bravooo!!! onlardan da virtüöz ç1kar ura_1rsan. |
|||
|
05-06-2004, 05:12 PM
|
|||
|
|||
|
Az1na sal1k, bunlar iyice sap1tm1_t1, böyle bir yaz1 gerekliydi...Hala sevildiklerini, süper insanlar ve müzisyenler olduklar1n1 dü_ünüp kendilerini kand1r1yorlar....Art1k kendinizi savunmay1 b1rak1n :!: :!: :!:
|
|||
|
05-06-2004, 11:03 PM
|
|||
|
|||
|
ne boka uzat1onuz yaa...ayr1ca _unuda söliim gayet güzel skater olupta punk olunur abicim...bn paten kay1yorum o zmn hiphopç1y1m varm1 böle _ey.. kendileride sölüo zaten kimse süper punk k1zlar1z die dolanm1o...ne boka bok at1osunuzki?
cover çal1olarm1_ta zartm1_ zurtmu_...çalarlar...size neki?ii çal1olarsa bitmi_tir...adam ki_iliinden bencilliinden megolamanl11ndan sana ne?seni ilgilendiren orda onnar1n çald1klar1 _eler...beenmioduysan gitmeseydin...gittiysende bok atma... |
|||
|
05-06-2004, 11:45 PM
|
|||
|
|||
|
ayr1ca _uda var kötü çal1olarsada (sana göre)-bn dinnemedim yorum yapam1cam o yüzden- bnce _u _u _u eksikti de onlarda ya _öleydi böleydi desinler bahane uuydursunlar yada ok saol diip dikkat etsinler oraya bu kadar uzatman1n mant11 nedirki annam1_ dilim...
|
|||
|
05-07-2004, 11:36 AM
|
|||
|
|||
|
bu arakdaslarin bi yarasi varki bu kdr heyecanla bu satirlari yasiolar her cümlede bi gaz! :twisted: bi nefret! :twisted: var.. aysegulun dedigide anlayamiyosun sanirim senden önce biz vardik veee sokakta bu kdr rahat dolasabiliosan eskiye oranla bu bizim sayemizdedir dioo anladin mi? hastdufersitandin andirstendmi vs vs. dün aksam cacaron rock barda dinledik hayvan gibi caldilar herkes costu eglendi deli gibi ska yaptik pogo yaptik :!: grup elemanlari dansöz kiyafeti krampon hiyimislerdi sayin büyükten elestiri umarim bunu tasvif edersin nolur nolurrr? bu sefere icindeki sevgi kelebeklerini kiprastir onlarini hareketlendir :roll:
kerem gubu sadece gitarda görmüssün belkide dötünle dinlemissndir nese dötünle alakali bi sorun buda kavir calan guruplari nasi ayirt edeceksin ileride daa güzel seler göreceksin belki bigun sende calarsin maymun gibi bakmisin olmussun ünlü biri adeta bi carli misali zibidiler basarilar :idea: ha bide not :"ben müziimi çalar1m param1 da isterim diyemiyor musunuz? demisin saniyorum bu ankarali PANKRAK :cry: gruplarini genel özelligi |
|||
|
05-07-2004, 01:19 PM
|
|||
|
|||
|
hastasıyım forumların
"müziimi çalar1m param1 isterim" demek tam olarak 'pin-up'1n yapt11 _eydir. yanl1_ bir_ey olduunu dü_ünmüyorum. amma bunun böyle saçma sapan k1l1flara sokularak gizlenmeye çal1_1lmas1ndan ho_lanm1yorum. okey?
bu forumda yazan hemen herkes babas1n1n paras1ndan utanç duyuyor gördüüm kadar1yla. herkeste bir emekçilik bir ortas1n1fl1k... i_in asl1 da çounlukla öyle olmad11ndan, abuk sabuk çat1_malar ve içi bo_ laflar at1l1p duruyor. hatta örnek vermek gerekirse bu konuda benim en sevdiim savunmay1 özel üniversitede okuyan bir arkada_1m yapm1_t1: "ben zengin deilim ki babam zengin, okulu o ödüyor..." huha.. bu konu üzerindeki dier bütün iddialar da en az bunun kadar bo_. ayr1ca olay öncelik sonral1k meselesiyse ben de birçok ki_iden önce gelirim, büyük ihtimal pin-up'tan da... ama hala da sokakta kafama göre abuk k1yafetlerle istediim gibi rahatça dola_am1yorum. yani hiçbir _ey elde edilmi_ deil. sözde kültür yuvas1 al1_veri_ merkezi istiklal caddesi sokaklar1n yüzde birini bile temsil etmiyor. anlad11m kadar1yla pin-up aradan geçen zamanda iyi bir bar grubu olmu_. ama yaz1k olan da bu ki, besteler deil bu gibi _eyler para ediyor. (_ark1lardaki tav1r deil sahnedeki maymunluk) ne yorum yapal1m ki bar grubunun müzii hakk1nda. yaps1nlar kay1tlar1n1 dinleyelim gerisini o zaman konu_uruz. para meselesi hakk1nda son bir_ey: kemanc1n1n belirtilen günde giri_ ücreti nedir ve orada bir biran1n fiyast1 nedir. bu verilere göre pin-up mafyan1n paras1n1 m1 yemektedir yoksa izleyicinin mi? mevzu deil tabii, sadece kendimizi kand1rmayal1m diye söylüyorum... |
|||
|
05-07-2004, 05:37 PM
|
|||
|
|||
|
pin up 1 hiç dinnemedim dicm tekrar,konuya dalmadan..
ya anlad11m kadaryla k1zlar 'heyoo biz punk1z,süperiz,sitiv vey, gibisinden 'yeni bi gençliin sesiyiz,bizi izleyin 'de demiolarr :roll: ..ayr1ca hangi grup barlarda çalmadan pat die satt11 bikaç yüz albümü satm1_ ki?yane ne var barlarda tan1nan ve ööle kalan birileri oldularsa?pntgram da düün salonunnda ba_lam1_ yane:)her neyse,_imdi dinnedinz isimlere bak1n hepsi ilk albümlerini bardan edndkleri kitlelere satm1_tr,o az insan topluuluu _ark1alr1 ezbere bilip moral vermi_tr ilk konserlerde fln..o gruplarda ilk zamanlrada s1rf kendi parçalar1n1 çalm1olard1 heralde,soora surat asm1_ millet ç1kp da 'ne lan bilmediiimz __elri çald1lar,o ne lan ööle' gibisnden kon_mas1n die..knser olunca takip etmelri için insanlar1 cezbedip dinletblmek için _ark1lar1,ya da geleckteki parçalr1 dinnetecek adam bulmak için gayet dooru bi ad1m bi aç1dan..cover çalr 10 tane 3 kendi parças1..e _imdi bakn mesela milat olmu_ me_huuurrrr grup-imzamda ad1 geçenG0L- sahnede 3 kover 10 kendi parças1n1 çal1o..e pi_mek için de o gitar1 tan1mak için de kover ii bi_ii..ama geleym ayn1 parçay1 30 grup çal1o,hepis para al1o ters bana,ha bn yapr mym?asla cover no cover non cover nein cover..... :!: :!: bi de paradan utanmak fln garip geldi..hay1r onu yazmak için paradn b1km1_larda nete grp de nedn yorum yap1oalar?para gidio,babn ödüyo..ya hay1r paradan o markalardan iireniom sanrm kar_1 ç1klan da c1v1kl1k cix lik... gtünde levis le gezen PANKlar :!: öölese almay1n para,punk çalan gruplarn evleri de bayolunu arka sokaklar1 ya da izmirin i_çi s1n1f1 mekanlar1ndan çok özel okullular1n,sssssaint ebemgillerin bol olduu,bonjour madame(MAD MADAME) _eklindeki yerlerdr..cihangrn tak1mdr,gs lisesnndr,üsküdr bilmem neyindr.. ama of neese...laf olsun die deil,çengelli iine k1ç1na batms1n die yürüyen panklar deil,dieselin punk k1yafetleri ve konversliler deil..aman harbici ve içten olsun mali durumdn bana ne!!!!! dünün cover grupçuklar1:blue blues band,serüven,mad madame...... büyümü_ de azd1ran grup:yukardakileri toplay1n... |
|||
|
05-08-2004, 12:58 PM
|
|||
|
|||
|
yaw abi ben gördüümü yaz1yorum ne pin up a sald1rmak gibi bi niyetim var nede savunmak..
1-onlar1 izlediim vakit (tam olarak 11ay önce) sahnede "normal" bir grup vard1...s1radan heryerde görebileceimiz, _u an ankarada yada istanbulda herhangi bir barda herhangi bir zamanda rastlayabileceiniz bir grup... ne büyütülecek nede a__a1lanacak bir grup yani.. 2-çevremdeki insanlar-ki sahnenin önünde 70-80 ki_i vard1 san1rsam- sürekli "ahaa bak kar1lara laaa ahaha" tarz1 tepkiler veriyordu..zaten ne çald11n1z pekde anla_1lm1yodu? bass1n ve davulun -gene söylüyorum sald1r1 deil bu- pek iyi olduunu söyleyemem..hatta o sahneye ç1kan gruplar içinde en kötü performansan sahip gruptunuz desem abartmam..evet gitar normaldi vokalde ööyle...o kadar.. ama nedense sahnede renkli renkli giyinmi_ k1zlar1 gören insanlar size kafay1 takm1_ durumda... 3-eer forumdaki konunuzun ilk sayfalar1na bakarsan1z yada turkrock da da ööle genelde "aa k1z grubusunuz siz" tarz1 laflar var..tekrar söylüyorum önce aaa PUNKROCK -yada ne neyse i_te tarz1n1z- grubu sonra KIZ GRUBU olmak için gayret edin derim ben...all girl punk rock band gibisinden de saçma sapan imzalar zaten durumu özetliyor bence...sizinde olaya nas1l yakla_t11n1z1 4-s1rf k1z grubu diyede olay1 abartaman1n anlam1 yok..cinsiyet k1zsa yap1lacak bi_ey yok ayr1ca onlar müzik yapamaz diyede bi_ey yok...bence siz egonuzdan kurtulun..evet baz1lar1 abartm1_ bence bu durumu...sizinde yapabileceiniz bi_ey yok tabi ç1k1p erkek k1l11nda gezemezsiniz ya...ama genede evet fazla ön plana ç1kt1 k1z olmam1z, kendi bestelerimizle bir cd yapt11m1zda anlars1n1z derseniz çok daha iyi olur..eer iyi bi_eyde yaparsan1z herkes susar oturu yerine..bence siz biraz ele_tirilere hedef olan grup olarak mant1kl1 cevaplar verin.. 5-punks1n1z deilsiniz bilemem...mohak olduun için dayak yemen punk olduunu anlam1na gelmez..sadece farkl1 olduun anlam1na gelir..bunlar1 anlatmak çok saçma... onun d1_1nda evet zaman1nda dayak yemi_siniz ama bizim için yemediniz bu dayaklar1 kendiniz için yediniz...fasülyeden nimet saymay1n kendinizi...etraf1mda insanlar hala dayak yiyor?!?!?! ve evet kendileri için yiyor..dier mohikanlar mohavklar için deil...böyle bir laf etmeniz ve laf ebelii yap1p olay1 ya_ gibi anlams1z bir konuya daaynd1rman1z çok saçma.. nys bööle i_te hepsinden öte evet beeniyorum sizi ama haketmediiniz bir ilgi var gibi geliyor bana? sald1r1 deil ele_tiri bu |
|||
|
05-10-2004, 10:00 PM
|
|||
|
|||
|
izmire gelin yahu bir daha
|
|||
|
05-11-2004, 04:47 PM
|
|||
|
|||
maxwellmurder Yazılan:yaw abi ben gördüümü yaz1yorum ne pin up a sald1rmak gibi bi niyetim var nede savunmak.. b udur abi _imdi pin up takiler ne diceklerse desinler _u _öle bu böle vs vs taam daa ii yapmaya çal1_1r1z zart zurt nedir bu yok yaran1zm1 var yok ot yok bok...geçin bu i_leri...sakin olun... çal1n! komplekslenmeyin! onna bunna kar_1la_t1rmay1n! çal1n! parçalar1n1z1 çal1n! edit etmeyin! pattern yapmay1n! çal1n! parçalar1n1z1 çal1n! |
|||
|
05-11-2004, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
bir sen bir ben birde bebek
ya cok gec oldu belki ama
su newschool olay1na bide ben bisey söliyim bi yerim siser sora ac1kcas1 nivsukulu gercekten punk kategorisine koyam1yom tamamen pop muzik. iyi kötü demiyorum bende dinliyom bazen zibidi müzigi diyebilirim (neden sevgilim yok, haydi kaykay kayal1m, cok romantik olduk biraz kars1 c1kal1m) eylencelidir ,zevk al1rs1n calars1n o kimseyi ilgilendirmez ama kesinlikle bu punk müzik turüdür diyemiycem bence pinup yapt1g1 kav1rlar1 kötü degil ama beste isine biraz daha ag1rl1k verseler fena olmaz. ama su an geldikleri noktada k1z olmalar1n1 etkisinin büyük oldugu bi gercek bunu inkar etmesinler fakat bu kötü bisey degilki ne olcak yani ayr1ca maxvellmurder de cok doru sölemis yani hislerime tercüman olmus kendileri panka koy1m size bisey olmas1n |
|||
|
05-12-2004, 10:43 AM
|
|||
|
|||
|
ne oluyo ya ne dir sizin b k1zlara yapt11n1z bask1 sevenlerde sevmeyenlerde her iki tarafa söylüyorum bu formlar k1zlar1n yada müzik yapan insanla1n ki_ilikleri cinsiyetleri yada polemik konusu yap1lacak _eyler içinmi ac1l1o her_eyi anl1_ kullanma geleneini bir kez daha sergiliosunuz _urada bu rada konu_ulmas1 gereken ne ald1klar1 konserlerin nas1l gectii ve bu k1zlar1n ne zaman bi kay1tla gelecekleri deilmi ozaman bunlar1 konu_un ayr1ca ben ne zaman dinlesem süperde performans sergiliyolar sevgiler gayetde iyi cal1yolar
|
|||
|
|

öle seredeceksin iste